Ми рекомендуємо

Ви шукали: хачапурі

  • Хачапурі з листкового тіста

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Вершкове масло розтопити. У мисці розбити 1 яйце, налити 1 склянку холодної води, оцет, сіль, добре збити віночком. Потім цю суміш вилити в борошно. Замісити тісто. Розділити на 4 частини. Розкачати тісто в пласт (я зазвичай рукою розтягую, потрібно щоб не зовсім тонко вийшло, але й не товсто), потім пензликом помазати розтопленим маслом ...
    Читати далі

  • Сніданок по-грузинськи для неї і для нього (дуель)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто У кефір всипати соду, розмішати Ввести сіль, цукор, рослинна олія і поступово додаючи борошно, замісити м'яке тісто (буде трохи липнути до рук) Прибрати хвилин на 15 (поки будемо робити начинку) в тепле місце Начинка для хачапурі Розкришити 150 г сиру, додати 1 яйце і розмішати В іншій мисці розкришити 50 г сиру, додати яйце і розмішати ...
    Читати далі

  • Пиріг з сиром і шпинатом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити м'яке тісто, поставити в тепле місце підходити Імеретинський сир подрібнити руками, сулугуні натерти на крупній тертці Шпинат перебрати, помити, відварити 3-4 хв .; відкинути на друшляк. Коли охолоне, нарізати і додати в сир. + Сметана + вершкове масло (з холодильника, нарізати маленькими кубиками). Добре перемішати. Коли підійде ...
    Читати далі

  • ПХЛОВАНА рецепт начинки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    сиру бадилля буряка дрібно нарізати посолити і дати постояти 40 хвилин. потім віджати рукою, додати сир і смажену цибулю. цією начинкою нафарширувати тісто і спекти, як хачапурі
    Читати далі

  • Хінкалж

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити м'яке тісто з мацоні, яйця, сметану + сода, сіль + борошно скільки знадобиться для м'якого тіста Поки тісто відпочиває, поставити готуватися гарбуз. Краще на пар або запекти-так вона виходить менш водянистою. Коли гарбуз буде готова, зішкребти ложкою, придушити, щоб стала однорідною + сіль, цукор (краще пудру) за смаком. Тісто розділити на 15-16 частин, кожну ...
    Читати далі

  • Пиріг з сиром

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги


    Читати далі

  • Кубдарі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо і жир нарізати кубиками 3 мм., Додати інші складові, гарненько перемішати до вбирання води. Замісити тісто, дати йому піднятися тричі. Обробити тісто на кульки вагою 150-200г., Розкачати висотою в 5 мм., Покласти начинку. Збирати тісто защипуючи до середини, як би в вузлик. Від вузлики зайве тісто відірвати. Можна ...
    Читати далі

  • Пироги на вибір - дуже смачне і повітряне тісто

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Ставимо тісто Підігріти молоко до теплого стану Всипати цукор, дріжджі і півсклянки борошна, перемішати, накрити і залишити в теплі на 15 хвилин Розтопити і трохи остудити вершкове масло В опару додаємо сіль, основну частину борошна, вершкове масло, кефір і починаємо місити Я спочатку хвилин 5 попрацювала міксером, ну а потім руками У процесі замісу, змочуємо ...
    Читати далі

  • бистромарінованний шашлик

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свіжо куплений шматок свинини помити і порізати великими шматками. Скласти у велику каструлю або емальоване відро. А тепер головне - ріпчаста цибуля почистити і перемолоти на м'ясорубці. Вийде цибульна каша, в якій дуже добре вимішати нарізані шматки м'яса, додавши за смаком свіжо змелений чорний перець, сіль, щіпку шафрану, поламати ...
    Читати далі

  • варіант дріжджового тіста на мацоні і оливковій олії

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тепле молоко вилити в глибоку миску, дріжджі змішати з чайною ложкою цукрового піску, всипати в молоко, додати до опари 2-3 ст. ложки оливкової олії і трохи борошна, виделкою злегка вимісити і поставити в тепло на 10-15 хвилин. Коли опара трохи схопиться, додати в неї мацоні, 2/3 всієї борошна, вбити яйце, посолити і приготуватися (морально) ...
    Читати далі

