Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Рисові кульки з абрикосовим сиропом

    Десерти  /  Інші десерти

    Воду довести до кипіння, додати промитий рис і варити на слабкому вогні близько 15 хвилин під кришкою, поки вся рідина не вбереться. Дати рису охолонути до кімнатної температури. Яйця збити з цукром. Додати охолоджений рис, борошно, змішане з розпушувачем, корицею, мускатним горіхом і дрібкою солі. Акуратно перемішати тісто. У товстостінній ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Кавовий рахат-лукум.

    Десерти  /  Желе та муси

    1. У воді розчинити цукор, довести сироп до кипіння і варити на мінімальному вогні хвилин 5, до м'якого кульки (якщо капнути карамель в холодну воду повинен вийти м'який кульку.) 2. У форму, застелену папером для випічки, висипаємо половину крохмалю. 3. Змішуємо карамельний сироп і зварений кави, розчиняємо в ньому залишився кукурузнийкрахмал, ...
    Читати далі

  • Рахат лукум

    Десерти  /  Інші десерти

    змішати в каструлі з товстим дном (краще тефлон) сік лимона і апельсина, цедру (без білого шару), пудру і 1/2 склянки води на невеликому вогні готувати, помішуючи, поки цукор не розчиниться якщо на стінках каструлі утворюються цукрові кристалики, то їх потрібно вологою кондитерської пензликом змітати вниз коли суміш закипить, зменшити вогонь і готувати, ...
    Читати далі

  • Вишневий рахат-лукум.

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    1. Желатин залити 4-ма ч. Ложками води, дати набрякнути. 2. Вишню помити, обсушити, видалити кісточки і розім'яти в пюре. Доливаємо воду, щоб вийшло 300мл. вишні з м'якоттю. 3. Всипаємо цукровий пісок і ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і проварюємо на мінімальному кипінні хвилин 10-15. 4. Всипаємо половину крохмалю, розмішуємо, доводимо до кипіння ...
    Читати далі

  • Шакар-Лукум

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    1. Яйця збити, стать кавовій чашечки відлити для змазування. 2. Додати цукор, перемішати. 3. Додати соду, борошно і замісити м'яке тісто. 4. Деко змастити маслом, на деку розкачати тісто так, щоб пласт був трохи товстим. Лінійкою не вимірюється, на око - 1-1,5див Змастити збитим яйцем, відкладеним раніше, виделкою зробити смуги. 5. Розігріти ...
    Читати далі

  • Чорничне ласощі-десерт ... "Рахат-Лукум")))

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Розморозити чорницю, при цьому сік не зливати. Потім подрібнити до однорідної маси за допомогою блендера. Додати желатин і залишити на 10 хвилин для набухання. Потім всипати цукрову пудру і лимонний сік (вичавлений з половини лимона), нагріти до повного розчинення желатину на повільному вогні, постійно помішуючи. Не кип'ятити !!! Після цього дати охолонути ...
    Читати далі

  • Рахат лукум

    Десерти  /  Інші десерти

    Залийте крохмаль склянкою води. У каструлю насипте весь цукор, додайте 300 мл води і варіть на повільному вогні, поки він не розчиниться. Доведіть сироп до кипіння і влийте розчин крохмалю. Зменшіть вогонь і варіть масу, постійно помішуючи, до загусання. Додайте цедру і корицю. Розділіть суміш на дві частини, в кожну додайте варення і горіхи, ...
    Читати далі

  • Шакер-лукум (печиво сходу)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Шафран (куркуму) залити коньяком і розмішати. Масло розтерти до білого. Сирі жовтки розтерти ссахаром, додати масло і коньяк з шафраном (у мене була куркума), добре перемішати, всипати просіяне борошно і замісити тісто. Поставити його в холодильник на 10-15 хв., Після чого сформувати кульки розміром з волоський горіх і злегка приплюснути, щоб ...
    Читати далі

  • Рахат-лукум або східний рулетик

    Десерти  /  Інші десерти

    Змішати в каструлі з товстим дном (краще тефлон) сік лимона і апельсинів, цедру (без білого шару), цукор і 0,5 склянки води. На невеликому вогні готувати, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Коли суміш закипить, вийняти цедру, зменшити вогонь і готувати, не заважаючи, близько 5 хвилин (поки суміш, опущена на ложці в холодну воду, не буде стікати ...
    Читати далі

  • Рахат-лукум з фундуком

    Десерти  /  Інші десерти

    1. Фундук обсмажуємо протягом декількох хвилин. 2. Розчиняємо цукор у воді (0,5 склянки) в каструльці з товстим дном, додаємо туди половину норми лимонної кислоти. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. 3. Уварюємо сироп на середньому вогні. Щоб перевірити готовність сиропу, наберіть трохи в чайну ложку і опустіть її в склянку з холодною водою ....
    Читати далі

