Ми рекомендуємо

  • Японський полуничний торт

    Десерти  /  Торти

    Розігріти духовку до 175 ° С. Форма 20 х 12 х 5 см застелити пергаментним папером. Збиваємо міксером на маленькій швидкості глюкозу, яйця і цукор поступово збільшуємо швидкість міксера, маса повинна збільшитися в два рази. Просіяти борошно і додавати в яєчну суміш в три етапи, далі додайте сіль. Обережно перемішайте віночком після кожного ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Домашня ковбаса з печінкою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Підготовка кишки: У нас можна купити на ринку в м'ясних рядах, треба питати, на прилавок не викладаю. Треба їх вивернути навиворіт, для цього небагато кишки загорнути і утримуючи за край, під струмінь води і вона сама з легкістю вивернеться. Потім покладіть на обробну дошку і акуратно, тупою стороною ножа счістітете внутрішній наліт жиру ...
    Читати далі

  • Горіхові тарталетки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Горіхи викласти на деко і прожарити в духовці, нагрітій до 220 градусів хвилин 7-10 Борошно, 2 стол. ложки цукру і шматочки вершкового масло переробити в крихту Додати 100 мл води і вимісити гладке тісто (якщо тісто дуже сухе, додати ще 1-2 стіл. ложки води) Загорнути тісто в харчову плівку і прибрати на 20-хвилинний відпочинок в холодильник ...
    Читати далі

  • Молода картопля з салом, часником і кропом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Це одне з багатьох страв, яке завжди нагадує про дитинство. Перше і обов'язкове блюдо, яке щороку готувалося з молодої картоплі і було любимо в нашій сім'ї. Швидко, смачно, ароматно. 1. Картоплю добре помити щіткою, залити водою і відварити до готовності. 2. Тим часом сало нарізати кубиками. Часник і кріп подрібнити. 3. Всковороду ...
    Читати далі

  • Лимонний пиріг

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    У лимона відрізати "жопки" і залити окропом, накрити тарілочкою і дати охолонути. В 1/2 склянці теплого молока розчинити дріжджі, додати яйце, 1 ст / л цукру і збити веселкой. 200 гр маргарину (масла) натерти на крупній тертці і змішати з 3-ма склянками борошна, зробити в крихту. Додати дріжджову суміш і замісити м'яке тісто. Тісто розділити ...
    Читати далі

  • Салат із соєвими паростками і рисової вермішеллю

    Салати  /  Салат з овочів

    Паростки сої промити і відварити 2-3 хв. в киплячій воді, відкинути на друшляк і остудити. Приготувати рисову вермішель згідно інструкції на упаковці, остудити. Моркву очистити і нарететь на "корейської! Тертці. Цибуля промити й нарізати токой соломкою. Часник пропустити через прес. Все скласти в миску, додати сухі спеції, перемішати. Змішати оцет, соєвий ...
    Читати далі

  • Салат "СМАЧНО З кмином"

    Салати  /  Інші салати

    Порізати дрібно всі інгредієнти, змішати з майонезом (зі сметанкою смачно теж), Додати кмин і перець попередньо замочений у майонезі, перед подачею додати дрібні шматочки грейпфрута. Смачно дуже, нагадує смак пастарми (в'ялене мяско в спеціях).
    Читати далі

  • Зефірний міні тортик

    Десерти  /  Інші десерти

    1. Змішуємо інгредієнти для коржа. \ 2. Розкачати за формою, і відправляємо на 30 хвилин в Крем) 3. Збити яйце 4. Додати по-немногу борошно і половину молока 5. Іншу половину молоко довести до кипіння і тонкою цівкою влівть в яєчно -мучную масу 6. Ставимо на вогонь і варимо до закипання 7. Після остудити 8. Додати згущенку масло і збити ...
    Читати далі

  • КОТЛЕТИ З ЛОСЯ

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з лосятини

    Прокрутити на м'ясорубці м'ясо з салом, сирої картоплиною (яка вбере зайвий жир і додасть котлет пишність), розмоченим в молоці хлібом і цибулиною. Фарш посолити, поперчити, розвести бульйоном або водою для соковитості і добре вимішати. Мокрими руками сформувати котлети, рясно обваляти в льєзон (розбовтаному яйці), а потім в сухарях ....
    Читати далі

  • Картопляні кульки (варіант).

