Ми рекомендуємо

  • Пісне тістечко "Картопля" до двору

    Десерти  /  Інші десерти

    Відварюємо сочевицю як вказано на упаковці. (Дана сочевиця дуже зручна, вона готується швидко і не вимагає замочування!) Остужаем. Промиваємо фініки, видаляємо кісточку. Якщо фініки сухуваті, можна ненадовго замочити їх у воді. Насіння підсмажуємо на сухій сковороді до рум'яності, постійно їх помішуючи. Остужаем. У блендері подрібнюємо насіннячка, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Картопля з кминним соусом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Цибулю нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати сіль і перець. Вирізати з кожної картоплини середину і заповнити поглиблення підсмаженою цибулею. Викласти картоплини в глибоку сковороду, додати рослинного масла і 0,5 склянки холодної води і тушкувати на невеликому вогні під кришкою. Вийняті картопляні ...
    Читати далі

  • Чахохбілі з курочки

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Чахохбілі - це дуже відоме блюдо грузинської кухні, за популярністю поступається хіба що шашлику. Існують різноманітні рецепти, а так само способи приготування чахохбілі, але все-таки найбільш близький варіант до споконвічного рецептом - це чахохбілі з курячого м'яса. Хочу надати вашій слухаю мій варіант приготування цієї страви ....
    Читати далі

  • Салат «Черепаха» з чорносливом

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з чорносливом і куркою

    Філе курки відварити до готовності в підсоленій воді, остудити і дрібно нарізати. Дрібно нарізану цибулю залити окропом. Через 10 хвилин воду злити і промити цибулю в холодній воді. Ця нехитра процедура допоможе позбавити лук від гіркоти. Жовтки і білки варених яєць натерти окремо на дрібній тертці. Подрібнити волоські горіхи, залишивши кілька штук ...
    Читати далі

  • Самаркандський плов

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з нутом

    Спочатку очищаємо моркву і нарізаємо її довгою соломкою 3 на 3 міліметри. Цибулю - кільцями, осовобождаем від верхньої лушпиння головки часнику. Масло наливаємо в казан і добре прожарюємо до Сизова диму. Після цього опускаємо в масло невелику очищену головку цибулі і прожіріваем її до чорноти - це знімає сторонні запахи. М'ясо ... м'ясо ми не ...
    Читати далі

  • Курячі гомілки в червоному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Спочатку необхідно обваляти гомілки в борошняної паніровці, для чого змішайте борошно, сіль і перець. Потім в розігрітій суміші вершкового і рослинного масла обсмажити порізаний бекон з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею, додати подрібнені шампіньйони і посмажити ще 3-4 хвилини. Виклавши бекон з грибами та цибулею на блюдо, в гаряче масло покласти гомілки ....
    Читати далі

  • плов по-фергански

    Другі страви  /  Гуляш  /  Гуляш із баранини

    Я пропоную приготувати плов, виходячи з невеликих пропорцій продуктів. Таким пловом можна буде до відвалу нагодувати 5-6 чоловік і не зробити при його приготуванні практично жодної принципової помилки. Пізніше, при бажанні, пропорції можна збільшувати і з прийшли досвідом готувати плов хоч на 20 людина, хоч на 100. Готую я в класичному ...
    Читати далі

  • Морепродукти в томатному соусі

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Налити в сотейник масло так, що б воно на 0.5 см. Покривало дно. Додати туди 7 горошінок чорного перцю і 2 порізаних часточок часнику. Включити середній вогонь і помішувати. Як часник потемніє - його і перець викидаємо. Розморожені морепродукти скласти в каструлю, накрити кришкою і поставити на маленький вогонь. Через п'ять хвилин вогонь збільшити ...
    Читати далі

  • Фарширований батон

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Беремо батон, тільки не сильно засмажений (щоб краще просочився) Відрізаємо йому з 2 сторін "попки" і акуратно виймаємо мякушку, щоб вийшла наскрізна дірочка. Я виймаю і з окрайців серединку. Мнём сардину виделкою + варені яйця перетерті на крупній тертці + порізаний кріп + Мякушко батона + майонез + сіль і перець за смаком. Морквину тремо на ...
    Читати далі

  • Яловичина, тушкована по-російськи

    Інші  /  Інші рецепти

    З великих шматків задньої ноги або лопатки яловичини нарізати широкі скибки. Запанірувати в борошні і обсмажити з обох боків. На дно глибокого сотейника покласти тонкі скибочки шпику, на нього обсмажене м'ясо. Засипати ріпчастою цибулею, морквою і селерою, нашаткованим соломкою, посолити, додати житній хліб, нарізаний дрібними кубиками, лавровий ...
    Читати далі

  • Люля кебаб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть баранини без сухожиль пропустити 2-3 рази через м'ясорубку разом з курдючним салом, додати сирий рубаний ріпчасту цибулю, сіль, перець, лимонний сік або лимонну кислоту, розчинену у воді. Отриману масу добре розмішати і витримати на льоду протягом 2-3 годин (замаринувати), після цього сформувати з неї вироби у вигляді сардельок, ...
    Читати далі

