Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: лобіо

  • Лобіо

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Моркву натерти на середній тертці, цибулю порізати бажано подрібніше, але не в "крихту". Все це обсмажити на сковороді до готовності. Можна додати при обсмажуванні пару ст. ложок соку з баночки з квасолею. Коли цибуля з морквою обжаряться, додати до них квасолю разом з соком з банки. Загасити близько 10 хв. Додати спеції. Вимкнути дати подостить ...
    Читати далі

  • Лобіо

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Квасоля викласти в каструльку, додати часник і поставити на маленький вогонь. Коли квасоля закипить додаємо рубану кинзу і ложку томатної пасти, тримаємо дві хвилини і знімаємо з вогню. Накриваємо каструльку Крижко (так всі аромати сохраняються промені) охолоджуємо, викладаємо в салатник. Бдлюдо готово. Смачного!
    Читати далі

  • лобіо

    Салати  /  Інші салати

    Квасоля зварити, остудити. Дрібно посікти волоські горіхи, часник вичавити через Часничниці. Дрібно посікти зелень. Все змішати, залити соусом і поставити в холодильник. На стіл ставити годин через 12 - саме те.
    Читати далі

  • Лобіо

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Цибулю нарізати кубиками, квасоля шматочками. Обсмажити на олії цибулю до золотистого кольору, додати нарізану квасоля влити воду, щоб покрила квасолю на половину. Тушкувати без кришки, до повного випаровування води. Квасоля повинна стати горохового кольору, тоді додаємо фарш, дуже добре перемішуємо, щоб фарш був розсипчастим. Тушкувати помішуючи, до випаровування ...
    Читати далі

  • Лобіо

    Салати  /  Інші салати

    Лук потрібно порізати кубиками і злегка обсмажуємо на повільному вогні поки не стане прозорим. Поки обсмажується цибуля, чистимо часник і ріжемо на маленькі кубики. Потім потрібно подрібнити горіхи я клала їх у целофановий пакет і трохи стукала по них молотком для відбивних плоскою стороною. Порізаний часник і подрібнені горіхи кладемо в салатник ....
    Читати далі

  • Запіканка "Лобіо ...., що не лобіо"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На розігрітій олії обсмажуємо цибулю, до нього додаємо фарш, солимо, спецуем (це на ваш смак). До обсмаженому фаршу додаємо квасоля. Бринзу і перчик ріжемо квадратиками, маслини кружками додаємо до фаршу з квасолею. Перекладаємо в форму для запікання (я все робила на сковороді її ж відправила в духовку) Заливаємо соусом: яйце змішуємо зі сметаною ...
    Читати далі

  • Лобіо

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Промити квасоля, залити каструлю 8-9 склянками води і варити до стану, коли зерна наллються вологою і стануть їстівними. Час варіння залежить від квасолі, але орієнтовно це півтори години. Поки вариться квасоля, потрібно злегка підсмажити цибулю на рослинній олії, нарізавши його півкільцями. Отже, цибуля підсмажена, квасоля зварена. Квасоля звільняємо ...
    Читати далі

  • Лобіо грузинське

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Квасоля нарізати ромбиками і бланшувати в киплячій воді 3-5 хвилин, цибулю порізати соломкою і пасерувати до прозорості в рослинному маслі, поперчити чорним перцем, додати квасолю, добре перемішати і трохи пасерувати разом. Зелень, горіхи, часник із сіллю і спеціями подрібнити у блендері з невеликою кількістю рослинної олії. З'єднати ...
    Читати далі

  • Лобіо (варіант)

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    квасолю замочити в холодній воді на 8:00. відкинути на сито, залити свіжою водою і довести до кипіння. злити воду і влити холодної води. варити 2:00. злити відвар, зберігши півсклянки. квасоля остудити. горіхи обсмажити і подрібнити. цибулю почистити і порізати кубиками, обсмажити на олії до прозорості, 6 хв, часник порубати, кінзу вимиті ...
    Читати далі

  • ЛОБІО ліниве

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Цибулю і моркву очистіть. Солодкий перець вимийте, розріжте навпіл і видалити насінну коробку. Цибулю і перець наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. На помідорах зробіть хрестоподібні надрізи, помістіть їх каструлю з киплячою водою на 1-2 хвилини, потім обдайте холодною водою, зніміть шкірку, м'якоть наріжте кубиками ....
    Читати далі

