Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • цибульний рулет з куркою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Цибулю ріжемо брусочками У глибоку сковороду наливаємо олію, поставити на середній вогонь і покласти нарізану цибулю (500г). Обсмажувати до тих пір, поки цибуля не стане змінювати колір, додати червоного перцю (солодкого) і посолити. Лук вийняти зі сковороди, викласти в друшлаг, щоб скло масло. На сковороду вилити масло з цибулі та обжарітьв ...
    Читати далі

  • Пиріг з перцем і свинячим серцем

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Спасибі МАНЮШЕ за прекрасний рецепт пирога !!! Я тільки трохи змінила деякі деталі. Для початку необхідно поставити варитися серце. Воно буде варитися десь години 1,5. Коли серце звариться - дістати його, нарізати шматочками і покласти в блендер і подрібнити. Нарізати цибулину і наш перець. Обсмажити в оливковій олії хвилини 4-5. Додати ...
    Читати далі

  • Легкий томатно-апельсиновий суп з куркою

    Інші  /  Інші рецепти

    Цибулину розрізати навпіл. Курку відварити з цибулею, вийняти, половину м'яса відкласти (для салату). Частину порізати невеликими шматочками. Лук викинути, бульйон процідити, довести до кипіння, покласти спеції. Бульйону у мене вийшло 1-1,5 л. Морква очистити, натерти на крупній тертці або дрібно порізати, додати в бульйон. Додати ...
    Читати далі

  • Гуляш з грибами.

    Другі страви  /  Гуляш  /  Гуляш по-угорськи

    у мене гриби сушені, замочую їх на 20-30 хвилин, потім воду зливаю (хоча рекомендується варити гриби в цій же воді), промиваю гриби, заливаю водою і ставлю варити приблизно 1:00, посолити м'ясо порізати на невеликі шматочки і поки варяться гриби можна його трохи промаринувати: у мене сіль, перець, спеції, трохи сухого білого вина, а можна ...
    Читати далі

  • відбивні в шубці, запечені з картоплею, чорносливом і родзинками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Залити чорнослив і родзинки окропом, дати набрякнути; Картоплю очистити, нарізати кружечками. Залити холодною водою і відставити до часу; Свинину порізати на порційні шматки, відбити, посолити, приправити спеціями і часником; Збити 2 яйця; У мисці змішати вівсяні й горохові пластівці; Відбивні вмочити в яйце, запанірувати в суміші пластівців, ...
    Читати далі

  • М'ясні рулети "Сливова долина" (японські мотиви).

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Зливи, кінзу і цибулю вимийте. Зливи розріжте навпіл, видаліть кісточки і наріжте скибочками завтовшки 1см. Корінь імбиру очистіть, вимийте, обсушити і натріть на крупній тертці. Кінзу подрібніть ножем. Розігрійте в невеликій сковороді олію і обсмажте імбир, бадьян і гвоздику протягом 1 хвилини. Додайте до імбиру сливи, цукор і 3 ...
    Читати далі

  • Спасибі всім за рецепти

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Шинку нарізати кубиком. Відварити яйця, почистити і нарізати дрібним кубиком. Цибулю та печериці нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. Сир натерти на тертці. Всі інгредієнти змішати (крім огірків), посолити, заправити майонезом або сметаною, перемішати. На плоскій тарілці сформувати салат гіркою. Нарізати тоненькі ...
    Читати далі

  • Курочка "разлюбезная Сударушка"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Дуже хочеться поділитися з Вами рецептом смачною курочки. Цей рецепт в моїй скарбничці 10 років. Мої домочатци постійно просять приготувати його на будь-які урочистості. Сподіваюся і Вам сподобається! Взяти курочку (будь-якої ваги, дивлячись на скільки чоловік готувати, а то й можна декілька). Розрізаємо її по хребту !!! Акуратно відділяємо шкірку від м'яса. Вона ...
    Читати далі

  • Густий перловий суп з брюссельською капустою і сирними галушками

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Спочатку приготувати тісто для клецек. Твердий сир потерти на тертці, шніт-цибулю дрібно нарізати. Змішати сир з твороженія сиром, панірувальними сухарями, подрібненим мигдалем, нарізаним шніт-цибулею, і жовтком. Приправити свіжомеленим перцем, мускатним горіхом. Вимісити гладке тісто. Тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник. Перлову ...
    Читати далі

  • Двоскладовий рибний рулет пікантний

    Другі страви  /  Страви з риби

    ... Пошуки по інету почалися у зв'язку з наявністю того, що чоловік приволік до Різдвяному столу ... Знайшлися рулети з білої та червоної риби, точно не відтворила жодного, та й на те, що спиралася довелося підправити. Філе розморозити. Голець укласти внахлест вузькими частинами та сколоти зубочисткою. Посолити, ретельно змастити хріном. Його краще ...
    Читати далі

