Ми рекомендуємо

  • Тріска з соусом Аврора

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Відварюємо рис згідно інструкції: Опускаємо пакетики з рисом в киплячу воду не відкриваючи його. Варимо на повільному вогні 30 хвилин. 2. Стейки тріски розморозити, обсушити паперовим рушником, полити лимонним соком, посипати спеціями для риби, посолити, поперчити. 3. У пластівці для паніровки додати трохи спецій і обваляти в них рибу з усіх ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Макарони з карамелізованими цибулею (варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Макарони відварити в підсоленій воді до стану "аль денте" (мало не доваривши). Цибулю почистити і нарізати великими часточками. Розігріти у важкій сковорідці 1 ст. л. олив. масла, викласти цибулю, посипати його 1 ст. л. цукру і обсмажувати на середньому вогні хвилин 10-15, поки він не стане м'яким і золотистим. Головне, щоб не пересмажився і не підгорів ....
    Читати далі

  • Баранина запечена з маринованою цибулею (можливо варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Подивилася як багато на сайті рецептів приготування баранінку і вирішила поділитися і своїм. Отже, у мене було 0,5 кг баранини (частина задньої ноги), я взяла 2 середні цибулини. Спочатку підготуємо цибулю: режим його півкільцями, поливаємо оцтом, але без фанатизму :) (кілька ст. Ложок) і залишаємо його маринуватися. Переходимо до м'яса ... нарізаємо ...
    Читати далі

  • Салат з апельсин з кримським луком!

    Салати  /  Інші салати

    Очистити апельсини від шкірки і порізати на дрібні шматочки (краще залишати тільки м'якоть, обрізаючи сердцевінку, якщо апельсини вже не дуже молоді) Очистити головку цибулі і порізати півкільцями. Покласти в миску з апельсинами. змішати в окремій мисці оливкове масло і бальзамічний оцет в пропорції 3: 2. Усе гарненько перемішати і влити ...
    Читати далі

  • Святкова яловичина в тісті, начинена цибулею пореєм

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Для тіста борошно просіяти разом з сіллю. Холодне вершкове масло нарізати кубиками, додати в борошно. Порубати ножем борошно з маслом до отримання посвідки хлібної крихти. Додати до олійно-борошняної суміші яйце і сметану і швидко вимісити до однорідності. Скачати тісто в кулю, загорнути в плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин. Шматок вирізки промити, ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет з яйцем і цибулею

    Закуски  /  М'ясні

    Я робила у формі для кексу, якщо нету такої, то розрівнюємо фарш на плівці, викладаємо начинку і за допомогою плівки формуємо рулет. Викладаємо на деко швом вниз і запікаємо в духовці хвилин 40 при 200 градусів.
    Читати далі

  • Салат "Пікантелла" з цибулею і апельсинами

    Салати  /  Салат з овочів

    Помити і осушити салат, нарізати крупно. Червоний лук і білий цибулю нарізати соломкою. Сир нарізати тонкими пластиками. Апельсини почистити розділити на часточки і порізати кубиками. Всі інгредієнти змішати у великій мисці. З соку лимона, оцту, олії, цукру, солі і перцю зробити соус. Заправити салат.
    Читати далі

  • Зрази з зеленою цибулею і яйцем

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Зелену цибулю вимити, обсушити, дрібно нашаткувати, присолити, трохи пом'яти руками. Відварені яйця натерти на крупній тертці і перемішати з цибулею. Булку замочити у воді (або молоці), віджати, з'єднати з м'ясним фаршем і яйцем. Ріпчасту цибулю і часник очистити і потерти на дрібній тертці (або пропустити через блендер) додати у фарш, добре вимішати ....
    Читати далі

  • Пиріг з рибою, рисом і смаженою цибулею

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з рибою

    1. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до рум'яності. Змішати з відвареним рисом. 2. Розбираємо рибу на шматочки, кістки викидаємо. (Зварила я тут суп рибний, та риби занадто багато поклала - частина пішла на пиріг). 3. Змішуємо рибу з рисом і цибулею, солимо і перчимо до смаку. 4. Тісто розгортаємо великим розміром ніж форма, поверх викладаємо начінку.5 ....
    Читати далі

  • Пиріжки з зеленою цибулею і яйцем

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Тісто для пирогів приготувала в хлібопічці Ранасонік 255. Для приготування начинки цибулю очистити, промити, обсушити і нарізати. Посолити і злегка розім'яти в мисці. Яйця очистити, дрібно порубати і додати до цибулі. Змішати з розтопленим вершковим маслом. І трохи обсмажити. Тісто скачайте в товстий джгут, наріжте його на шматочки, сформуйте изних ...
    Читати далі

  • Пиріг з консервованою рибою і цибулею

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Для тіста просіяти борошно, змішати з розпушувачем. Жовток збити з сіллю і цукром. (Білок, що залишився я потім додала в заливку до 4 яйцям). Додати розм'якшений маргарин і сметану, перемішати. Поступово ввести муку, замісити тісто і поставити хвилин на 20 в холодильник. Для начинки цибулю порізати дрібно або півкільцями. Обсмажити. Рибні консерви...
    Читати далі

