Ми рекомендуємо

Ви шукали: хінкалі

  • Сніданок чемпіона

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Змішати фарш з 1 яйцем, додати сіль, аджику, перець, хмелі сунелі і панірувальні сухарі, все добре перемішати. Зліпити з фаршу 4 круглих тонких котлети і обсмажити їх на рослинній олії до готовності, далі котлети вийняти з сковороди і викласти на блюдо. У сковороду додати рослинного масла, обсмажити порізану кільцями цибулю до золотистого ...
    Читати далі

  • Хінкалж

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити м'яке тісто з мацоні, яйця, сметану + сода, сіль + борошно скільки знадобиться для м'якого тіста Поки тісто відпочиває, поставити готуватися гарбуз. Краще на пар або запекти-так вона виходить менш водянистою. Коли гарбуз буде готова, зішкребти ложкою, придушити, щоб стала однорідною + сіль, цукор (краще пудру) за смаком. Тісто розділити на 15-16 частин, кожну ...
    Читати далі

  • запечені пельмені

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити пельмені або хінкалі в бульйоні з додаванням куркуми для додання золотисто-жовтого кольору. У розігріту сковорідку налити трохи оливкового масла і обсмажити до появи скоринки. Викласти у форму для запікання і залити сумішшю сметани з майонезом або тільки сметаною або тільки майонезом, додати спеції і посипати тертим сиром, відправити ...
    Читати далі

  • Сирні коржики

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Замішуємо тісто. Муки додаємо стільки що б тісто отліпла від рук але залишалося м'яким, прибираємо в холодильник на годину. Готуємо начинки. Дістаємо тісто, ділимо на 7 частин. На посипаній борошном поверхні кладемо кожен шматок, розгортаємо 0.5 см завтовшки, по центру кладемо начинку, збираємо краю по центру (як хінкалі) і з легка розгортаємо ....
    Читати далі

  • Лахчак, або може бути равіолі?

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Дивіться покрокові фото.
    Читати далі

  • Хинкал

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замісити звичайне дріжджове тісто. Накрийте рушником і поставте в тепле місце. Зварити м'ясо, як тільки м'ясо добре розвариться, покласти кортофель в каструлю, накрити кришкою. Тепер займемося приготуванням хінкалі. Розділити піднялося тісто на чотири частини. Розкачати тісто по товщі, ніж тісто на манти. Змастити тісто олією, посипати ...
    Читати далі

  • Котлети на запас

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Це не ексклюзив - ні, ні, далеко не він. Просто, сьогодні я робила Хінкалі, у мене залишився фарш, а куди його пустити окрім як на котлети ?! Так от я і вирішила розмістити цей рецепт. Котлет на сайті - більше ніж яблучних шарлоток :), але ці котлетки зручні та довгострокові. Булочку розмочити в молоці. Змішати яйце, булочку і фарш. (якщо фарш ...
    Читати далі

  • Осетинський пиріг (з м'ясом)

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Осетинські пироги

    Ну рецепт вже все знаєте напевно, але напишу як я робив. Беремо м'ясо (в ідеалі - це баранина зі свининою, але я не випендрююсь і беру що є, наприклад, свинину), рубаємо його в фарш, додаємо в м'ясо рубаний лук, рубаний часник, солимо, щедро посипаємо перцем, трохи базиліка, трохи дрібно -Дрібні рубленої кінзи, коріандр. Все добре перемішуєте ...
    Читати далі

  • Китайські пельмені з рибно-грибний начинкою, смажені у фрітюте

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Давно придивлялася до рецептів з тіста філо, нарешті зважилася. Купила в азіатській лавці невелику упаковочку. І ось виставляю на ваш суд першу пробу. Такі пельмені я часто пробувала в китайському ресторані. Правда, фарш в них був завжди м'ясний, а мені хотілося спробувати рибний. Так як тісто вже готове, треба було відкрити лише упаковку, ...
    Читати далі

  • ЕДАЛФАВІТ (російська)

    Інші  /  Інші рецепти

    Вашій дитині набридли в тарілці: звірята, каченята ... машинки ...? Фантазія на нулі? Спробуйте сумістити приємне з корисним! Я пропоную, у вигляді гри навчати дітей алфавітом, але ... які вже мають уявлення про літери, проте ще їх не запам'ятали. Можна з продукту викладати букву на яку він починається. Наприклад, з пельменів можна викласти ...
    Читати далі

