Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Пиріжки серцеві

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Готуємо тісто: У тепле молоко висипаємо дріжджі і 2 ст. л. цукру. Все розмішати до розчинення. Поставити в тепле місце для освіти шапочки. У чашку просіяти борошно. М'яке масло (маргарин), яке ми заздалегідь витягли з холодильника і зігріли, поклали в борошно і руками ретельно перетерли в крихту. Зауважте, масло не потрібно розтоплювати в мікрохвильовці ...
    Читати далі

  • Пиріг з опеньками і печерицями.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розчинити в теплій молоці дріжджі, цукор і 2 ст л борошна. Поставити опару в тепле місце на 10-15 хвилин. У миску просіяти борошно, додати яйце, масло, сіль і влити опару. Гарненько вимісити тісто. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1:00. Тим часом готуємо начинку- обсмажити нарізану цибулю на розігрітій сковорідці до м'якості, ...
    Читати далі

  • Картопляні коржі

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Насамперед замішується тісто. З ним все просто і воно швидко стає пластичним. Коли тісто готове - його потрібно накрити кришкою і прибрати настоюватися весь той час, поки ми будемо готувати начинку. 2. Для начинки ставимо варити картоплю. Паралельно дрібно ріжемо цибулю і підсмажуємо на сковороді. 3. Зварену картоплю очищаємо і розминаємо ...
    Читати далі

  • РІС з курячими фрикадельками в сметанному-каррі соусі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче філе з допомогою м'ясорубки, з дрібними гратами, подрібніть в фарш разом з цибулею, посоліть поперчіть за смаком, вмішайте яйце. Готовий фарш приберіть в холодильник на пару годин. Мокрими руками сформуйте невеликі фрикадельки, обваляйте їх у борошні. Обсмажте фрикадельки до рум'яної скоринки в рослинному маслі. Приправу карі змішайте зі сметаною, трохи ...
    Читати далі

  • Ікра баклажанна з гарбузом і яблуком

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Гарбуз і баклажан нарізати невеликими шматочками. Викласти на глибоке деко, перемішувати! У гарбуз додати нарізаний товстими кружечками часник, кубиками нарізане яблуко. У баклажани додати нарізану кубиками цибулю. Все посолити, добре поперчити чорним меленим перцем. Рясно полити олією 2. Перемішати овочі (баклажани ...
    Читати далі

  • Качка тушкована фрі (Гоша ЯЦЗИ)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Качині стегенця вимити, покласти в каструлю і залити водою, щоб вона тільки покривала їх. Довести до кипіння, зняти піну. Додати соєвий соус, коньяк або вино, сіль, цибуля, імбир і прянощі. Варити на повільному вогні до готовності, приблизно годину. Яйце збити, додати борошно, добре перемішати, влити оливкове масло. Готові качині стегенця вийняти ...
    Читати далі

  • Запечені млинці з куркою і печерицями

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для млинців збити яйця, додати цукор, сіль, перемішати .. Влити молоко, рослинне масло "Ідеал", перемішати. Поступово всипати борошно, перемішуючи, щоб не було грудочок. Спекти тонкі млинці (у мене вийшло 12 штук). Для начинки відварити курячу грудку в підсоленій воді. Печериці нарізати соломкою, обсмажити на олії, посолити, ...
    Читати далі

  • Картопляні вафлі з цибулею

    Вироби з тіста  /  Коржики

    Вафлі вийшли смачними і крім усього універсальними. Їх можна не остуджуючи складати в стопочку і вони залишаться м'якими, як млинці, в які можна загорнути будь-яку начинку і подати до ранкової кави. А можна випікати до рум'яності, охолоджувати, у вас вийдуть хрусткі вафлі, які можна занурювати в сметанний соус або будь на ваш смак ...
    Читати далі

  • М'ясний мікс з брусничним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Конвертики зі свинини (2шт.): Розрізати корейку на дві частини і відбити в тонкий пласт, проти волокон. Посолити і поперчити м'ясо. Помідори, оливки нарізати дрібним кубиком, заправити майонезом, викласти на відбиту корейку і загорнути конвертиком, заколоти дерев'яною шпажкою. Смажити у фритюрі 3 хвилини. 2. Ковбаски домашні (1шт.): Прокрутити ...
    Читати далі

  • Ніжні рибні зрази

    Другі страви  /  Страви з риби

    Беремо будь-яку найсвіжішу рибу, у мене Товстолобик вагою 2,5кг. Рибу чистимо, потрошимо, зрізаємо філе і видаляємо шкіру. Так як Товстолобик риба кістлява, а інший не кістлявою і свіжою у нас зараз не ловитися, мені доводитися молоти філе двічі через дрібну решітку. Спочатку треба підготувати цибулю, нарізати кубиками і припустити його на вершковому маслі ...
    Читати далі