  • Не було печалі, купила баба осетра

    Другі страви  /  Страви з риби

    Вірніше не купила, а презентували. І навіть не мені, а старшій сестрі. Приносить вона його зі словами: "Я знаю, що смачно вийде тільки у тебе. Риба наша, готуєш ти, а вечеряти будемо разом". Пішла готувати. На попередній спільна вечеря я готувала чира, а може це був муксун, ми розійшлися в думках, так як десять відмінностей не знайшли (джерело ...
    Читати далі

  • Мова в вершково-цибулевої підливі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    1. Відварити яловичий язик заздалегідь (для більшої ніжності мови варю близько 4:00). Остудити. 2. Очистити від зовнішньої шкірки. 3. Порізати середніми скибочками, тонко. 4. Розігріти в сковороді вершкове масло, додати відварний язик, протушкувати злегка. 5. Додати дрібно нарізану цибулю (можна і цілу цибулину іспользовть, я просто не люблю занадто багато цибулі). Помішуючи, обсмажувати ...
    Читати далі

  • Курка фарширована

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    З курки зняти шкіру так щоб шкіра була ціла а розріз тільки один на череві і в шкірі залишилися крила і гомілки. Гриби порізати і обсмажити з цибулею, куряче м'ясо відварити, порізати. Взяти шкіру і викласти в неї м'ясо, гриби, тертий сир, перець, сіль, посипати італійськими травами, змащувати майонезом, додати зелень і видавити сік з лимона. Зашити курку, зверху ...
    Читати далі

  • Оселедець по-царськи

    Інші  /  Інші рецепти

    Основний склад береться у співвідношенні приблизно в однакових про-порціях. Порізати оселедець і викласти в оселедницю. Яблука очистити від шкірки і порізати кубиками (якщо яблук немає, то нічого страшного не про-зійде). Зверху укласти мариновані різані шампіньйони. Полити травень-онезом. Зверху посипати зеленою цибулею. Якщо немає зеленої цибулі, томожно ...
    Читати далі

  • Гречаний плов

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сухі гриби замочити в окропі до розм'якшення. Я просто залили окропом і накрила кришкою, а сама зайнялася решти продуктів .. У сухій сковороді або чавунці треба трохи обсмажити, помішуючи, гречку. На іншій сковороді в розігрітій олії обсмажити до золотистого кольору цибулю і закинути туди ж порізані шампіньйони і теж ...
    Читати далі

  • Найсмачніша горошницей для справжніх цінителів

    Другі страви  /  З круп

    Горох залити водою (за обсягом 1: 3), залишити на ніч. Набряклий горох промити, налити води (за об'ємом 1: 2), відварити до готовності при дуже слабкому кипінні і злегка відкритій кришці. Це займе приблизно 1:00, при цьому вода практично вся википить. На останньому етапі за процесом слід "поспостерігати", щоб уникнути пригорання гороху. Водибольше ...
    Читати далі

  • Чорна японська локшина, з куркою, грибами, паростками сої.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку нарізаємо смужками, цибулю півкільцями, моркву на корейській тертці. Імбир і часник подрібнюємо ножем. З яйця смажимо омлет, Остуджуємо його, звертаємо в трубочку, і нарізаємо соломкою. Расколяем вок наливши в нього суміш рослинного і кунжутного масел. Обсмажуємо курку хвилину, далі закидаємо імбир і часник, через пів хвилини цибуля, морква, ...
    Читати далі

  • Еnsalada de Мar (іспанський салат з креветками)

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Приготувати грінки - хліб нарізати кубиками, викласти на деко, скропити оливковою олією і підсмажити при 180 градусів до рум'яного хрускоту; Креветки (середнього розміру) очистити (2 штуки залишити неочищеними), всі їхні підсмажити на оливковій олії з часником, сіллю і перцем 2-3 хвилини; Огірки порізати кружальцями, помідори - навпіл, цибулю -полукольцамі; ...
    Читати далі

  • Запіканка з овочами і відварною куркою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити курячу грудку з морквою, цибулею і палицями сухого кропу, без солі. Остудити курку, дрібно нарізати, змішати з дрібно порізаної (обсмаженої на рослинному маслі) цибулиною, посолити. Я додала подрібнений кубик «Knorr крихта часник». Форму для запікання змастити рослинним (я використовувала дешеве оливкова) маслом, посипати панірувальними ...
    Читати далі

  • "ДОМАШНІ ПЕЛЬМЕНИ" або як їх роблю я

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Горілку охолоджуємо. Зробимо тісто: Яйця, сіль і кефір разом з підсолити. маслом злегка взоб'ём - злегка, тільки щоб вони домоглися повної єдності. Додаємо потроху борошно - скільки? не скажу і під тортурами, ніколи не міряла, коротше, тісто має бути еластичним, АЛЕ ні в якому разі і ні липким, і ні тугим! Залишаємо відпочивати (чим-небудь накрити, ...
    Читати далі