  • соняшник

    Салати  /  Інші салати

    печериці обсмажуєте на соняшниковій олії, добовляйтесь дрібно нарізану цибулю готуємо до готовності. куряче філе варимо до готовності. Яйця і моркву відварити. 1 шар філе курки змащуємо майонезом 2 шар печериці тушковані з цибулею змащуємо майонезом 3 шар моркву натираємо на великій тертці змащуємо майонезом 4 шар яйце білки татераем на ...
    Читати далі

  • Варіація на тему Пян-се

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Все дуже просто. 1. Обсмажуємо яловичий фарш з нарізаною цибулею, Остуджуємо і додаємо нарізану капусту "кім-чхи" (як її готувати, можна подивитися в одному з моїх рецептів). У процесі готування не забудемо злегка поперчити фарш. 2. З тіста робимо коржик (всього треба 4 коржі), фарш кладемо на неї, формуємо повністю закритий пиріжок. Товщина ...
    Читати далі

  • Човники з кабачків

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. Розрізаємо кабачки на дві половини. Виймаємо серцевини кабачків і нарізаємо їх. 2. Смажимо порізану цибулю 5 хвилин. Далі додаємо фарш, трохи обсмажуємо його разом з цибулею. Потім додаємо серцевини кабачків, нарізані раніше, і тушкуємо 10-15 хвилин. Сіль і перець додаємо за смаком. 3. Після того, як фарш трохи охолоне додаємо нарізані ...
    Читати далі

  • пиріг з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    маргарин розітріть з борошном, додайте сіль яйце і воду. Замісити тісто, скачайте в кулю і охолодіть. Тісто розкачати, викладіть в змащену ммаслом форму, наколи виделкою. Покладіть на тісто пергамент, вирізаний по діаметру форми, насипте суху квасолю або горох. Випкайте 10 хвилин при 220С, потім приберіть квасоля і папір і випікайте основу ...
    Читати далі

  • Суп зі свіжих грибів з кабачками

    Перші страви  /  Інші супи

    Картопля і кабачок наріжте скибочками. Лук наріжте соломкою, обсмажуйте на частини масла 2-3 хвилини, потім додайте нарізану соломкою моркву і смажте всі разом ще 5 хвилин. Гриби дрібно наріжте. Доведіть до кипіння 4 склянки води, покладіть в неї гриби і варіть 30 хвилин, потім додайте обсмажені моркву і цибулю, картоплю і варіть 15 хвилин ....
    Читати далі

  • Суп картопляний

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити м'ясний бульйон. Очищені коріння і цибулю нарізати скибочками і підсмажити на маслі або на жирі, знятому з бульйону. Картоплю нарізати кубиками, покласти разом з підсмаженими корінням і цибулею в киплячий бульйон, додати сіль, лавровий лист, перець і варити 25-30 хв. При подачі на стіл суп посипати кропом або зеленню петрушки. Картопляний ...
    Читати далі

  • Тісто для пиріжків, завжди виходить

    Десерти  /  Пиріжки  /  Печені пиріжки

    На сайті напевно повно таких рецептів, тільки пропорції змінюються, вирішила виставити свій, ніколи не підвідний рецепт, можливо людям, які з тістом на Ви і стане в нагоді. 1) Якщо дріжджі сирі: Налити 1 склянку теплого молока (в кухлик або в ін. Посудину, враховуючи те, що обсяг рази на 3 збільшиться), розвести в молоці 3 ч. Л. цукру і дріжджі ....
    Читати далі

  • Харчо з курки

    Перші страви  /  Інші супи

    Підготовлену курку (краще жирну) нарубати шматочками, скласти в каструлю, залити водою і поставити варити. Ще не зовсім м'яку курку (приблизно через 45 хв) вийняти з бульйону і зняти з неї частину жиру. Дрібно нашаткувати ріпчасту цибулю, скласти разом з куркою в сотейник, додати жир з невеликою кількістю бульйону і, закривши кришкою, ...
    Читати далі

  • Борщ з фрикадельками

    Інші  /  Інші рецепти

    Злегка обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Промити шматок м'якоті яловичини, нарізати шматками і пропустити 2 рази через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею. Заправити фарш яйцем, сіллю, меленим перцем, влити декілька ложок холодної води, покласти розм'якшене вершкове масло і добре розтерти всю масу дерев'яною ложкою. З готового фаршу ...
    Читати далі

  • Холодні крокети з м'яса кабана

    Інші  /  Інші рецепти

    Добре вимите м'ясо відварити у вині з ріпчастою цибулею, корінням, прянощами, сіллю. Потім відокремити від кісток, пропустити через м'ясорубку разом з овочами з бульйону, булочками і шпиком. Додати мелені горіхи, желе зі смородини або варення з шипшини, за смаком досолити, поперчити, розбавити до потрібної густоти бульйоном, в якому варилося м'ясо ....
    Читати далі