Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Пісні голубці з ніжною картопляною начинкою.

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці пісні

    Качан капусти опустити в киплячу воду (зимова капуста жорстка, тому її слелует поварити), розібрати на листя. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, овочі пасерувати на раст. маслі до напівготовності, картоплю очистити і натерти на крупній тертці, змішати з пасерованими овочами, додати роздавлений часник, посолити, поперчити. Начинка готова. На ...
    Читати далі

  • Тайський салат з помело (Різдвяний подарунок для Андрія

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю дуже тонко настругати уздовж, і смажити на середньому вогні в невеликій кількості масла постійно помішуючи. У той момент, коли цибуля почне злипатися і стане золотистим, вийняти шумівкою і розкласти на папері, яка вбере залишки масла. Дуже важливо не перетримати цибулю, інакше він стане гірким. Обсмажити злегка креветки. Часник з чилі подрібнити ...
    Читати далі

  • Краснокочаная капуста (різдвяна).

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Краснокочаную капусту нашаткувати на смужки, порізати цибулю, і обсмажити його на рослинному маслі. Додати капусту і згасити з цибулею 5 хвилин, не перестаючи помішувати, щоб капуста не пригоріла. Потім додати води, цукру, солі, перцю, гвоздички і лаврушки. Закрити кришкою, і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин. Яблука очистити від шкірки, нарізати ...
    Читати далі

  • Вінегрет по - французьки

    Салати  /  Інші салати

    Відварити в злегка підсоленій і підкисленою декількома краплями оцту воді нарізані кубиками моркву і буряк. Окремо відварити в підсоленій воді нарізаний кубиками картоплю. Овочеві відвари з'єднати і зберегти, а нарізані овочі відкинути на друшляк, потім змішати з нарізаними кубиками солоними огірками, нарізування соломкою ріпчастою цибулею (цибуля ...
    Читати далі

  • М'ясо по-французьки (новий варіант)

    Другі страви  /  М'ясо по французьки  /  М'ясо по французьки зі свинини

    М'ясо нарізати скибками, товщиною близько 2 см, відбити з двох сторін, намазати столовою гірчицею, посолити, поперчити червоним і чорним перцем, посипати спеціями (орегано та базиліком), скласти в неокісляющуюся посуд, кожен шар злегка оббризкуючи декількома краплями винного оцту і відправити у холодильник на 3-4 години. Деко змастити оливковою ...
    Читати далі

  • Варіант фаршированих кабачків без рису

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кабачок або цукіні (у мене друге) чистимо, видаляємо серцевину з насінням, ріжемо на великі кільця. Куряче філе разом з сирим луком прокручуємо через м'ясорубку, з'єднуємо з сирним сиром і майонезом (попередньо разом збити міксером до однорідної маси), додаємо сіль, перець, зелень, будь улюблені приправи, добре перемішуємо. Готовим ...
    Читати далі

  • Салат "МАТАДОР"

    Салати  /  Інші салати

    Варимо серце, нарізаємо дрібними скибочками. Варену картоплю і сир трьом на крупній тертці. Гриби маринуємо в коньяку (1:00). Лук смажимо до золотистого кольору і посипаємо грибною приправою. Варені яйця трьом на крупній тертці окремо білки і жовтки. Салат залагоджуємо шарами: 1 шар-серце змащуємо майонезом. 2 шар-картопля рясно змащуємо майонезом ....
    Читати далі

  • Пиріг з грибами.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розігрійте духовку. Із зазначених інгредієнтів замісіть тісто і розкачайте його в два пласта. Для начинки гриби наріжте скибочками, обсмажте на олії, посоліть, поперчіть. Готові гриби остудіть, з'єднайте з цибулею, зеленню, рубаними яйцями і сметаною. У форму, змащену маслом, укладете один пласт тіста. На нього викладіть начинку, накройтевторим ...
    Читати далі

  • Тушкована пряна курка з гарбузом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче м'ясо нарізати невеликими шматочками. Якщо це гомілки, то можна залишити цілими. Посолити, поперчити посипати розмарином, додати бальзамічний оцет, залити соком і залишити маринуватися на ніч. Викласти м'ясо в глибоку сковороду, злегка обсмажити з цибулею, залити маринадом, довести до кипіння, додати гвоздику, запашний перець і лавровий ...
    Читати далі

  • рулети з яловичини

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. цибулю нарізати півкільцями, скласти в миску. Додати у ксус, сіль, цукор і залишити на 25мінут. 2. солоні огірки нарізати тонкою соломкою, перець кільцями, листя вимити й обсушити. 3. м'ясо нарізати тонкими широкими пластинками. На кожну пластинку 1-2 салатного листка, колечко гострого перцю, трохи огірків, цибуля. 4. Згорнути рулетом, зав'язати зеленим ...
    Читати далі

