Ми рекомендуємо

Ви шукали: лобіо

  • Лобіо по нашому

    Салати  /  Інші салати

    Квасоля предворительно змочити у воді. злити воду, вже в підселення воді зварити фасольдо Полоною готовності. ми повинні квасоля зварити так, щоб після варіння вона мала багато звареного соку. Лук обсмажити на маслі з томатом і по молейнку додати квасолю з водою і все врем'я заважати і терти квасоля / як робимо кортефельное пюре / на слабкому вогні, щоб ...
    Читати далі

  • Зелене лобіо, дієтичний варіант

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячу грудку звільнити від шкіри, залити водою, щоб покрити м'ясо, зварити до напівготовності. Додати зелену квасолю, долити води (щоб квасоля була покрита, але не більше), варити до готовності квасолі і м'яса. Лук обсмажити на олії до прозорості. Можна додати до нього помідори або томатну пасту і злегка обсмажити всі разом ....
    Читати далі

  • Суп з червоного лобіо

    Перші страви  /  Інші супи

    У зварену до напівготовності квасолю додають сирої рубаний ріпчасту цибулю і часник, доводять квасолю до готовності, проціджують і протирають, поступово розводячи масу відваром. Заправляють товченими горіхами, оцтом, рулювання зеленню, перцем, сіллю.
    Читати далі

  • Зелене лобіо з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Підготовлену яловичину або баранину нарізають шматками (По 30-35 г), посипають сіллю, перцем, обсмажують в сотейнику під кришкою, додають шінкованной ріпчасту цибулю і тушкують 15 хв. Після цього вливають трохи бульйону або окропу, кладуть нарізану стручкову квасолю і гасять під кришкою до готовності. Заправивши рубаною зеленню м'яти, кінзи, петрушки, ...
    Читати далі

  • Салат з квасолею в стилі лобіо (швидко і смачно)

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Очистити цибулину Нашаткувати півкільцями У склянці оцту розмішати цукор Замаринувати в оцті цибуля (години на 2-3) Порізати зелень У салатник викласти вміст банок (з квасолі у власному соку злити сік) Покласти зелень і маринована цибуля Перемішати За смаком додати перець і трохи оцту Посипати горіхами
    Читати далі

  • лобіо просте і швидке

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Квасолю разом з соком перекласти в кострюльку, довести до кипіння, дати покипіти 2-3 хв., Зняти з вогню. У квасоля додати реп. лук, перед цим дрібно нарізану і обсмажену; волоські горіхи подрібнені (можна в блендері або пом'яти в ступці); часник, видавлений; кінзу, дрібно посіченою, бажано без паличок; сіль за смаком. Все перемішати ідать ...
    Читати далі

  • Лобіо з куркою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Квасоля зварити як для лобіо, допускається разваривание. Злити відвар від квасолі і зварити в ньому курку. Курку відокремити від кісток, цибулю порізати і пасерувати в олії. Пропустити всі продукти через м'ясорубку, посолити, поперчити, добре вимішати (можна додати при необхідності трохи бульйону від квасолі-курки), загорнути у фольгу у формі ковбаски ...
    Читати далі

  • Лобіо з червоної квасолі в мультиварці. Тест Драйв.

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    1. У мене мультиварка-скороварка VITEK VT-4201 SR. 2. Перед першим приготування потрібно помити всі знімні частини мультиварки, обсушити їх, тепер можна зібрати мультиварку і приступити до приготування обраного страви. У нас сьогодні лобіо, смачне, ніжне, соковите блюдо з червоної квасолі. 3. Квасоля промити і залити на ніч великою кількістю ...
    Читати далі

  • Лобіо з пивом

    Салати  /  Інші салати

    Пpедваpительно замоченнyю квасоля залити холодною водою з додаванням 1 склянки пива і отваpіть до м'якості. Рідину злити. Зелень, волоських горіхи і часник пpопyстіть чеpез мясоpyбкy і змішати з охолодженою квасолею. Запpавіть квасоля соком гранати, цукром, сіллю і чорним пеpцем.
    Читати далі

