Ми рекомендуємо

  • Пісне тістечко "Картопля" до двору

    Десерти  /  Інші десерти

    Відварюємо сочевицю як вказано на упаковці. (Дана сочевиця дуже зручна, вона готується швидко і не вимагає замочування!) Остужаем. Промиваємо фініки, видаляємо кісточку. Якщо фініки сухуваті, можна ненадовго замочити їх у воді. Насіння підсмажуємо на сухій сковороді до рум'яності, постійно їх помішуючи. Остужаем. У блендері подрібнюємо насіннячка, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Трошки Італії або паста Аматрічіана

    Другі страви  /  Паста

    Готується ДУЖЕ просто, виходить ДУЖЕ смачно ... Мабуть, італійська кухня для мене сама податлива!)))))))) І так ... Для початку дрібно порубати цибулю і обсмажити його до прозорості на оливковій олії. Фарш нарвати маленькими шматочками і хвилин 5 смажити з цибулею. Часник продавити через прес - і на сковорідку. Помідори натерти на тертці (можна ...
    Читати далі

  • Сочевична юшка з часником

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Сочевицю переберемо і промиємо. Цибулю почистити і 2 цибулини порізати на четвертинки, а 1 кубиками. Зняти шкірку у помідор і теж розрізати на 4 частини. Часник очистити і крупно порізати. У киплячу воду кинути сочевицю, четвертинки цибулі, помідорів з часником. Варити на повільному вогні до готовності. У сковороді підрум'янити на рослинному маслемелко ...
    Читати далі

  • Буряково-грибна запіканка

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з грибами

    Гриби вимити, нарізати невеликими шматочками. Лук очистити, нарізати півкільцями. У сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити цибулю до золотистого. Викласти гриби, посолити, тушкувати до випаровування рідини. Моцарелу і буряк натерти на крупній тертці. Половину моцарели змішати з натертою буряками, додати яйце і вершки, підсолити, перемішати ....
    Читати далі

  • Філе хека "Ілюзія"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Підготовлене філе хека розрізаємо на дві частини, панірум в борошні й обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін. Цибулину дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Натераем на дрібній тертці яйця, змішуємо зі смаженою цибулею. На дрібній тертці натераем сир. На обсмажене філе викладаємо по ст. ложці яєчно-цибулевої суміші ...
    Читати далі

  • Ніжні котлетки по-грецьки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Хліб розмочити в молоці. Цибулю нарізати дрібно і обсмажити. Хліб віджати і перемішати з фаршем, цибулею, яйцем і дрібно нарізаною петрушкою. Посолити, поперчити. Зліпити кульки і сплюснути їх. Обсмажити котлетки на суміші рослинного і вершкового масла до хрусткої скоринки. Картоплю почистити і натерти на дрібній тертці. Посолити, поперчити, додати ...
    Читати далі

  • Паштет з кальмарів

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Яйця відварити і очистити. Лук очистити, дрібно порізати і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору. Кальмари дрібно нарізати, посолити, додати спеції і обсмажити на оливковій олії (2-3 хвилини). Кальмари разом з обсмаженою ріпчастою цибулею і відвареними яйцями пропустити через м'ясорубку, додати журавлинний сік, ретельно перемішати ....
    Читати далі

  • Рулет з фаршу з яйцем.

    Інші  /  Інші рецепти

    Приготувати фарш, викласти його тонким шаром на папері для випічки. На фарш викласти начинку. У мене були яйця з зеленою цибулею, можна будь-яку яка вам подобається (смажені гриби або капусту тушковану наприклад) Згорнути рулет, змастити м-зом і випікати до рум'яного кольору при 180 градусів.
    Читати далі

  • Лобіо з грудкою курки (індички)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Дві середні цибулини ріжемо дрібними кубиками. 2. Смажимо цибулю на невеликому кол-ве раст. масла, 3. додаємо дві дрібно нарізану зубчики часнику, трохи смажимо разом з цибулею, солимо, 4. додаємо нарізане невеликими шматочками м'ясо, смажимо разом з цибулею і часником хвилини три, не більше, інакше м'ясо буде сухим. 5. Додаємо дві стіл. ложки аджики (обережно, якщо ...
    Читати далі

  • Кукурудзяні оладки з беконом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Зрізати ножем кукурудзяні зерна. Розігріти сковороду, обсмажити порізаний на невеликі шматочки бекон. Дрібно розкришити цибулю і додати його до бекону. Обсмажити до золотистого кольору. Збити яйця з молоком, щіпкою цукру і солі, додати натертий сир, просіяне борошно, соду, розпушувач, бекон з цибулею і кукурудзу. Ретельно перемішати. Розігріти ...
    Читати далі

  • Свинина запечена з маслинами і помідорами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо та помідори нарізати великими шматочками, посолити, поперчити і обсмажити 2-3 хв на розпеченій сковорідці. Викласти на деко або в форму, посипати подрібненою цибулею, часником і порізаними маслинами. Накрити кришкою або фольгою і поставити в духовку на 30 хв. Сир перемішати з сухарями і викласти на м'ясо. Запекти до рум'яної скоринки ....
    Читати далі