  • картопляна запіканка "приманка Янсона"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очищені картоплини нарізаємо соломкою розміром з сірник - в цьому вся "фішка" і поки займаємося іншими продуктами, кладемо в холодну воду. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і пасеруємо у вершковому маслі до м'якості, припудрюємо цукровою пудрою і обсмажуємо ще пару хвилин до легкого рум'янцю, додаємо анчоуси, перемішуємо, щоб вони ...
    Читати далі

  • ПИРІГ З курячої печінки

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    І так почнемо ... Яйця збити з сіллю, цукром. Додати кефір поступово, розтоплений маргарин, натертий на тертці копчений сир. Тепер акуратно додаємо борошно з розпушувачем. Якщо виходить дуже густо, то додаємо трішки кефіру. Дуже добре вимішуємо масу. Готуємо начинку. Курячу печінку обсмажуємо на оливковій олії. Цибулю і ...
    Читати далі

  • Курка "по - Царський"

    Закуски  /  М'ясні

    Рецепт млинців знайдіть у мене на сторінці. З однієї склянки борошна виходить 8-9 млинців. Гриби порізати дрібно кубиком, обсмажити з цибулею, посолити. Загорнути грибну начинку в млинці. Скрутити їх рулетом. Куряче філе розрізаємо на тонкі відбивні. Загортаємо їх в поліетилен і відбиваємо. Поліетилен допоможе зробити філе настільки тонким, як намнужно ...
    Читати далі

  • Суп-харчо з гранатовим соком

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Зварити бульйон. М'ясо вийняти і нарізати на середні шматочки і повернути назад. Рис промити і всипати в бульйон, варити хвилин 10, майже до готовності. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору. Додати до цибулі томатну пасту, злегка обсмажити. Покласти в бульйон цибулю і запашний перець. Варити до готовності рису. Потім влити гранатовий сік, додати ...
    Читати далі

  • Картофлянкі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Картопля, відварений в "мундирі", очищають, протирають і з'єднують з картопляним крохмалем або борошном, вершковим маслом, яйцями, сіллю, перцем. Масу добре перемішують, обробляють на кульки (Ромбики або кубики) вагою 15-20, укладають їх на змащене маслом деко і запікають у духовці. Поливають сметаною або вершковим маслом, ...
    Читати далі

  • Голубці Тридцять три богатирі під томатно - овочевим соусом.

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці в духовці

    Зрізати у Кочнев капусти качан, це твердий стрижень капустяного качана. Кочан опустити у воду і кип'ятити щоб листя розм'якшилися, у міру розм'якшення капусти за раз знімати по 2 - 3 листочка. Відокремити листя від качана до повного зникнення капусти. Потовщення на листках капусти можна зрізати або відбити толкушкой. Рис відварити вподсоленной ...
    Читати далі

  • Кролик, замаринований і погашений в пиві (+ мої замітки по темі ...)

    Закуски  /  М'ясні

    Кролика вимити, обсушити, видалити субпродукти (серце, печінка та ін.). Дуже акуратно гострим ножем зробити кілька надрізів по шкірі по всій тушці. На дно глибокої миски висипати суміш перців, гвоздику, поламаний лавровий лист, приправи і спеції (БЕЗ солі!). Цибулю порізати на половинки (звичайний - кільцями), додати до спецій. Викласти в миску ...
    Читати далі

  • Салат з руколою і печерицями

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат з руколою

    Листя руколи вимити і просушити на паперових рушниках. Цибулину порізати і обсмажити на оливковій олії до прозорості. Додати до цибулі гриби (якщо великі, порізати на пластинки) і обсмажити до золотистого кольору. Бальзамічний оцет змішати з ложкою оливкової олії, з сіллю і перцем. Рукколу викласти на блюдо, додати грибочки з цибулею, полити ...
    Читати далі

  • оселедцевий тюфтельки

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець вимочити в молоці, обробити на філе і порубати дрібно разом з анчоусами, цибулею, кропом і солоними огірочками, з цієї маси сформувати тюфтельки і в середину кожної покласти яєчний жовток, подавати з картоплею
    Читати далі

  • Салат «Гродненський»

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварити яйця і рис (рис вариться після закипання приблизно 20 хвилин). Всі остудити. Порізати яйця як на салат «Олів'є». Огірок порізати соломкою. Порізати крабові палички. Висипати до всього, що нарізано, кукурудзу і розмішати. Заправити майонезом. Зверху посипати зеленою цибулею.
    Читати далі