  • Пряники медові по-уральських

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Мед, цукор, воду, сіль, цукор, лимонну кислоту і прянощі закип'ятити. Як тільки підніметься піна - зняти з вогню, додати половину борошна, постійно помішуючи додати збиті яйце + жовток. Соду змішати з рештою борошном, додати в тісто. Викласти на стіл, поверхня якого змастити олією, також змастити олією руки ....
    Читати далі

  • Манти "Зелені"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Зелень пропюріровать додати в інгридієнти для тіста і замісити круте тісто, скачати в кулю, покласти в миску, накрити серветкою і дати расстояться протягом 10-15 хвилин. Приготувати фарш: Цибулю і цукіні очистити і подрібнити у блендері, потім додати в фарш, посолити, поперчити і добре перемішати. Потім тісто розкачати за допомогою качалки на тонкі ...
    Читати далі

  • Полуничні варенікі- "вузлики"

    Десерти  /  Інші десерти

    Очищену полуницю укласти в яку-небудь ємність, посипаючи кожен шар цукром, поставити в холодильник на ніч. За годину до приготування вареніков- «вузликів» полуницю відкинути на сито, підставивши під нього каструлю. Всю цю конструкцію поставити знову в холодильник. Через годину полуницю з сита вибрати, протерти через сито сир в каструлю з полуничним ...
    Читати далі

  • Котлета "Заводська"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Досвід ресторанного вояжу, про який я писала, був пізніше перенесений нами, молодими співробітниками кафедри МІЕМ, на вояж по столовим. Ми орендували приміщення в Хохловському пров., Тому обідати ходили в їдальні, кафе, ресторани. Кожен день був розписаний відповідно до меню наших улюблених закладів: на "Урал" ми ходили в "день солянки", в хинкальную ...
    Читати далі

  • сулу-Хінгано

    Перші страви  /  Інші супи

    1. відварити куряче філе, бульйон процідити 2. куряче філе остудити, нарізати невеликими шматочками 1 * 1 3. помідори очистити від шкірки (зануривши в окріп) і нарізати невеликими кубиками без насіння, моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нашаткувати 4. в бульйон закинути макаронні вироби (краще дрібні і тонкі) 5. обсмажити помідори, цибуля, морква до золотистого ...
    Читати далі

  • Хенкалі (Кесмен хянгял)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    з 1 кг борошна вишсего сорти 1 яйце 1 чай. ложки солі й води сколко піде замісити тісто залишити на 10-15 хв. Скачує порційні кульки і починаємо розгортати Потім расскативаем ділимо на 4 частини ТЕПІТІРІК, тобто висушити моно і в печі моно на плитці, (але не повинні бути темні пятношкі) і вони повинні бути так висушені чуть чуть, що бі потім ...
    Читати далі

  • сулу хинкал

    Перші страви  /  Інші супи

    Горох замочити не менш, ніж на 5-6 годин, відварити майже до готовності. Баранину відварити і бульйон процідити. З борошна, води, яйця і солі замісити круте тісто і розкачати його в пласт товщиною 1 мм. Нарізати тісто чотирикутниками 2х3 см. У киплячий проціджений бульйон покласти зварений горох, тісто і довести до кипіння. Після закипання додати дрібно ...
    Читати далі

  • Чеченські Хінгалш (варіант Хінкалж)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гарбуз тушкувати, тобто з невеликим кол-вом води, півсклянки. Зняти м'якоть. Розтовкти в кашу. Посахаріть, якщо не достатньо солодка, додати дрібку солі. Цибулину дрібно нарізати. Посмажити в невеликому кол-ве соняшникової олії. Викласти в пасуду з гарбузовою масою. Перемішати. Якщо гарбуз занадто водяниста, зробити ложкою поглиблення в масі, поки ...
    Читати далі

  • вірменське лобі "Райські кущі".

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Молоду квасолю звільняємо від волокон. Заливаємо квасоля водою на 2 см вище рівня квасолі. Кип'ятимо до готовності. Відкидаємо в друшляк. Кладемо на сковороду і випаровуємо вологу на великому вогні, помішуючи. Квасоля перевертаємо акуратно. У обсушену квасоля додаємо масло. Робимо малий вогонь і Томім 10 хвилин, щоб квасоля просякла маслом. Збиваємо ...
    Читати далі

  • гиймя-хинкал

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Для гиймя: м'ясо промити, розрізати на шматки і пропустити через м'ясорубку з крупними гратами. Цибулю нарізати кільцями, обсмажити на салі разом з м'ясом. До кінця обсмажування додати сік лимона, прогріти на слабкому вогні 1-2 хв. Для хінкалі: яйце, гатиг і сіль перемішати, додати борошно і замісити круте тісто (як для пельменів), накрити серветкою і залишити ...
    Читати далі