  • Пиріг з куркою і сиром

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з куркою

    Тісто: в теплому молоці розводимо дріжджі, додаємо сіль, цукор, яйце і просіяне борошно. У самому кінці додаємо маргарин. Вимішуємо тісто. Ставимо на пару годин в тепле місце, даємо піднятися рази в два. ****************** Начинка: Курячі грудки відварити до готовності, перемолоти на м'ясорубці з кабачком, цибулею і часником, додати спеції. На ...
    Читати далі

  • Асорті на решітці або як урізноманітнити меню на природі (із серії "Гайда на пікнік")

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Яловичину провернути через м'ясорубку, змішати з яйцем, мелкорубленой петрушкою і ріпчастою цибулею, додати імбир, коріандр, сухий базилік, посолити і поперчити, вологими руками сформувати кульки розміром з волоський горіх. Ковбасу нарізати навскоси кільцями товщиною 2 см, курячу грудку на смужки приблизно такого ж розміру. Печериці обтерти ...
    Читати далі

  • Суп-гуляш

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо (у мене свинина) нарізати невеликими кубиками, соеденить з полуобжаренним цибулею і червоним меленим перцем і тушкувати до напівготовності. Потім додати нарізану кубиками або кружечками моркву, болгарський перц і помідори (їх я різала на часточки і ще на половинки) і тушкувати. Коли м'ясо майже готове додати бульйону або води (у мене був бульйон ...
    Читати далі

  • Свинина в тісті

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Приступимо: М'якоть добре промити, Зробити вздовж усього шматка м'яса глибокий надріз до половини товщини шматка (м'ясо намагатися не прорізати наскрізь). Потім зробити надрізи вправо і вліво, також, не прорізаючи шматок. Начинка: Печериці порізати довільно, обсмажити разом з дрібно нарізаною цибулею, в невеликій кількості раст. масла, додати відварений ...
    Читати далі

  • Цукіні по-шанхайський. Що китайцеві добре, то росіянину смакота !!!

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цукіні, великий м'ясистий помідор, велика цибулина і курячий бульйон, а також ... Сухий херес, червоний винний оцет, соєвий соус, рослинна олія, дрібно нарізані свіжий імбир і часник, кетчуп або томатна паста і кукурудзяний крохмаль. Цибулину очистити, нарізати клинцем (ще ця нарізка називається «часничком») і розібрати на пелюстки. С ...
    Читати далі

  • Короп запечений в духовці з часником, Марва, розмарин, лимон і біле вино

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Нагріти духовку до 180 градусів ... 3 ложками олії обмазати протвинь .... Обірвати 1-2 гілочки розмарину, порізати і розкласти на Протвино разом з цибулею шалот перцем і ложка солі .... Зверху покласти стейки коропа. На короп натерти шкірку лимона. Трохи посолити. Покласти листя розмарину і Марва. Поруч з боків кладемо часник. Полити зверху оливковою ...
    Читати далі

  • Кукса

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину без жиру і жилок нарізати соломкою (тонше ніж на бефстроганов), обсмажити в казані на рослинному маслі, без цибулі, коли м'ясо буде готове (рідини в ньому не повинно залишитися, але під час смаження, по-необхідності, підливати трохи води, щоб м'ясо не було сухим), потім додати моркву, нарізану соломкою і злегка згасити її з м'ясом домягкості ...
    Читати далі

  • Кулеб'яка

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Добрий день! У суботу влаштували чаювання для друзів з кулеб'яки, по-моєму, всі були ситі і задоволені .... смачно! Змішуємо теплий кефір, дріжджі і мед. Додаємо до них просіяне борошно і сіль, підмішуємо розтоплене і охолоджене вершкове і оливкове масла і яйце, замішуємо слухняне тісто і ставимо в тепло на годину-другу. Тим часом делаемначінкі: ...
    Читати далі

  • Яйця з ковбасою, запечені з помідорами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Вчора зустріла у нас на сайті не зовсім звичайний рецепт "Яйця в духовці під помідорами і сиром", ніколи не запікала яєць, та ще й з помідорами. Оцінивши простоту і доступність, вирішила відразу ж спробувати. Яйця зварити круто. У кожного напевно є який-небудь секрет варіння яєць, так і автор рецепта поділилася своїм способом. Мій же спосіб ...
    Читати далі

  • Гарбузова запіканка "Квітка лотоса"

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з гарбуза

    Зрізаємо у гарбуза верхівку, ложкою вискоблюємо м'якоть, залишаючи стінки завтовшки 2,5 - 3 см. Гострим ножем робимо п'ять найглибших надрізів на зовнішній стороні гарбуза. Кожен з п'яти надрізів обрізаємо у вигляді трикутників. На внутрішній стороні надрізів карбовочним ножем робимо виїмки у вигляді жилок. А м'якоть гарбуза обрізаємо у вигляді пелюсток. На внешнейстороне ...
    Читати далі