Ми рекомендуємо

Ви шукали: гаспачо

  • Гаспачо з апельсином

    Перші страви  /  Холодні

    Помідори опустити на кілька секунд у гарячу воду, зняти шкірку, крупно нарізати і викласти в чашу блендера. Апельсин филировать, додати до помідорів. Подрібнити в режимі «Турбо» до однорідності. Додати подрібнений часник, соєвий соус, орегано, сіль, цукор і перець. Включити режим «Турбо» ще на кілька секунд. Чашу блендера накрити ...
    Читати далі

  • Гаспачо по-новому

    Перші страви  /  Супи  /  Томатний суп

    Огірок і перець нарізати дрібним кубиком Дрібно нарізати помідор. Подрібнити трохи цибулі. У склянки викласти огірок, перець, помідор і цибулю. Склянки повинні бути заповнені лише на 1/3. Залити все охолодженим томатним соком Tomato Gusto, прикрасити "соломинкою" із зеленого лука. Смачного!
    Читати далі

  • Крижаний гаспачо з васабі для спекотних днів

    Перші страви  /  Холодні

    У блендер покласти всі вищеперелічені інгредієнти крім червоного перцю і пюрировать. Краї келихів обмазати маслом і занурити в сіль, щоб вийшла соляна скоринка. Налити гаспачо в келихи і покласти зверху нарізаний перець.
    Читати далі

  • Гаспачо або іспанська окрошка

    Перші страви  /  Холодні

    Помідори очистити від шкірки (для простоти обдати окропом). Помідори, болгарський перець (очищений від насіння), огірки і цибуля дуже дрібно нарізати (можна використовувати блендер). Все перемішати, додати оцет і паприку. Посолити за смаком, а потім додати масло. Всю суміш залити 0.5 літрами води. І поставити в холодильник охолоджуватися на 1.5 години ....
    Читати далі

  • гаспачо

    Перші страви  /  Холодні

    1. Розламати на шматочки хліб і залити його склянкою холодної води. Відставити хвилин на 15, щоб він добре просочився водою. 2. Порізати помідори невеликими шматочками. У деяких рецептах радять зняти шкірку з помідорів. Але це - на ваш розсуд. У цьому рецепті гаспачо в кінці приготування проціджують. Тому, чистити помідори не обов'язково ....
    Читати далі

  • Гаспачо з огірками, селерою і оливками.

    Перші страви  /  Холодні

    1. Огірки, зелень, селера вимити, часник очистити від шкірки. 2. Порізати зелень, селера, огірки. Помістити в чашу блендера. 3. Додати оливки. Подрібнити. 4. Додати в чашу блендера мінеральну воду, розсіл від оливок, оливкова олія, винний оцет і ще раз все подрібнити у блендері до однорідної маси. 5. Креветки почистити від панцирів ...
    Читати далі

  • Андалузії гаспачо з печінкою тріски

    Перші страви  /  Холодні

    1. Огірок почистити, цибулю почистити, у перцю видалити насіння. Нарізати овочі великими шматками, замаринувати у воді з оцтом протягом 2-3 годин, потім воду злити, пробити всі компоненти в блендері, з додаванням пасти, олії солі і перцю, протерти через сито і охолодити в холодильнику. 2. Овочі для подачі і хліб нарізати дуже дрібно. Викласти ...
    Читати далі

  • Томатно-вишневий гаспачо

    Перші страви  /  Холодні

    З кінця червня до кінця липня починає дозрівати вишня повстяна. У повстяної вишні міститься велика кількість вітамінів. Наприклад, аскорбінова кислота, яка необхідна для зміцнення імунітету. Крім цього вітамін С, вітамін Р. Плоди цієї дивовижної вишні вважаються прекрасним капилляроукрепляющим засобом. Вишня повстяна сприяє ...
    Читати далі

  • Гаспачо з буряком і вишнею

    Перші страви  /  Холодні

    Вишню помістити в малу чашу блендера, додати коричневий цукор, пюрировать. У велику чашу блендера викласти нарізані помідори (без шкірки), додати нарізану буряк, лимонний сік і вишневе пюре. Подрібнити до однорідності. Додати за смаком сіль і перець. Можна довести суп до приємної Вам консистенції, долив трохи води. Розлити побокалам / чашкам / тарілках, ...
    Читати далі

  • Томатний суп а-ля Гаспачо (мій варіант)

    Перші страви  /  Інші супи

    Розтопити масло в каструлі додати борошно, перемішати щоб не утворилися грудки додати бульйон подрібнити помідори в блендері і вилити цю масу в каструлю там же подрібнити часник, картопля і болгарський перець і теж все влити в каструлю додати томатну пасту, все це варити на повільному вогні хвилин 40 додати спеції І все, ваш суп Гаспачо ...
    Читати далі

  • Холодний Гаспачо з кремом з авокадо (один з варіантів Гаспачо)