  • Лобіо червоне

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Квасоля злити і промити, відкинути на друшляк, цибулинки порізати і обсмажити до золотистого кольору, Горішки трохи підсмажити в мікрохвильовці 1 хвилинку, У блендер висипаємо горіхи і перемелює в крихту, Квасоля ділимо на 2 частини (мої люблять коли попадається целенькая квасоля), первуючасть змелюють в блендері з обсмаженою цибулею і часником, додаємо ...
    Читати далі

  • лобіо "ГЛЕХУРІ" селянське

    Інші  /  Інші рецепти

    . Лобіо перебрати, промити і поставити варити з айвою. на одну частину квасолі 3 частини води соку не повинно бути мало, але і не як суп. цибулю дрібно ріжемо і смажимо в олії окремо. коли лобі буде готове додати смажену цибулю, часник роздавлений, зелень рубленную, киндзу (сунелі), сіль за смаком і добре заважати поки не стане однорідною масою, можна терти ...
    Читати далі

  • Лобіо по-бакинських

    Інші  /  Інші рецепти

    Дуже важливо правильно зварити квасолю. Чи не замочувати! Не варити по 6-8 годин, як іноді рекомендують! Отже: квасоля перебрати, добре промити, висипати в каструлю ємністю не менше 3 л, залити холодною водою на палець вище квасолі і поставити на сильний вогонь. Як тільки квасоля закипить - влити 1 склянку холодної води. Повторювати цю процедуру дотех ...
    Читати далі

  • салат ЛОБІО

    Салати  /  Інші салати

    відварити квасолю. злити воду цибулю підсмажити додати спеції і квасоля, просмажити хвилини три зняти з вогню додати подрібнений часник майонез подавати тільки охолодженим
    Читати далі

  • Салат з червоного лобіо

    Салати  /  Салат з овочів

    Квасоля заливаємо водою так, щоб вона вся була прикрита. Залишаємо не менше, аніж на 6:00, краще на ніч. Воду зливаємо, заливаємо свіжою водою. Квасоля знову повинна бути прикрита. Доводимо до кипіння, воду зливаємо. Наливаємо 3л холодної води, доводимо до кипіння і варимо 1.5 - 2:00. Квасоля повинна стати м'якою, але не розвалюватися. Відвар зливаємо ...
    Читати далі

  • ЛОБІО, як його готую я)))

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасолю залити холодною водою, дати закипіти, воду злити Ще раз залити холодною водою на 4-5см У процесі варіння, у міру википання, підливати холодну (!) Воду Коли квасоля стане м'якою (при цьому, трохи води в ній повинно залишатися) + сіль Взяти в одну руку ст. ложку, інший притримувати посуд і пом'яти квасоля об стінки посуду пару хвилин (без фанатизму!). Це ...
    Читати далі

  • Зимовий салат з лобіо

    Закуски  /  Інші заготовки

    Все в каструлю: Лобіо миємо, чистимо, ріжемо (я ріжу навпіл). Потім додаємо томат з помідор Ріжемо перець, часник через м'ясорубку з томатом і стовбури базиліка я теж пропускаю через м'ясорубку масло рослинне, сіль, цукор. Ставимо на вогонь і закриваємо кришкою. Як тільки салат закипів-вогонь зменшуємо і кришку знімаємо. Варимо до готовності квасолі (жовта ...
    Читати далі

  • Квасоля стручкова-Мцване лобіо

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Стручкову квасолю або горох вимити, отшепнуть гострі кінчики, наламати на 3-6 частин, в залежності від розміру фасолінку. Якщо між стручками попайдется ниточка-видалити. 2. Залити холодною водою і відварити до готовності ~ 1,5 години, при необхідності підливаючи холодну воду. 3. Тим часом в глибокому сотейнику, обсмажити в рясному кількості рослинного ...
    Читати далі

  • Лобіо по-грузинськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Любіо в перекладі з грузинського - квасоля. Це назву мають страви з відвареної квасолі, що мають у грузинській кухні кілька десятків варіацій. Розрізняються сортами квасолі, величиною, формою, кольором, характером забарвлення (одноколірна, плямиста, точкова, смугаста), а також ступенем розвариться і, що найголовніше, приправами. Мій варіант такий: Квасоля ...
    Читати далі

  • У стилі Лобіо

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварюємо квасолю до готовності. Зливаємо воду, але не до кінця Горіхи, часник і петрушку перемелюємо в блендері. Додаємо цю суміш до квасолі Туди ж-виделкою розім'яті помідори, сік, всі приправи. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин 10. Вимикаємо Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю і акуратно перемішуємо з квасолею (хвилин через п'ять після вимкнення вогню) Приємного ...
    Читати далі