Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Голубці (варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту розбираємо на листя, промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3-4 години. Готуємо начинку З'єднуємо свинячий і яловичий фарш, добовляем до нього рис (предворительно замочений. В холодній воді на 40-50хв.) Цибулю ріжемо дрібно, пасеруємо і добовляем до фаршу, солимо, перчимо, добовляем спеції, все перемішуємо. Листя капусти відкидаємо на друшляк, даємо стекти ...
    Читати далі

  • Fegato alla veneziana (печінка по-веницианского, новий погляд на класику)

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Печінка взяти найкраще одним шматком, ну або, принаймні, 2-3 шматка. Печінка обполоснути прохолодною водою, дати воді стекти і обсушити паперовими рушниками. Натерти цедру з лимона, дрібно нарубати петрушку і змішати. 2 цибулини нарізати тонкою соломкою. Печінка посолити, поперчити натерти з усіх боків сумішшю цедри і петрушки. У оченьгорячей ...
    Читати далі

  • ПИРІГ З ПЕЧІНКОЮ

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Відваріть рис. Обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте порізану печінку і злегка обсмажте разом, а потім охолодіть і перекрутити через м'ясорубку. 2. Поки готується начинка готуємо тісто. Яйця, цукор збити зі сметаною, додайте борошно з розпушувачем, тісто готове. 3. Рис перемішайте з обсмаженої печінкою з цибулею, додайте спеції за смаком ....
    Читати далі

  • фаршировані телячі серця з овочами

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Серда очистити від плівок і жиру, промити. Петрушку промити, подрібнити, змішати в мисці з фаршем, розкришеним хлібом і жовтком, сіль за смаком. 2. Нафарширувати цією сумішшю серця. Заколоти дерев'яними шпажками і обв'язати їх ниткою хрест-навхрест. 3. У каструлі розігріти масло. Обсмажити серця з усіх боків, 8-10хв., Перекласти на тарілку, накрити іотставіть ....
    Читати далі

  • Картопляно-цукініевий суп-пюре з тюфтельки

    Перші страви  /  Супи  /  Картопляний суп

    Цибулю і часник дрібно порізати і обсмажити на розігрітому в каструлі олії до прозорості. Картоплю почистити, цукіні помити. Овочі довільно порізати, покласти в каструлю і обсмажувати овочі близько п'яти хвилин, періодично помішуючи. Обсмажені овочі залити овочевим бульйоном і варити хвилин 15-20, поки овочі не будуть м'якими. Суп посолити, ...
    Читати далі

  • Кнедлики картопляні з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очистити і відварити картоплю. Злити воду, потовкти в пюре. Додати яйце, сіль, мускатний горіх (по-смаку) і перець (у мене суміш п'яти перців в млині). Перемішати і всипати борошно. Добре перемішати. Цибулю порізати кубиками і обсмажити на олії. Печериці порізати і додати до цибулі. Смажимо до готовності грибів. Солимо і перчимо. Вологими ...
    Читати далі

  • Манпар

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Замісити круте тісто, накрити вологим рушником і залишити його на 1:00. Потім розкачати і нарізати на невеликі квадратики (товщиною в 0,5 мм). Відварити локшину в підсоленій воді 10 хвилин. 2. М'ясо порізати маленькими шматочками, цибулю посікти, картопля і солодкий перець - кубиками. 3. М'ясо обсмажити з цибулею, потім додати томатну пасту, перемещшать. Влити ...
    Читати далі

  • Пельмешки - обалдешкі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку необхідно до напівготовності відварити пельмені, додавши у воду сіль, лавр. лист, перець горошком і ін. спеції. Як тільки пельмені спливуть, зняти їх з вогню і викласти у форму для запікання або сковороду. На пельмені викласти шар нарізаного півкільцями і обсмаженої цибулі, дрібно порізану шинку і сир, натертий на крупній тертці. Залити ...
    Читати далі

  • Запечена форель

    Інші  /  Інші рецепти

    На великий аркуш фольги викласти половинку потрошённой форелі шкірою вниз. Скропити рибу лимонним соком, приправити сіллю і перцем. Обережно втерти спеції, розподіливши їх рівномірно. Зверху викласти більше половини приготованого заздалегідь кропу і нашаткованого лука. Зварені круто яйця дрібно нарізати і додати до начинки поверх зелені ....
    Читати далі

  • вермешель по-сінгапурськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    розжарити рослинне масло, покласти туди гриби, цибуля, часник, свинину, імбир. добре перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні хвилин 10. рисову вермешель заливаємо окропом і остовляют теж хвилин на 10. відкидаємо вермешель на Друшляк і даємо стекти воді. тепер повернемося до нашої сковородочке з м'ясом і грибами. всипаємо в сковорідку порошок каррі, солимо ....
    Читати далі