  • Лобіо з сухої квасолі.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Квасолю залити холодною водою і дати настоятися протягом 5-6 годин. Потім промити, знову залити і поставити на невеликий вогонь і варити приблизно 2:00, весь час підливаючи в каструлю холодну воду до початкового рівня. Лук очистити і дрібно нашаткувати, обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії. Додати до цибулі відварену квасолю ....
    Читати далі

  • Лобіо по-грузинськи з яйцем

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Нарізану шматочками стручкову квасолю і нашатковану цибулю солять, посипають перцем і припускають в жирі з невеликою кількістю бульйону; додають кинзу, зелень петрушки, базилік і доводять до готовності. Потім заливають збитими яйцями і запікають у духовці.
    Читати далі

  • Зелене лобіо з оцтом

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Стручкову квасолю відварюють і заправляють маслом, оцтом, сіллю, спеціями і зеленню.
    Читати далі

  • "лобіо по харківськи"

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Овочі перемити. Спаржеву квасоля - обрізати хвостики і порізати на три частини. Цибуля, баклажани, солодкий перець очистити і нарізати кубиками приблизно 1см. Томати обшпарити зняти шкурки і дрібно нарізати. Гриби нарізати великою соломкою приблизно за розміром спаржевої квасолі. Бекон і сир нарізати кубиками по 1см. Мисливські сосиски порізати довгою ...
    Читати далі

  • Лобіо по-домашньому (дуже смачно і просто)

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Дуже простий і швидкий рецепт. Якщо невелика сім'я, можна зменшити всі інгредієнти в 2 рази. Натерти на крупній тертці моркву, порізати цибулю і обсмажити, злегка присолити. Додати 2 банки "Фрау Марти", згасити 5 хвилин додати часник (можна сухий), зелень, каррі, поперчити, посолити якщо треба, накрити кришкою на 3 хвилини Готово
    Читати далі

  • Зелене лобіо з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізають шматками по 30-35г, посипають сіль, перцем і обсмажують на маслі або жирі під закритою кришкою. Потім додають дрібно нарізану ріпчасту цибулю і тушкують близько 15 хвилин. Після цього вливають трохи води (або бульйону), кладуть нарізану стручкову квасолю і гасять під кришкою до готовності. Заправивши рубаною зеленню кінзи, петрушки, ...
    Читати далі

  • Лобіо з квасолі в хлібному горщику.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасоля для лобіо краще використовувати червону, так як кінцеве блюдо з нею має більш приємний зовнішній вигляд. Квасоля перед варінням замочити у воді кімнатної температури на ніч або на 5-6 годин. Потім промити і поставити на вогонь. Після закипання варити під кришкою на маленькому вогні протягом 1,5 години. За 5 хвилин до її готовності посолити. Морква ...
    Читати далі

  • Квасолевий аджика - лобіоіані аджика (????????? ?). Дуельна

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Квасоля перебираємо, промиваємо, заливаємо холодною водою - на плиту. Закипіло? Злили водичку і залили свіжою, - на 3-4 см вище бобів. У міру википання, підливаємо холодну (!) Водичку. Коли квасоля стане м'якою, висипаємо на друшляк, щоб стекла рідина. Поки вариться квасоля, одягаємо рукавички, готуємо перець: стручки помити, видалити насіння. Цибуля...
    Читати далі

  • Рідке лобіо "кіркаш" (або кіркажі)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасолю відварити до готовності
    Читати далі

  • Сочевичну-томатний супчик

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Моєму сочевицю. Чисту крупу кладемо в каструлю з водою і ставимо на вогонь. Воду підсолити. Варимо недовго, як тільки вода починає закипати (за 2 хвилини) закидаємо нашатковану цибулю, лобіо, варимо ще 3 хвилини. Потім заливаємо томатний сік або томатну пасту (я кладу і те, і інше) в каструлю з супом. Варимо ще 5 хвилин. Кладемо порей, ...
    Читати далі

  • Паштет з квасолі

    Закуски

    Квасолю замочити на ніч. Вранці відварити до готовності. Воду злити Цибулю дрібно нарізати і обсмажити. Всі інгредієнти змішати в фудпроцессоре (крім граната) Пробити до отримання однорідної маси Прикрасити гранатом
    Читати далі