Ми рекомендуємо

  • Заливний пиріг з рисом, рибою і не тільки

    Закуски  /  Заливне  /  Заливний пиріг

    Філе риби дрібно порубати, цибулю очистити, дрібно порізати, обсмажити на олії цибулю, потім додати рибку, обсмажити до готовності, охолодити, посолити по-смаку. Відварити в підсоленій воді рис, охолодити. Порізати зелена цибуля, яйця, додати рибу і рис, розмішати начинку, якщо потрібно підсолити. Далі приготувати тісто, для цього, збити виделкою яйцас ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Пелло

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину ріжу на шматочки і обсмажую з цибулею. Потім додаю запашний перець, сіль, доливаю киплячу воду і тушу до готовності. Рис відварити майже до готовності і промию. Поріжу половину ананасів і змішаю з рисом, вичавіть сік з апельсина (в деяких рецептах додають тільки ананасовий сік) змішати з медом і соком ананаса і додам трохи лимонного ...
    Читати далі

  • Фаршировані гриби на грилі.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку займемося йогуртом, його потрібно буде викласти в марлю і підвісити на ніч над раковиною, щоб з нього витекла вся рідина, щоб він став густим. Як тільки проробили цю операцію, займаємося грибами, гриби помити, відокремити акуратно капелюшок від ніжки. Ніжки грибів і цибулю дрібно порубати, підсмажити в невеликій кількості олії, до золотистого ...
    Читати далі

  • Бичок -мартовік (риба)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рибку почистити, печінку і Жирков злегка посолити і залишити на 10 хв. Скласти рибки в жароміцний посуд, залити бульйоном так, щоб покривав до половинки тушок. Бульйон можна будь-який (у мене був курячий з морквою і цибулею) Ставимо в духовку на 30 хв на 235 С (ненакривая кришкою) У цей час очистити картоплю, нарізати тонкими кружечками, обваляти в ...
    Читати далі

  • Картопляна піца-це смачно!

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю ріжемо півкільцями і злегка обсмажуємо. Додаємо порізану паприку і смажимо ще кілька хвилин. Додаємо туди ж порізані ковбаски, перемішуємо і вимикаємо Картопля трьом на крупній тертці, додаємо часник, пропущений через прес, яйця, борошно, сіль, перець. Гарненько перемішати. Розподіляємо половину маси на розпеченій сковороді (+2 ст л ...
    Читати далі

  • тофу рябої старухи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тофу нарізати кубиками Свинину дрібно порубати, замаринувати з соєвим соусом, світлим кунжутним маслом і вином + перець У сильно розігрітій сковороді, воке або казані, швидко обсмажити свинину на рослинному маслі, до світло-коричневого кольору, викласти і дати стекти зайвому маслу. додати часник, імбир і порей, обсмажити кілька секунд, додати ...
    Читати далі

  • Гречана запіканка з печінкою

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з печінки

    Крупу промити. Зварити гречку в 2 скл води з дрібкою солі. Варта хвилин 20. Накрити кришкою і дати постояти 15 хвилин. Печінку обсмажити в вирощує. маслі приблизно хвилин 6. Посолити поперчити. Перекласти в миску і остудити. Потім провернути через м'ясорубку. Лук обсмажити в олії де смажилася печінка до золотистого кольору. Яйця збити злегка і змішати ...
    Читати далі

  • Салат з білими грибами

    Салати  /  Інші салати

    Білий гриб нарізати невеликими тонкими скибочками, половину цибулини дрібно нарізати. Обсмажити гриби з цибулею на суміші рослинного і вершкового масла, посолити додати сметану, довести до кипіння. Помідори нарізати напівкружечками, посолити, викласти на сито для стікання соку. Картоплю і яйця повинні бути свіжозвареного, ще гарячими їх потрібно ...
    Читати далі

  • Салат з баклажанів

    Салати  /  Салат з овочів

    Баклажан вимити, порізати на брусочки і покласти в солону воду на хв 30 (щоб пішла гіркота). Потім відкинути баклажани на ситечко, щоб стекла вода. У казанку розжарити масло і обсмажити в ньому баклажани до золотистого кольору. Відкинути на ситечко, щоб скло масло. Цибулю нарізати півкільцями тоненько, нарізати кріп, додати оцет, щіпку ...
    Читати далі

  • Чигирі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Серце, легені, печінка обсмажити на олії з цибулею і згасити до повної готовності, а потім пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати, мені подобається, коли дрібно порізано. У фарш додати сирі яйця, сіль, мелений перець, пряну зелень і добре вимішати. сальник, розрізати на квадрати розміром 15x15 см і на кожен покласти фарш, загорнувши, як ...
    Читати далі

  • Млинці в сирну клітинку, фаршировані курятиною

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з м'ясом та рисом

    Млинці кожен пече по-своєму. Я печу саме так уже багато років. Без всяких особливостей. Збити яйця з сіллю і цукром до отримання пишної піни. З'єднати яєчну суміш з молоком. Продовжуючи збивати поступово додавати просіяне борошно. Додати рослинне масло і швидко замісити однорідне тісто, без грудочок. Розливати по одній розливальною ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет "РАМЗЕС".

