Ми рекомендуємо

  • Рисові кульки з абрикосовим сиропом

    Десерти  /  Інші десерти

    Воду довести до кипіння, додати промитий рис і варити на слабкому вогні близько 15 хвилин під кришкою, поки вся рідина не вбереться. Дати рису охолонути до кімнатної температури. Яйця збити з цукром. Додати охолоджений рис, борошно, змішане з розпушувачем, корицею, мускатним горіхом і дрібкою солі. Акуратно перемішати тісто. У товстостінній ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Риба в тісті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Муку з'єднують з сіллю, сирими яєчними жовтками і пивом, додають розтоплене вершкове масло і вимішують тісто. Яєчний білок, збитий до утворення піну, вводять в тісто. Відварну або припущені рибу ріжуть на шматочки, посипають ме ко нарізаною зеленою цибулею і запашним перцем і умочують в тісто. Шматочки риби, покриті тістом, обсмажують ...
    Читати далі

  • Біфштекс по-татарськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Молоду яловичину (Краще - вирізку) 2-3 рази пропускають через м'ясорубку з дрібними гратами разом з ріпчастою цибулею, меленим чорним або червоним перцем і сіллю. З отриманої маси формують біфштекси і укладають їх на блюдо. Посередині кожного біфштекса роблять поглиблення, випускають в нього яєчний жовток, а навколо виробів розкладають дрібно нарізаний ...
    Читати далі

  • "Мухомори"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Що робити: Перепелині яйця відварити круто, 5 хвилин. Покласти в холодну воду, акуратно очистити від шкаралупи. Зрізати верхівки так, щоб яйця могли стійко триматися на тарілці. Обрізки порубати. Помідори черрі розрізати навпіл, вийняти маленькою ложечкою насіння. У шкірці кінчиком дуже гострого ножа робити надрізи і вставляти тудаобрезкі ...
    Читати далі

  • Запечені пюре з котлетами, перцем і оливками

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У кожній родині вітається просте домашнє блюдо-пюре з котлетками! Для зручності і користі (котлетки не обжаривают!) Я запікаю все разом в одній керамічній формі, яку можна поставити в центрі сімейного столу. Така форма довго не остигає і добре тримає тепло, тому сміливо можна брати з неї добавку))) Чистимо, миємо картоплю, розрізаємо ...
    Читати далі

  • Млинці "зелені" з курячим фаршем

    Вироби з тіста  /  Млинці

    У рецепті тестується МЯСОРУБКА VITEK-VT-3 603-W Тісто для млинчиків: Зелень добре вимийте, просушіть. У високій ємності (у мене каструлька для варіння (спаржі, спагетті, ...) подрібніть занурювальним блендером зелень в водою (~ 200 мл.- мінеральної, газованої). В отриману суміш додайте яйця, 1/4 ч. Л. Солі, 1 ч. л. цукру, влийте молоко, всипте борошно, перемішайте ...
    Читати далі

  • Кабачки з півночі Італії

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Класичний рецепт з півночі Італії. Наріжте кабачок скибочками (кружечками, часточками) товщиною в 1 см, обсмажте його на сковороді з маленькою кількістю масла. Ідеальний варіант, обсмажити кабачок на грилі, він стане тоді більш м'яким. У не залежно від того використовуєте ви сковороду гриль або просто сковороду, обсмажте їх з двох сторін. Окремо ...
    Читати далі

  • Яловичий язик під соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Мова залити холодною водою і залишити на 2 ч. З цибулі і гвоздики зробити цибулину Клута, дрібно порізати моркву і цибулю-порей. Викласти в глибокий сотейник цибулину Клута і букет гарні. Мова варити 10 хв. в солоній воді, потім перекласти в сотейник з цибулею, залити холодною водою, довести до кипіння, потім додати моркву і порей. Варити наслабом ...
    Читати далі

  • Pizza vegetariana con funghi e fetta - Піца вегетаріанська з грибами і бринзою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Добре змастив руки оливковою олією. Воно чудово підживлює шкіру, після закінчення роботи з тістом змив його тільки з долонь, решта з користю вбралося. Зверніть увагу, піца виняткова тонка. Товщина основи не перевищує 2 мм, додатково багаторазово пробив її виделкою. Піца прекрасно пропечеться і легко відокремиться від дека ....
    Читати далі

  • Ліщіпс

    Другі страви  /  Гуляш  /  Гуляш із баранини

    Ліщіпс - найпопулярніша страва в адигейській кухні. У наукових працях вважається етнічним. Визначність його полягає ще й в тому, що воно одночасно є святковим, ритуальним і повсякденним. Етимологія слова не зовсім ясна. Однозначно, що «пс» («пси») - «вода», а слово «лілепс» міститься в назвах перших страв. Таким чином,...
    Читати далі

  • Печеня з баранчика "Худни, Наташка!"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Ходімо на ринок, друзі мої м'ясоїди! Купуйте шматок баранячої м'якоті гр на 800, пісної, бажано від задньої кінцівки, яскраво-рубіновий, без синців і завітряного ... Вік і стать барана мають значення, краще б потрапити на юну незаміжню ярочкі ... У добре розпечену сковорідку наріжемо смужки солоного шпику (небагато, замість масла), ...
    Читати далі

