Ми рекомендуємо

  • Сирний десерт "Приз глядацьких симпатій!"

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Сирний десерт Замочити желатин. Додати цукровий пісок "Містраль" і нагріти на водяній бані до розчинення. Весь час помішувати. Остудити до 30 °. Сир і сметану збити міксером і ввести в цю суміш желатин з цукром тонкою цівкою. Перемішати. Печиво натерти в крихту або просто поламати. У келихи акуратно ложкою викласти шарами ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат «Грибок»

    Салати  /  Інші салати

    Картоплини очистити і обрізати у формі ніжки гриба (усіченого конуса), відварити в підсоленій воді, охолодити. Встановити "ніжки" потовщеним конусом на середину закусочної тарілки, зверху помістити капелюшок "з помідора, у якого зрізано підставу і видалені насіння. Видавити на капелюшок через велике сито слив. Масло, щоб імітувати мухомор ....
    Читати далі

  • Форшмак

    Закуски  /  Форшмак

    1. Оселедець обробляємо на філе (видаляємо кістки). 2. Замочуємо хвилин на п'ять у молоці батон без скоринок, злегка віджимаємо і разом з філе і цибулею пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою. 3. Отриману масу змішуємо з розтертим до густоти сметани вершковим маслом, тертим сиром (на дрібній тертці), гірчицею, перцем. 4. Добре перемішуємо, ...
    Читати далі

  • Лук, фарширований яловичиною

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину пропустити через м'ясорубку разом з цибулею (50 г), додати воду, сіль і перець за смаком. Рис попередньо замочити і з'єднати з фаршем, рубаною зеленню і все перемішати. У цибулин зрізати донця (1 головку залиште для соусу), очистити від шкірки і відварити в підсоленій воді. Розібрати на окремі цибульні оболонки і заповнити їх ...
    Читати далі

  • Перекиди

    Салати  /  Інші салати

    Млинці: Збити яйця, сіль, соду і борошно. Потім половину суміші вилити на гарячу сковороду і обсмажити з двох сторін. Готовий млинчик викласти на тарілку в верх тією стороною, яка обсмажувалася першою. Повторити все з другою половинкою суміші. Потім обидва млинця добре змастити майонезом і згорнути рулетом. Вибери миску глибше і з круглим дном ....
    Читати далі

  • Tortilla de patatas (картопляна тортилья)

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Цибулю нарізати чверть-кільцями. Очищену картоплю нарізати тоненькими кружальцями або напівкружечками залежно від розміру картоплини. Налити в сковороду олію шаром 1 см., Коли воно розігріється, викласти нарізані картоплю і цибулю, вогонь зменшити до середнього, накрити кришкою, протушкувати до м'якості картоплі. Яйця збити ссолью ...
    Читати далі

  • Ароматний пиріг з фореллю, цукіні і томатної заливкою.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: З'єднати жовтки, оливкова олія і сушеними. базилік, добре перемішати. Додати сметану, кефір, соду, кмин, все перемішати. Білки збити в пишну піну (але не до піків), акуратно ввести в нашу суміш. Борошно просіяти, додавати порціями, акуратно перемішуючи (але щоб не було грудочок) в тісто. Начинка: Цукіні і цибулю нарізати невеликими ...
    Читати далі

  • Голубці "ледачі"

    Другі страви  /  Голубці

    1. Овочі вимити очистити. 2. Капусту нашаткувати соломкою, залити водою і поставити приварити, як закипить близько 5 хвилин, відкинути на друшляк. 3. Рис добре промити, залити 150 мл. води і варити до напівготовності, поки вся вода не википить, остудити. 4. На рослинному маслі обсмажити дрібно порізану цибулю, до золотистого кольору, додати моркву, ...
    Читати далі

  • Омлет з гречаним квіткою (різноманітність сніданків)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Всім відомий омлет можна подати у вигляді красивої квітки. Всі ми спочатку роздивляємося блюдо, а вже потім пробуємо))) Так давайте почнемо ранок з посмішки! Якщо гречка залишилася з вечора, то сніданок буде готовий через 15 хвилин! Для основи дрібно шаткуємо цибулю, часник і обсмажити злегка на олії. У цей час збиваємо в шейкері яйця з молоком і зеленню. Виливаємо ...
    Читати далі

  • пиріг "ЗАЙКА з морквою" з різною начинкою

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Замісити тісто як на пироги. Поки воно підходить, приступимо до приготування начинок. Начинка №1. Весь цибулю порізати і обсмажити на рослинному маслі. Частина відкласти для картопляної начинки. Молоду капусту дрібно нашаткувати і додати до цибулі. Посолити і згасити. Додати сосиски. Молода капуста тушкується дуже швидко. Намагайтеся, що б начинка ...
    Читати далі

  • Кошики з запеченими яйцями по-мексиканськи

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Chipotle - копчені перці халапеньо - вони додадуть яйцям справжній мексиканський смак, або харісса. Мексиканці запевняють, що чилі на сніданок допомагають від похмілля. 1. Нагріти духовку до 200 гр С. Змастити маслом форму для кексів з 12 поглибленнями. Порізати кожну тортилью на чотири шматки. Кожне поглиблення прокласти двома шматочками тортильи. Змастити ...
    Читати далі

