Ми рекомендуємо

  • Кассуле з білою квасолею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Квасолю замочити на ніч. Перед приготуванням воду злити, промити водою. Залити свіжою водою і поставити на вогонь. Нарізати моркву напівкружечками і зробити «клуте» - увіткнути в цибулину 3-4 бутони гвоздики. Коли вода закипить додати до квасолі морква, цибулину «клуте», по половині чайної ложки чебрецю і петрушки, 2 зубчики часнику, лавровий ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • "Омлетік - Рулетики"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    * З цибулею і селерою. 2 яйця збити з 1 ст. л. молока Цибулю і селеру нарізати тонкими смужками і обсмажити на олії. Підігріти сковороду, влити на неї трохи соняшникової олії і нашу суміш Обсмажити з одного боку і відставити убік на 1-2 хвилини, щоб омлет добре «схопився» Обережно перевернути лопаткою на іншу ...
    Читати далі

  • Салат "Торжество розуму"

    Салати  /  Інші салати

    Деякі види продуктів приводять мене в подив. Ось, наприклад взяти, - квасоля. Що це? Куди це? Це як горох, тільки розмочувати треба в десять разів довше? І навіщо, якщо вже є горох? Загалом, за ступенем марності Етод анекдотичний шматочок музичної гами стояв у моєму особистому рейтингу на рівні пшона (настільки ж безглуздого, ...
    Читати далі

  • Рулет + Яйце + IDEAL Pure

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш змішайте з яйцем, натертим на крупній тертці цибулею, подрібненим часником, запашним перцем. Додайте манну крупу. Накрийте фарш кришкою і дайте постояти в прохолодному місці 30 хвилин. Підготуйте начинку: очистіть яйця, натріть на терку моркву і сир. Жаротривку форму змажте маслом IDEAL Pure. На харчову плівку викладіть фарш, зверху ...
    Читати далі

  • Картошка запечена з салом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рецепт картоплі, запеченої з салом: Картопля миємо, ріжемо навпіл (чистити не потрібно), солимо. Лук очищаємо, ріжемо півкільцями і кладемо на картоплю. Сало нарізаємо шматочками такими ж по ширині, як і сама картопля і кладемо зверху лука. Шпажками (покупними або зробленими власноруч із сірників) скріплюємо картопля з салом і цибулею. Кладемо ...
    Читати далі

  • Махно-шельтяган (Суп)

    Перші страви  /  Інші супи

    Яловичу грудинку рубають на шматки вагою по 30-40 г з кісточкою, промивають, кладуть у каструлю, заливають холодною водою і варять 30 хвилин, періодично знімаючи піну. Потім додають печений ріпчаста цибуля, лавр, перець горошком, сіль і варять до готовності. Варене м'ясо кладуть у тарілку і посипають сирим ріпчастою цибулею, порізаною кільцями. Окремо в ...
    Читати далі

  • Комі борщ

    Перші страви  /  Інші супи

    Яловичу грудинку рубають на шматки по 40-50 г, заливають холодною водою і варять 30-40 хв. Потім кладуть пшоно, нарізані тонкими скибками буряк, морква, картопля, а перед кінцем варіння - кефір і спеції (Лавр, чорний мелений перець), сіль. Подають блюдо в тому ж посуді (Найчастіше це глиняний горщик). При подачі посипають рубаним ріпчастою цибулею ...
    Читати далі

  • Каша з рябчиків

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Взяти кілька рябчиків - 2, 3 і більше, залежно від розміру передбачуваного страви, і варити до тих пір, поки вони на розваряться, з цибулею, перцем і сіллю. Протерти рябчиків крізь сито, процідити бульйон і на ньому заварити гречану кашу. Каша ця дуже смачна і становить також поживна страва, зовсім не важкий. При відпустці покласти шматочок ...
    Читати далі

  • Гратен «Риба в« мережах »з картоплі і шпинату»

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе риби, якщо воно заморожене, розморозити. Картоплю почистити і порізати тоненькими шайбочками і відварити в підсоленій воді до напівготовності. Шпинат помити під проточною водою, скласти в каструлю і залити склянкою окропу, довести до кипіння під закритою кришкою і зняти з вогню, дати постояти пару хвилин, поступово його приминаючи, покаон ...
    Читати далі

  • Плов від Альберта Мухаматдінова з краснодарського рису

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Підготовка продуктів: 1. морква шаткуємо соломкою 2. цибулю шаткуємо четвертькольцами 3. м'ясо ріжемо кубиками по 2 см 4. чорнослив замочуємо в холодній воді (щоб зручно мити було) 5. часник споліскуємо і прибираємо в сторонку 6. краснодарський рис замочуємо в підсоленій воді (1 ст. ложку солі) Приготування плову: вогонь максимальний. Греемказан ...
    Читати далі

