Ми рекомендуємо

  • Сирник "Королівський"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Сир розтерти з цукровим піском (150 г). Яйця збити. З'єднати яйця зі солодким сиром. Перемішати. Додати крохмаль, цедру лимона, журавлину. Ще раз перемішати. Змішати борошно, какао, цукровий пісок, вершкове масло до стану крихти. Форму для випічки змастити маслом. На дно форми викласти половину шоколадної крихти. На неї -...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Пшенично-РИСОВИЙ ХЛІБ НА сир.

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Приготувати всі інгредієнти, борошно перемішати, а потім просіяти краще два рази У відро ХБ грубки викласти продукти в послідовності, передбаченій вашої ХБ грубкою, всипати в диспенсер дріжджі, виставити режим «Основний» булка «L» скоринка «Темна» По закінченні випічки, хліб остудити на решітці, укривши рушником. Дати повністю охолонути ....
    Читати далі

  • Кекс-ялиночка.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Білок збила віночком з цукром і сіллю. У молоко розбила яйце ціле і подвзбіла віночком. Муку з'єднала з розпушувачем і потроху втрутитися в молоко з яйцем. Масло розтопила і влила тонкою цівкою в суміш. Добре все перемішала віночком. Додала ложку какао і ваніль. Знову перемішала. Після всього акуратно помішуючи влила білки з цукром. Вміст ...
    Читати далі

  • Пікантний соус з чилі з фіги і джем

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    Фіги помила, розрізала в чотири, насипала? цукру, додала імбир і перемішала. Другу половину цукру карамеллізіровала, і додала фіги, залила лимонним соком + мед. Карамель расстаял і красиво і ніжно обійняв шматки фіг. 20 хвилин проварила в скороварці. Дала охолонути за ніч ... Наступного дня розділила масу на велику і меншу частину. Соус ...
    Читати далі

  • Пиріг дуже смачний від Наташі в моєму виконанні

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з брусницею і сметаною

    Наташа, надихнула мене на пиріг, але я не дуже підготувалася, і коли стало питання, а де ж курятина, швидко включилася фантазія, результат якої з'їдений був вчора ж увечері, залишилися тільки фото і буженина подякувати натхненника за відмінний рецепт і ідею. Крім бурхливої фантазії ще пріссоеденілась і лінь, тісто дріжджове готувати не захотіла, ...
    Читати далі

  • Трубочки листкові з гречкою і печерицями (сніданок).

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Гречка у мене була зварена. Витягла з морозилки пласт тіста і залишила відтавати на столі, поки робила начинку. Порізала цибулю дрібно і відправила в сотейник його -ледве позолотити в масло оливкове. порізала щампіньони і відправила до цибулі. Чи не смажила, більше притомленим, посолила. Зробила до готовності. Виклала кашу гречану, добре перемішала і ...
    Читати далі

  • Калина з медом

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Після перших заморозка зняти ягоди калини з куща, добре промити і відокремити від плодоніжок, викидаючи зіпсовані ягоди. У чавунний казан або глиняний горщик насипати шар ягоди, полити медом і насипати решту ягоду, полити другою частиною меду, закрити кришкою. Кількість меду можна збільшити або зменшити за смаком. Горщик заповнити на 2 / 3об'ёма ...
    Читати далі

  • Stines sjokoladekake - Шоколадний (чи що?) Кекс / торт від Стін

    Десерти  /  Торти

    Всі до межі просто - змішуємо все в мисці, не важливо в який последовательсності ви закладаєте продукти. Дла поліпшення випічки продукти повинні бути кімнатної темпетратури (яйця, молоко). Це рецепт на велику порцію, форма на цілу духовку. Я зазвичай застилаю форму папером для випічки, заливаю тісто і випікаю при 185 гр близько 35-40 хвилин ....
    Читати далі

  • Тушкована капуста з яловичиною в горщику.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дістала вранці шматок яловичини з морозилки на вечерю, а коли ввечері він розтанув, виявився не таким вже й великим, щоб приготувати що то порційне. В голову прийшла ідея з тушкованою капустою, якраз все для цього було. Згадала, що наш кулінар ksyusha змішує квашену капусту зі свіжою почала творити. Квашену капусту промила склала в ківш, ...
    Читати далі

  • Кукурудзяно-медові булочки (пісні)

    Вироби з тіста  /  Булочки  /  Пісні булочки

    Обидві борошна просіяти. Перемішати з дріжджами, сіллю і цукром. Мед залити склянкою гарячої води і розмішати до повного розчинення. До медовій воді додати масло і розбовтати. У мисці з'єднуємо 2 і 4 пункт, вимішуючи ложкою до повної однорідності. Тісто дуже липке! Місити руками практично неможливо, тому я його перемістила в целофановий ...
    Читати далі

  • Качка в сметані, ну, МАЙЖЕ, по- Іллі Варшавському.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Сподвиг мене не сіё творіння розповідь фантаста Іллі Варшавського з однойменною названіем- "Качка в сметані". До письменника-фантаста приходить забавний, злегка божевільний чоловічок, який вважає себе інопланетянином. Його (чоловічка) розповідь не блищить оригінальністю - фантаст може видумати й получше. Чоловічок йде, отримавши невелику винагороду ...
    Читати далі

  • Гарбузово-коричний кекс "Простіше не буває!"

