Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Яловича печінка незвичайна.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Вирізаємо з блоку печінки всі протоки і плівки, ріжемо на смужки не надто товсто. Можна для м'якості покласти нарізану печінку в молоко на годинку. Кип'ятимо воду в каструлі і коли закипить опускаємо кожен шматочок печінки на .. раз .. два .. трьох .. в окріп. Це щоб закрити пори печінки перед смаженням. Греєм сковороду з маслом до білого димку, кладемо наші ...
    Читати далі

  • Середземноморський салат з мідіями і ніжним пікантним соусом

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Рис відварити відповідно до інструкції на упаковці протягом 30 хвилин, дати стекти воді, викласти в миску, охолодити. Ріпчасту цибулю очистити, вимити, обсушити, нарізати тонкими півкільцями. У сковороді розігріти оливкову олію, викласти півкільця цибулі, посипати цукром і підсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Викласти підсмажену цибулю в рис ....
    Читати далі

  • Філе індички запечене з шинкою і грибами в йогуртовій заправці і перцевий кільці)))

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе індички вимити, обсушити паперовим рушником, відбити через харчову плівку, посипати перцем, сіллю і мускатним горіхом. Цибуля ріпчаста нарізати кубиками й обсмажити на рослинному маслі. Печериці вимити, порізати скибочками і обсмажити з цибулею. У великій сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити філе індички по 4 хв. з кожного боку ....
    Читати далі

  • Індичка у вершковому соусі з опеньками і локшиною зі шпинатом.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Добрий вечір, шановні кулінари! Хочу запропонувати вам спосіб приготування, надзвичайно ніжною і соковитою індички, що не займає багато часу і сил. Отже, для початку в обсмажену цибулю, додаємо опеньки і тушкуємо на вогні не більше 10 хвилин. (р.№1) Нарізане на порційні шматки філе індички солимо, перчимо і вкладаємо в форму, на половину обсмажених ...
    Читати далі

  • Галантин курячий з печерицями "L'amour eternel"

    Закуски  /  М'ясні

    Зробила розріз через всю груди від шиї до гузки. Обережно зняла шкіру. Шкіра знімається дуже легко. І порізала на кілька частин. М'ясо відокремила від кісток і перемолола із заздалегідь нарізаною ріпчастою цибулею. Готовий фарш посолити і поперчити за смаком. Нарізала болгарський перець на маленькі кубики. Змішала з фаршем. Але це ще не вся начинка для ...
    Читати далі

  • Маффіни з кролика з лисичками і шпинатом.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Лисички відварити протягом 30 хвилин ... потім остудити і нарізати кубиками. М'ясо кролика подрібнити у блендері. Лук очистити і дрібно нарізати. Томат очистити від шкірки і насіння і дрібно нарізати ... обсмажити на оливковій олії разом з цибулею. Яйця і вершки збити міксером. Змішати фарш з кролика зі шпинатом, лисичками, обсмажені овочі ... вилити ...
    Читати далі

  • суп рибний

    Перші страви  /  Юшка  /  Юшка з судака

    Рибу потрібно брати тільки велику, товсту. Краще всього, якщо це буде судак, але підійде і морожена тре- ска. Дати їй відтанути, помити, почистити і нарізати круп- нимі шматками. У воду з рибою потрібно кинути цибулину, розрізану на половинки і різану морквину. Одночасно з супом варити (в іншій каструлі) яйця. Коли вони зваряться круто, ...
    Читати далі

  • Піца-Равлики

    Закуски  /  М'ясні

    1. Цибулю нарізати кубиками, помідори нарізати дрібними. Мелене м'ясо і цибулю кладете на сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Трохи потішив м'ясо з цибулею, добавлет нарізані помідрои, нарізаний перець, соліть й перчимо за смаком, додаєте нарізані шампіньйони і смажите все до повного випаровування рідини. 2. Остудивши трохи готову ...
    Читати далі

  • Свиняче серце смажене з цибулею по-в'єтнамських

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Серця очистити від жиру і плівок, нарізати тонкими смужками ~ 0.5х4см і промаринувати 30хв. в рибному соусі. Можна додати 1 ч. Л. яблучного оцту і трохи тертого імбиру. Цибулю порізати навпіл і потім тонкими смужками, цибулю порей та селеру нарізати довільно. У сковорідці (воке) розігріти раст. масло і посмажити смужки серця ~ 10-15 хв., ...
    Читати далі

  • Картопля запечена по прованськи

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Молода картопля почистити і трохи приварити (хвилин 10). Можна і не чистити, якщо у вас молодий гладкий красивий картопля, але чоловік переконливо просить чистити навіть молода картопля Бекон порізати тонкими пластиками. З картоплі злити воду, посипати прованськими травами, обернути в пластик бекону. Укласти в жаростійкий форму прокладену пергаментом ...
    Читати далі

