Ми рекомендуємо

  • "Прикольний Джон" (Hoppin 'John)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасоля попередньо замочити у воді на 6:00. Проціджену квасоля довести до кипіння, варити близько півгодини, посолити наприкінці варіння, воду злити, квасоля промити .. Грудинку порізати шматочками, очистити і порізати цибулю, часник, обсмажити їх на оливковій олії в сковороді, додати перець чилі, готувати помішуючи на невеликому вогні 10 хвилин. У каструлю ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат з авокадо з соусом

    Салати  /  Інші салати

    Рецепт салату з авокадо з соусом Розкласти листя латук-салату по порційних тарілках. Очистити авокадо, розрізати уздовж навпіл, видалити кісточки і викласти на листя салату. Збити біле вино з французькою гірчицею, цукровою пудрою, сіллю і невеликою кількістю меленого перцю. Додати світле оливкова олія, вливаючи його по крапельці і безперервно ...
    Читати далі

  • Паелья

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Готується дуже просто. М'ясо, стегенця, морква, перець болгарський ріжемо кубиками. Смажимо цибулю до золотистого відтінку, додаємо з інтервалом у кілька хвилин: яловичина, стегенця, гриби, морква, перець болгарський, креветки, морську суміш, тертий часник. Солимо, перчимо, шепотку шафрану Окремо готуємо картоплю-фрі. Подаємо в гарячому вигляді у великій ...
    Читати далі

  • Суп "МІНЄСТРОНЄ"

    Перші страви  /  Інші супи

    Натирають на тертці половину належної за рецептом жирної шинки; пісну шинку нарізають кубиками і обидва продукти підсмажують до блідо-жовтого кольору з тонко нарізаною цибулею. Овочі дрібно нарізають, додають базилік і лавр і обсмажують до жовтизни. Шинку змішують з овочами, заливають присоленого бульйоном, кладуть очищені помідори (Без ...
    Читати далі

  • Шашлик аматорський таджицький

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть баранини нарізати шматочками по 30-40 р змішати з шматочками курдючного сала, ріпчастою цибулею, спеціями і полити віджатим лимонним соком. Підготовлене м'ясо залишити на 2-3 години в прохолодному місці. Потім м'ясо нанизати на шпажки упереміж з салом і обсмажувати на розжареному вугіллі. Окремо на шпажки надіти невеликі стиглі помідори іобжаріть ...
    Читати далі

  • Суп рисовий з баранини з фрикадельками

    Перші страви  /  Інші супи

    Відокремити від шматка баранини кістки і зварити з них бульйон з корінням і дрібно нашаткованим і злегка обсмаженою цибулею. М'якоть пропустити через м'ясорубку, заправити фарш вареним рисом, рубаною зеленню, сирим яйцем, сіллю і перцем. Приготувати з фаршу невеликі кульки. У киплячий бульйон опустити перебраний і промитий рис, довести його до напівготовності, ...
    Читати далі

  • Лазанья з печерицями

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Печериці порізати, згасити з дрібно порізаною цибулею, дрібно порізаної головкою часнику, сіллю і перцем. Під кінець тушкування додати 200 грамів сметани і пару ст. ложок вершкового масла. Потомити ще 10 хвилин на вимкненій плиті. Тісто: борошно змішати зі збитими яйцями, пляшкою пива і сіллю. Муки взяти стільки, щоб тісто було пластичним ....
    Читати далі

  • Гречано-горохова каша.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Горох і гречку варити потрібно окремо і тільки перед подачею змішувати. Гречку ТМ Містраль (я дуже люблю цю фірму, тому в мене завжди вдома є горох, квасоля, чечевиця і крупи ТМ Містраль) я варила в Кашоварки, а горох на газу на маленькому вогні протягом 30 хв. Коли горох став м'який, з допомогою блендера зробила пюре. На рослинному ...
    Читати далі

  • Первомайський салат

    Салати  /  Салат з овочів

    Цей салат, є гарною закускою на природі. Приготувати його можна заздалегідь, перед подачею тільки додати заправку. Якщо ви залишилися вдома, то цей салат безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. 1 Картоплю відварюємо в шкірці до готовності. Воду не солимо. Потім зливаємо воду, даємо 2-3 хв. картоплі просушитися і наливаємо холодну воду, ...
    Читати далі

  • Кундюбкі, вони ж кундюми)))

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Іноді хочеться чогось такого ... ну ось такого ... "такого ж, але з перламутровими ґудзиками" одним словом. І тоді, особисто мені на допомогу приходить пан Похлебкін ... отже ... - Спочатку готуємо начинку: для цього гриби відварюємо у воді, зливаємо вийшов бульйон в окремий посуд. - Гриби дрібно рубаємо і обсмажуємо разом з дуже дрібно ...
    Читати далі

  • Качка фарширована з яблуками

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Качку гарненько промити і повністю залити водою, додавши 1 ст. л. солі, залишити на ніч. Вранці всю воду злити, качку гарненько натерти всередині і зовні сіллю, перцем, приправою для шашлику і 2 зубчиками часнику видавлені через землянку. Залишити на 1:00. Рис відварити. На соняшниковій олії обсмажити моркву, цибулю і часник, що залишився. Яблука ...
    Читати далі

  • Сирні пиріжки на швидку руку.