  • індиче філе, фаршировані грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Індичі філе поперчити, посолити, можна обмазати аджикою, прорізати всередині кишеню і поставити в холодильник. В цей час готуємо фарш. Підсмажити гриби з цибулею, додати замість солі курячі спеції, додати сметану і все разом ще згасити 5 хвилин. нафарширувати філе грибами, поклавши їх у кишеню., покласти філе на деко, залити вершками ...
    Читати далі

  • "Мімоза" - легкий смак

    Салати  /  Салат з мімозою  /  Салат мімоза з сайра

    Відварюємо картоплю, марковь і яйця. Розминаємо сайру і перемішуємо з дрібно нарізаною репч. цибулею, укладаємо 1 шар, змащуємо рівномірно майонезом (краще це робити ст. ложкою), потім 2 шаром кладемо відварену і натерту на тертці картоплю, змащуємо майонезом, потім також моркву, майонез, потім зелень дрібно рубана, майонез, білок ...
    Читати далі

  • Курка з лимоном

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обсмажуємо курку до утворення золотистої скоринки разом з мелкопорезаним цибулею і часником Заливаємо лимонним соком і гарячою водою, що не покриваючи курку на один палець (можна курей. Бульйоном) Додаємо родзинки Тушкуємо на повільному вогні не менше години За 20 хв. до готовності вливаємо біле вино з паприкою Солимо перчимо ... Подавати з рисом. Як варіант,...
    Читати далі

  • Котлети з рисом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сиру яловичину пропустити разом з ріпчастою цибулею через м'ясорубку. Додати холодний розсипчастий рис, подрібнену зелень петрушки, сіль, перець, яйце сире і молоко або воду (50 мл). Все добре перемішуємо. З цієї масу зробити котлетки овальної форми запанірувати в тертому сирі, змішаному хлібними крихтами і смажити на олії.
    Читати далі

  • Шулеп (Суп-локшина по бурятському)

    Перші страви  /  Інші супи

    Баранячу грудинку з кістками рубають на шматки вагою 30-40 г, заливають холодною водою і варять на слабкому вогні до напівготовності. Потім кладуть моркву, петрушку, ріпчасту цибулю і продовжують варіння. Підготовлене прісне тісто розкочують в пласт, нарізують локшину, відварюють її до напівготовності, відціджують і в такому вигляді вводять в бульйон за 10 хвилин ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Окости рубаємо на три частини і маринуємо в винному соусі зі спеціями і часником. Цибулю і моркву ріжемо кільцями товщиною 5 мм. Обсмажуємо спочатку курку до рум'яної скоринки разом з цибулею, потім додаємо моркву та помідори (розрізані великими скибочками) і тушкуємо 20 - 30 хвилин. Посипаємо зеленню при подачі. Можна прикрасити овочами. Полити кетчупом ...
    Читати далі

  • голубці з картоплею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    качан капусти зачистити, вирізати качан і відварити до напівготовності в підсоленій воді. потім розібрати качан на листи, злегка відбити черешки. приготувати фарш: протертий відварну картоплю смешатьс обсмаженою на олії цибулею і рубаним яйцем. на підготовлене листя покласти фарш і загорнути їх у вигляді конвертів. голубці обсмажити, сложітьв ...
    Читати далі

  • Сьомга з лаймом, соусом авокадо і рисом по-скандинавському

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Порізати баклажан кубиками. Морква розділити на 3 частини - поперек, і нарізати смужками. Обсмажити (+ цвітна капуста) в оливковій олії. (Не забудьте посолити і поперчити). Смажте так, щоб морква і цвітна капуста все ще були пружними. Відваріть рис (пропорції 1 частина рису - 2 частини води). Додайте у воду трохи чебрецю, 2 гвоздички (Не рахую ...
    Читати далі

  • Котлетки з пангасіі з кроповим соусом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Нічого незвичайного в рибних котлетах немає, напевно кожна господиня їх готувала ... Пікантність цієї страви додає кроповий соус, т. К. Риба дуже добре поєднується з кропом. Отже, розморожуємо філе пангасіі, обмиваємо його і даємо стекти воді-чим сухіше буде філе, тим краще будуть ліпитися котлетки. Булочку замочуємо в молоці або вершках. Прокручуємо через ...
    Читати далі

  • Капустяні конвертики зі свининою і овочами. Дуель. МИНУЛЕ. Паримо.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Відварити капустяне листя до напівготовності, зрізати прожилки, відкласти листя остигати. Поки варяться листя замаринувати м'ясо, попередньо вимивши, поливши його лимонним соком, соєвим соусом, часник очистити, нарізати пластинами, додати до м'яса, посолити, поперчити, помешатьубрать в холодильник на годину. Цибулю і картоплю очистити, нарізати дрібними кубиками ....
    Читати далі