Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Баклажани фаршировані з грецькими нотками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У велике блюдо на денце наливаємо холодної підсоленої води. Розрізаємо баклажан на 2 частини і поміщаємо в блюдо з водою розрізом вниз хвилин на 20. Помідори, перець і ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Курку теж ріжемо дрібними шматочками. Дрібно рубаємо часник і нарізаємо тонкими кільцями гострий перець. Тепер дістаємо наші баклажани, просушуємо ...
    Читати далі

  • Розсольник з м'ясними кульками.

    Перші страви  /  Розсольник  /  Розсольник з солоними огірками

    У холодний яловичий бульйон були відправлені: картоплю, нарізану скибочками, морква, натерта на крупну тертку і промита перлова крупа. Вони варилися 20 хв, після чого я додала томат і огірки. Варимо 10 хвилин і додаємо, скачані з свинячого фаршу мокрими руками кульки. Солимо, перчимо і додаємо цукор. Ще 10 хвилин і розсольник готовий. Нехай чуток ...
    Читати далі

  • курка в гострому соусі

    Інші  /  Інші рецепти

    Обробляємо курку скидаємо її в сковорідку без масла, щоб курячий жир розтопився (робимо це буквально на 30 сек) додаємо масло підсмажуємо курку до золотистої скоринки і додаємо моркву і цибулю. підсмажуємо ще 4 хвилини і заливаємо водою і тушкуємо 10хв додаємо, гострий соус на свій смак, перець соль.5мін і готово
    Читати далі

  • Блинная кулебяка

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Потрібно заздалегідь спекти млинці, штук 10-12 по будь-якого рецепту, але не солодкі. Замісити тісто. Половину тіста розкачати в прямокутний пласт товщиною 4-5 мм. Укласти кілька млинців, так щоб краї на 10 мм не були покриті. Викласти капусту з яйцями, покрити млинцями, потім фарш з рисом, млинчики. Зверху гриби. Можна використовувати інші начинки ....
    Читати далі

  • Шурпа з баранчика

    Перші страви  /  Інші супи

    Нагріваємо в котлі масло, кидаємо туди дрібно нарізаний жир, витоплюємо, виймаємо шкварки. Кладемо в киплячу олію крупно нарізані шматки м'яса (найкраще підійдуть баранячі реберця або грудинка). Потім відправляємо туди цибулю нарізану півкільцями, болгарський перець і моркву. Все ріжеться досить крупно. Обсмажуємо поки не підрум'яниться, але намагаємося ...
    Читати далі

  • Буріто по- білоруськи або варіація на тему дерунів)

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з м'ясом

    Курку порізати дрібно і обсмажити на раст. маслі майже до готовності, додати поросяти, ягняти грузді і мелконарезанний ріпчасту цибулю і довести суміш до готовності. Я не солила, а тільки перчимо (у мене грузді солоні) Поставити остигати. Одну цибулину пюрировать в блендері і перекласти в миску. Туди ж натерти на крупній тертці картоплю і перемішати, додати ...
    Читати далі

  • Цибуля ріпчаста під оцтом і рослинним маслом. "Закусон, сер!"

    Салати  /  Інші салати

    Коли ми сідали з Паличем за стіл, а це траплялося тільки на вечерю по буднях, якщо не вважати свят, звичайно виставлявся ось такий салат-закусон ... Цибулю порізати на шайби, на щастя, цибулина була цілком пристойних розмірів, і залив .. . ... є два варіанти - холодною водою (віддаю, але залишиться більш гострим) або окропом (стає ...
    Читати далі

  • Найлегший пиріг з куркою.

    Інші  /  Інші рецепти

    Курячу грудку нарізати на дрібні шматочки і обсмажити на сковороді з вершковим маслом. Сир натерти на тертці. Подрібнити цибулю і перемішати його з 2 сирими яйцями, добавать сіль. Розморозити упаковку листкового тіста, розкачати половину тіста і вирізати з нього коло. Це коло тіста ложим у змащену маслом форму. Зверху на нього викладаємо слойтертого ...
    Читати далі

  • Міні пиріжки з вишнею або з будь-якої іншої начинкою.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з вишнею

    Розморозити дріжджове листкове тісто і вишню (бажано без кісточки). Коли вишня трохи підтане, додати до неї цукор і все домісити. Сироп з вишні злити. Тісто скачати джгутиком і нарізати на маленькі шматочки, Ці шматочки розкачати в круглі коржі. На середину кожної коржі покласти вишеньки з цукром. Сформувати невеликі пиріжки ...
    Читати далі

  • Шумавського кулаіда (грибний суп)