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Спочатку роблю фарш: свиняче сало нарізаю дрібними кубиками, додаю дрібно нарізану цибулю, чорний мелений перець і сіль, перемешаіваю. 2. Сиру картоплю швидко натираю на тертці, злегка отжимаю сік. 3. Додаю до картопляної маси борошно, яйця, сіль, ретельно перемішую. 4. обробляють на круглі коржі, на середину кладу 1 / 4ч. л. фаршу, защипують ...
    Читати далі

  • десерт полунично-банановий

    Десерти  /  Інші десерти

    банан розім'яти виделкою і змішати з м'яким морозивом, викласти в креманку, зверху викласти полуницю (хто любить послаще можна посипати цукровою пудрою, до того ж і красиво виглядає), прикрасити кружечками банана, відразу є!
    Читати далі

  • Котлети курячі * З сюрпризом *

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Капусту відварити в підсоленій воді, дати охолонути, розібрати на суцвіття з розрахунком-1 гілочка на 1 котлету. 2. Цибулю і гриби нарізати і обсмажити на олії до готовності, посолити, поперчити. 3. З м'ясного фаршу сформувати коржі, на які викласти по шматочку сиру і масла, капустяної гілочці і 1 ч. Л. смажених грибів. Сформувати котлети, вмочити ...
    Читати далі

  • торт Кучерявий пінчер

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    З'єднати всі інгредієнти, повинно вийде густе текуче тісто. Розділити тісто на дві частини, в одну додати какао. Випекти два коржі. Один корж промазати кремом. Другий корж розрізати на квадрати зі стороною 2 см. Вмочати кубики в крем і укладати на перший корж у вигляді конуса. Я поступаю простіше - перемішую все кубики з кремом і викладаю ...
    Читати далі

  • Суп рибний a-la Thai :-)

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    см. покрокове
    Читати далі

  • Варіації на тему "баклажани в сметані"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувала дуже популярне, в нашому місті, блюдо, зайшла на "Пошук", і побачите, що моя землячка (немає слів) нещодавно його виставляла, тому опускаю приготування самих баклажан (спосіб приготування можна подивитися в базі) і переходжу до варіацій. Баклажани запечені з грибами. Печериці ріжемо і обсмажуємо. Додаємо гриби до готових баклажанам ...
    Читати далі

  • Фетучіні "Кисень".

    Другі страви  /  Паста

    Кабачки нарізати соломкою. В'ялені томати нарізати кубиками. Цибулю дрібно порубати і обсмажити до прозорості в оливковій олії. Потім додати кабачки і пару хвилин обсмажити на середньому вогні. Далі додати томатний сік, в'ялені томати і спеції ... тушкувати хвилин 7 на маленькому вогні із закритою кришкою. Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці ....
    Читати далі

  • Козячий сир смажений.

    Інші  /  Інші рецепти

    Нарізаємо сир скибочками по пів-сантиметра і кладемо в мед. залишаємо на півгодини. Нагріваємо олію, змішуємо горіхи з сухарями і паніруємо скибочки сиру з двох сторін. Обсмажуємо по півхвилини з кожного боку. От і все!
    Читати далі

  • Салат Кольорова смужка.

    Салати  /  Інші салати

    Морква і перець нарізати тонкою соломкою. Кальмари розморозити - помити і розрізати кожне колечко, в результаті у нас теж виходить соломка. У глибокій сковороді, в невеликій кількості масла і соєвого соусу, на великому вогні обсмажити моркву, туди ж додати перці і обсмажити постійно помішуючи 5-7 хвилин (до м'якості). Вийняти обсмажені ...
    Читати далі

  • Салат огуречно- капустяний з соєвим соусом.

    Салати  /  Салат з овочів

    Свіжу молоду капусту дрібно порізати (бажано щоб вона дала сік). Огірки нарізати соломкою. Все перемішати, полити оливковою олією, соєвим соусом і поперчити. Салат готовий.
    Читати далі

  • салат весняний позитив

    Салати  /  Салат з овочів

    Нашаткувати капусту, потовкти, щоб дала сік. Порізати огірочки і перчик на квадратики. Всі продукти змішати в одне ціле, посолити за смаком!
    Читати далі