Ми рекомендуємо

  • Шоколадно-карамельні купола

    Десерти  /  З шоколаду

    Розтопіть шоколад на водяній бані. Силіконові півсфери за допомогою пензлика нанесіть по стінках перший шар шоколаду. Охолодіть. Потім нанесіть другий шар розтопленого шоколаду. Готуємо карамельний ганаш. Нагріти вершки з медом в маленькій каструлі. Не доводити до кипіння Паралельно в іншій каструльці нагріваємо цукор. Після того як...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Коржик з морським коктейлем, під соусом каррі

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Я морепродукти попередньо маринована, так само як описано в рецепті на який дано посилання, заправити продуктами для маринаду і залишити на 1год в холодильнику. Лайм розрізати навпіл. Одну половину нарізати тонкими часточками, з другої половини зняти цедру і в піалу вичавити сік. Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Зелень помиті ...
    Читати далі

  • Кекс з курячим м'ясом і курагою

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Куряче філе вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Курагу вимити, розрізати уздовж навпіл. Розігріти в сковороді 1 ст. л. вершкового масла і обсмажити цибулю на малому вогні до м'якості (приблизно близько 5 хв.). Додати шматочки курки і курагу, влити 100 мл. води. Готувати на середньому вогні ...
    Читати далі

  • Кисло-солодке м'ясо

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Моя бабуся була дама скритна, своїми рецептами ділитися не любила, але кілька рецептів все ж записала. Серед них - і рецепт кисло-солодкого м'яса. Ця страва для тих, хто любить смачне тушковане м'ясо з картоплею. Готувати просто, є - смачно, дивитися - красиво. Отже: 1. Цибулини почистити, помити, чи не дрібно нарізати. 2. М'ясо нарезатькусочкамі, ...
    Читати далі

  • М'ясні кульки з грибами

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. У мене фарш з курячих стегенець. Беремо цибулину ріжемо дрібними кубиками, додаємо у фарш, туди ж яйце, скибочка хліба, який попередньо потрібно замочити в молоці. Перець мелений і 0,5 ч. Л. солі. Все добре вимішуємо і відставляємо поки в сторону. 2. Грибочки потрібно брати невеликі. Їх помити і обсушити паперовим рушником. 3. Далі беремнебольшую ...
    Читати далі

  • Грецький салат

    Салати  /  Інші салати

    Зварити рис. Промити і відкинути на друшляк. Цибулю і солодкий перець нарізати смужками. У салатниці перемішати рис з кукурудзою і маслинами, перцем і цибулею. Часник дрібно порізати, перемішати з оцтом, сіллю і перцем, збити з оливковою олією і додати в салат. Бринзу нарізати кубиками і посипати зверху.
    Читати далі

  • Тефтелі в соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясний фарш з хлібом і цибулею обробляють на кульки, панірують їх у борошні, обсмажують, укладають в неглибокий посуд в 1-2 ряди, заливають соусом і тушкують 7-10 хв. Подають тефтелі з соусом, в якому вони гасилися, і гарніром. На гарнір подають розсипчасту кашу, картоплю, відварені овочі. Соуси - червоний, сметанний, томатний.
    Читати далі

  • Рибний повітряний пиріг

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибне філе посолити, скропити оцтом і тушкувати у власному соку. Остудити, провернути через м'ясорубку з цибулею, шпиком і розмоченою булочкою, Добово зелень петрушки, сіль, оцет. Форму змастити маслом, викласти фарш. Вершки збити з жовтками, з'єднати зі збитими окремо білками, отриманою сумішшю залити фарш і випікати в помірно нагрітій ...
    Читати далі

  • Юшка з галушками по-полтавськи

    Перші страви  /  Інші супи

    Прісне тісто розкочують в пласт товщиною 2 см і нарізають квадратиками (1,5х1,5). У киплячий бульйон кладуть нарізану кубиками картоплю, через 3-5 хвилин вводять галушки і проварюють суп 15-20 хв. Потім заправляють з сіллю, спеціями і салом (Шпик), підсмаженим з цибулею.
    Читати далі

  • М'ясо під шубою.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Яловичину або м'ясну свинину нарізати шматочками і, відбивши, викласти на дно посуду. Посипати дрібно нарізаним часником і ріпчастою цибулею так, щоб м'ясо було закрито їм повністю. Нарізати соломкою сиру картоплю і, посоливши, викласти на шар цибулі. Посипати зверху тертим сиром, залити майонезом і запекти в духовці.
    Читати далі

  • салат з печерицями

    Салати  /  Інші салати

    Печериці наріжте скибочками, додайте рубаний ріпчасту цибулю і лимонний сік. солодкий перець і корінь петрушки наріжте тонкою соломкою. У келих укладіть шарами солодкий перець, петрушку і гриби з цибулею, змащуючи кожен шар сумішшю сметани і майонезу. Вкрасти салат зеленню і скибочками яблука.
    Читати далі

