Ми рекомендуємо

  • Торт Медовик "Імпровізація"

    Десерти  /  Торти

    Змішати борошно, розпушувач, соду, какао і сіль, просіяти в миску. Яйця збити до пишноти, продовжуючи збивати, додати цукор і влити мед. Змішати суміші суху і рідку, акуратно перемішувати лопаткою знизу вгору. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, вилити тісто, повернути чашу за годинниковою стрілкою пару разів. Випікати 1:00 20 хвилин з одного боку ....
    Читати далі

Ви шукали: том ям

  • Теляче серце в гранатовому соусі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Серце очищаємо від плівок, жиру, судин. Нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю, перець, яблуко чистимо, нарізаємо довільно і змішуємо з шматочками серця. Додаємо приправи, наршараб і лимонний сік, все перемішуємо і залишаємо в холодильнику на годину або довше. Дістаємо з холодильника, віджимаємо маринад, змішуємо серце з сухарями і обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Овочевий суп-пюре з кокосовим молоком

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Гарбуз, картоплю, моркву, яблуко чистимо, довільно нарізаємо, складаємо в каструлю (у мене 1.5 л). Додаємо горошок і кокосове молоко. Доливаємо водою доверху і доводимо до кипіння. Знімаємо піну, додаємо сіль, цукор, приправи. Готуємо при слабкому кипінні хвилин 20, до м'якості всіх овочів. Злегка охолоджуємо і перетворюємо в однорідну массус ...
    Читати далі

  • Салат з курки з маринованими печерицями

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Цибулю нарізаємо кубиками, пасеруємо в невеликій кількості рослинного масла. Моркву натираємо на тертці, додаємо до цибулі, на повільному вогні Томім під кришкою до м'якості, Остуджуємо. Сир натираємо на крупній тертці або середньої. Курку нарізаємо кубиками. Печериці нарізаємо крупно, якщо гриби зовсім дрібні - на половинки або четвертинки. З'єднуємо ...
    Читати далі

  • киш з копченим лососем, козячим сиром, шпинатом і пореєм

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для тіста ріжемо холодний маргарин кубиками і разом з борошном, цукром, сіллю і перцем подрібнюємо в комбайні (насадка-ніж) в крихту, додаємо жовтки і сметану, швидко замішуємо тісто і викладаємо їм дно і борти форми 24 см, наколюємо виделкою і прибираємо на півгодини в холодильник. Для начинки тонко нарізаємо порей і червоний лук і на середньому Огнев ...
    Читати далі

  • кошички з блакитним сиром і пореєм

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Використовуємо будь несолодке пісочне тісто, наприклад-ріжемо холодний маргарин (125гр) кубиками і разом з борошном (1 склянка) і розпушувачем (1 ч л) подрібнюємо в комбайні (насадка-ніж) в крихту, додаємо 2 жовтки і 1 ст л сметани, швидко замішуємо тісто і прибираємо на півгодини в холодильник. Викладаємо пісочним тістом формочки для маффінів або алюмінієві ...
    Читати далі

  • піссаладьер, французький цибулевий пиріг з анчоусами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розводимо дріжджі в теплій воді з цукром, даємо настоятися 10 хвилин, підсипаємо частинами борошно, замішуємо тісто, додавши в кінці масло і сіль. Накриваємо і даємо підійти в теплому місці. Все те ж саме може зробити за нас хлібопічка, відповідно до інструкції до неї. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і пасеруємо в оливковій олії близько 10 хвилин, посипаємо цукром ...
    Читати далі

  • Різзото з куркою та копченої ковбаскою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У добре прожареному маслі обсмажуємо курку, додаємо туди нарізані півкільцями цибулю все добре обсмажити і додати нарезаннаую кільцями ковбаску обсмажуємо 10-15хв. Потім додаємо рис і все добре перемішуємо і прогріваємо так рис буквально 5хв, потім додаємо воду або бульйон так щоб тільки покрило рис (1см) сіль спеції за вашим смаком, потім ...
    Читати далі

  • печінку на картопляній Галеті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для галет-очищену картоплю нарізаємо тонкими кружками, викладаємо "ромашкою" на змащену маслом папір для випічки, змащуємо кожен "квіточка" маслом, накриваємо другим листом пергаменту і запікаємо близько 20 хв до рум'яності, акуратно знімаємо з паперу. Печінка очищаємо від плівок, нарізаємо невеликими шматочками і маринуємо в вермуті близько півгодини, вермут ...
    Читати далі

  • Судак під сонячним соусом.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу почистити, випатрати, обмити і нарізати поперек хребта шматочками товщиною 4 см. Посолити і запанірувати рибу в борошні. Смажимо на оливковій олії до злегка рум'яної скоринки з усіх боків. Вливаємо гарячої водички близько 150 гр. і під кришкою млоїмо рибку 10 хв. Відкрити кришку і на сильному вогні готувати до випаровування рідини + ще 2 хв. на ...
    Читати далі

  • Голубці дієтичні

    Інші  /  Інші рецепти

    Переглянувши список голубців, які є на нашому сайті, але в мене відмінність в тому, що фаршік максимально пісний і нічого не смажиться ... Розбираємо капусту на листя, відварити до напівготовності. Відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода. Прокручуємо фарш, туди ж відправляється цибулю. Відварюємо рис аль-денте, промиваємо, даємо стекти і додаємо у фарш ....
    Читати далі

  • Сочевиця з кабачками, томлена в морквяному соку

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Відварюємо до готовності сочевицю. Кабачок миємо й нарізаємо на невеликі кубики. В оливковій олії обсмажуємо часник, чебрець і кабачки протягом 3 хвилин. Додаємо морквяний сік і випаровуємо хвилини 3. Додаємо сочевицю, проварюємо хвилини 3, потім соєвий соус і перець, Томім 2 хвилинки і страва готова. Смачного!
    Читати далі

  • Салат по-Балаклавській.