    Перші страви  /  Інші супи

    в солону воду добовляем кмин, очищені і нарізані гриби-часточками і ставимо варити. після 15 хв. кипіння добовляем нарізаний невеликими часточками картоплю і варимо його до готовності беремо сметану (найкраще домашнього) і розмішуємо її з борошном. загущеваім їй наш супчик досолюємо за смаком, добовляем дрібно шинкування кріп. даємо наполягатимуть і отримуємо ...
    Читати далі

  • Томатна окрошка з шинкою і цибулею

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Кубиками середньої величини нарізати шинку, картоплю, цибулю і яйця, посолити, поперчити за смаком. У томатний сік додати 100гр. соняшникової олії, потім додати туди нарізані складові індігріенти, дати настоятися 20-30 хвилин, охлодіть в холодильнику. Перед подачею на стіл в порцію додати ложку сметани. (можна додати трохи зелені) ПРИЯТНОГО ...
    Читати далі

  • Пиріг заливний з картоплею і фаршем

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Простий у приготуванні, але дуже домашній і смачний пиріжок. Пиріг ситний до того ж, добре його в дорогу улюбленим готувати. :) Готуємо спочатку фарш, щоб компоненти "одружилися" один з одним. Чистимо цибулю. Прокручуємо через м'ясорубку разом зі свининою, ретельно вимішуємо, приправити сіллю і перцем. Відставляємо. Готуємо тісто: збиваємо ...
    Читати далі

  • М'ясні гніздечка (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    До м'ясного фаршу додати розмочений у вершках хліб, жовток, спеції. Додати пропущений через м'ясорубку цибулю і часник. Все добре вимішати. Розділити фарш на 5 частин. З кожної частини формуємо круглі котлетки. Викладаємо їх на змащену маслом форму для випічки або деко. У центрі котлетки робимо ложкою або змоченими в холодній воді ...
    Читати далі

  • Багет-бутерброд

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Розвести дріжджі в теплій воді, випавши борошно, сіль, цукор, влити оливкове масло і замісити тісто. Тісто поставити в тепле місце підходити на пару годин, в перебігу цього часу тісто двічі обмять. розділити тісто на дві рівні частини, сформувати прямокутники довжиною в деко, на середину прямокутника покласти паштет, защипнути тісто ...
    Читати далі

  • Сирне печиво з зеленою цибулею

    Десерти  /  Печиво  /  Сирне печиво

    Зелену цибулю вимити, обсушити. Дрібно нарізати. Часник очистити, пропустити через прес. Пармезан натерти на дрібній тертці. Змішати сіль, соду, розпушувач, пшеничне борошно і манку. Перемішати. Додати цибулю, часник, пармезан. Холодне масло нарізати шматочками. Перемішати до стану крихти. Влити молоко. Перемішати до утворення однородноймасси ....
    Читати далі

  • Рулетики з камбали

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе камбали вимити, обсушити сбризнутьсоком лимона, поперчити, посолітьі посипати мускатним горіхом. На кожен шматочок рибного філе покласти по 1с ложці фаршу з грибів і цибулі. Потім філе згорнути рулетиком. Сколоти дерев'яними шпашкамі. Рулетики покласти в термостійку посудуПріготовіть соус. Перець почисть, помити і збивати в блендоре добавітьслівкі ...
    Читати далі

  • КАРТОПЛЯНЕ СУФЛЕ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    фарш обсмажити, додати цибулю, печериці, томат. посолити поперчити. картоплю відварити, пом'яти на пюре, додати слив. масло, молоко, сіль і жовток. білок збити окремо в піну і додати перемішуючи акуратно ложкою. у форму на дно покласть фарш і зверху пюре. поставити в духовку 180-190гр. на 10-15 хв. поки не підрум'яниться.
    Читати далі

  • "Такос з тунцем"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Морквину начистити натерти на дрібній тертці. Тунець злити і змішати з маенезом та морквою. Салат нарізати смужками. У тако покласти салат, потім тунця і посипати сиром. Смачного!
    Читати далі

  • Зрази "ПО-КИЇВСЬКОМУ"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    відварений в мундирах картопля злегка остудити. почистити і натерти на тертці / для моркви /. додати сіль. перець. кріп. яйце і сир. добре перемішати і накривши харчовою плівкою помістити на 30 хв. в холодильник. приготувати начинку: курячі грудки змолоти в блендері разом зі смаженою цибулею. посолити і поперчити. з картопляно-сирної маси сформувати ...
    Читати далі

  • Цвітна капуста, запечена з червоною цибулею і блакитним сиром

    Інші  /  Інші рецепти

    Капусту відварити в солоній воді 3 хв, обсушити. Укласти на деко, змащене маслом. Цибулю порізати кільцями і укласти зверху капусти. Залити сумішшю вершків і сиру, посолити, поперчити і запікати в духовці 10-12 хв. при 190 градусах ..
    Читати далі