Ми рекомендуємо

  • Шоколадний чізкейк (мова проковтнеш!)

    Готуємо імбирний корж. Просіяти борошно з розпушувачем. Додати імбир, яйце, патоку, масло. Вимісити тісто. Загорнути його в харчову плівку, прибрати в холодильник на кілька годин. Розкачати тісто (воно дуже туге виходить, тому потрібно докласти зусиль). Форму змастити маслом, викласти тісто, сформувати невеликі бортики, наколоти тісто ...
    Читати далі

Ви шукали: маффіни

  • Маффіни повітряні з ароматом апельсина

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Все перемішати Змастити форму Заповнити форму на 2/3 У середину можна покласти вишеньку або інші фрукти, я поклала шматочки нектарина Духовка на 180 Випікати 30 хв Остудити, викласти на блюдо, посипати сах пудрою (якщо є буженина), налити чайку або кофейку і насолоджуватися !
    Читати далі

  • Полудіетіческіе бананові маффіни з цілісної муки (варіант)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Нагріти духовку до 200 * С, викласти форми для маффінів "спідничками" і змастити їх (у мене спрей - на фотографії). 2. Збити яйця міксером до білого і додати молоко, масло, яблучне пюре, мед і бананове пюре - злегка збити. 3. Борошно змішати з розпушувачем, мускатом і корицею. 4. Горіхи, арахіс і фініки порубати (середньо) в процесорі, і додати до борошняної ...
    Читати далі

  • Англійські маффіни з гречкою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Гречку промити. Залити її 100 мл. окропу, додати оцет і накрити кришкою. Залишити набухати на 10 хвилин. Борошно змішати з сіллю. У мисці змішати набряклу гречку, дріжджі і воду (200 мл). Додати борошно з сіллю. Вимісити тісто. Потім додати масло і місити тісто поки масло не вбереться. Залишити тісто на 10 хвилин. Робочу поверхню смазатьрастітельним ...
    Читати далі

  • Пивні маффіни з сиром ...

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розігрійте духовку до 200 ° C. Змішайте борошно, цукру, розпушувач, сіль і перець. У мисці збийте яйця з маслом (розтопленим і охолодженим) і гірчицею. Акуратно влийте туди пива (бажано темного). Коли піна осяде, додати тертий сир і потім додати суху суміш. Добре перемішайте до однорідності. Розлийте за формами, випікайте близько 20 ...
    Читати далі

  • маффіни з шоколадом

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Духовку треба розігріти до 160 градусів, у форму для маффінів вкласти спеціальні папірці або ж змастити її маслом. Масло збити з цукром, по одному, добре перемішуючи, додати яйця. Всипати борошно з розпушувачем, почати перемішувати, додати молоко, гарненько все перемішати. Нарубати шоколад на невеликі шматочки (сторона ~ 3мм) і вмішати ...
    Читати далі

  • Мафіни з чорною смородиною

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Змішати пшеничне і цельнозерновую борошно з розпушувачем. Яйця збити віночком з цукром. Додати кефір і рослинне масло. Перемішати. З'єднати яєчно-масляну суміш з борошняною. Перемішати. Додати смородину. Перемішати ще раз. У силіконові форми розкласти паперові манжетки, викласти в них тісто і поставити в розігріту духовку. Випікати ...
    Читати далі

  • Сирні маффіни з чорносливом

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розтерти масло з цукром, додати збиті яйця, розмішати. Розім'яти сир, додати ванілін і розтерте масло з цукром і яйцями. Додати кокосову стружку, перемішати. Додати борошно з розпушувачем або погашеної содою. Чорнослив вимити, обсушити і розрізати кожен на чотири частини. Обережно вмішати в тісто. Тісто розкласти в силіконові ...
    Читати далі

  • Житні апельсинові маффіни з ревенем

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. Розігріти духовку до 165 * С. Викласти маффіновие формочки "спідничками" і стазать (у мене спрей). 2. ревеневого кубики засипати 1/4 ст. цукрозамінника і залишити. 3. Вичавити сік з апельсинів і додати до нього молоко до оющего кол-ва 2 ст. 4. Просіяти у велику миску борошно, розпушувач і сіль. Додати цукрозамінник і добре перемішати. Додати ...
    Читати далі

  • Мафіни з хурми (можливо варіант)

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    збиваємо яйця з цукром і ваніліном змішуємо з розм'якшеним маслом борошно прсеіваем з розпушувачем і змішуємо всі інградієнти хурму очищаємо від шкури трьом на дрібній тертці або перемелює блендером змішуємо з тістом виливаємо тісто в формочки випікаємо при темпиратуре 180 град приблизно 25-30 хвилин
    Читати далі

