Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Голубчики по-моєму

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Як готувати: Зварити рис, так, щоб він занадто не зварилися, поставити остигати. Порізати печериці і обсмажити їх до готовності в невеликій кількості оливкової олії разом з мелконарезанним цибулею, відкинути на друшляк, щоб масло стекло. Остудити. Змішати фарш з рисом, грибами та цибулею. Додати крапельку соєвого соусу (можна заменітьсолью), ...
    Читати далі

  • Салат з курки з ананасами, грибами і сиром

    Салати  /  Інші салати

    Обсмажуємо гриби з цибулею з додаванням солі. Гриби сильно дрібнити не треба. Відварюємо курячу грудку без шкіри (можна відразу взяти готове куряче філе), ріжемо шматочками, додаємо порізані яйця. Сир можна порізати маленькими кубиками, або натерти на крупній тертці. І також додаємо до курки з яйцями. Сік з ананасів злити. Порізати ананаси ...
    Читати далі

  • Різотто з куркою

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з куркою

    А я роблю так ... Для початку грудку відварити в 1 літрі води. Залишити на ніч (не обов'язково, звичайно, але так бульйон просочується більше курячим ароматом). М'ясо курки порубати на невеликі шматочки і обсмажити на вершковому маслі (25 гр) на досить сильному вогні до золотистої скоринки. Потім вогонь зменшити, залити курку 100 мл. вина і тушкувати ...
    Читати далі

  • Азіатський цибульний омлет з креветками. Тест Драйв.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. У мене мультиварка-скороварка VITEK VT-4201 SR. 2. Перед першим приготування потрібно помити всі знімні частини мультиварки, обсушити їх, тепер можна зібрати мультиварку і приступити до приготування обраного страви. У нас сьогодні омлет з креветками і цибулею в азіатському стилі. 3. Креветки очищаємо від панцира і видаляємо спинну вену. Ріпчасту ...
    Читати далі

  • Місо суп з лососем

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Я давня прихильниця Вашого сайту, дуже люблю готувати, безліч ідей для своїх страв черпаю від Вас шановні кулінари. Сьогодні хочу запропонувати Вам варіант місо супу. Я збиралася готувати роли і купила свіжого лосоля на засолювання, в результаті у мене залишилася кісточка з риби і де то 200 гр. м'яса. Місо суп я пробувала в японському ресторані, погуглити ...
    Читати далі

  • Різотто з вершками і солодким перцем (варіант)

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з овочами

    Розтопити в глибокій сковороді вершкове масло (80 г) і обсмажити на ньому дрібно нарізану цибулю. Цибуля повинен стати абсолютно м'яким і напівпрозорим. Всипати рис і обсмажувати його кілька хвилин, постійно помішуючи. Додати дрібно нарізаний часник, перемішати, потім разом з рисом, маслом і цибулею; як тільки часник практично розчиниться ...
    Читати далі

  • Гаспачо's

    Перші страви  /  Інші супи

    1) - = Гаспачо = - (буряк-малина) 1. Довести воду в сотейники до кипіння. 2. Буряк нарубати дрібними кубиками, відварити. (аль денте) 3. У чашу від блендера покласти: буряк, малину см, часник, сік лимона, олія оливкова, оцет, сіль, перець і збити. 4. Перелити в чашу і прикрасити кінзою, крупно рубаним кешью, черрі і бризнути оливкове масло. 2) - = Гаспачо = -...
    Читати далі

  • курячий рулет з грибною начинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З курячої грудки зняти шкірку. Вирізати середню кістка, намагаючись не розрізати надвоє. Злегка відбити, посолити і поперчити. Гриби промити і провернути через м'ясорубку з найбільшою сіткою. Обсмажити на рослинній олії (при бажанні можна обсмажити разом з дрібно порізаною цибулею). На відбитий пласт курки намазати грибну масу і розкласти по ...
    Читати далі

  • "У казанку"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо, додаємо імбир, мускатний горіх, змішуємо соєвий соус з бальзамічним оцтом і майонезом, додаємо в філе, перемішуємо і залишаємо на хвилин 20 маринуватися. Цибулю нарізаємо кружечками, морква трьом на крупну тертку і обсмажуємо окремо на рослинному маслі. У цю суміш можна ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з ріпи і молодої картоплі

    Перші страви  /  Супи-пюре

    1) Для песто горіхи підсушіть на розігрітій сковороді. Зубчик часнику почистіть, роздушіть плоскою стороною ножа. Твердий сир натріть на крупній тертці. Рукколу переберіть, промийте, обсушити. У чаші блендера з'єднайте рукколу, горіхи, часник, натертий сир, влийте оливкова олія, посоліть і все збийте до однорідного стану. 2) Луковіцуочістіте, ...
    Читати далі