    Салати  /  Морський салат

    Ріжемо великими шматочками баклажан, перець, кабачок і цибулю. Маринуємо овочі в лимонному соці і горілці 20 хв. Без солі На сковорідку виливаємо оливкова олія, на сильному вогні обсмажуємо овочі 3-4 хвилини і тушкуємо 10 хв. На тихому вогні. Без солі. На іншу сковороду викладаємо мідії, злегка обсушуємо і додаємо вершкове масло. Млоїмо їх в олії ...
    Читати далі

  • Куряча печіночку, тушкована з капустою

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Писати довше, ніж зробити! :) На дно казанка наливаємо трохи олії і ставимо на вогонь. Ріпчасту цибулю кришимо, морква трьом і відправляємо підзолотившись. Кришимо капусту і додаємо до зажарки, тушкуємо до напівпрозорості, злегка підсолити. Регулярно помішувати. За цей час звільняємо печінку від плівок, якщо ріжемо - щось не дрібніше. Додаємо до овочів, ...
    Читати далі

  • Кукурудзяний гарнір

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Ріжемо крупно морква, подрібніше - цибулю. Пассируем на олії до золотистого кольору. Додаємо кукурудзу, попередньо злив рідина. Перемішуємо, солимо, перчимо до смаку, додаємо трохи кип'яченої води і Томім під кришкою, періодично помішуючи, хвилин 10-15. Заправляємо дрібно нарізаним кропом і подаємо як гарнір до будь-якого м'яса ....
    Читати далі

  • Яловичина під базиліковим соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Добрий день! Це м'ясо повинно нудитися в духовці цілих 4:00, довго, але яке смачне виходить страва !!! Очистимо і поріжемо овочі. М'ясо промиємо, обсушити, посолити, поперчити і обсмажити в топленому маслі з усіх боків. Потім обсмажити разом з ним всі овочі, закриємо фольгою і Томім в духовці при 100 ° 4:00. М'ясо виймаємо і відставимо в тепле місце, ...
    Читати далі

  • м'ясні кульки в томатному соусі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У фарш закидаємо дрібно нарізані цибулю і часник, розмочений у молоці булочку, зелень, спеції і мокрими руками катаємо кульки (у мене 10). Обкатавши їх у борошні (для соусу), кладемо в каструлю і заливаємо водою (рівень води-менше половини кульок). Поки це булькає, на оливковій олії тушкуємо часник (або цибуля), додаємо помідори, тому. пасту, спеції і сметану (для ...
    Читати далі

  • Бобове печеня з кальмарами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дрібно нарізаємо лук і 2 зубочка часнику і відправляємо на сковороду з оливковою олією і Томім кілька хвилин на середньому вогні. У цей час готуємо томати, зніміть шкірку, нарізаємо дрібно дрібно і відправляємо до цибулі і Томім помішуючи ще 10 хвилин (доводимо до однорідного стану). Додаємо вино, сіль, лаврушку і 10 крапель табаско і дрібку ...
    Читати далі

  • омар на фуагра

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    відварюємо омара в солоній воді з розрахунку 7 хвилин на 400 гр ваги. Акуратно розрізаємо хвіст і витягуємо м'ясо з хвоста. Полуницю і вершки в рівній пропорції пюріруем в блендері додаємо маскарпоне 100 гр, далі упарюючи 200 гр білого вина і панцир омара на 3/4 і додаємо в вино отримане пюре і Томім 2 хв на дуже слабкому вогні. Фуа Гра...
    Читати далі

  • Суп-пюре з цибулі порею від Бриджі (Кінокулінарний ФМ)

    Перші страви  /  Супи  /  Суп пюре

    Цибуля порей промиваємо відрізаємо зелененькі листя. Кладемо в каструльку (тільки не пов'язуйте, як Бріджит синенький ниткою;))) Заливаємо 1 літром окропу. Доводимо до кипіння, зменшуємо на маленький вогонь і Томім-варимо близько години. Зелену цибулю (я нарізала також кілька зелених листочків порею) нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі. Після того...
    Читати далі

  • А-ля глінтвейн в похмурий день

    Інші  /  Глінтвейн  /  Глінтвейн червоний

    У ці вихідні погода явно не бажала балувати нас і по небу ходили хмаринки, гуляв вітер, і сквозівщая прохолода так і прокрадалася в душі відпочиваючих. Потрібно було щось придумати для сугреву душевного. Побродивши по саду і набравши ягід, вирішили приготувати напій, схожий на глінтвейн. Промиваємо ягоди і яблучко, заливаємо водою, ставимо на вогонь, після ...
    Читати далі