  • Кальмари в сметанному соусі

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Обшпарити кальмарів, видалити поверхневу плівку і промити під холодною водою. Відварити кальмарів у киплячій воді, злегка остудити і нарізати на шматочки. Розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити кальмарів протягом 5 хвилин. Нашаткувати морква, нарізати цибулю, викласти овочі в сковороду і обсмажити в рослинній олії. Додати до овочів ...
    Читати далі

  • КАРТОПЛЯ ФАРШИРОВАНИЙ

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Для фарширування візьміть неразварівающегося, молода картопля. Виберіть середні за розміром бульби, трохи більше за розміром, ніж куряче яйце. Картопля добре вимийте, відваріть в "мундирі" до готовності. Дайте картоплі охолонути. Порубаєте дрібно часник, цибуля, шинку. Обсмажте в невеликій кількості рослинного масла. Гриби почистіть, дрібно наріжте, обсмажте ...
    Читати далі

  • листковий пиріг з м'ясною начинкою

    Інші  /  Інші рецепти

    тісто: воду, сіль, яйце, горілку, оцет, масло змішати, потім повільно додавати борошно і замісити тісто, тісто має бути м'яким, але не пріліпатть до рук. Покласти тісто на 15 хвилин у холодильник на нижню полицю. Потім расскатать його в прямокутний пласт, розділити маргарин на 3 частини, взяти одну і промазати поверхню тіста. Тісто скласти в конвертположіть ...
    Читати далі

  • Томатний суп з рисом і курячими потрошками

    Перші страви  /  Супи

    Суп готується просто, але в кілька етапів. Суп дуже смачний і ароматний за рахунок хмелі-сунелі і петрушки. 1. Серця розрізати навпіл і залити холодною водою, потім промити, залити 1,5 літром води і поставити варитися. 2. Цибулю почистити і порізати дрібно, обсмажити його на рослинному маслі до м'якості. Додати томатну пасту, гострий перчики ...
    Читати далі

  • Запіканка з вермішелі з грудинкою, сиром і яйцем. Вечеря за 30 хвилин.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У першу чергу розігріваємо духовку .... і ставимо на плиту каструлю з водою, чекаємо поки вода закипить. Тим часом потрібно очистити цибулю з часником і дрібно нарізати разом з перцем чилі. Поставити сковороду Rondell із серії Noble Red на вогонь, влити в неї оливкова олія і дати йому прогрітися. Киплячу воду посолити за смаком і всипати вермішель ... варити ...
    Читати далі

  • чудо-булочки

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Беремо гострий ніж і зрізаємо з них верхівки. За допомогою вилки, витягаємо з булочок м'якоть. Намагаємося не пошкодити самі булочки. Відкладаємо їх в сторонку, а самі поки займемося начинкою. 2. Цибулю нарізаємо кубиками. Відокремлюємо від печериць ніжки і прибираємо їх убік. Капелюшки, нарізаємо на полудолькамі. 3. Трьом сир на крупній тертці і дістанемо з ...
    Читати далі

  • Рулетик з ніжною курочки з буряком

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Сирий буряк очистити від шкірки, помити і натерти на крупній тертці. 2. Цибуля ріпчаста дрібно нарізати і додати до буряка. 3. Перемішати буряки з цибулею, викласти на сковороду з гарячим рослинним маслом. Обсмажувати 10 хвилин, потім додати гарячу воду, перемішати і продовжувати тушкувати ще 10 хвилин. 4. Додати сметану, сіль, перець, спеції ....
    Читати далі

  • Крем-суп з білої квасолі

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Рецепт адаптований для мультиварки VITEK +4205-ВК. Для цього супу найкраще брати білу квасолю, колір буде таким же ніжним, як і консистенція. Замочити квасолю на ніч у великій кількості води. Вранці воду злити, покласти розбухлу квасоля в чашу мультиварки, додати воду або бульйон, лавровий лист і свіжу гілочку розмарину. При бажанні ...
    Читати далі

  • хашлама

    Другі страви  /  Інші основні страви

    помідори ріжемо кільцями. укладаємо в казан, м'ясо шматками укладаємо поверх помідор, посипаємо цибулею, солимо, додаємо перець стручок. Готуємо у власному соку на повільному вогні 50 хвилин.
    Читати далі

  • Фаршировані печериці

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Печериці очистіть і промийте. Ніжки печериць акуратно відокремте від капелюшків, дрібно порубати, з'єднайте з пасерованою на олії цибулею, додайте посічену зелень петрушки, сіль, яйце, перемішайте. Отриманою масою наповніть капелюшки грибів, посипте сиром, сухарями, зверху покладіть по шматочку вершкового масла. Гриби укласти на деко ...
    Читати далі

  • Вінегрет з консервованим м'ясом

    Салати  /  Інші салати

    Варену очищену картоплю і огірки нарізати тонкими скибочками. Нарізати маленькими шматочками м'ясо, скласти все в миску і змішати з майонезом, оцтом, сіллю, перцем, гірчицею і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Вінегрет помістити гіркою в салатник, прикрасити скибочками буряка, часточками звареного круто яйця, а потім посипати кропом.
    Читати далі