  • Різотто з цибулею і руколою

    Другі страви  /  З круп

    Закип'ятити в каструлі половину бульйону, покласти злегка розморожений горошок і варити 5 хв. Перелити в куханний комбайн і збити до однорідності. Повернути в каструлю і влити бульйон. Часник очистити і розім'яти. Зелену цибулю подрібнити. У сковороді розігріти олію, обсмажити часник і цибулю, 1-2 хв. Додати рис і смажити, помішуючи, ще ...
    Читати далі

  • Хачапурі з цибулею

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приготування листкового тіста - досить заморочно процес, тому віддаю перевагу покупне - зручно і завжди під рукою. Отже, для начинки - злегка смажимо цибулю, трьом сиру картоплю на тертці, відразу додаємо в цибулю, перемішуємо, охолоджуємо, додаємо тертий сир. Тісто розкачати, злегка збризнути горілкою, розподілити начинку так, щоб сформувати ...
    Читати далі

  • Ватрушки зі смаженою цибулею. (Російська традиційна кухня)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Почнемо з замісу тіста. Всі продукти для тіста повинні бути кімнатної температури, тому заздалегідь залиште їх на кухонному столі. Дріжджі необхідно оживити. Для цього в мисочку розкришіть дріжджі, додайте 1ст. л. борошна і ложку цукру, влийте трохи сироватки, розмішайте і поставте в теплому місці. Яйця стільком людям з цукром, додайте сироватку, масло ...
    Читати далі

  • Курочка фарширована болгарським перцем і зеленою цибулею

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курочку натераем сіллю, перцями і загортаємо в плівку на кілька годин, у мене лежала 3:00 готуємо начинку перець чистимо й ріжемо кубиками ріжемо цибулю все змішуємо з маслом 2 ст. л солимо перчимо + базилік Начинки пішло половина під другим половину нарізати великими морквину і помідор і ставимо їх у бік начиняємо курочкуі зашиваємо або скріплюємо зубочистками ...
    Читати далі

  • Закусочні сирні маффіни з зеленою цибулею

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Дуже сирні, пухнасті і ніжні, маффіни смачні і холодними. До того ж-начинки можна варіювати, як і склад борошна- і отримувати нові смаки, щоб не набридло! 1. Яйця збити з сіллю і цукром в пухнасту піну. Не припиняючи збивання, вливати тонкою цівкою масло. На малих обертах міксера додати холодний йогурт. 2. Далі працювати лопаткою ....
    Читати далі

  • Трубочки з зеленою цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Зелена цибуля почистити і розрізати на шматочки довжиною 5 см. Імбир очистити і порубати. Соус чилі змішати з 3 ст. ложками соєвого соусу. Шніцелі обполоснути холодною водою, обсушити, поперчити і змастити приготованим соусом. Зверху покласти зелений лук і імбир. Згорнути і сколоти рулетики. 2. Рулетики обсмажити в 1 ст. ложці рослинного масла ....
    Читати далі

  • Ірландське картопляне пюре з цибулею-пореєм

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Капусту нашаткувати, відварити до м'якості і залишити в теплі. Картоплю очистити, відварити до готовності. Лук тонко нарізати, залити молоком, тушкувати до м'якості. Картопля розім'яти, додати цибулю разом з молоком перемішати, додати капусту, посолити поперчити за смаком. Викласти гіркою на блюдо, в центрі зробити поглиблення, викласти вершкове ...
    Читати далі

  • Індичка в вермуті з карамелізований цибулею і картоплею

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Цибулю почистити, зберігши по можливості корінцеву точку, тоді при карамелізації цибульні часточки збережуть свою форму. Розрізати цибулини на часточки, скласти в невелику ємність, посолити, попеч і залити бальзамико, обережно перемішати і залишити маринуватися. Індиче окіст помити, ретельно очистити шкіру від пір'я (я шкіру не знімаю, так ...
    Читати далі

  • перцевий тарт з копченим лососем і карамельним цибулею

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    У процесорі або комбайні з насадкою "ніж" подрібнюємо в крихту борошно з маргарином і перцем, не вимикаючи, додаємо яйце. Отримане тісто тонким шаром розподіляємо по дну і стінкам форми і прибираємо на годину в холодильник. Часто наколюємо тісто виделкою і випікаємо 15 хвилин при t 200. Лук і фенхель тонко нарізаємо і в оливковій олії на середньому вогні ...
    Читати далі

  • Спагетті з зеленою цибулею в сирному соусі

    Другі страви  /  Паста

    Вимити й обсушити цибулю. Дрібно нарізати його. У сковороді розігріти олію, обсмажити на ньому цибулю. Додати вершки і довести на маленькому вогні до кипіння. Сир натерти на дрібній тертці. Додати тертий сир в киплячі вершки, розмішати, тримати на вогні до розплавлення сиру. Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді до стану "аль денте", злити ...
    Читати далі