Ми рекомендуємо

  • Макові кекси з полуничним кёрдом.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Для кексів мак подрібнити в кавомолці. М'яке вершкове масло збити з універсальним цукром "Містраль" в пишну піну. У процесі збивання додати по одному яйця. Влити кефір, з'єднаний з содою. Перемішати. Додати мак і просіяне борошно двох видів. Замісити тісто. Тісто розкласти по формах по змазаним маслом і присипану борошном НА2 / 3 ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • черепашки фаршировані

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Мушлі відварити в киплячій підсоленій воді 3 хвилини, дати трохи охолонути. Фарш обсмажити з цибулею, морквою. Посолити, поперчити і додати кетчуп, трохи притушити. Мушлі нафарширувати м'ясом, викласти на деко (з великими бортами), залити водою (черепашки не закривати водою), викласти на кожну черепашку шматочок вершкового масла і запекти в духовці при ...
    Читати далі

  • Закуска з цукіні.

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Кабачки помити, не чистити, порізати на кружечки, обсмажити з двох сторін в раст. маслі. Готові кабачки відкласти. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити, додати нарізаний помідор, подрібнений часник, 2ст. ложки томатного кетчупу, все добре перемішати, зменшити вогник і згасити до готовності, посолити за смаком. На плоске блюдо викласти шар кабачків, зверху помідори ...
    Читати далі

  • Піца Рибна

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Беремо роз'ємну форму, змащуємо її, розгортає тісто, викладаємо у форму. Тісто змащуємо соусами. Консерву відкриваємо, перекладаємо в глибоку тарілочку і мнем до однорідної маси, викладаємо поверх соусу. Копчену рибку нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо поверх консервованої. Посипаємо тертим сиром, зеленим нарізаною цибулею ....
    Читати далі

  • Рибні кульки в листковому тісті

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рибне філе (риба може бути будь-яка - тріска, судак, хек, горбуша ... Але в цей раз у мене були залишки форелі, жирної і соковитою, тому я обійшлася без лука) подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Посолити і поперчити за смаком. З отриманого фаршу виліпити 24 кульки, розміром з волоський горіх. Пласти листкового тіста ...
    Читати далі

  • Мій люля-кебаб з духовки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо має бути достатньо жирним! Прокручуємо його двічі в м'ясорубці. Там же прокручуємо і цибулю з часником Усі сухі приправи повинні бути мелені. Додаємо всі інші інгредієнти до фаршу і гарненько перемішуємо. У холодильник ~ на годину Так як ми смажимо їх в духовці на фользі, то і вибивати цей фарш не потрібно. Формуємо навколо шпажки ...
    Читати далі

  • Заливний пиріг "Серцевий"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Спочатку приготуємо начинку: Обсмажимо моркву з цибулею на маслі, додамо гриби (я брала одну баночку консервованих печериць). Потім додаємо дрібно нарізані сердечка, тушкуємо разом з засмажкою. В останню чергу додамо курячу печінку. Все тушкуємо до готовності-5-7мінут. Тепер готуємо тісто: Всі інградієнти змішуємо (я використовувала міксер) ....
    Читати далі

  • Курка, запечена з грибами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    куряче філе ріжемо на порційні шматки і добре відбиваємо пересипаємо спеціями за смаком і обмазуємо сметанкою залишаємо постояти до півгодини бузковий цибулю ріжемо. сир тремо викладаємо філе в 1 шар у форму, посипаємо цибулею і замороженими грибами. повторюємо ще шар в тому ж порядку. і відправляємо в духовку на 30 хвилин, при 180 гр. хвилин за 5-10 ...
    Читати далі

  • Вершкова індичка з горошком по-чеськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Філе індички відбити, посолити, поперчити, обваляти в борошні і злегка обсмажити з усіх боків в олії разом з дрібно нарізаною цибулею. Влити трохи води. Накрити сковороду (або каструлю) кришкою і тушкувати до м'якості, час від часу перевертаючи м'ясо і підливаючи трохи гарячої води взамін испарившейся. Потім влити вершки, посолити, додати ...
    Читати далі

  • Паштет з червоної риби

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Половину лосося, сметану, цедру, сік лимона, кардамон і перець збити в блендері до отримання однорідної маси. Перекласти суміш у миску. Дрібно нарізати залишився лосось, і додати до суміші, перемішати. Прикрасити нарізаною зеленою цибулею. Дуже смачно з хлібцями, крекерами, та й просто з шматочком хлібця.
    Читати далі

  • салат "чоловічий"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Салат викладається шарами. 1-й шар-дрібно порізаний відварну картоплю, 2-й шар-дрібно порізані і обсмажені з цибулею на олії гриби, третій шар-нарізане дрібними шматочками м'ясо, змастити майонезом; 4-й шар-тертий на дрібній тертці твердий сир-і знову все змастити майонезом. Зверху посипати дрібно порубаним кропом і дати просочитися ...
    Читати далі

