Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Цибулевий пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1) Я почала з лука. Одягла окуляри. Без очок ллємо горючі сльози. Почистити і нарізати як зазначено - тонкими півкільцями. Розігріла в воке 100г сл. масла і обсмажити цибулю. Це досить довгий процес з такою кількістю, хвилин 20-30. До кінця потрібно часто заважати і не забути посолити і поперчити. Лук став обьемом третина (1/3) первісного. 2) У мисці ...
    Читати далі

  • Курочка "Нам ніколи"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Взагалі-то я не люблю готувати відразу на кілька днів, але в чоловіка стався відпустку, а мені такого щастя не привалило, тому довелося винаходити щось, що можна приготувати заздалегідь, що б він сам потім зміг розігріти. Курку ріжемо на порційні шматочки. Змішуємо майонез, сметану, гірчицю і улюблені спеції в такій кількості, щоб маринад ...
    Читати далі

  • Мяско на кісточці з кисло-солодким соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Захотілося просто вареного м'яса. Адже буває таке !? Відмінні шматочки свинячої грудинки з реберцем уклав в гарячу, але не киплячу воду. Додав традиційно імбир сушений, селера стебла, цибулини не чищена і моркву ціла і перчик Чилі цілий. Дав закипіти, зняв пінку і на слабкому вогні варив близько години. Не забув посолити. Розуміючи, що вже ...
    Читати далі

  • Борщ на зиму + Холодний борщ

    Закуски  /  Інші заготовки

    Борщ на зиму: Овочі та зелень нашаткувати, скласти в каструлю, додати рослинне масло, цукор, сіль, оцет, розмішати, поставити на вогонь, після закипання кип'ятити хвилин 30, періодично помішуючи. Закатати в гарячі банки. Я за звичкою їх перевертаю до охолодження (навіщо - не знаю, так мама вчила). Зберігаю не в холодильнику. Із зазначеного ...
    Читати далі

  • Рулети з оселедця

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Беремо або цілу оселедець або готове філе (хто що віддає перевагу), якщо це ціла оселедець, то обробляємо на філе. видалити голови і хвости. Невеликим ножем зробити розріз вздовж черевця, видалити нутрощі. Промити рибу холодною водою. Зробити надріз вздовж хребта. З боку голови підчепити тонку шкірку і зняти її спочатку з одного боку тушки, ...
    Читати далі

  • Вкуснейшая баранина

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У казані розжарити масло, баранину нарізати порційними шматочками, цибулю напів-кільцями. М'ясо з цибулею додати до масла, готувати хвилин 10 не накриваючи кришкою, до "прозорості" лука. (м'ясо і цибулю дають сік тому воно не обсмажується, а скоріше -тушітся), потім влити вино і дати прокипіти хвилину. Помідори очистити від шкірки, порізати на кубики, додати ...
    Читати далі

  • Рулетики з свинини

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину розрізати тонким пластом, відбити, посолити, поперчити, обтерти часником (рубаним). Обсмажити гриби з цибулею, викласти гриби на свинину і згорнути рулетиком. Закріпити шпашкамі і обсмажити в підсолити. маслі. Змастити жовтком і обсипати тертою картоплею і обсмажити. СОУС: що залишилися гриби (обсмажити) додати вершки (випорю), додати борошна, ...
    Читати далі

  • Камаро (Тушкована курка)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварену до напівготовності курку гасять з підсмаженою до рожевого кольору ріпчастою цибулею, помідорами або томат-пастою, дрібно нарізаним коренем петрушки і відвареним рисом (Рис варять у духовці, заливши послідовно рівними кількостями рослинного і вершкового масла, а також бульйоном). За кілька хвилин до подачі на стіл в Камаро ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з печериць

    Перші страви  /  Інші супи

    Гриби наріжте скибочками, цибулю - дрібними кубиками. Гриби з'єднайте з цибулею, залийте бульйоном, варіть 20 хвилин, потім протріть. Борошно спассеруйте без жиру, остудіть, з'єднайте з молоком. Суміш процідіть, додайте до пюре, влийте соєвий соус і варіть суп 7 хвилин. Перед подачею заправте суп сметаною і рубаною зеленню.
    Читати далі

  • Суп з печінковими кнедликами

    Перші страви  /  Інші супи

    Печінку пропустити через м'ясорубку. Батон замочити в теплому молоці на годину. Дрібно нарізану цибулю підсмажити на олії. Остудити. Яйця збовтати з цибулею, перцем, петрушкою і печінкою, з'єднати з розмоченим батоном і перемішати. Сформувати з фаршу фрикадельки і опустити в киплячу підсолену воду. Варити до готовності. Готові фрікадельківинуть ...
    Читати далі

  • Салат "Дністер"

