Ми рекомендуємо

Ви шукали: гаспачо

  • Ахобланко (Ajo Blanco)

    Перші страви  /  Холодні

    Хліб для приготування ахобланко, краще використовувати з повітряною структурою м'якушки. Якщо скоринка ніжна, можна не зрізати. Хліб поламати на шматки, скласти в ємність, зручну для подрібнення блендером. Додати бальзамічний оцет і 200 мл води, дати хлібу увібрати воду. А тим часом, мигдаль покласти в киплячу воду і бланшувати 3 хвилини ....
    Читати далі

  • Томатно-сирний смузі "Іспанські мрії"

    Інші  /  Смузі  /  Овочеве смузі

    У чашу блендера скласти томатне пюре, нарізану на кубики паприку, зубок часнику, знежирений сир, гілочки базиліка (пару листочків залишити для сервірування), капнути кілька крапель вустерширського соусу, оливкова олія, лимонний сік, посолити, поперчити за смаком і всі разом перебити блендером . Доручену пюре розлити по високих склянках, ...
    Читати далі

  • Салат з білої квасолі з чорізо

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю і часник дрібно порізати. Помідор очистити від шкірки. Помідор порізати великими кубиками, попередньо видаливши насіння. Скласти овочі в ємність для приготування салату, додати 2 ст. л. оливкової олії і 1 ст. л. червоного винного оцту. Перемішати і залишити помаринувати. Порізати чорізо великими скибочками. У сковороді розігріти столову ...
    Читати далі

  • Кокон курячий з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    гриби помити, порізати дрібними кубиками й обсмажити на розпеченій сковороді протягом 2-3 хвилин, викласти в сито, щоб стік зайвий сік, охолодити сир натерти на тертці, змішати з розм'якшеним слив. маслом. додати гриби, сформувати кокони і прибрати в морозилку на 10 хвилин куряче філе відокремити від кісток. якщо вийшло товсте - розкроїти ...
    Читати далі

  • Желе "Гаспаччо"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Замочити желатин в 200 гр. води. Помідори очистити від шкірки; почистити перець, промити від насіння; очистити огірки від шкіри. Всі овочі нарізати і пробити блендером, додавши сік, табаско, сік лимона, соус Ворчестер і спеції. Розпустити желатин на водяній бані і ввести в томатну суміш. Перелити у форму (дуже хороша форма для торта з дірочкою посередині) і ...
    Читати далі

  • Суп з солодкого перцю з маринованої скумбрією

    Перші страви  /  Холодні

    Дехто тут на мене ругаеццо, що мовляв, людських рецептів не виставляю)))) Ируська - для тебе :))) салат пізніше, зараз супчик :)))) випробувати цю рибку Романа Суворова і просто закохалася, тепер скумбрію тільки так готую , причому можу дві штуки за день схомячіть, така смачна неможливо відірватися :) Все дуже просто, рибку обробляв ...
    Читати далі

  • Куряча грудинка з соусом гаспаччо

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе нарізати на 2-3 шматки. Антипригарним сковороду розжарити і обсмажити (без масла) на сильному вогні грудку по 4-5мінут з кожного боку. Соус: Очищені овочі подрібнити у блендері. Додати масло, сік, табаско, сіль і перець. Добре перемішати. Куряче філе подавати з соусом.
    Читати далі

  • Гаспаччо класичний

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Холодна вода, томатний сік або червоне сухе вино за смаком Сіль і часник покласти в ступку, потовкти. Наламати хліб, додати в ступку; не припиняючи працювати товкачем, тонкою цівкою влити оливкове масло, розмішати до однорідності. Накрити і дати настоятися 1,5 ч. Цибулю дрібно нарізати і покласти в миску, залити оцтом. На кожному помідорі ...
    Читати далі

  • Андалуська гаспаччо

    Перші страви  /  Інші супи

    Помідори обшпарте окропом і очистіть від шкірки. Один помідор змішайте з розмоченим хлібом і протріть крізь сито або збийте в міксері. Потім заправте майонезом, розведеним оцтом, розведіть 0,5 л води, введіть цукор, сіль, перець і тертий лук. Залишилися помідори і очищений від шкірки і насіння огірок з'єднайте з приготовленою сумішшю ....
    Читати далі

  • Холодний суп "Гаспаччо"

    Перші страви  /  Інші супи

    У каструлі з товстим дном обсмажуємо на оливковій олії часник. Вливаємо воду і закидаємо Крупно нарізані помідори. Чекаємо поки дадуть соку. Потім вмешиваем нарізаний квадратиками кабачки (очищені від шкірки) і червоний перець, сіль і чилі-перець. Знову чекаємо поки суп грунтовно додасть в рідині. Додаємо дрібно нарізаний базилік, чекаємо ещенемного ....
    Читати далі

  • Морський гребінець з підливками

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Крім самих гребінців це страва складається з трьох самостійних: гаспаччо, базиликовий соус, гарбузове пюре. Але в даному випадку вони використовуються як соусів - підливи, тому треба зупинитися ще раз на способі їх приготування для цього конкретного випадку. * Гаспаччо: помідори, солодкий перець, часник, червоний гострий перець, оливкова ...
    Читати далі

  • Іспанська тортилья з м'ятно-томатним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля треба почистити, промити, дуже тонко і маленькими шматочками нарізати. Промити картоплю, дати воді стекти. Поставити розігріватися глибоку сковороду з оливковою олією. Нарізати цибулю і відправити його разом з картоплею на сковороду. Обсмажувати, поки суміш не підрум'яниться. Після того, як підрум'янитися, перекладаємо в окрему посудину ...
    Читати далі

  • Курячі фрикадельки з соусом з гаспаччо

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Вівсяні пластівці заливаємо окропом, даємо набрякнути. Відправляємо грудку в блендер. Готовий фарш перемішуємо з невеликою кількістю нарізаної цибулі, перчимо, додаємо куркуму. Додаємо вівсянку. Ніка фарш не солить. Я солю. Томатний соус розігріваємо до киплячого стану в сотейнику. Мокрими руками ліпимо фрикадельки, кладемо їх в соус, даємо 10хвилин ...
    Читати далі