Ми рекомендуємо

  • Яблучно-рисовий торт

    Десерти  /  Торти

    Приготування Основа: Збити вершкове масло з цукром, додати яйце, борошно і сіль. Замісити тісто, обернути харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Форму для випічки я обернула папером для випічки з тих міркувань, щоб легше було перекладати торт на блюдо. В оригінальному рецепті потрібно було розкачати тісто і виложітьв ...
    Читати далі

Ви шукали: київський торт

  • Торт КИЇВСЬКИЙ

    Десерти  /  Торти

    Білки збити з цукром в густу піну. Додати борошно (краще покласти борошно з крохмалем) і сюди ж додати горіхи (кожен горішок потрібно подробити приблизно на 4 частини, цілі горіхи погано прожаріваються). Збиту і замешаную масу викласти на кондитерську папір смазаную рослинним маслом. Товщина коржі приблизно 1,5-2 см. (У мене вийшло ...
    Читати далі

  • київський торт

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Коржі: 1. Збиваємо білки з цукром в міцну піну 2. Додаємо крохмаль в білки 3. Додаємо обережними рухами зверху вниз горіхи 5. Викладаємо на застелений папером для випічки деко і розрівнюємо 6. Ставимо в нижню частину духовки, розігрітій до 170 гр. на 20 хв (до появи золотистого кольору) 7. Зменшуємо температуру до 150 гр ....
    Читати далі

  • Київський торт моєї мами

    Десерти  /  Торти

    Білки збити з цукром, додати борошно і горіхи. Випекти коржі і охолодити. Для крему збити розм'якшене масло з сиропом і декількома краплями ромової есенції. Перешарувати коржі і охолодити.
    Читати далі

  • Торт «Типу ... Київський»

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Вчора у нас був збір народу з приводу Різдва Христового. Просто друзі та знайомі. Ми час від часу збираємося дивитися кіно, а це був збір просто що б пити і їсти;) І я пригощала «типу ... київським» тортом. Звичайно можна було купити, спочатку так і передбачалося, але в магазині я зрозуміла, що я хочу зробити торт сама. Натхнення зійшло ...
    Читати далі

  • Торт «Київський».

    Десерти  /  Торти

    Для горіхового безе: горіхи кеш'ю підсушити на сковороді і подрібнити не дуже дрібно, змішати їх з цукром і борошном. Білки попередньо витримати при кімнатній температурі 12-24 години. Білки почати збивати на середніх оборотах, коли маса почне ущільнюватися додати поступово цукрову пудру і ванільний цукор, збивати до стійких піків. Потім ...
    Читати далі

  • Київський торт (дуже смачний!).

    Десерти  /  Торти

    БЕЗЕ (загальне правило): Дуже важливо, щоб миска міксера була витерта "на сухо" і знежирена (тому для безе переважніше використовувати міксер з металевою мискою ... вона "не затримує" жир). Якщо у вас миска міксера пластмасова, то для спокою душі протріть миску скибочкою лимона (якщо у вас металева миска, то достатньо її ...
    Читати далі

  • ТОРТ КИЇВСЬКИЙ

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Готуємо бісквіт: Нагріти воду в каструлі. Змішати яйця з цукром, збити. Поставити на водяну баню, продовжувати збивати поки маса не нагріється до 40 градусів. Маса повинна збільшитися в 3 рази. Зняти з плити, продовжуючи збивати остудити до теплого. Обережно додати борошно ложкою. Пекти в розігрітій духовці. Спекти 2 коржа. Тепер безе: Збити ...
    Читати далі

  • Торт КИЇВСЬКИЙ (мій варіант)

    Десерти  /  Торти

    Порція безе дана на одну корж. Другу робимо точно також. Якщо у вас дозволяє духовка ставити відразу два коржі, тоді збивайте дві порції. Якщо ж ні, тоді другу збивати після того, як спекла перший. Збити білки з цукром в міцну піну (поступово, маленькими порціями всипаючи цукор), до повного расстворенія. Просіяти крохмаль через сито, додати ...
    Читати далі

  • Торт "Київський" з Госту

    Десерти  /  Торти

    Два шари повітряно-горіхового напівфабрикату з'єднані кремом "Шарлот" з додаванням коньяку. Поверхня оброблена кремами "Шарлотт", "Шарлотт" шоколадним і фруктами. Бічні поверхні обсипані крихтою повітряно-горіхового напівфабрикату. Ось що дає нам Гост .... я привела вам рецептуру ..... а тепер ..... почнемо .....
    Читати далі

  • Торт "Горішок" (майже "Київський")

    Десерти  /  Торти

    Перш ніж приступати до приготування безе рекомендую спочатку підсушити фундук на сковороді і очистити горіхи від коричневої шкірки. Я печу торт з цілими горіхами, але при бажанні їх можна злегка подробити. Вершкове масло вийняти з холодильника, щоб під час приготування креми воно було м'яким. Для вдалого приготування безе важливо все, від сухої ...
    Читати далі