    Закуски  /  М'ясні

    Свинину прокрутити на м'ясорубці разом з цибулею і часником. У фарш розбити яйце, всипати борошно і спеції ... все ретельно перемішати. Сир потерти на тертці ... Зелень вимити й дрібно порубати ... Чорнослив нарізати кубиками ... Змішати сир, зелень і чорнослив. Приготувати лист фольги довгою ... приблизно ... 40 см. На неї викласти половину фаршу і зробити ...
    Читати далі

  • Салат для справжніх чоловіків

    Салати  /  Інші салати

    Нарізані продукти розкладати окремо один від одного в різні тарілки, так як салат в процесі приготування не перемішується, а вкладається в салатницю шарами. Яйця подрібнити. Куряче м'ясо порізати на кубики, а сир натерти на тертці. Гриби посмажити з цибулею на оливковій олії і трохи підсолити (я віддаю перевагу вегету або морську сіль) ....
    Читати далі

  • Салат "Пальчики оближеш"

    Салати  /  Салат з чорносливом  /  Салат з чорносливом і грибами

    Салат роблять шарами: 1. Чорнослив смужками 2. Гриби, обсмажені з цибулею 3. Відварене куряче м'ясо 4. Яйця 5. Свіжий огірок на тертці. Кожен шар промащувати майонезом, за винятком останнього. Смачного!
    Читати далі

  • грибний суп з плавленим сиром

    Перші страви  /  Інші супи

    Печериці нарізати, підсмажити з цибулею на рослинному або вершковому маслі. Закип'ятити 2-2,5 л води, розчинити в киплячій воді сир, підсолити за смаком, пару хвилин прокип'ятити і додати смажені гриби. Розливаємо по тарілках додаємо зелень.
    Читати далі

  • Салатик

    Інші  /  Інші рецепти

    рибу розім'яти перекласти в тарілку, моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями. Морква з луком обсмажити на олії, посолити. Викласти обжарку в тарілку з рибою, можна заправити майонезом, а можна і не заправляти. Я ще додаю кукурудзу, ну це вже побажанню.
    Читати далі

  • Борщ з печерицями та сиром

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ з грибами

    приготувати бульйон картоплю порізати кубиком нашаткувати капусту додати в бульйон печериці я порізала навпіл і обсмажити з цибулею і теж додала в бульйон буряк брусочком + морква + болг. суш. перець в сковорідку (масло не треба) підлити бульйон з каструлі і згасити хвилин 10 підсипати борошна і добре перемішати (для наваристого) додати в бульйон ...
    Читати далі

  • Оселедцевий листковий "тортик"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Придумайте ось такий листковий салатик, здавалося, що оригінальний. Але ні, на сайті тут же знайшла схожий. Що ж, така кулінарія. Завжди хтось до нас уже це придумав і спробував. Сподіваюся, що подача все-таки оригінальна. Отже, хліб піджаримо в тостері (або на сковороді), потім формочкою виріжемо з нього фігурку. Буряк відварити, або запекти, ...
    Читати далі

  • Курячі грудки загорнуті в бекон

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Грудки обмазати гірчицею і приправити перцем. Обматать кожну грудку 4-ма смужками бекону. Помістити грудки в посуд для смаження швом вниз і поставити в духовку нагріту до 190% на 25-30 хв. поки бекон не стане рум'яним і хрустким, а курка не прожариться. Для соусу всі продукти повинні бути кімнатної температури, а в блендер краще на кілька ...
    Читати далі

  • Салат "Загадка осені"

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з курки з сиром

    Баклажани очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Обсмажити баклажани в невеликій кількості рослинного масла. Гарбуз нарізати кубиками і теж обсмажити на олії. Гарбуз має тільки злегка підрум'янитися, щоб шматочки не розвалилися і не стали м'якими. Нарізати кубиками помідори, перець і сир. Подрібнити цибулю. Куряче філе...
    Читати далі

  • "Канапе з оселедцем на буряковій подушці"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Картопля і буряк поставити варити окремо в мундирі. Поки варяться овочі замаринувати цибулю для цього нарізати його тонкими півкільцями. Розвести в оцті цукор, покласти цибулю і залишити маринуватися 20-30 хв. Овочі зняти з плити, дати охолонути. Буряк очистити і подрібнити у блендері. Додати вершки, посолити, перемішати. Картоплю очистити, нарізати ...
    Читати далі