Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • салат з тунцем

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю нарізати тоненькими колечками, залити окропом, залишити на 2 хвилинки, після чого воду злити. Тунець подрібнити. Яйця нарізати кубиками. Сир натерти на тертці. Помідори нарізати кубиками. Укласти салат в салатник шарами: тунець, змішаний з цибулею, майонез, яйця, сир, майонез, помідори. Прикрасити салат зеленню за буженинам.
    Читати далі

  • Дріжджове тісто для пирогів і біляшів

    Інші  /  Інші рецепти

    Розводимо тремтіння, цукор з водою так щоб приховало і розчиняємо. Замішуємо яица, сіль, масло, молоко і воду. Додаємо тремтіння і размешівааем. Всипаємо просеіную борошно вимішуємо тісто і оставлвем в тeплом місці приблизно на 3 чяса. Протягом цього часу 2 рази обминають. Коли тісто подойдeт робимо пиріжки з різною начинкою. І жирім на рослинному маслі ....
    Читати далі

  • М'ясні кошики з грибами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. У фарші присутні цибуля, часник, імбир, гірчиця в зернах, гвоздика (потовчене), чебрець, сіль, яйце. А також капуста, мелена разом з м'ясом (подобається мені додавати її в фарш м'ясний). 2. Відварені гриби обжарила злегка з цибулею і часником, додавши пажитник (він дуже дружить з грибами) і суміш перців. 3. У силіконові формочки поклала фарш, зробивши поглиблення ....
    Читати далі

  • Салат з теплими вешенками (як основна страва)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити і порізати брусочками (відмінно на бернеровской тертці) Скласти картоплю в целофановий кульок, всипати крохмаль і потрясти кульок, надлишки крохмалю струсити Розігріти раст масло і обсмажити картопля Викласти на серветку, щоб прибрати зайве масло і злегка присолити (за буженинам) На сковороду викласти гливи з цибулею і на сильному ...
    Читати далі

  • Асорті

    Салати  /  Інші салати

    печериці разом з цибулею обсмажити курячу грудку нарізати кубиками кукурудзу, горіх, м'ясо, гриби скласти в салатник заправити майонезом. перед подачею на стіл висипати Кириешки.
    Читати далі

  • М'ясо в пиві з імбиром

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Середні шматки м'яса гарненько обсмажити на топленому салі. Потім великими брусочками нарізати моркву, цибулю -четвертовать, часник порубати (не дрібне), м'ясо разом з морквою, ріпчастою цибулею і часником тушкувати на повільному вогні з додаванням томат-пасти, трохи пива і всіх спецій за смаком. За 10-15 хвилин до зняття з вогню влити інше пиво, змішане ...
    Читати далі

  • Курячі гомілки, фаршировані грибами і печінкою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячі гомілки звільнити від кісточок, залишити тільки самий кінчик з суглобом. Печериці обсмажити з цибулею. Окремо на сильному вогні підсмажити шматочки печінки 2 хвилини, порізати її. Сир потерти на тертці, одну ст. л. відкласти, решті змішати з грибною начинкою. У кожну гомілку покласти спочатку кілька шматочків печінки, потім грибну начинку, ...
    Читати далі

  • Млинці "Грибний мішечок"

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з грибами

    Висипати в миску борошно, додати розтерті з сахором і сіллю жовтки, влити вершки і добре розмішати. Потім додати молока, розтоплене масло, збиті білки і знову все ретельно перемішати. Випікаємо тоненькі млинці. Для начинки гриби обсмажте зі сметаною і кропом, додайте кедрові горішки, отриману масу викладіть на млинці. Зберіть краю ...
    Читати далі

  • Салат Весна

    Салати  /  Інші салати

    Салат викладається шарами 1 шар-Потерти на тертці картопля 2 шар-Посмажені з цибулею гриби 3 шар-Відварену предворительно окорочёк 4 шар-Дрібно порізану сир 5 шар-потертій на дрібний. тертці жовток Всі шари солимо і змащуємо майонезом Білок я потерла на дрібній тертці і додала сік буряка, він пофарбувався в ніжний бузковий колір, і їм я прикрасила ...
    Читати далі

  • Голубці

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Капусту покласти в каструлю з гарячою водою, потримати трохи і зняти листя цілком. Фарш обсмажити разом з тертою морквою, цибулею і рисом. Посолити, поперчити. Цією сумішшю нафарширувати капустяне листя, загорнути, обсмажити на сковороді. Скласти в сотейник і тушкувати 30 хвилин. Подавати зі сметаною.
    Читати далі