  • Бутерброд класика

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Скибочки батона підсмажити в тостері до утворення легкої скоринки. Гаряченькі скибочки натерти часником. Потім змастити тонким шаром вершкового масла. На олію покласти тонко порезаний гурток огірка та помідора. Потім викласти дві шпротіни і полдолькі лимона. Весь отриманий бутерброд посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею і за буженинам зеленню ...
    Читати далі

  • рибний пиріг "Холостяцький"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Тісто розморозити і розкачати тонший. 2. Цибулю нарізати кільцями і пару хвилин маринувати у воді з оцтом 3 Злити з консерви зайве масло і перемішати рибу з цибулею 4. На одну половину тіста викласти начинку, прикрити іншою половиною зліпити кінці. Змастити яйцем - випікати в духовці при 180С до готовності тіста
    Читати далі

  • просто смачні котлетки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    З хліба зрізати кірки, залити м'якиш молоком, залишити для набухання. М'ясо, очищену картоплю і цибулею порізати шматочками, хліб віджати від молока, пропустити все через м'ясорубку не забувши про часник, додати у фарш розтоплене масло, яйце, гірчицю, сіль і перець, добре перемішати, якщо фарш на ваш погляд буде рідкуватий то додайте трохи панірувальних ...
    Читати далі

  • ПИРІГ з сьомгою (тісто на пиві)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Рибу звільнити від кісток і порізати на дрібні шматочки. Цибулю порізати кільцями. Посолити, поперчити, скропити соєвим соусом, перемішати і залишити маринуватися на 20-30 хв. В розтоплений маргарин влити пиво. Поступово вводячи борошно, замісити пружне тісто. З половини тіста розкачати нижній корж. Зверху рівномірно розподілити рис. Посолити, ...
    Читати далі

  • Свинсько в тісто

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    М'ясо злегка відбити і обсмажити на сковороді на вершковому маслі. Болгарський перець нарізати кубиками, обсмажити разом з цибулею і беконом. Додати часник для гостроти. Лист листкового тіста злегка змастити вершковим маслом, зверху покласти начинку з м'яса перцю та сиру все загорнути в конвертик. Конвертик змастити яйцем і вершковим маслом. Випікати ...
    Читати далі

  • Телятина з лимонною морквою

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Телятину нарізати поперек волокон соломкою, як на бефстроганоф і замаринувати в суміші приправ, бальзамічного оцту, дрібно-нарізаної цибулі (0,5 головки), солі, раст. масла. Поки м'ясо маринується, зняти цедру з одного лимона і нарізати її тонкою соломкою. Морква нарізати великою соломкою або пластинками, але не на тертці. (це суттєво) ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка від Ольги варунік з пюре з кінзою і сирно-ковбасними рулетиками.

    Другі страви  /  Запіканка  /  Картопляна запіканка

    Приготуємо пюре, як написано в рецепті. Розбавимо його гарячим молоком або картопляним відваром. Звернемо рулетики, залежно від того, що у вас більше за розміром скибочки сиру і ковбаси визначаємо черговість, в моєму випадку гуртки сервелату були більше ніж скибочки сиру, тому сир всередині, в оригіналі рецепта навпаки, вирішуйте самі. Отже, ...
    Читати далі

  • Збірний

    Перші страви  /  Інші супи

    Курку варимо близько 3 ч. Гриби обсмажуємо з цибулею до напівготовності (хвилин 15) картопля так само обсмажуємо з цибулею. При цьому цибуля режим дуже дрібно, а картопля і гриби соломкою. Курку витягуємо і охолоджуємо, потім відокремлюємо від кісток і режим соломкою. У киплячий бульйон кладемо гриби, і картопля варимо хвилин 15, після чого додаємо морську капусту ...
    Читати далі

  • Картопляні зрази з м'ясо-грибною начинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити. Відвар злити і дати картоплі злегка підсохнути і заодно охолонути. М'ясо з цибулею прокрутити на м'ясорубці з крупними гратами. ставимо обжарюватися. Гриби відварити і прокрутити також на м'ясорубці з крупними гратами. Коли з м'яса випаруватися рідина, додаємо перекручення гриби і обсмажуємо ще хвилин 10 на середньому вогні, посолити ...
    Читати далі

  • Грибне різотто з духовки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У вогнетривку форму 20х20см з високими бортами всипати рис, залити його гарячим овочевим бульйоном, влити до рису вино, посолити, поперчити за смаком, покласти гілочки розмарину, накрити форму фольгою і поставити в попередньо нагріту до 180 ° C духовку, приблизно на 25-30 хвилин. Поки в духовці нудиться рис, почистити і дрібно нарізати цибулю, гриби, ...
    Читати далі