Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Кабачки з особливою начинкою

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Кабачки миємо, ріжемо на "стаканчики" прибираємо насіння з м'якоттю. Солимо. Морква терту з цибулею обсмажуємо на вершковому маслі. Потім додаємо макарони, перемішуємо, даємо трохи охолонути. Начиняємо наші "стаканчики" сумішшю овочів і макаронів, а так само кладемо 3-4 маленьких кубика сиру, а потім готовий фарш з сіллю і спеціями, зверху знову кубики сиру. Укладаємо ...
    Читати далі

  • Рулетики з курячої печінки по-бельгійськи з гарніром з гречки

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Гречку відварюємо в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Тим часом готуємо начинку для рулетиків. Сметану змішуємо з коріандром, чорним меленим перцем і рубаною зеленню петрушки. Печінка промиваємо, промаківаем паперовим рушником і трохи відбиваємо, натираємо сіллю. Відбивати потрібно акуратно, так як куряча печінка дуже ніжна. Змащуємо ...
    Читати далі

  • Млинчастий пиріг з куркою і грибами.

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з грибами і куркою

    Борошно, кефір, яйця, сіль і цукор змішати в комбайні. Випекти тонкі млинчики. Куряче філе відварити, нарізати на дрібні шматочки. Гриби (у мене печериці, але можна будь-які) обсмажити, додати цибулю четвертькольцами і ще трохи посмажити. У курячу начинку додати подрібнену зелену цибулю і пару ст. ложок бульйону, перемішати. У гриби цибулею ...
    Читати далі

  • Карбонад по-нормандськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Отже, беремо шматочки карбонаду і обсмажуємо їх на сильному вогні до рум'яної скоринки. Відкладаємо вбік. Цибулю чистимо і ріжемо дрібними кубиками, які в свою чергу теж обсмажуємо до золотистого кольору. Далі в форму укладаємо обсмажену цибулю, на нього шматки м'яса. Так, посолити, поперчити, посипали травками. Тепер з наших скибочок хліба зрізаємо ...
    Читати далі

  • Свинина з хурмою.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. На свинячих відбивних зробити невеликі надрізи в жировій прошарку. 2. М'ясо посолити, поперчити і приправити кумином і імбиром. Обсмажити м'ясо в розігрітій олії з обох боків до рум'яної скоринки. Під час смаження приправити свинину кайенским перцем. 3. Для салату хурму очистити від шкірки і нарізати дрібним кубиком. Змішати хурму з зернами граната, ...
    Читати далі

  • Міні-кекси з песто, з кедровими горішками і з кабачками

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Тонко порізати кабачок на кружечки. Дрібно порізати цибулю. Влити 1 сл. Ложку ол. масла підігріти на сковорідці, додати кабачки з цибулею. Закрити кришкою і смажити на середньому вогні близько 8 хв. Розігріти духовку до 190 ° C. Збити яйця з ол. маслом і молоком. Додати борошно і розпушувач. Перемішати до однорідної маси. Додати соус песто, кедрові ...
    Читати далі

  • Пісний Суп з білими грибами

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    1. Замочити гриби на 2-3 години 2. Потім зварити гриби хвилин 40, почистити овочі. Нарізати дрібно цибулю, моркву на дрібній тертці. 3. Витягнути гриби і дрібно порізати, покласти на розігріту сковороду, разом з цибулею та морквою, готувати до золотистого кольору. 4. Нарізаний Картопля закинути в грибний Бульйон. Коли він буде майже готовий, придушити його толкушкой (...
    Читати далі

  • Фаршировані помідори

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Моркву натерти на самій дрібній стороні терки. Вермішель розтовкти в пачці (дрібно, але не відварювати) і змішати з морквою, зеленню, цибулею, часником (видавити на чесночнице). Все це перемішати в майонезі і поставити на 12:00 в холодильник, щоб вермішель просякла майонезом і розм'якла. Через 12год. можна фарширувати помідори: 1 варіант ...
    Читати далі

  • Запечена курочка начинена бородінським хлібцем

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Курку натерти сіллю і перцем і відставити відпочивати. Тим часом готуємо начинку: Цибулину дрібно нашаткувати і обсмажити на вершковому маслі Печінка і шлуночки промити, пропустити через м'ясорубку і обсмажити разом з цибулею. Посолити, поперчити за смаком. Хлебушек теж пропустити через м'ясорубку і змішати з сумішшю печінки і шлуночків. Еслісолі ...
    Читати далі

  • Минь по Уральському.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Миня випатрати, посолити, поперчити і наповнити черевце ріпчастою цибулею, порізаною на півкільця. Покласти на деко, попередньо постеливши пергамент або аркуш силікону. Поки гріється духовка до 180 градусів, наріжте сало тоненькими скибочками і обкласти зверху миня цим салом. Всі оберніть фольгою і відправляйте в духовку. Чекаємо 40хвилин ...
    Читати далі