    Перші страви  /  Холодні

    Помідори опустити в окріп і потім очистити від шкірки, порізати. Огірок очистити від шкірки і порізати кубиками. Болгарський перець очистити від насіння і порізати. У міксер покласти всі інгредієнти (помідори, огірок, хлібні крихти, цибуля) і 3-4 хвилини перемішати на високій швидкості. Посолити. Поперчити. Полити оцтом. Охолодити. Крем з авокадо. Авокадо ...
    Читати далі

  • Гаспачо з італійськими травами

    Перші страви  /  Холодні

    Помідори опустити на кілька секунд у гарячу воду, зняти шкірку, крупно нарізати і викласти в чашу блендера. Додати нарізаний орурец. Подрібнити до однорідності. Додати подрібнений часник, суміш спецій "Італійські трави з гімалайської сіллю", сіль і цукор. Перемішати, додати воду або бульйон і довести суп до потрібної Вам консистенції, ...
    Читати далі

  • Гаспачо по-Андалузії

    Перші страви  /  Холодні

    Для гаспачо: скласти в блендер шматочки булки і залити томатним соком. Поки булочка розмокає: обдати помідорчики окропом і очистити від шкірки; інші овочі помити, почистити, порізати; зелень посікти. Приступаємо безпосередньо до приготування. Складаємо в блендер овочі і збиваємо до однорідної маси. Дивимося: хочеться гущі - додаємо ...
    Читати далі

  • Гаспачо. Варіант

    Перші страви  /  Холодні

    Огірок і помідори помити. У перцю видалити насіння і плодоніжку. Пропустити овочі через соковижималку. З хліба видалити скоринки, м'якуш дрібно нарубати. Залити хліб свіжовичавленим соком, додати оливкове масло і винний оцет. Посолити і поперчити, перемішати і залишити на 1:00 в холодильнику. Подавати цей традиційний іспанський суп потрібно холодним, ...
    Читати далі

  • Гаспачо з бринзою в крижаних піалах.

    Перші страви  /  Холодні

    Для початку заморозимо піали ... Помістити миски меншого розміру, в миски більшого розміру. У відділення між ними налити води і викласти порізані на половинки томати-черрі і зелень. Поставити дані конструкції в морозильну камеру до повного замерзання. Помідори вимити й нарізати часточками. Огірки нарізати кружечками. Цибулю і часник очистити ...
    Читати далі

  • Гаспачо з креветками і авокадо, з мигдальною ноткою

    Перші страви  /  Холодні

    Креветки очистити і замаринувати на 10-15 хвилин у суміші лимонного соку, перцю і солі Обсмажити в невеликому кол-ве оливкового масла, скласти в ємність і прибрати в холодильник по подачі Помідор порізати на великі шматки і злегка обсмажити Огірок і перець порізати кубиком Часник і мигдаль розтерти в кашку і покласти в чашу Туди ж покласти обсмажений ...
    Читати далі

  • Суп Gazpacho (гаспачо) варіант від наймоднішого шеф кухаря Каліфорнії Michelle Bernstein

    Перші страви  /  Холодні

    Огірки, виноград, горіхи, кріп, часник збити в блендері, потім поступово додати оливкове масло, і збити в однорідну масу. Розлити по тарілках, додати виш. оцет, горіхи, кріп, цибулю, сіль, спеції, і можна їсти.
    Читати далі

  • Холодний томатний суп за мотивами «Гаспачо» з гарячим халумі

    Перші страви  /  Холодні

    Для супу часник очистіть і подрібніть ножем. Перець і огірок промити, обсушити. У перцю видаліть плодоніжку і насіння. Натріть овочі на дрібній тертці. З'єднайте томатний сік «Томато Густо», підготовлені овочі, лимонний сік, Тобаско, оливкова олія і спеції, перемішайте і охолодіть. Наріжте сир скибочками завтовшки близько сантиметра. Викладіть сир ...
    Читати далі

  • Гаспачо з шашличком з креветок

    Перші страви  /  Холодні

    Вимити всі овочі і зелень. Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки, дрібно нарізати. Порізати один огірок, стебло селери, цибуля, часник. З солодкого болгарського перцю видалити насіння. Одну паприку розрізати на невеликі шматочки. Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки, дрібно нарізати. Порізати один огірок, стебло селери, ...
    Читати далі

  • Гаспачо з томатів і полуниці з граніті з огірка, лимона і імбиру.

    Перші страви  /  Холодні

    За допомогою насадки соковижималки віджати сік з огірків, м'яти, кореня імбиру. Додати мед, вилити в контейнер з кришкою і прибрати в морозильну камеру. Через 2:00 розбити підморожені масу виделкою, повторити це ще пару раз, щоб вийшов розсипчастий сніг з соку. Помідори залити окропом, накрити кришкою і залишити на 5 хвилин, потім ...
    Читати далі