  • Курча в листковому тісті з рисом і грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Новий рік! Холодці, олів'є, оселедця під шубою і багато, багато велика кількість і різноманітність всіляких закусок на столі. Гусей, качок баранячих ніг, рулек та інших різниць до столу в різні роки готував багато я. Цього разу захотілося, чого то нового не пробував і несподіваного. Ну не головне блюдо столу, але одне з тих які ваблять і привертають ...
    Читати далі

  • Короп по імператорський в російській стилі.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для початку чистимо і обробляв коропа (подробиці оброблення тут http://ataggonyi.livejournal.com/13335.html#cutid1) Першим ділом відрізаємо голову. І гострим ножем, робимо надріз по спині, приймаючи трохи вбік від спинного плавця. Так, так по спині, пузо не чіпаємо, бо воно жирне і смачне, це по перше, а по друге «Далекосхідна» ...
    Читати далі

  • Фаршировані кабачки з куркою

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Молоді кабачки розріжте наполовину і ложкою вийміть м'якоть. Складіть кабачки у форму для запікання, влийте трохи води і запікайте 10-12 хв. Курячу грудку наріжте маленькими шматочками і обсмажте на рослинному маслі з нарізаним кубиками ріпчастою цибулею до готовності. За хвилину до закінчення смаження додайте нарізаний червоний перець чилі ...
    Читати далі

  • Суп пюре з куркою і овочами

    Перші страви  /  Інші супи

    З курячого стегенця зварити курячий бульйон, приблизно 1-1,5 літра. Коли курочка стане зовсім м'якою вийняти її з бульйону і обробити на шматочки. Всі овочі, за винятком цибулі і грибів нарізати довільно і викласти в бульйон, готувати до м'якості. Не забудьте бульйон підсолити. 2-3 печериці нарізати на 4 частини, а інші в хаотичному порядку ....
    Читати далі

  • Фрикадельки з сальсою з запечених перців і картопля з пармезановой скоринкою

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Форму застелити фольгою, скропити оливковою олією, викласти перці, помідор, запекти в духовці до чорних підпалин. Потім помістити в пакет, потримати, очистити шкірочку, видалити насіння. Для гіркого перцю окремий пакет. 2. Маленький кабачок зварити на пару, або приготувати в мікрохвильовці, буквально до стану «аль денте». Остудити ....
    Читати далі

  • Гарнір з моркви з зеленою цибулею і горіхами пекан. Тест Драйв

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Моркву миємо і очищаємо. Якщо у ваших магазинах "росте" дуже маленька, карликова морква, вам пощастило - гарнір матиме вельми привабливий вигляд, оскільки готуватися він буде з цільної моркви. Якщо ж ваша морква далека від мініатюрних розмірів, не біда - ріжемо її на п'ятаки трохи навскоси. Вийде, звичайно, менш елегантно, ...
    Читати далі

  • Пиріг хлібний з м'ясною начинкою

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Пиріг з золотистою скоринкою і ароматною м'ясною начинкою-відмінна ідея для ссобойку. 1. Почати з варіння м'яса. Можна просто взяти шматок з супу, але смачніше відварити спеціально. Спочатку закип'ятити воду, трохи посолити і додати дрібку цукру, і вже потім опустити шматки яловичини. 2. Зняти пінку, зменшити вогонь до мінімального і варити м'ясо без кипіння ....
    Читати далі

  • Яйця пашот зі шпинатом і томатами до сніданку

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Зварити яйця пашот. Налийте в сотейник або Скородом воду. На сковороду, діаметром 20-25 см шар води повинен бути 5см. Дайте воді закипіти. Але! Вона не повинна вирувати, а лише злегка кипіти. Додати оцет. Всі ми знаємо, (але все ж таки повторюся) що від свіжості яйця залежить красивий результат на виході. Яйце потрібно розбити з шкаралупи у ледь киплячу ...
    Читати далі

  • Книші з картоплею

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    У великій мисці змішайте борошно, сіль, розпушувач. У маленькій мисці, збийте разом 1 яйце, масло, оцет і воду. Рідина вливайте по трохи в борошно і перемішуйте. Замісити гладке тісто, не більше 1 хвилини (борошна може знадобитися трохи більше, це залежить від яйця, яке ви берете). Покладіть тісто назад в миску і накрийте його поліетиленовою ...
    Читати далі

  • Серцевий салат - або салатик від усього серця

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Цей рецепт у мене прижився в післеперебудовні часи, може, трохи пізніше .. Ну, коли свинина була по 5, а яловичина - по 3 руб. Спочатку це був салат для гурманів - з яловичого серця. Потім якось спробувала зі свинячі - номер пройшов. Ну, а коли у нас в піщеторге завелися кури в необмеженій кол-ве, та ще і з потрошками ...- ось, де стало ...
    Читати далі