  • Хачапурінкі

    Інші  /  Інші рецепти

    Давним давно в програмі «Смак» робили Хачапурі ... Нам рецепт сподобався, але в нашому домі віддають перевагу випічці порційну, ось так і народилася ідея з хачапурінкамі. Ми часто робимо цю радість і ніяк не наїмося, весь час повторювати хочеться. Отже. Ретельно замісити тісто і поставити його в тепле місце на 2:00. У цей час натираємо сир на дрібній ...
    Читати далі

  • Осетинські пироги (один з варіантів)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Дріжджі розчинити в молоці, додати цукор, інші інгредієнти, замісити тісто і дати йому підійти в теплому місці хвилин 30. Обидва сиру подрібнити (натерти на крупній тертці або подрібнити у блендері) Тісто розділити на 16 частин. Кожна кулька розплескати в руці, покласти ст. ложку з гіркою сиру, щільно защипнути краю, скачати в колобок, злегка ...
    Читати далі

  • Листкове тісто і вироби з нього

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Порубати борошно та олію в дрібну крихту. З цієї маси руками зліпити 6 кульок і прибрати на 30 хвилин у холодильник. Жовтки збити, змішати з водою, оцтом, рас. маслом і лимонною кислотою, цю суміш влити в борошно і замісити тісто. Тісто розділити на 6 колобків. Кожен колобок розкачати, в центр покласти 1 кульку, загорнути його як на малюнку. Потім ...
    Читати далі

  • Тісто листкове прісних

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У миску виливаємо необхідну кількість води, туди ж додаємо яйця, сіль, оцет і борошно. Замішуємо тісто щільне. Вимішуємо його близько 10-ти хвилин, щоб стало не липким і еластичним. Накриваємо серветкою і даємо полежати 30 хвилин. Беремо масло. Масло для закачування неодмінно має бути ХОЛОДНИМ. Розминаємо його до повного зникнення грудок і змішуємо ...
    Читати далі

  • Тісто листкове прісних

    Інші  /  Інші рецепти

    в миску просіяти борошно, додати яйце, розм'якшене масло, сіль, лим. кислоту, оцет, перемішати, частинами додавати воду, знадобиться менше склянки, вимісити тісто, додати ложку рослинної олії, перемішати, загорнути тісто в посипану борошном фольгу і прибрати в холодильник на добу (+ - пару годин - не має значення) приготувати вершкове .. .
    Читати далі

  • Картопляні-ЦИБУЛЬНИЙ ХЛІБ

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Залити пюре гарячим молоком, додати масло (можна попередньо розтопити), перемішати до розчинення масла, додати сметану, сіль, Додати дріжджі, заважати до розчинення. Додати просіяне борошно, перемішати. Місити на посипаною борошном столі 5-10 хв. Викласти в промаслений миску і залишити в теплому місці 3-4 години, 1-2 рази обмінатьВо ...
    Читати далі

  • чурчхела

    Десерти  /  Інші десерти

    Виноградний сік з цукром уварюємо до 3/4 об'єму. У остиглий сироп додаємо борошно, розмішуючи доводимо до кипіння, і уварюємо до густоти сметани. На товсту нитку з вузликом нанизуємо четвертушки волоського горіха або фундук. Довжина "бус" 20 см, в кінці нитки-петля для підвішування. Кілька разів занурюємо горіхи в тісто, даючи трохи підсохнути між ...
    Читати далі

  • Грибочки на багатті

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Розпалити мангал. Печериці промити, скласти в каструльку і рясно полити лимонним соком. Потім з заважати з майонезом щоб грибочки були густо їм намазали. Посипати чорним перцем і заново перемішати. Залишити хвилин на 20 маринуватися. Потім укласти грибочки на решітку для гриля так, щоб вони лежали капелюшками вгору і накрити другою гратами. Поставити ...
    Читати далі

  • Щось ліниве

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Про це рецепті чула давно. Хтось називає це ледачим хачапурі, хтось - ледачою ачмой. У мене була безсонна ніч, і я паля це щось ліниве. Воно виявилося дуже смачним, соковитим. Отже: з лавашів вирізаємо кола (вони виходять діаметром ок. 30 см), залишки я порізала на трикутники. Кожен лаваш промазала мацоні. У форму діаметром ...
    Читати далі

  • Кубанські сирники

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    З'єднати просіяне борошно і сіль. Додати нарізане шматочками масло. Перетерти в крихту. Влити молоко і замісити однорідне тісто. Тісто зібрати в грудку, загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин. Сир натерти на крупній тертці .. Часник очистити і пропустити через прес. Змішати сир, часник і яйця. Тісто тонко розкачати ....
    Читати далі