  • Апельсинові маффіни з заварним кремом

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. Зваримо заварний крем. Яйце розтерти з цукром і ванільним цукром дочиста. Додати борошно і добре перемішати. 2. Потім влити молоко і на повільному вогні довести до кипіння (при постійному помішуванні). Помішуючи потримати на повільному вогні ще пару хвилин і зняти з вогню. Остудити і потім додати розм'якшене вершкове масло. 3. З апельсінаснять ...
    Читати далі

  • Мафіни з шоколадом і м'ятою.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Борошно змішати з розпушувачем і ванільним цукром. Шоколад порубати ножем. М'яту дрібно нарізати. Розм'якшене масло збити з цукром, додати яйце і ще збити. У маслянную суміш поперемінно ввести кефір і борошняну суміш. Додати шоколад і м'яту. Добре перемішати. Викласти тісто у формочки для мафінів, заповнюючи їх на 2/3. Випікати при 180 градусах ...
    Читати далі

  • Ванільні маффіни Горіхове царство

    Закуски  /  З сиру і яєць

    1. Дрібно рубаємо волоські горішки 2. І підсмажуємо їх на сковороді (недовго, хвилин 5, постійно їх помішуючи) 3. Змішати підсмажені горіхи з 1ст. л. цукру і 1ст. л. борошна. 4. Приступаємо до приготування тіста: Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром 5. В окремій тарілці збити яйця і додати їх в масло, постійно збиваючи. 6. Потім додати ...
    Читати далі

  • Рисові маффіни зі сливами та помадкою.

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Рис відварити до напівготовності в підсоленій воді, злити воду і остудити. Потім до рису додати сир, яйця, цукровий пісок і борошно ... все гарненько перемішати. Сливи вимити, очистити від кісточок ... але не розламувати до кінця на дві частини. Кожну цукерку розділити на 3 частини і помістити в серединку сливи замість кісточок. Форму для маффінів змастити ...
    Читати далі

  • Мафіни з брокколі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дивіться покрокові.
    Читати далі

  • Шоко-маффіни з хрусткою шапочкою

    Десерти  /  З шоколаду

    Духовку попередньо розігріти до 190 градусів. Чорний шоколад поламати на шматочки і викласти в невелику каструлю, додати слівоч. масло, поставити на вогонь, не кип'ятити. Яйце з'єднати з цукром і збити міксером на невеликій швидкості до розчинення останнього. Всипати борошно, розпушувач і кави, продовжувати збивати. Потім додати в яєчну ...
    Читати далі

  • Мафіни з шоколадом і лікером

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром і ванільним цукром. Додати яйця, перемішати. Додати борошно з розпушувачем, перемішати. Додати лікер, перемішати. Шоколад порубати на шматочки. Додати в тісто шоколад, перемішати. Заповнити формочки на 2/3 тістом. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
    Читати далі

  • Яблучно-цитрусові маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Замочити манку в йогурті і залишити на 30 хвилин. Натерти мандаринову і лимонну цедру на дрібній тертці. На маффіни буде потрібно по одній ст. ложці лимонної і мандаринової цедри. М'якоть цитрусових подрібнити у блендері. Яблуко очистити і натерти на крупній тертці. До «набряклою» манці додати злегка збиті яйця, масло, цукор і збити. Потім ...
    Читати далі

  • Маффіни з кабачків та бринзи

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Кабачок і бринзу натремо на тертці. Яйця збити, додати ряжанку, сіль. З'єднати кабачки з бринзою та яєчної сумішшю. Додати дрібно порізану зелень, трохи розчавленого часничку (на любителя). Борошно змішати з розпушувачем і додати до нашої кабачкової масі. Все добре перемішати. Розкласти тісто в змащену олією формочку, ...
    Читати далі

  • Еспрессо-маффіни з айсінгом "Violet Velvet" "

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Дуже смачно! Ну дуже! Легкі маффіни - без борошняної "пилинки", в міру солодкі, Айсінг так взагалі ... І колір чарівний! Але, як розумієте самі, недолік є - їх завжди мало! - Скільки НЕ спече! І - важливо! - Просто, дуже просто готувати !!! Дивіться в покрокових ...
    Читати далі

  • Мафіни з шоколадним серцем

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розводимо кави Розтопити на водяній бані 125 г шоколаду, додаємо до нього кави Відокремити у яєць білки від жовтків Білки збити з цукром, бажано в стійку піну Розтоплений шоколад заморозити в морозилці в формочке з під льоду Розтопити решті шоколад на водяній бані з вершковим маслом - можна перешкодити щоб швидше розтопився Шоколад ...
    Читати далі