Ми рекомендуємо

  • Гороховий кисіль або "Музичний мус"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Горох підсушити на сухій сковороді, не довго - як піде аромат, можна зняти з вогню. Подрібнити в муку (якщо немає можливості зробити борошно, то можна подробити в крихту або зварити так, а готову кашку збити в комбайні). Горохову борошно розвести холодною водою до стану кашки і влити в киплячу підсолену воду. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Салат в Грецькому стилі з рисової локшини з овочами.

    Салати  /  Салат з овочів

    Рисову вермішель відварити як написано на упаковці. Я її просто закинула в окріп, дала полежати 1-2 хвилини, і злила воду, якщо її перетримати, вона у вас перетвориться на кашу. Всі овочі та зелень помити, обсушити. Порізати помідори маленькими шматочками, попередньо видаливши насіння, краще використовувати не сильно м'які помідори. Лук, кінзу, часник, оливки ...
    Читати далі

  • Салат Х

    Салати  /  Інші салати

    Яйце і сир тремо, остальное-ріжемо. Краще робити шарами-нежней виходить і не змішується все в кашу-все-таки там помідори-вони кашу роблять. Змішаний теж нічого, але краще все-таки шарами. Ще-помідори й огірки краще порізати і відразу не змішувати у всьому салаті, щоб соку не дав. А безпосередньо перед подачею краще. Так, майонез можна прямсмешать ...
    Читати далі

  • Ікра Кабачково-баклажанна (перевірено часом)

    Закуски  /  Інші заготовки

    Кабачки, баклажани, цибулю і моркву перекручуємо на м'ясорубку, додаємо сіль і цукор і тушкуємо на повільному вогні під кришкою 1,5 години, періодично помішуючи. Потім додаємо томатну пасту, паприку, рослинне масло і тушкуємо ще 30 хвилин. Помішувати потрібно вже частіше. Знімаємо з вогню, пробиваємо блендером вміст каструлі, додаємо оцет і ставимо ...
    Читати далі

  • Вишневий пай

    Десерти  /  Інші десерти

    Змішати маргарин з водою і сіллю до однорідної маси. Щоб це було легше зробити, за кілька годин до того, як зберетеся піч пай, вийміть маргарин з холодильника і залиште в теплому (але не жаркому) приміщенні. Як велике б не була спокуса розм'якшити жир в мікрохвильовці, не варто цього робити - я не можу пояснити причин, але чомусь ...
    Читати далі

  • Індича груди за рецептом подчерёвкі (грудинки)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У 5 літрів холодної води для маринаду поклала жменьку чорний перець горошком, шгорошіни запашного перцю, гвоздику. Розламала на шматочки 2 великих сушених гострих перцю. Насипала від душі сушені петрушку, кріп і базилік, додала сіль. Маринувалося все 15-16 годин. Почистила дві великі головки часнику. 2/3 пропустила через Часничниці, 1/3 ...
    Читати далі

  • Курячі рулетики "Коли в холодильнику миша вже петлю повісила"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Порізати грудку на філе, відбити так, щоб не було синців ..... Розкласти шкуру, викласти відбійне філе, змастити майонезом (куди встигла я вже покласти сіль, перці і майоран) зовсім трохи, покласти шматочок сиру і масла, згорнути рулетиком і відправити туди ..... куди вона лежатиме у вас потім хвилин 30. У мене було дві шкурки, а філе більше, ...
    Читати далі

  • Корида (бичачі яйця)

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Першим ділом, потрібно купити бичачі яйця. Чесно скажу, я їх вперше побачила в магазині тільки вчора - пощастило! Пощастило ще й тому, що я купила «правильні» яйця - свіжі, рожеві, не підморожені. Ось вони. Як бачите, не маленькі - бичачі, як-ніяк! Ну-с, приступимо! Ставимо на плиту каструльку з водою - нехай закипає, а ми тим временемзаймемся ...
    Читати далі

  • ой, дівчатка, таку каву !!!! недля оцінки

    Інші  /  Безалкогольні

    взяла 3 кубики льоду і збила в дрібну крихту, дала трішечки кави, знову збила, додала приблизно 150 мл, молока з холодильника, збила ще 1 хв. зробила собі кави і влила суміш з молоком. вийшла така пишна піна на каву, що я просто захоплена
    Читати далі

  • Сирна запіканка з італійськими різнокольоровими черепашками і карамельним підданого

