Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Зрази м'ясні листкові

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Робимо м'ясний фарш на котлети так, як подобається. Я провернула через м'ясорубку м'ясо, замочений у воді і віджатий м'якуш і цибулину. Солимо, додаємо спеції за смаком (я не додавала). Додаємо яйце. Ділимо отриманий фарш на 4 частини, а кожну частину ще на 4. Всі овочі чистимо, моркву тремо на тертці, решта дрібно ріжемо. Сир тремо на тертці і ділимо ...
    Читати далі

  • Лосось з фундуком та беконом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Петрушку і цибулю подрібнити. Половину масла змішати з гірчицею, петрушкою, цибулею і лимонним соком. На шкірі риби зробити неглибокі надрізи, натерти рибу сіллю і перцем, розрізати філе на 2 шматки. Покласти на лист фольги одне філе шкірою вниз, змастити соусом з масла і зверху викласти другий шматочок рибки. Загорнути у фольгу і запекти в духовці ...
    Читати далі

  • Свинина на кісточці

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Підготовлене м'ясо обсушити, скропити оцтом і натерти сіллю, перцем і приправою з двох сторін. Цибулю порізати великими кільцями, скропити оцтом і злегка пом'яти руками. М'ясо перекласти в миску, зверху посипати цибулею і дати постояти хвилин 30-40, можна і більше. Потім духовку нагріти на 200 градусів. У сковороді розігріти на сильному вогні ...
    Читати далі

  • Пиріг з рибними консервами заливний «Якщо тато не рибалка - спечемо пиріг і так!»

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг на майонезі

    1. Помити і очистити овочі. 2. Цибулю нарізати тонкими чверть кільцями. 3. Моркву натерти на крупній тертці. 4. Духовку включити на 200 градусів. 5. У миску просіяти борошно з розпушувачем. Натерти сир (цей крок не обов'язковий, просто залишився шматочок, але з сиром, ясна річ, смачніше!) 6. В іншій мисці збивати яйця з сіллю хвилин 5 до стійкої ...
    Читати далі

  • Яловичі реберця з імбиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Реберця порубати до шматочків довжиною 5 см Порізати тонкими пластинками імбир, часник М'ясо поперчити, посолити, додати коріандр, імбир, часник і залишити маринуватися на пів години (можна під гніт) порізати цибулю півкільцями в посуд для запікання з кришкою! (у мене качатницю, чавунна, закривається щільно кришкою) налити трохи рослинного ...
    Читати далі

  • Мова в хорошому місці - в тісті!

    Інші  /  Інші рецепти

    Хоча я яловичі "запчастини" не дуже люблю, але ось так вийшло, що треба було мову приготувати ... ну дай думаю, приготую своїм - домашнім, вони то енто справа дуже у мене люблять! Взяла мову, зварила можна сказати до готовності з цибулею та морквою, потім зняла з нього світлу шкірку, натерла сіллю і перцем. Поки цей красень маринувався, обжарила ...
    Читати далі

  • Менжерум

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Картопля очистити і порізати соломкою. 2. Фарш випарувати на сковорідці, але не насухо. 3. Цибулю порізати півкільцями і роз'єднати його. 4. Яйця збити в піну. 5. На деко, змащене маслом, ложить катофель. 6. Зверху на картоплю покласти випарений фарш, посолити і поперчити. 7. Яйця змішати з цибулею і вилити на фарш. 8. Посипати тертим ...
    Читати далі

  • пельмешки "без" поспіху

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку готуємо фарш-прокручуємо м'ясо з цибулею через м'ясорубку, додаємо дрібно нарізану зелень (кінза, Рейхан), солимо, перчимо. По-смаку можна додати хмелі-сунелі (зовсім небагато). Залишаємо фарш раздишаться. Далі замішуємо тісто. Розкачуємо його в тонкий пласт, нарізаємо на квадратики (приблизно 2 * 2см). Зверху викладаємо фарш і згортаємо в пельмешки. Кидаємо ...
    Читати далі

  • Горбуша в соєво-винно-оцтовому маринаді під овочами.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе гобуші порізала на 6 частин. Лук порізала кільцями. Всі шматки рівномірно перемішати з маринадом. Залишити на 1-2 години. Потім викласти фальгу у форму. На неї нашу рибу без розсолу, але з цибулею. Змастити майонезом. Викласти зверху шар стрючковой квасолі. Потім шар помідор і знову майонез. Щільно загорнути в фальгу. Надіслати на 20хв в духовку ...
    Читати далі

  • овочева ікра

    Салати  /  Інші салати

    баклажани і кабачки очистити від шкірки і запекти в духовці ріпчасту цибулю, моркву, капусту наркжте соломкою і спассеруйте на маслі, добавть томат пасту, потім змішайте з наркзаннимі кабачками і баклажанами і тушкуйте 15 хвилин, обов'язково помішуйте заправте ікру оцтом, сіллю, перцем і охолодіть , при подачі посипте наркзанной зеленню, цибулею, кропом і ...
    Читати далі