  • Бастурма з говяжей вирізки.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо (вирізку) обмити, зачистити від сухожиль, нарізати шматками вагою по 40 - 50 г, скласти у фарфоровий або емальований посуд, посолити, поперчити, додати оцет, дрібно нарізану ріпчасту цибулю і перемішати. Накривши посуд кришкою, поставити в холодне місце на 2 - 3 год, щоб філе промаринувалося. Приготоване філе нанизати на металевий ...
    Читати далі

  • Єралаш

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Відварити цілком середній качан капусти без качана і 6 невеликих картоплин без шкірки. Обсмажити в рослинному маслі спочатку крупно нарізану різану капусту, потім картопля кружечками, потім цибулини, нарізані кільцями, 2-3 помідори. Дрібно посікти головку часнику, петрушку і кріп. Викласти всі ці овочі шарами в глибоку сковорідку, ...
    Читати далі

  • М'ясні колобки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    У фарш додати яйце, дрібно порізану цибулю, дрібно порізаний часник, посолити, поперчити і все добре змішати (як на котлети). Печериці дрібно порізати і обсмажити на олії разом з дрібно порізаною цибулею. Відварені яйця очистити, розрізати уздовж навпіл і вибрати жовток. Жовток розім'яти виделкою, додати до нього гриби і трохи майонезу. Все ...
    Читати далі

  • Судак випендрежний (з раками)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Хотілося домашніх долучити до рибку з "високою" кухні, возитися з обробленням риби не хотілося, купила філе, але ВЕЛИКЕ. Далі - все просто. Підсмажити на вершковому маслі печериці, порізані тонкими пластинками. На деко, де буде запікатися рибка, поклала папір для запікання і по діагоналі (як рибка ляже) засипала цибулею, порізаною ...
    Читати далі

  • «ВОЯЖ» креветки в беконі з салатом

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Приготування: Креветки тигрові Дефростированное (розморозити), зачистити від панцира. Окремо змішати сік лайма (або лимона), соус соєвий, додати дрібку морської солі, подмаріновать креветки протягом 15-20 хвилин. Потім кожну креветку обернути листом тонкої нарізки бекону або грудинки варено-копченої. Обережно обсмажити основним способом ...
    Читати далі

  • "Риба з Кораловий Рифа на грилі"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Беремо піку, одягаємо маску, трубку, ласти і заходимо в ніжну теплу прозору воду! Пливемо до Кораловий рифів, пірнаємо по-глибше, вибираємо по-крупніше рибу і стріляємо пікою! Чистимо на березі луску, видаляємо зябра з кишками, промиваємо в океані, кладемо в лід тремтячу рибу і веземо додому! Будинки: Солимо рибу і посипаємо чорним перцем з часником, режемполу-кільцями ...
    Читати далі

  • Спанакопіта

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Моєму шпинат, відрізаємо стебла, листя крупно рубаємо і поміщаємо в сковороду під кришку на повільний вогонь хвилини на 3-4. Води не додаємо. Коли шпинат подвялена - витягуємо його з сковорідки, щоб злегка охолов. Цибулю дрібно ріжемо, обсмажуємо на рослинному маслі. Розминаємо фету, змішуємо зі шпинатом, цибулею, розчавленим чесногом і кедровими ...
    Читати далі

  • Кошики з омлетом, шинкою і томатами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувати тісто Борошно змішати з сіллю, додати порізане на шматочки холодне вершкове масло. Розтерти в крихту. Додати холодну воду. Швидко замісити тісто, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Для начинки Шинку нарізати кубиками, обсмажити на оливковій олії. Перекласти в мисочку. У тій же сковорідці обсмажити ...
    Читати далі

  • ОВОЧІ ТУШКОВАНІ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    ОСНОВНИЙ рослинної олії ПОВИННО БУТИ запашні ІЗ смажених насіннячок ріжемо КАБАЧКИ на кружечки товщиною в 1 см ЯКЩО ВОНИ НЕ ЗОВСІМ МОЛОДІ ЗНІМАЄМО З НИХ ПОПЕРЕДНЬО Шкурко солимо обвалюють у борошні й обсмажують до золотистого кольору ДАЛІ В ТОЙ-Ж СКОВОРОДІ обсмажуємо цибулю і як тільки він СТАНАТ ПРОЗОРИМ додають дрібно нарізування ПОМІДОРИ БЕЗ ...
    Читати далі

  • Салат з баклажанів, як заміна основного блюда влітку (мій варіант)

    Салати  /  Салат з овочів

    Підготовка овочів: 1. Баклажани розрізати уздовж, а потім нарізати напівкружечками товщиною 1,5 см (шкірку не знімати). Обсмажити на рослинному маслі з кожного боку до золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, дати охолонути і стекти маслу. 2. Цибулю нарізати півкільцями шириною зразкову 0,3-0,5 см. Обсмажити на олії до золотистого ...
    Читати далі