    Десерти  /  Кекс  /  Кекс з гарбуза

    Швидкий рецепт з серії- я його зліпила з того, що було. Випічка дуже невигадлива, але смачно-корисна. Тому, оч хочеться з Вами поділитися. Отже, насамперед очистити гарбуз, і приготувати будь-яким зручним для Вас способом. Я її поставила в кульку на 13 хв в СВЧ. Потім відправила прохолоджуватися на мороз. Яйця збити з цукром, і замесітьтесто, ...
    Читати далі

  • Бісквіт на окропі (в мультиварці) ФМ

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    4 яйця збити в гарну піну спочатку на маленькій, потім на максимальній швидкості - близько 5-7 хвилин. Додати цукор і збивати до розчинення цукру. Частинами додавати борошно, просіяне разом з розпушувачем, акуратно вмішуючи складалися рухами лопатки знизу вгору. Додати масло і окріп, обережно перемішати. Викласти тісто в змащену ...
    Читати далі

  • Обід по українськи. Пшенична каша з яєчними сеченікамі

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Рецепт цієї каші я знайшла в книзі Ольги Франко "Практична кухня" У мене екземпляр правда 1991 видання, але вперше ця книга була видана ще в 1929 році, дружиною сина відомого українського письменника і поета І. Я. Франка. Рецепти в цій книзі написані дуже цікаво, дуже багато слів дізналася вперше. Промити крупу і затерти з яйцем, я використовувала ...
    Читати далі

  • Хліб на пиві (варіант)

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Темного пива у мене не виявилося - у чоловіка залишалося небагато світлого пива в домашній пивоварні аж з 23 лютого - зовсім майже негідні залишки, їх і пивом складно було назвати. Але раз я "загорілася" ідеєю негайно спекти житній з кмином хліб (ну ладно, завтра) - я потягла те, що було. Замісила опару ввечері, залишила при кімнатній температурі ...
    Читати далі

  • житній хліб на житній ж заквасці

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    я годувала закваску три рази, т. к. у мене не було до 4-го дня форм для випічки хліба, і ще я знаю, що свіжа закваска не надто сильною, а по сему в перший хліб я додала НЕ 400, а 500 або 600 г закваски (до того ж після 3-х кормежек у мене стало її занадто багато) далі все просто: з'єднати всі зазначені інгредієнти або в чаші комбайна, або ...
    Читати далі

  • торт "Безе на шоколаді"

    Десерти  /  З шоколаду

    Шоколад розтопити на водяній бані, дати охолонути !! 200 гр слив. масла + 80 г цукру - перемішати до однорідної маси, по одному додати жовтки, добре перемішати, додати остиглий шоколад. Додати борошно 150 гр, розпушувач 2 ч. Л, добре перемішати і викласти на деко, застелене пекарської папером, половину маси Збити білки з дрібкою ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    фарш для хінкалі ви можете приготувати з 3/4 баранини і 1/4 яловичини: нарізати м'ясо досить Круна шматками і пропустити їх 2 рази через м'ясорубку разом з цибулею. Або можете м'ясо просто дрібно порубати ножем. Додати у фарш стільки м'ясного бульйону, скільки вбере м'ясо, щоб начинка була соковитою, всипати за смаком чорний і червоний перець, сіль, ...
    Читати далі

  • Паелья з куркою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Стегенця моєму, рубаємо кожен на кілька шматочків, обсмажуємо в сковороді з високими бортиками на рослинному маслі Рис промиваємо, додаємо до курки, обсмажуємо Помідори обшпарюємо окропом, знімаємо шкірку, ріжемо кубиками Перець чистимо, ріжемо кубиками Помідори і перець додаємо до курки і рису, обсмажуємо У 0,5 літра гарячої води разводімбульонний ...
    Читати далі

  • Печеня "Осінь"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Пишу дослівно, як я готувала, але я думаю, що якщо щось вам не подобається, то природно можна іспробивать варіанти. Отже, спочатку я замочила свою глиняну форму для запікання і залила м'ясо вином (м'ясо можна замаринувати і напередодні). Що стосується форми: якщо її у когось немає (до речі - рекомендую!), То можна взяти будь-яку іншу для запікання ...
    Читати далі