    Салати  /  Інші салати

    Для приготування салату Дністер, зелений горошок відцідити від рідини. Ріпчасту цибулю очистити, помити і нашаткувати. Білокачанну капусту помити, нашаткувати, прогріти з оцтом і сіллю, охолодити, додати цукор, змішати з двома третинами ковбаси, нарізаної дрібними кубиками, зеленим горошком, цибулею, заправити майонезом і чорним перцем. Передподачей ...
    Читати далі

  • Рулетики з печінки

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Підготовлену печінку наpезать пластинками, злегка відбити, на сеpедину кожного шматочка покласти начинку, завеpнуть, змочити в яйці, обваляти в сухаpях і жаpіть в раст. маслі. Hачінка. Шпик наpезать невеликими кубиками, обжаpить разом з дрібно наpезанного цибулею, + дрібно ж наpезанного варенням яйця + сіль + пеpец. Подавати з каpтофельним пюpе або ...
    Читати далі

  • соус каррі в 3 варіантах

    Інші  /  Інші рецепти

    розігріти олію на сковороді, додати насіння гірчиці (коли вони почнуть тріщати) додати насіння пожітніка, зелений перець чилі, листя каррі, імбир. перешкодити і готувати 2-3хв. Додати в сковороду цибулю. готувати 5хв. додати куркуму і подрібнені помідори (краще в комбайні) варити кілька хвилин. додати 1стак. води і кокосове молоко кіпятіть5 ...
    Читати далі

  • Три різних пиріжка з пріпёком (Flammkuchen) до триріччю на сайті ...

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з грибами

    Доброго дня любі друзі!!! Сьогодні виповнилося три роки, як я потрапила на наш сайт! Навіть не віриться, що вже стільки часу минуло .... Люблю його дуже, люблю всіх вас, дуже сумую, коли з якоїсь причини не можу заглянути .... Сьогодні я прийшла з величезним підносом пиріжків з пріпёком (піцою назвати їх не можна ...), угощайтесь, я вам всім дуже ...
    Читати далі

  • Грибний суп "Осінній нежданчик" (декретні рецептікі №27)

    Перші страви  /  Супи  /  Грибний суп

    Відварюємо м'ясо (близько години) А тим часом трьом на крупній тертці моркву і подрібнюємо цибулю. Обсмажуємо на невеликій кількості олії, не забувши трохи посоливши. Грибочки очищаємо від сміття і трошки помиємо, щоб прибрати всю непотрібну грязьку. Коли м'ясо буде готове, виймаємо його. Бульйон солимо і кладемо в нього нарізану картоплю, Хвилин через ...
    Читати далі

  • ПИРОЖКИ "Близнята"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Яйця розтерти з цукром. Додати молоко, вершки, розм'якшене масло, сіль, ароматизатори, дріжджі. Муки скільки візьме. Замісити м'яке тісто. Миску з тістом накрити легкою мискою і поставити в духовку. Включити духовку, на найбільшу температуру, на одну хвилину, і відразу вимкнути. Миску з духовки не виймати !!! Дати постояти 20хвилин ....
    Читати далі

  • Дуже смачні чебуреки два види з м'ясною і капустяно-грибний начинками

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У миску наливаємо окріп і холодну воду, додаємо сіль, цукор (цукор надає гарний, золотистий колір чебуреками), розмішуємо виделкою, поступово починаємо додавати борошно, постійно помішуючи виделкою до утворення грудочок (я всипала 5 склянок борошна), потім руками починаємо вимішувати тісто. Тісто виходить тепле пом'якше, ніж звичайне прісне ...
    Читати далі

  • Суфле з печінки індички і цвітної капусти.

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Печінка очистити від плівок і проток, порізати дрібними шматочками. Цибулю і часник порізати дрібно. З'єднати печінка з цибулею і часником і пробити в блендері до однорідного стану або прокрутити через м'ясорубку. Масу посолити, додати збиті яйця і акуратно перемішати. Цвітну капусту розібрати на суцвіття і покласти в підсолену кіпящуюводу ...
    Читати далі

  • Пісочний тарт з гарбузом, шалотом і сирним сиром

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Гарбуз і крупно порізану цибулю викласти у форму для запікання, приправити іншими інгредієнтами, ретельно перемішати руками, накрити листом фольги і запекти при 160 градусах до готовності. Наприкінці запікання фольгу можна прибрати. Остудити. Інгредієнти змішати до однорідності. Я борошно кукурудзяне додавала поступово. У мене пішло 6 ложок десь ....
    Читати далі

  • Салат з червоної капусти в ягідному маринаді "RED! RED! RED!" "

    Салати  /  Салат з овочів

    Отже, почнемо-с ... Капусту вимити і звільнити ор верхніх листків ... розрізати навпіл. Потім тонко-тонко натерти? нарізати? - Я користувалася ось цим девайсом ... Вийшло добре ... навіть красиво! ... Скип'ятила воду з додаванням невеликої кількості оцту - це щоб уникнути втрати обличчя капустою, чи то пак, щоб з переляку НЕ зблідла ... Залила ...
    Читати далі