  • Курочка фарширована млинцями

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з грибами і куркою

    З борошна, молока, яєць замісити тісто. Спекти млинці. Підготувати тушку. Відокремити гострим ножем шкіру від м'яса так, щоб усередині залишилися крильця і гомілки. М'ясо дрібно нарізати, обсмажити з цибулею. Додати майонез або сметанку щоб не було сухувато, додати обсмажені гриби, зелень і сир. Отриманий фарш загорнути в млинці трубочками. Скатуйте як ...
    Читати далі

  • селедочка "під шубою» не класик

    Салати  /  Інші салати

    Відразу обмовлюся, що від загальноприйнятого рецепта набір інгредієнтів відрізняється мало, а смак зовсім інший-ніжніший. Я дуже не люблю запах і присмак ріпчастої цибулі, цей салатик гарними справжніми і цибулю його явно не красить (але це знову ж таки- "на смак і колір ...") 1 шар-картопелька на крупній тертці; 2 шар-шматочки оселедчики + майонез; 3 шар-морквина, мелконатертая + майонез; ...
    Читати далі

  • Закуска по-норвезьких (любителям бурячок і оселедчик присвячується ;-)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    З'єднуємо оцет, цукор, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо і заливаємо лук, який так залишаємо на 30 хвилин. Картопля і буряк відварюємо в мундирі (я запікала в духовці) Буряки чистимо і подрібнюємо в блендері, до цієї маси додаємо вершки, трошки солимо і перемішуємо. Картопля очищаємо і нарізаємо кружечками. Філе оселедця нарізаємо шматочками ...
    Читати далі

  • Листкові пірожочкі з начинками

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Для м'ясного фаршу: 1. Відварити курочку 2. Підсмажити дрібно порезаний цибулю до золотистого кольору. 3. Перемолоти куряче м'ясо з підсмаженою цибулею. Посолити, поперчити. 4. Додати в фарш трохи бульйону в якому варилася курка. Для фаршу яєчного: 1. Відварити яйця, порубати, додати зелений лук, поперчити і посолити. Листкове тісто (бажано листове) ...
    Читати далі

  • запіканка "Ось такі голубці ..."

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці в духовці

    Рис промити, залити 1 ст. підсоленої води, довести до кипіння, вимкнути і залишити до охолодження Цибулину подрібнити, з рису злити воду, змішати фарш з цибулею і рисом, вбити 1 яйце, посолити, поперчити і добре вимішати Сформувати 8 кульок і обсмажити в рослинній олії до зарум'янювання. Скласти в форму для запікання в шаховому порядку, між ...
    Читати далі

  • Курячий террин

    Закуски  /  М'ясні

    Зрізати з ніжок м'ясо і пропустити через м'ясорубку. Куряче філе нарізати дуже маленькими кубиками. Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на рас. олії до прозорості. Слад. пререц очистити від насіння промити й нарізати кубиками. Змішати курячий фарш і м'ясо з обсмаженою цибулею і нарізаним перчиком. Додати вершки і приправити за смаком. Додати фісташки ....
    Читати далі

  • Тріскотня за вухами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Лук пошінковать. Ніжки посолити, поперчити, облити оливковою олією, змішати з цибулею, покласти в непрегораемую посуд і поставити в духовку (220 Ц) до утворення скоринки; Вийняти з духовки. Додати всі інші складові. Води має бути стільки, щоб маса придбала консістеціі суповий каші; Накрити аллюмінівие фольгою і поставити ...
    Читати далі

  • Пальчики м'ясні

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо вимити, подрібнити в м'ясорубці разом з цибулею. Посолити, поперчити, додати яйце, пропущені через прес 4 зубчики часнику, вимісити. З отриманого фаршу сформувати рівномірні довгасті котлети. Обсмажити в сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла (щоб не прилипали до сковороди) з чотирьох сторін по 2 ...
    Читати далі

  • Салат з буряка з оселедцем і апельсиновим соусом

    Салати  /  Інші салати

    Відварити або спекти до готовності буряк, остудити, очистити і нарізати нетовстими (не більше 0,5 см.) Кружечками. Полити половиною кількості рослинного масла. Оселедець обробити на чисте філе, видалити всі дрібні кістки і нарізати скибочкою. Лук очистити і нарізати кільцями. З апельсина зняти цедру і видавити сік. Додати до соку цукор і випарувати ...
    Читати далі

  • Судак у вершках (варіант)

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Судака порізати на порційні шматки. Натерти сіллю. 2. Зробити тісто, як на оладки. 3. Вмочати в тісто шматки риби і обсмажити швидко на сильному вогні з двох боків до золотистої скоринки. 4. Викласти в деко. Посипати дрібно порізаною цибулею (можна зеленим). 5. Залити соусом. 6. Запікати в духовці 40-50 хвилин при 150 гр. 7. Посипати ...
    Читати далі