  • Морозиво "Пташине молоко"

    Десерти  /  Інші десерти

    У вазочку нарізати зефір або лукум, зверху 2-3 кульки пломбіру, залити розтопленим шоколадом або обсипати натертим на тертці.
    Читати далі

  • Вафельний торт

    Десерти  /  Торти

    Рахат-лукум пропустити через м'ясорубку (або подрібнити у блендері). вершкове масло збити, поступово додаючи рахат-лукум, сік і цедру лимона. Кремом змастити коржі. Залишити на ніч просочитися.
    Читати далі

  • Конвертики з рахат лукум (може варіант)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Масло розтопити, остудити додати сметану і просіяне борошно. Вимісити тісто розділити на 5 колобка, залишити на пів годинки отдoхнуть. кожен з колобків розкачати, розділити на 8 сегментів, на широку частину покласти по шматку рахат лукума і сформувати рулетики, Спекти до зарум'яненим. Вийняти з духовки посипати сах. пудрою.
    Читати далі

  • Рисовий рахат-лукум з фруктовим соком як десерт

    Десерти  /  Інші десерти

    Рис промити, обсушити, всипати в каструлю з киплячою водою і варити 30-35 хвилин, щоб рис повністю розварився. В іншу каструлю влити сік, всипати цукор, розмішати і варити, постійно помішуючи і знімаючи піну, протягом 40 хвилин до отримання сиропу (проба - тонка нитка). Зварений до пастоподібного стану рис протерти через сито, змішати ...
    Читати далі

  • ЛИСТКОВЕ АССОРТИ по Вірменському

    Десерти  /  Тістечко  /  Тістечко наполеон

    жовтки, сіль, оцет, воду перемішати. додати пачку маргарину, розмішати до розм'якшення маргарину. додати борошна стільки щоб не прилипало до столу. ударяти тістом по столу 40 разів. зробити ножем надріз на тісті, якщо є бульбашки, то тісто готове. воно повинно вити м'яке і еластичне. розділити тісто на 10 частин і 3 рази промазати тісто залишилися ...
    Читати далі

  • Кекси "Для улюбленого котика"

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Цукор розтерти з маслом додати жовтки, родзинки борошно ванільний цукор корицю, цедру лимона, родзинки і порізані кубиками цукерочки "Рахат-лукум". Окремо збити білки і обережно ввести в тісто. форму змастити маслом посипати сухарями і випікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин. Дістати кекси наповнити начинкою посипати цукровою пудрою.
    Читати далі

  • Кекси "Ніжний ангел"

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Вершкове масло розтопити і остудити. Збити яйце, додати до нього тростинний цукор Містраль, перемішати. Додати яєчно-цукрову масу до розтопленого вершковому маслу, перемішати. Додати в миску домашній йогурт, ще раз перемішати. Рахат-лукум нарізати на дрібні шматочки і додати в миску. перемішати. Ввести просіяне борошно з розпушувачем, ...
    Читати далі

  • Абрикосовий «МІШЕЧКИ»

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Змішати борошно з цукровою пудрою, прянощами, додати картоплю і воду і замісити м'яке тісто (якщо тісто дуже липкі, додати ще трохи борошна). Розділити на 2 частини, сформувати кулі, загорнути в плівку і поставити в холодильник на 20 - 30 хв. Робочу поверхню посипати борошном, розкотити 1 колобок в тонкий пласт, викладати шоколад (лукум, горіхи), на ...
    Читати далі

  • Йорданський кави з кардамоном

    Інші  /  Безалкогольні

    Закип'ятити воду, додати каву, кардамон, прокип'ятити 5 хвилин, в кінці додати цукор. Перелити в термос, наполягати 30-40 хвилин. Якщо Ви будете варити з натуральної кави, то варіть, як звичайно, з додаванням кардамону.
    Читати далі

  • Шакар-лухум

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Все дуууже просто! 1. Топлене масло збити міксером (або розтираємо руками, або дерев'яною ложкою), поки воно не стане однорідним пишним і трохи побіліє 2. Додати цукрову пудру, ваніль і рослинне масло, ще раз збити. 3. Наприкінці борошно, і вимісити тісто до тих пір поки воно не стане однорідним, без тріщин і на дотик воно дуже ніжне, як шовк ...
    Читати далі

  • Сочні з сиром по ГОСТУ

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Тісто: Борошно просівають на стіл у вигляді гірки, попередньо змішавши з содою, роблять в ній воронку, куди вливають суміш сметани, цукру і лимонної кислоти, яйця і размятое вершкове масло, і все швидко перемішують. Замішують тісто дуже швидко бажано не більше 1мінуту (див. В коментах). І в холодильник на 1:00. Начинка: сир перемішують ...
    Читати далі