  • Псевдогріби (варіант)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Баклажани очистити, порізати соломкою Яйця збити, змішати з баклажанами і на 2,5 години в холодильник. Моркву і цибулю очистити, натерти моркву на крупній тертці, цибулю порізати півкільцями. Разом пасерувати в маслі. Баклажани змішати з морквою та цибулею, тушкувати хвилин 10, посипавши кубиками "Маггі". Остудити і смачного!
    Читати далі

  • Сирний булочки з картопляною начинкою

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Мене пригостила такими булочками сусідка, так сподобалося, що вирішила поділитися з Вами. Тільки у неї були прості без начинки, а я вирішила зробити з картоплею. Отже, приступимо: Сл. масло розтопити і охолодити. Сир і бринзу натерти. Змішати ряжанку з сиром, додати сметану, сир, бринзу, масло, яйце, сіль і перемішати. В останню чергу додати борошно ІзОД. Тісто ...
    Читати далі

  • Ковбаса ліверна по домашньому

    Закуски  /  М'ясні

    Печінка, серце і легке відварити в підсоленій воді. Печінка відварювати 15хв., А легеня і серце 40хв. Свиняче сало дрібно порізати і обсмажити разом з цибулею та золотистого кольору. Всі готові продукти прокрутити на м'ясорубці 2 рази. У цю масу вбити яйця, додати кардамон, перець і посолити за смаком. Все добре перемішати і збити блендером. Кишки ...
    Читати далі

  • "Ескімо" (з м'яса)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Шматки свинини (філе) відбити, замочити у вині або пиві на 2:00. Готується начинка: гриби, обсмажені на раст. олії з цибулею, тертий сир, фарш (або суміш). Відбивні посолити за смаком, додати спеції, викласти зверху начинку, дерев'яну паличку, можна від морозива), згорнути рулетиками і згорнути у фольгу, надавши форму. Отримані ескімо ...
    Читати далі

  • "Гніздечко" з спагетті з куркою, помідорами і оливками

    Другі страви  /  Паста

    Спагеті зварити до готовності у воді з додаванням солі. Куряче філе дрібно нарізати. Помідори нарізати кружечками. Оливки нарізати кільцями. Цибулю дрібно нарізати. У сковороду налити оливкову олію, викласти цибулю, додати часник через прес і обсмажити. Потім додати куряче філе і обсмажити. Форму для запікання змастити оливковою олією, ...
    Читати далі

  • Картофeльная мусака

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичий фарш смажити, добaвіть перець. Варити pіc, пустити через друшляк, обсмажувати з цибулею і соеденить з готовим фаршeм. Додати петрушку, посолити. Половину картоплі варити і робити пюре. А втoрую половину почистити Мелько ...
    Читати далі

  • Тувонь сивель Максим березня (Печінка, смажена зі свининою)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину і печінку нарізають брусочками і, обсмажують до готовності. Ріпчасту цибулю очищають від лушпиння, дрібно шаткують і злегка пасерують. Після цього м'ясні продукти заправляють луком, сіллю і перцем. Подають зі смаженою цибулею.
    Читати далі

  • М'ясний пиріг "ГрібоМяс")))

    Другі страви  /  Інші основні страви

    от що значить рано прийшла з роботи)) Вирішила трохи поворожити)) Куряче філе режим на мелкокусочкі і смажимо до готовності (солимо, додаємо спеції) Гриби і квасоля теж смажимо до готовності з цибулею і часничком (теж солимо) Робимо тісто: Яйця збиваємо з 3 ст. ложками сметани і сіллю, додаємо борошно попередньо перемішану з розпушувачем, ...
    Читати далі

  • млинці з м'ясною начинкою

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з грибами і куркою

    Варіантів млинців дуже багато, хочу представити на ваш суд ще один. Збиваємо молоко, яйця, ростительного масло, сіль і борошно до отримання однорідного не густо тіста. Нагріваємо сковорідку, а лутше відразу дві, змащуємо невеликою кількістю масла перед першим млинцем, надалі змащувати немає необхідності, і випікаємо рум'яні млинці. Поки млинці ...
    Читати далі

  • Риба, запечена в пергаменті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Підготовлену рибу нарізати порційними шматками, скласти в посуд, посипати сіллю, перцем (у мене був перець з лимонним ароматом) і тонко нашаткованою цибулею. Скропити рослинним маслом, перемішати і витримати на холоді 1-2 ч. (У мене промаринувалося рибка 6:00, т. К. Замаринувавши її, я поїхала. Але це її ніскілечки не зіпсувало.) ...
    Читати далі