  • Гороховий суп на рибному бульйоні з крабовим м'ясом

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Рибу відварюємо в підсоленій воді з цибулиною, морквою і спеціями. У цей час обсмажуємо картопельку з цибулею-пореєм, селерою до напівготовності. Рибку виймаємо, зайве викидаємо, а в бульйон засипаємо горошок, потім туди ж піджарку з овочів, варимо до готовності картоплі. Весь вміст разом з рибкою з бульйону в блендер закидаємо і ...
    Читати далі

  • Куряче філе "гонгбао" з арахісом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Змішати інгредієнти для маринаду і покласти в нього попередньо нарізане розміром 2х2 см. М'ясо птиці. Залишити на 40-60 хв. Часник і імбир очистити і нарізати. Часник-пелюстками, імбир-дрібним кубиком. Перець чилі розкришити. Порей промити й нарізати білу частину впоперек, кільцями. Розігріти масло в сковороді і обсмажити разом імбир, чилі і часник ....
    Читати далі

  • Фаршировані "Помідори-Фантазерки"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Волоські горіхи очищаємо, дрібно рубаємо, але не до стану порошку. Злегка обсмажуємо на сковороді без масла. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву натираємо на тертці. Пасеруємо до золотистого кольору. Змішуємо горіхи, моркву і цибулю. Додаємо сир або майонез, ретельно перемішуємо. Помідор надрізаємо навхрест не до кінця, виймаємо м'якоть Заповнюємо пастою, ...
    Читати далі

  • Пельмені рибні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу почистити, у мене були щуки, я знімаю шкіру і вирізаю всі великі кістки, знаю що не всі так роблять. Рибу з цибулею пропустити через м'ясорубку з дрібними гратами 2-3 рази, (я цибуля не пропустила, тому порізала його і запарила окропом на 2 хвилини щоб не хрустів). Фарш посолити, додати спеції які вам більше подобаються (я додала тільки ...
    Читати далі

  • Картопляно-сирний гратен (Tartiflette)

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Картоплю ретельно вимити і відварити в мундирі до готовності. Поки вариться картопля почистити і порізати на колечка цибулю. Бекон порізати на маленькі кубики. Камамбер порізати на пластини. У сковороді розтопити трохи вершкового масла і злегка підрум'янити кільця цибулі. Відварену картоплю злегка остудити, очистити і порізати на кружечки. На ...
    Читати далі

  • Пиріжки на кефірі з печінковою начинкою

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з печінкою

    Печінка протушкувати на суміші рослинного і вершкового масла разом з нарізаною цибулею і натертою на тертці морквою під кришкою. Додати яйця, збиті з соєвим соусом, протушкувати з відкритою кришкою поки не згорнуться яйця, і википить рідина. Подрібнити все блендером. Додати сіль, перець, мускатний горіх, остудити. Додати дрібно нарізаний зелений ...
    Читати далі

  • М'ясний "Наполеон"

    Закуски  /  М'ясні

    перемолоти на блендері курячі грудки з цибулею, додати яйця, вершки (я робила окремо, тому на 1 грудку -2 яйця, 2 ст. л. вершків), додати спеції, добре перемішати! Викласти приготовлену масу в форму, застелену пекарської папером, випікати при 200 гр до золотистого кольору. Теж саме проробити для 2-го коржа! Поки печуться коржі, пасеруємо ...
    Читати далі

  • Курочка в червоному вині

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячі гомілки вимити, приправити сіллю, перцем, цибулею і часником, залити вином і залишити годин на п'ять (я замаринувала в обід, готувала до вечері). Духовку розігріти на 180-190 *, перекласти у форму гомілки з маринадом, додавши бульйон і нарізане смужками сало. Не накриваючи поставити в духовку на 30хвилин. Потім вийняти з духовки форму, обережно ...
    Читати далі

  • Паста з фаршем під сирною скоринкою

    Другі страви  /  Паста  /  Паста з фаршем

    Влити в каструлю молоко, додати вершкове масло і борошно. Розігрівати на середньому вогні, постійно збиваючи, поки масло не розтопиться і соус не загусне. Варити на слабкому вогні 5 хв., Періодично помішуючи. Приправити до смаку. Обсмажити м'ясний фарш в рослинному маслі 5 хв. Приправити до смаку. Викласти з сковороди. Обсмажити цибулю на смесімасел ...
    Читати далі

  • тайський салат з маринованим лососем

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Філе лосося нарізати кубиками в 1 см. Викласти в глибоку миску і залити сумішшю лаймового соку, рибного соусу і меду і залишити на 30 хвилин. Лук шалот нарізати тонкими півкільцями, зелений колечками навскоси. З м'яти обірвати листочки. Цедру нарізати тонкою соломкою. З'єднати маринований лосось, цибулю, цедру, м'яту, чилі і рис. Акуратно перемішати ....
    Читати далі