  • Сомса по-казахському

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На гарячій підсоленій воді замішують здобне некруте тісто і розкочують коржики вагою 100 г, на середину кожного коржика кладуть м'ясний або ліверний фарш з цибулею. Краї коржиків защипують, надаючи виробам трикутну форму, після чого змащують яйцями і випікають у духовці.
    Читати далі

  • Зрази натуральні з телятини

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Нарізати телятину тонкими шматками (бл. 1см) завбільшки з долоню і обережно відбити. Приготувати фарш: нашаткувати дрібно цибулю, моркву натерти на тертці і підсмажити все на невеликій кількості Маслау Хліб розмочити в молоці і, віджавши зайву вологу, змішати з цибулею і морквою, заправити приправами, сіллю, перцем, добре перемішати, і підсмажити на ...
    Читати далі

  • Рибка з черевцем

    Другі страви  /  Страви з риби

    Замаринувати Рибку цілком чистимо і моєму добре як зовні так і всередині черевця, видаляємо зябра, потім маринуємо в соєвому соусі (зовні і в животику) - завжди до смаку ... Можна маринувати пару годин, але я завжди роблю наночь - рибку загортаю в мішечок і в холодильник. Цей раз всім продуктам довелося добре потіснитися (в тісноті, та не ...
    Читати далі

  • Баклажани по-австрійськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баклажани розрізають уздовж навпіл і м'якоть надрізають хрест на хрест. Укладають баклажани розрізом вниз і обсмажують в рослинному маслі. Потім м'якоть вишкрібають ложкою, рубають, змішують з тушкованим луком, відвареним рисом і відварний бараниною. У масу вводять сіль, перець, сире яйце і все ретельно перемішують. Половинки баклажанів заповнюють ...
    Читати далі

  • Суп з копченого м'яса

    Перші страви  /  Інші супи

    Копчене м'ясо ретельно промивають (Занадто солоне м'ясо виварюють), заливають окропом, закладають нарізані коріння, капусту і варять до готовності. Готове м'ясо виймають з каструлі, коріння протирають через друшляк і кладуть назад в бульйон, попередньо заправивши його манною крупою. Суп прогрівають і заправляють молоком, змішаним з жовтком ....
    Читати далі

  • Пікантні курячі крильця по тайськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Розігріти духовку до 250 градусів. У мисці змішати мед, соєвий соус, соус чилі з часником, рисовий оцет, масло. Очистити імбир, натерти і викласти в миску. Додати подрібнений часник, сіль за смаком і перемішати. Крильця ретельно миємо й обсушуємо. Першу фалангу обрізаєте за буженинам. Викласти крила в миску з соусом і перемішати. Беремо ...
    Читати далі

  • Пастецо з м'ясом (м'ясна запіканка)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловиче або бараняче м'ясо пропустити два рази через м'ясорубку, і обсмажити з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. З просіяного борошна і води замісити тісто, розділити на 2 частини і розкачати в пласти товщиною 1 см. Тертий сир, яйця, мелений чорний перець розділити на 2 частини. Попередньо зварені макарони розділити на 3 частини. На змащене маслом ...
    Читати далі

  • Фарширована щука

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    з риби акуратно зняти шкіру, залишаючи хвіст і плавники відокремити м'якоть від кісток, хребет викласти на дноілі збоку посудини він дасть навар пропустити м'якоть з 2 цибулинами черес м'ясорубку. моркву натерти яйця збити до білої піни вимішати фарш з борошном, яйцями, смаженою цибулею, посолити, підсолодити, влити молоко фаршем начинити рибну шкіру. придати ...
    Читати далі

  • Куряче філе з грибами

    Закуски  /  М'ясні

    Куряче філе нарізати невеликими шматочками і викласти на розігріту сковороду, додати води (що б повністю приховало філе), сіль перець за смаком і тушкувати до напівготовності. Цибулю дрібно порізати, обсмажити в кукурудзяній олії до золотистого кольору, потім викласти печериці (якщо вони великі, то їх необхідно порізати), смажити хвилин 10 постійно помішуючи, ...
    Читати далі

  • Листкова запіканка з кабачками або вечерю для всієї родини.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Духовку розігріти до 180С. Приготувати соус. Помідор натерти на тертці, додати кетчуп, розвести овочевим бульйоном або кип'яченою водою, додати приправи, часник і дрібно нарізаний кріп. Кабачки вимити, витерти на сухо, відрізати хвостики і нарізати кружечками. Форму для запікання змастити маслом і акуратно викласти кружальця кабачків в нахлест, скропити ...
    Читати далі