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    І так, приступимо! У мисці для тіста змішаємо кефір і соду (можна використовувати розпушувач), перемішаємо. Додамо сіль, цукор, яйце і рослинне масло розмішати. Додати натертий сир, я терла сама на крупній тертці, але можна використовувати покупної тертий сир. Все перемішати і додати борошно. Вимішати до однорідного тіста. Якщо вийде занадто жидкое-додати ...
    Читати далі

  • Пиріг з курячими сердечками і солоними огірками

    Вироби з тіста  /  Пироги

    1. Для тіста в чаші міксера з'єднати кефір, масло і яйце, перемішати. Додати сіль і цукор. Борошно просіяти з розпушувачем і ввести в кефірну суміш, замісити м'яке еластичне тісто. 2. Загорнути тісто в плівку і прибрати в холодильник поки готуємо начинку. Картоплю очистити і поставити варити в підсоленій воді. Цибулю нарізати дрібним кубиком, ...
    Читати далі

  • Скумбрія маринована з журавлиною

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    У сотейнику змішати воду, оцет, цукор і сіль. Додати запашний і рожевий перці, лавровий лист. Підігріти щоб сіль і цукор розчинилися. Як тільки маринад закипить, додати журавлину і теріякі або соєвий соус. Акуратно перемішати щоб ягоди журавлини залишалися цілими. Нарізати цибулю півкільцями, додати в маринад. Довести до кипіння, зняти ...
    Читати далі

  • Суп з мови

    Перші страви  /  М'ясні

    Варила тут мова і залишився жирний ароматний бульйон, який виливати жаба задушила, вирішила зварити з нього супчик)) 1.1 Варимо мова: беремо велику каструлю, ретельно намивав мову і кидаємо в каструлю разом з чорним горошком, лавровим листом, очищену моркву порізати на 3 4 частини, посолити на повільний вогонь на 1,5 години (якщо мова більше ...
    Читати далі

  • Запіканка з овочів

    Інші  /  Інші рецепти

    "У цей день бог послав Олександру Яковичу на обід пляшку зубрівки, домашні грибки, форшмак з оселедця, український борщ з м'ясом 1-го сорту, курку з рисом і компот із сушених яблук." Ільф і Петров. 12 стільців. Мені ось теж було послано ... Два средненьких солодких кабачка, чотири помідоріни помірною стиглості, пара морквин молодих і ніжних, ...
    Читати далі

  • Осетинські пироги по-українськи

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Змішати цукор, дріжджі, залити теплим молоком і залишити на 10-15 хвилин, щоб дріжджі почали свою роботу (до появи пінистої шапочки). Тісто я замішувала в хлібопічці. Там все просто: влити спочатку рідкі інгредієнти, 1 збите яйце і 1 білок (1 жовток нам знадобиться для змащення пирогів), потім всипати сухі, зверху покласти дріжджі. І поставити ...
    Читати далі

  • Тушковані свинячі реберця для KitchenAid

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Свинячу грудинку розрізати на шматочки між реберних кісток, обсмажити на сковороді. 2. Картопля, морква, цибуля очистити порізати часточками, обсмажити на совороде. 3. Всі викласти у форму, посолити, додати 100 гр гарячої води, накрити кришкою. 4. Тушкувати 45-50 хв при 200 градусах. 5. Квашену капусту заправляємо цибулею і маслом, помидорку дістаємо ...
    Читати далі

  • смачненька курочка

    Другі страви  /  Страви з птиці

    моркву натерти на тертці змішати з дрібно нарізаною цибулею змішати, злегка підсмажити філе нарізати невеликими шматочками додати в овочі згасити на середньому вогні під кришкою додати спеції, сіль-перець за смаком, перемішати їжте на здоров'я! БІЛЕ М'ЯСО - найкорисніше! СМАЧНОГО!
    Читати далі

  • Ечпочмак з курячим філе

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Тісто. У чашку налити 100 мл теплої води (t 30-38 С) і розвести в ній 1 ч. Л. цукру і дріжджі. Поставити в тепле місце на 15 хв, поки не з'явиться піна (ознака придатності дріжджів). Додати в дріжджову воду решту цукру, яйце і добре перемішати. Взяти глибоку ємність (у мене є бооооольшая скляна миска), просіяти туди борошно, зробити ...
    Читати далі

  • БУТЕРБРОДИ З білої редьки

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Приготуємо редьку для наших бутербродів. Фактично це салат з редьки, який готувала ще моя бабуся, а потім і мама. Тільки вона робила його з чорної редьки, про яку і прислів'я "Хрін редьки не солодший!" А біла, мабуть, якийсь гібрид - вона майже не гостра, зате товста і довга. Тут, принаймні, продається саме така. Спочатку ...
    Читати далі