Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Юшка грибна

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    1. Гриби сушені замочіть у воді на годину, наріжте скибочками, якщо великі і відваріть. 2. Картопля, морква і цибуля дрібно наріжте. 3. Обсмажте на олії 5-10 хвилин. 4. Відваріть гречку до підлозі готовності. 5. Бульйон доведіть до кипіння, додайте овочі і варіть 15 хвилин. 6. В кінці приготування додайте гриби, гречку, лавровий лист, посоліть, поперчіть, варіть ...
    Читати далі

Ви шукали: курча тютюну

  • Курча "Табака"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Сьогодні на обід я пригощала чоловіка курчам, пряну суміш становила сама, вийшло дуже ароматно! У чашечці зібрала всі спеції, сіль і крохмаль, добре перемішала. Помила і обсушити курёнка, розрізала навпіл грудку, відбила злегка і натерла сумішшю з обох сторін (використовувала всю суміш) і залишила маринуватися на годину. Потім розігріла вершкове ...
    Читати далі

  • Кура-як-би-тютюну

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куру розрізати уздовж спини на дві половини, можна так і залишити, а можна розрізати і на менші шматки. Злегка відбити молотком, можна роздрібнити кістки в суглобах. Замаринувати: оцет, сік лайма / лимона, часник, чорний перець, лавровий лист, сіль. Я іноді додаю оливкову олію, щоб кура була соковита при смаженні. Залишити куру в маринаді наночь ...
    Читати далі

  • Курча "тапак"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курчат вимити, видалити "пальці", гузку і залишилися пір'я. Обтерти насухо, розрізати вздовж по грудях і розпластати. Змішати сіль зі спеціями і гарненько обсипати і втерти спеції в тушки. Залишити на 20 хв. Сковороду (чавунну) розігріти з маслом, укласти курчати грудкою вгору, покласти зверху вантаж і смажити протягом 10-15 хв на невеликому вогні. Потім ...
    Читати далі

  • Салат "Птах щастя"

    Салати  /  Інші салати

    Крила помити, обсушити. Тонким ножем відокремити шкірку, стягнути панчохою. М'ясо під шкіркою посолити, обмазати спеціями. Шкірку повернути на місце. Крила обсмажити в духовці до скоринки. Очистити буряк і моркву: видалити корінці і «попку». Сирими нашаткувати соломкою капусту, моркву і буряк. Очистити картоплю, нашаткувати соломкою. Обсмажити ...
    Читати далі

  • Легка вечеря

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Прийшла з офісу ввечері з шаленим почуттям голоду :) а вдома голодні очі чоловіка і молодшенької дочки :) через 7 хвилин була готова окрошка, а через 20 хвилин курча-табака :) а зараз поріг сирний застигає, але це вже завтра :) швидко натерти на крупній тертці огірочок так само вчинити з редискою цибулю дрібно пострагать і так само ковбаску підсолити ...
    Читати далі

  • ?????? ????, Або курча тапака

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку помив, розрізав, розпластав. Відрізав нижні ножні суглоби, які не дають ні смаку, ні хорошого запаху. Вперше побачив цей рада на video.mail.ru і застосував, виявилося, корисно. Дійсно, ці частини і після прожарювання звичайно залишаються неприємного кольору і смаку, так що добре, що їх прибрав. Злегка відбив тулуб киянкою, надавши ...
    Читати далі

  • Курча тютюну (або тапака)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Та все просто: розрізаємо тушку курчати вздовж грудки, лупимо молотком, щоб додати по ідеї плоску форму. Змащуємо розчавленим часником, солимо, перчимо і кладемо на сковорідку, яку попередньо змащуємо вершковим маслом. Зверху на розпластану тушку кладемо важку каструлю з водою. Так і смажимо Смажимо приблизно 30 хвилин, повертаючи тушку, ...
    Читати далі

  • КУРА ТЮТЮНУ (курча тютюну)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куру моєму, злегка обсушуємо, розрізаємо вздовж по грудях, трохи відбиваємо молоточком (щоб при обсмажуванні вона рівніше лежала на сковороді). Дуже дрібно рубаємо зелень і гострий перець, натираємо на дрібній тертці імбир і часник. Додаємо сіль і мелений перець, невеликий шматочок вершкового масла, все перемішуємо і цією сумішшю натираємо курку зверху ...
    Читати далі

  • Курча тютюну в мультиварці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курчати помити, обсушити, розрізати вздовж по грудях, злегка відбити, щоб тушка рівно лежала на поверхні столу. Натерти добре сіллю, перцем, приправою для курки тютюну. Змастити форму мультиварки маслом Покласти курчати тютюну в мультиварку і на режимі випічки почати обсмажувати хвилин 20 одну сторону, потім перевернути і хвилин 20 з іншого ...
    Читати далі