  • торт ,, КИЇВСЬКИЙ ,,

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. борошно і маргарин перетерти, додати соду, жовтки, цукор, ванілін і замісити тісто. 2. білки + цукор збити в міцну піну і додати горіхи. 3. на круглу форму, ложим тонко тісто, зверху тонко білками і в духовку на 30-35 хв. (піч 4 коржа). 4. спекли, остудили і змастили кремом. Прикрасити за буженинам. Поставити торт в холодильник для просочення на 8-12 ...
    Читати далі

  • Торт Київський варіант декору

    Десерти  /  Торти

    По суті справи, це не рецепт, а всього лише варіант декору для будь-якого торта ...... Насадкою зубчастої робимо бордюр ..... Для троянд: Масло збити з цукровою пудрою, додати трохи барвника (по краплях), я використовувала жовтий, мішок наповнюємо маслом і на олівець накручуємо троянди ...
    Читати далі

  • Київський торт для коханого

    Десерти  /  Торти

    Безе: білки збити в густу піну, по ложці додавати цукор. Збівать до тих пір, поки цукор не розійдеться в піні, потім додати горіхи (я їх трохи придушила), цедру і вимішати. Масу розділити на дві частини. Кожну висушувати в духовці при температурі 200 градусів у формі Смазанность жиром протягом 45 хвилин. Бісквіт: яйця збити з цукром, додати ...
    Читати далі

  • Київський торт

    Десерти  /  Торти

    приготування коржів; Заквасьте 200г білків, залишивши їх на 12-24 години в теплому місці. На наступний день: Змішайте 45г борошна, 150г підсмажених і порубаних горіхів (кешью або фундук) і 185г цукру. Білки збийте в пишну піну як зазвичай, додайте 50г цукру і 1 пакетик ванільного цукру, збийте ще раз Хорошенко. У білки додайте суміш горіхів, ...
    Читати далі

  • КИЇВСЬКИЙ торт (а прикрашаю, як хочу)

    Десерти  /  Торти

    Горіхи ріжемо, але досить крупно. Продукти для коржів ділимо на 2 частини, т. К. Їх 2. (4 білка, 1 стакан цукрового піску ... і т д). Збиваємо білки круто-круто, поступово додаючи цукор. Коли цукор повністю розчинився, додаємо просіяне борошно і горіхи, акуратно перемішуємо ложкою і викладаємо у форму, вистелену папером для випічки і змащену ...
    Читати далі

  • Торт "Київський"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Збити міксером білки з цукром. І потім масу запекти в духовці на 4-х вафлях до коричневого кольору. Потім в іншому посуді окремо вимішуємо тісто: кладемо сметану, соду, какао, борошно. Тісто ділимо на дві частини і випікаємо два коржі. Потім основна готовка. Укладаємо торт. Розрізаємо два коржі уздовж, і отримуємо 4 коржа! І потім чергуємо знизу ...
    Читати далі

  • Торт "Київський" за 30 хвилин

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. На плоске блюдо викласти 1 корж. Не забудьте від його дна отлепить пергаментний папір! Я забула і відривала її від вже намазаного коржа. Взагалі-то господиня поганенькі і це був ПЕРШИЙ торт в моєму житті. 2. Кондитерський крем збити міксером хвилин 10, до його загустіння. Вийде тугий, буде тягнутися за віником і залишатися на поверхні ...
    Читати далі

  • торт "Київський каштан"

    Десерти  /  Торти

    Приготування: 1. Маргарин розтерти з борошном. 4 жовтки збити зі склянкою цукру. Усе з'єднати. Замісити тісто. Розділити його на 4 коржа. 2. 4 білки збити з 1,5 склянками цукру, додати кілька крапель лимонного соку. 3. Розкачати 4 коржа. Випікаємо їх 10-15 хвилин. Дістаємо з духовки, посипаємо горіхами і змащує збитими білками. Ставимо ...
    Читати далі

  • Торт "Київський"

    Десерти  /  Торти

    Всі інгредієнти для тіста замісити, залишити на 4 дні в холодильнику. Тісто розділити на 15-17 шматочків, кожному шматочку тіста надати певну форму і випікати в духовці. Приготування кремів. Крем № 1: Все змішати, варити на повільному вогні, весь час помішуючи, довести до кипіння й остудити. Крем ...
    Читати далі

  • Торт "Київський" (варіант)

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    За відсутність прикраси торта заздалегідь прошу мене вибачити. Крутити квіти за допомогою кондитерського мішка я поки не вмію (але я пішла вчитися), а з шоколадом возитися було лінь. Горіхи роздрібнити, додати 200 р цукру, борошно, ванілін. Білки почати збивати до появи піни, додати решту 35 г. цукру і лимонну кислоту і збивати до "м'яких ...
    Читати далі