  • Яблучне рагу

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Обсмажити цибулю. Додати брокколі і на повільному вогні тримати хв. 10. Додати яблука і тушкувати ще 5 хв. на повільному вогні з відкритою кришкою. Покласти порізаний кабачок і помідори (можна дрібно порезеннимі, можна протертими). Посолити за смаком і тримати на повільному вогні з закритою кришкою ще хв. 5 (або по-більше. Залежно від того, ...
    Читати далі

  • Риба під пікантною скоринкою

    Другі страви  /  Страви з риби

    Сьогодні четвер-рибний день! Пропоную приготувати морського окуня на "ліжку" з помідор з цибулею, прикриту пікантним "ковдрою"! Для початку промиємо, обсушимо філе риби і поллємо його лимонним соком. Відставимо його на 15-20 хвилин просочуватися, а самі займемося "постіллю". Помиємо помідори, поріжемо часточками. Помиємо, почистимо і поріжемо полудолькамі ...
    Читати далі

  • "Гнізда" фаршировані від "Верола"

    Другі страви  /  Паста

    "Гнізда" розмістити в сотейнику або на сковороді з високими краями на відстані 0,5см. один від одного, залити їх на 3/4 висоти киплячою підсоленою водою, накрити кришкою, дати закипіти і припускати на повільному вогні протягом 4-5 хвилин. Потім "Гнізда" акуратно перевернути лопаткою або великою ложкою (в сотейнику повинна бути ще рідина, якщо ...
    Читати далі

  • Тресочку на яблучно-цибулевої перинку під помідорно-сирним ковдрою.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Ріпчасту цибулю обсмажити в рослинній олії. (Я роблю це в мікрохвильовці, ріжу соломкою, поливаю маслом і ставлю на 5 хвилин. Якщо цибуля сируватий, то заважаю його і ставлю ще на 5 хвилин. Після цього він стає прозорим і дієтичним). У цей час яблука підсмажила на рослинному маслі в сковороді з економії часу. Можна було зробити теж саме, що ...
    Читати далі

  • Олів'є по-селянськи

    Салати  /  Інші салати

    1. М'якоть телятини відваримо протягом 40 хвилин в підсоленій воді з лавровим листком і запашним перцем. Остудимо. Нарізаємо великими кубиками. 2. Нарізаємо великими кубиками заздалегідь відварені картоплю і моркву. Додаємо огірки та горошок. 3. Чорнослив нарізаємо кільцями по 0,5 см. 4. Перепелині яйця ріжемо навпіл. 5. З'єднуємо всі інгредієнти, ...
    Читати далі

  • Закусочний салат з буряком і оселедцем

    Салати  /  Салат з овочів

    1. Відваріть рис в підсоленій воді до готовності. Рекомендую для салату взяти рис "Кубань". Готовий рис відкинути на друшляк. Остудити. 2. Буряк відварити до готовності. Зняти шкірку, натерти на крупній тертці. 3. Змішати рис і буряк. Посолити за смаком. Заправити майонезом. 4. Селедку очистити, видалити кістки, порізати невеликими кусочкамі.5 ....
    Читати далі

  • Рибний пиріг

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розкачати нижню частину тіста Посипати цибулею Викласти на деко і укласти шматки риби товщиною порядку 1 см, якщо риба велика - порізати вздовж і при необхідності, поперек. Між шматочками риби напхати шматочки вершкового масла і лавровий лист. Чим сухіше риба, наприклад, щука, тим можна більше олії. Щучку і лавровим листом не зіпсуєш. Рибу ...
    Читати далі

  • Фінський рибний пиріг-розтягай

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Обсмажуємо гриби з цибулею, розгортає тісто, центр листа не чіпаємо, а краї недрезиваем смугами для подальшого загортання. Викладаємо рибу без кісток (якщо риба типу тріска або щось подібне, то потрібно на неї маслечка вершкового покласти побільше, а то сухо буде) і гриби порізані. Потім розрізання тістом "сповивали" рибу, формуємо ...
    Читати далі

  • Салат "Палермо".

    Салати  /  Салат з шинкою  /  Салат з шинкою і сиром

    Гриби порізати на невеликі часточки. Цибулю нарізати півкільцями. У невеликій кількості розігрітого оливкового масла отпассіровать гриби, злегка посоливши, потім до них додати цибулю і готувати до легкої пассировки лука. За цей час гриби повністю будуть готові, а цибулю вбере аромат грибів і залишиться пасеровані. Помідори черрі розрізати ...
    Читати далі

  • Трубочки фило з м'ясною начинкою

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з м'ясом

    Моркву порізати соломкою. Цибулю порізати напів-кільцями (або дрібніше). Свинину порізати соломкою і обсмажити з цибулею та морквою на олії. Брокколі розібрати на дрібні суцвіття, додати до м'яса, додати спеції і в рівних частинах соєвий соус і бульйон (або воду). Тушкувати на повільному вогні, поки не увариться майже вся рідина. Остудити ...
    Читати далі