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Мушлі були відварені ще вчора для фарширування - до напівготовності. Але т. К. В форму помістилася приблизно половина, хто залишився, вимагали термінового застосування. Зібравши перед початком посту залишився Ванькін сир (йому вже готовий свіжий), - я взялася за запіканку. Самі черепашки я дуже довільно покришила, причому не дрібнити. Сир розтерла ...
    Читати далі

  • Пряна куряча печіночку у вині

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Печінка залила вином і залишила в холодильнику на ніч. Вранці злила рідину, що утворилася і печінку вивернула в друшляк. У казанку розігріла масло і відправила туди порізану цибулю. За цей час порізала печіночку, потім відправила її до підрум'яниться цибулі. На великому вогні, помішуючи, дала печіночку "схопиться" з усіх сторін, додала кетчуп, ...
    Читати далі

  • Корисний напій

    Інші  /  Безалкогольні

    Моркву натерти на дрібній тертці. Для отримання кашки. (я спочатку натерла, потім через блендер пропустила). Змішати в міксері з іншими інгредієнтами.
    Читати далі

  • салат многоваріантен

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Порізати всі інгредієнти базового салату. В оригіналі їх треба різати великими шматками. Такий варіант хороший тільки в тому випадку, якщо нічого не плануєте додавати. Для мене це тільки тоді, коли його не збирається їсти мій чоловік, тому що в противному випадку відразу піде питання - якийсь дивний салат, а де м'ясо або риба? Тому, якщо ...
    Читати далі

  • Пиріг з листкового тіста солодкий

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Листкове тісто я купила. Зробила солодкий фруктовий фарш з: 2 яблук (очищених і мелкопорезанних), трохи родзинок, мелконарезанной кураги, трохи цукру, Канель - все підсмажила злегка на топленому маслі і дала охолонути. Потім загорнула фарш в листкове тісто як загортаємо млинці. Кінці змастила жовтком щоб пиріг не розкрився. Поверхня пирога теж ...
    Читати далі

  • Риба в клярі з вершково-сирним соусом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Довго шукала рецепт гарного кляра, спасибі кулінарові eshumaeva. Це саме те, що треба. Пляшечка пива, півлітра кефіру соду, соєвий соус і борошно замісити в тісто як на оладки. Так як я використовувала рибу морожену, я їй дала повністю відтанути, що б стекла зайва рідина. Порізати рибку на невеликі шматочки, вмочити спочатку в борошні, ...
    Читати далі

  • Дріжджовий рулет з печінковим паштетом і рисом

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Печінковий пиріг

    Почнемо з тіста: просеем борошно, змішаємо з сіллю, цукром і дріжджами. У піалочках з-під смаженої печінки залишилося багато масла (2 фото), 100 мл цього масла я додала в тісто, туди ж влила склянку теплого молока і замісила тісто, яке вже пахло смаженою печінкою :). Місив зі знанням справи і повною відповідальністю, звичайно, Іван. Потім я накрилатесто ...
    Читати далі

  • Печиво "Мінімалізм" (бюджетне, на сироватці)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Все почалося з того, що у мене в будинку неміряно сироватки - Вані постійно є сир. Сироватку пхаю в усі рецепти, де згадуються будь-які кисломолочні продукти ... А тут мене осінило: і в розсолі, і в сироватці є щось спільне - це кислі рідини, схильні бродінню. Тому в якості експерименту я замінила розсіл оригінального рецепту ...
    Читати далі

  • Салат "Злодюжка"

    Салати  /  Інші салати

    Поставила варити рис і яйця. (Рис варити майже до готовності) У цей час посмажила курку - на середньому вогні, щоб сухарі не вийшло твердими і зажареними. Масло, в якому смажилася курочка, що не виливаємо, а кладемо туди майже зварений рис і злегка обсмажуємо. Виклала рис в салатницю і дала охолонути Обсмажену курочку нарізала невеликими ...
    Читати далі

  • Роблення котлети з курячого філе і печінки а-ля "Ведмежа лапа" з гречкою за 20 хвилин

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Закип'ятити воду, посолити. Відварити гречку по інструкції на упаковці. Куряче філе і курячу печінку вимити, обсушити, дрібно нарубати. Зелену цибулю і зелень вимити, обсушити, подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Рубану масу змішати із зеленню, сиром, борошном. Додати яйця і перемішати. Посолити. Поперчити. У сковороді розігріти рослинне ...
    Читати далі