  • Судак фарширований "Оригінальний"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Морквину ріжемо тонкою соломкою, цибулю - півкільцями. Обсмажуємо до напівготовності. Варимо яйця, нарізаємо кружечками. Нашу рибку чистимо, миємо, розрізаємо вздовж черева, видаляємо кістки. Солимо, перчимо, посипаємо сухим желатином. Викладаємо обсмажену моркву з цибулею, зверху скибочки яєць. Складовими, надаючи вид риби і запікаємо в духовці до готовності ...
    Читати далі

  • Salmorejo - холодний суп з Андалусії

    Перші страви  /  Холодні

    Помідори з цибулею, м'якушем і часником пробити блендером. Приправити. В оригіналі ще додавався оцет, але мені здалося, що буде кислувато. Приправити до смаку і додати дібо холодного томатного соку, або трохи крижаної води до потрібної консистенції. Налити в тарілку і додати нарізане варене яйце, помідор, можна прошутто (я не додавала), ...
    Читати далі

  • Салат "Ситний"

    Салати  /  Інші салати

    шар: відварна картопля натерта на тертці шар: відварна морква натерта на тертці шар: куряча відварна грудка шар: смажені гриби з цибулею Всі шари промазати майонезом і т. к. картопля з морквою варилися в мундирі, то кожен шар я посипаю вегетой. Самий верх так само намазати майонезом і посипати кропом для краси і смаку! Готово! Приємного ...
    Читати далі

  • М'ясне асорті

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Окіст, був розділений на дві частини. Перша - рівний шматочок, густо намазав сумішшю часнику із зеленню і замаринувати близько 30 хвилин Потім загорнутий у фольгу і прибраний в духовку для запікання. Час залежить від вашої духовки А другий розрізаний, щоб вийшов пласт і гарненько відбито. На нього накласти начинку: печериці з цибулею, трохи білого хліба, ...
    Читати далі

  • пряна курочка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Проткнути ножем курку і замаринувати її зі спеціями, цибулею і часником на півгодинки На сковороді розігріти олію і розвести там цукор до коричневого кольору Посмажити в цукрі курку на великому вогні хвилин 5-7 Додати картоплю і цибулю і смажити ще хвилин 10 Потім додати бульйон, тушкувати 25 хв із закритою кришкою і 10 хв з відкритою
    Читати далі

  • Курячі крила в соєвому соусі

    Закуски  /  М'ясні

    Цибулю нарізати кільцями. Курячі крила посипати спеціями. Скласти в поліетиленовий пакет, додати туди соєвий соус. Пакет перев'язати ниткою. Залишити на 2:00 маринуватися (чим довше маринувати крила, тим м'якше і соковитіше вони вийдуть, я залишала крила в маринаді на ніч у холодильнику, періодично струшуючи пакет). Смажити крила разом ...
    Читати далі

  • Горбуша під сирно-майонезній і цибулевої подушкою.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Горбушу почистила, помила і посолила. Видалила хребет і порізала на шматки. Посолити і поперчити. Поклала шаром в сковороду глибоку. Посипала нарізаною цибулею. Зверху помазала майонезом. Потім посипала тертим сиром. Додала трохи води і запекла в духовці 30хв. прі180 градусах. За 5 хв до готовності включила гриль і підрум'яниться верх.
    Читати далі

  • Тефтелі з фетою і чилі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Цибулю і часник дрібно посікти. Перець чилі розрізати навпіл, очистити від насіння, дрібно нарізати. Фарш змішати з гірчицею, перцем чилі, часником, цибулею, панірувальними сухарями. Сіль, перець за смаком. Сир нарізати невеликими кубиками. З фаршу скачати кульки, у кожний покласти по 2-3 кубика сиру, сформувати тефтелі. Смажити в розігрітій олії до ...
    Читати далі

  • Салат з тунцем "Літній"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Нарізати прозорими півкільцями цибулю. Болгарський перець нарізати соломкою, помідор-скибочками. Листя салату порвати руками, зелена цибуля нарізати кільцями. У тарілці акуратно змішати всі овочі. Злегка посолити і поперчити. Відкрити банку, злити сік, тунець викласти на овочі. Зробити соус: змішати кетчуп, майонез, сметану і чилі. Нанести на салат ...
    Читати далі

  • М'ятна курочка

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Цибулю порізати пір'ям. Курку дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору з цибулею на р. маслі. Додати болгарський перець, приправи і лимонний сік. Додати трохи води і на повільному вогні тушкувати до готовності. За кілька хвилин до закінчення зніміть пробу на сіль і цукор. Якщо покажеться кислуватим - додайте трохи цукру.
    Читати далі