  • ШКМЕРУЛІ. Курча тапака (тютюну) по-шкмерскі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курчати помити, розрізати по грудях, покласти вгору спинкою, гарненько його пом'яти, пройшовши по всіх кісточках і суставчіков. Що називається, вивернути навиворіт. Стручки перцю измельчит в ступці або зручним вам способом, разом з морською сіллю. Намазати цією сумішшю курчати з усіх боків ретельно, в тому числі під шкіркою. Сковорідку столстим ...
    Читати далі

  • "Курча тапак"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Взяти Курчати, у мене великий, свіженький, домашній))) випатрати, розрізати вздовж грудки. Розгорнути його, прикрити харчовою плівкою і не шкодуючи сил, як слід відбити молоточком, що б він став плоским! Часник потерти на самій дрібній тертці, в мисочці перемішати соєвий соус, сацебелі, часник, і сушену петрушку. Обмазати цією сумішшю нашуципу! ...
    Читати далі

  • Курча тютюну в гострому апельсиновому соусі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Див. Покроковий опис
    Читати далі

  • Шкмерулі (курча тютюну в молочно-часниковому соусі)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курчати помити, обсушити. Розрізати вздовж хребта (тоді грудка виходить соковитіше). Посолити, поперчити, змастити червоним перцем. Викласти на добре розігріту сковороду, змащену оливковою олією спинкою вниз. Обсмажити до рум'яної скоринки. Накрити пресом і продовжувати смажити хвилин 7-10. Перевернути курчати, знову накрити пресом і продовжувати ...
    Читати далі

  • Курча тапака

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курчати розрізати посередині грудки, розплющити, сильно пом'явши кулаками, ретельно промити холодною водою і обсушити паперовою серветкою. З обох сторін посолити, поперчити, обмазати аджикою і залишити на 3-4 години. Р.S. Аджику я купую сиру, у бабусь на ринку, вірніше у однієї і тієї ж бабульки. Добре розігріти сковороду, розтопити на ній ...
    Читати далі

  • Курча-табака лимонний

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курчати помити, обсушити, розрізати вздовж по грудях, злегка відбити, щоб тушка рівно лежала на поверхні столу. Натерти добре сіллю і перцем, вичавити сік лимона і сбризнуть- все з двох сторін. Петрушку дрібно порубати, часник очистити і пропустити через прес, цедру лимона нетереть на тертці, все змішати. У курочки отсоеденіть від м'яса шкіру (з ...
    Читати далі

  • Курча тютюну (Tsitsila tabaka)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курчат розрізати в області грудки, покласти в пакет і відбити кухонь молоткоі, помити. Оцет 0.5 ст, змішати з водою приблизно 0.5 ст, додати трави, покласти курчат в маринад на 2:00. Соус: Часник вичавити через прес, чилі перець потовкти в ступці, додати всі інші інгредієнти, перемішати. Курчат прибрати з укусуса і пололожіть в соус на 1:00 ....
    Читати далі

  • Курча-тапак (варіант один з багатьох)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курчати порізати по грудині, відбити все, де кістки по сильніше відбити. Зверху ножем зробити дірки і туди ставимо нарізані часточки часнику і смужки сиру. З'єднуємо всі спеції. Курчати з двох сторін посолити, поперчити, змастити сумішшю спецій. Курчати накрити тарілкою, на нього покласти вантаж, так під вантажем тримаємо 1,5-2часа. На сковороді розігріти ...
    Читати далі

  • Курча тютюну.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Курку замаринувати: сіль, перець, винний оцет; на 3 - 6:00. У тушці курки зробити надрізи в районі ніжок злегка відбити. Обсмажувати на сковороді під пресом до готовності. Подаємо з соусом. Соус. Інгредієнти: Томатна паста - 200 гр. Часник - 2 гр. Зелень - (кінза, кріп) Цукор - 10 гр. Томатну пасту розвести 1х1 кип'яченою водою, додати ...
    Читати далі

  • Салат "ченець".

    Салати  /  Салат з овочів

    Оселедчик обробити. Видалити кістки. Порізати на шматочки .. Помідори, варену картоплю, свіжі огірки, часник і зелений лук теж порізати. Додати кислу капусту і червоний лук. Заправити гірчицею, оцтом або лимонним соком. Поперчити за смаком. Прикрасити кружечками солоного огірка. Розлити горілочку по стопаріку і закушувати.
    Читати далі

  • Шкмерулі або НЕ Шкмерулі не знаю, але те, що Курча-ТЮТЮНУ ПО-ГРУЗИНСЬКИ це точно

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Давно хотіла приготувати курчати-табака - ШКМЕРУЛІ. Всі з Нелечка радилася. Що та як. Уважно освоїла Нелін рецепт, та тут по каналу "Кухня-ТВ" Майстер-клас давали. І теж "Курча - тапак по-грузинськи". Так от, поєднавши два рецепти, ось що вийшло. Заздалегідь прошу вибачення у кулінарів-грузин, якщо щось не так. Отже, курчати ...
    Читати далі