  • Качка з картоплею, смажені з чилі-соусом від Кіккоман

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Качку розділити на маленькі шматочки, посолити, додати до неї 2 ч. Л. чилі-соусу, паприку з часником; Натерти качку сумішшю з усіх боків і залишити на 30 хвилин маринуватися; Сковороду змастити маслом, розігріти, качку обваляти в борошні й обсмажувати на сильному вогні з усіх боків (часто перевертаючи) 5-7 хвилин; Вогонь зменшити і залишити ще на 20-30 ...
    Читати далі

  • Рибне філе з овочами і креветками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Лук очистити, нарізати тонкими півкільцями, скласти в миску. Додати бальзамічний оцет, оливкова олія, цукор, трохи солі, перемішати і відставити. Нехай маринується. Капусту розібрати на суцвіття, нарізати скибочками і обсмажити до рум'яної скоринки на рослинному маслі. Морква нарізати кружками, квасоля на кусочі довжиною 2 см і обсмажити хвилини ...
    Читати далі

  • Зрази картопляні з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сирий очищену картоплю відварити в підсоленій воді до готовності, пропустити через м'ясорубку, додати сирі яйця, добре перемішати, сформувати коржі, на се- редіна кожної покласти фарш, краї коржів з'єднати так, щоб фарш опинився всередині, поверхня змастити яйцем. Запанірувати зрази в сухарях, надавши їм форму пиріжків. Обсмаживши, помістити ...
    Читати далі

  • Айріт стю (Баранина з картоплею)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину нарізають шматочками, посипають сіллю, перцем, кмином, дрібно нашаткованою цибулею, кладуть у каструлю, заливають водою, щоб вона повністю покрила м'ясо, і варять на слабкому вогні під кришкою до напівготовності. Закладають нарізану брусочками картоплю, залишок цибулі і доводять до готовності. Заважати можна: можна тільки струснути ...
    Читати далі

  • Австрійський м'ясної штрудель

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготавливается листкове тісто. Булочку або черствий білий хліб розмочити в холодній воді, віджати. Цибуля ріпчаста і часник тушкувати в маслі. М'ясний фарш змішати з булкою, цибулею, часником, яйцем, гірчицею і спеціями. Сформувати смугою. М'ясо укласти в «конверт» з розкачане тісто, змастити краї збитим яйцем, защипи. Проколоти штрудель в декількох ...
    Читати далі

  • Котлети з секретом (із серії "Домашні напівфабрикати")

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Приготування напівфабрикату: М'ясний фарш змішати з подрібненою цибулею (2 цибулини), фарш посолити і поперчити за смаком і ретельно вимісити. Яйця в фарш я не додаю. Приготувати начинку: Дрібно нарізати гриби і цибулю і обсмажити їх до рум'яності на невеликій кількості рослинного масла. Відварені круто яйця почистити і теж дрібно порубати ....
    Читати далі

  • Ніжна запіканка з брокколі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Запіканка дуже ніжна, смачна і готується дуже швидко !! Пропорції привожу з розрахунку своєї форми для запікання (вже приблизно знаю скільки входить) М'ясо нарізаємо невеликими кубиками, цибулю півкільцями і обсмажуємо разом, подсаливаем трохи. (Я обсмажую на тефлоновій сковороді, без масла, у власному соку або на оливковій олії). Окремо ...
    Читати далі

  • Смажені овочі в підливі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баклажани нарізати уздовж тонкими смужками і обсмажити без борошна на рослинній олії. Скласти обсмажені овочі в глибоку сковороду. Перець болгарський вимити, витерти насухо, розрізати навпіл до хвостика, потім посолити кожну перчинку (солимо і всередині теж). Потім обсмажуємо на рослинному маслі під кришкою, т. К. Масло розбризкуватиметься ....
    Читати далі

  • філейна телятина в шоколадному соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філей (грам 700) ріжемо на шматки поперек по 2 см. Товщиною, викладаємо в глибоку сковороду і обсмажуємо з цибулею і морквою до зол. скоринки, за мінут5 до кінця додаємо трохи нарізаного кружечками селери, солимо, перчимо, перекладаємо в сотейник, додаємо 1стакан бульйону і тушкуємо на маленькому вогні, у слід. склянці бульйону топимо шоколад, доб.1ч. л ....
    Читати далі

  • Запіканка рисова з куркою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряча грудка відварюється, обов'язково в бульйон треба додати перець горошком, лавровий лист, добре посолити. Потім грудку треба вийняти з бульйону, остудити і нарізати невеликими шматочками. Цим часом в бульйоні (його має бути багато) вариться промитий рис до готовності. Рис зварився, беремо сковороду з високими бортами (у мене тефлонова, ...
    Читати далі