Ми рекомендуємо

  • Тріска з соусом Аврора

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Відварюємо рис згідно інструкції: Опускаємо пакетики з рисом в киплячу воду не відкриваючи його. Варимо на повільному вогні 30 хвилин. 2. Стейки тріски розморозити, обсушити паперовим рушником, полити лимонним соком, посипати спеціями для риби, посолити, поперчити. 3. У пластівці для паніровки додати трохи спецій і обваляти в них рибу з усіх ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Пиріг "Грецький" (зі шпинатом, грибами, сиром)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Цей пиріжок я вперше спробувала в ресторані. Отже, приступимо: Борошно потрібно обов'язково просіяти і додати в неї масло (холодне) і швиденько рубати ножем, руки до маси не доторкаються. У холодну воду додаємо сіль, цукор, оцет і розчиняємо, виливаємо в борошно і швиденько замішуємо тісто, при необхідності додаємо борошно і воду. Тісто кладемв ...
    Читати далі

  • Чебуреки

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Це мій звіт по чебуреками kapitoshka. Слідувала точно рецептом, тільки смажила у фритюрі. Отже. Заварне тісто: 2 склянки борошна висипала в миску 2 ложки масла влила туди ж додала дрібку солі влила стакан крутого окропу і швиденько перемішала ложкою трошки охололо, замісила руками накрила серветкою і дала постояти, до повного охолодження ....
    Читати далі

  • М'ясний рулет ПО-Швабський

    Другі страви  /  Інші основні страви

    замісити тісто з борошна, жиру, яєць, солі й води. скачати в кулю, накрити змащеній олією поліетиленовою плівкою і залишити на 30 хвилин. тим часом пропустити через м'ясорубку свинячу грудинку з цибулею і чорносливом (я все подрібнити в кухонному. комбаин). посолити, поперчити, приправити розтертими в ступці ягодами ялівцю і гвоздикою ....
    Читати далі

  • Щука під майонезом

    Інші  /  Інші рецепти

    Щучку свіженьку вичистить і випатрати коханий чоловік, видалить все непотрібне і поділить на порційні шматочки (для мене незбагненна робота! :-))) Мені залишається всього-то приготувати її ... Приготовлені шматочки риби помию і викладу на паперовий рушник, трохи підсушити і збризніть лимонним соком з усіх боків кожен шматочок. Приготую сипучу суміш ...
    Читати далі

  • Вермішель бобова (фунчёза) з овочами і м'ясним фаршем

    Інші  /  Інші рецепти

    Ще один варіант приготування фунчёзи з овочами і фаршем. Готується дуже швидко, результат-чудовий! Фунчёзу залити окропом, дати постояти хвилин п'ять-сім, відкинути на друшляк, добре промити холодною водою і залишити, що б вся вода стекла. У казані розігріти раст. масло, обсмажити нарізаний підлозі кільцями цибулю і подрібнений часник, смажити ...
    Читати далі

  • Салат з оселедцем і найсмачніше маринованої буряком (хороший і в спеку і холод!)

    Салати  /  Вінегрет  /  Вінегрет з оселедцем

    За кілька годин до подачі замарінуем буряки У каструльку всипати смородину, засипати цукром, додати 1-2 ст л води і довести до кипіння, помішуючи Варити пару хвилин Протерти через сито У порічкове полуваренье влити бальзамико, рослинне масло і збити Отварную буряк нарізати тонкими пластинами Залити маринадом і поставити в холодильник ...
    Читати далі

  • Скумбрія "Принесена морем"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Може бути я нікого не здивую даними рецептом, але аж надто фото вийшло апетитне (на мій погляд). Так, що викладаю рецепт. Скумбрію нарізаємо шматочками, як на фото. Краще зробити це поки раба ще злегка заморожена, так зріз буде рівним. Укладаємо в ємність з кришкою, добротно солимо, перчимо помірно і залишаємо її на 1:00 на самоті ....
    Читати далі

  • Ароматна картопля

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Часник нарізати кружечками і обсмажити в олії, додати перець-соломкою і смажити 3хв. Варену картоплю нарізати кружечками і разом з цибулею додати в сковороду, посмажити. Посолити, поперчити, додати мелену паприку. З помідор зняти шкіру і дрібно посікти. Додати в сковороду помідори, листя орегано, розкришити сир, посипати зеленню.
    Читати далі

  • Купки курячі з сиром і грибами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячі грудки розкриваємо і розрізаємо, виходить 4 шматочка. Кожен надрізаємо, робимо кормашек. Обсмажити цибулю та печериці, сир порізати тонкими пластинами. У кожен кормашек кладемо шампіньни з цибулею, на ні шматочок сиру і закриваємо, заколюємо зубочисткою. Намазати грудки перцем, сіллю і рясно змастити майонезом. На деко і в духовку. Дуже ...
    Читати далі

  • Рибний пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Змішати всі інгредієнти для тіста до консистенції сметани. 2. Вилити половину тіста в заздалегідь змащену форму, трохи посолити. 3. Потерти сиру картоплю на тісто. 4. "розпотрошу" туди ж виделкою лосось, зверху присипати смаженою цибулею. 5. Вилити залишився тісто. 6. Готувати 40-45 хв. при 180-200 градусах за Цельсієм. 7. Пріятногоаппетіта! ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна з ковбасками домашніми. Заколисуючий позитивний рецепт

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Сосисек не було. Десь вони були, але не в мене в холодильнику, коли Донечко смиренно попросила повторити їй на вечерю сосиски, запечені в картопляному пюре ... Але були заморожені домашні ковбаски, що нагадували купати. Хоча це не були купати, вирішив їх так назвати. У картопляне пюре вбив все були у мене вершки з пакету (близько 200 ...
    Читати далі

  • Улюблений суп-пюре

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Наливаємо а ксастрюлю вершки і трохи води, ставимо на плиту. У вершки додаємо нарізану скибочками сир, помішує, поки він не розчиниться. Поки сир розчиняється на розігріту сковороду кладемо цибулю, нарізану великими кубиками, обсмажуємо його і добваляем до нього крупно нарізані печериці, смажимо, поки не випарується вода від грибів. В цей час...
    Читати далі

  • Пиріг "Прощавай фігура"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Як для звичайного дріжджового тіста, дріжджі розвести в теплому молоці з цукровим піском, залишити на хвилин 20, до підйому суміші з пінної шапочкою. Підійшла опару змішати з борошном і сіллю. Замісити некруте тісто, залишити хвилин на 30. Тим часом, порізати куряче філе на максимально дрібні шматочки. обсмажити з цибулею і грибами. Після того як...
    Читати далі

  • ПОШИТТЯ з печінки з маслинами і палаючим коньяком

    Закуски

    Маслини укласти на дошку, розчавити плоскою стороною ножа, видалити кісточку. Дрібно посікти. Кожну печінку розрізати навпіл. Обсушити паперовими рушниками. Цибулю нарізати тонкими кружечками, обсмажити на сковороді з товстим дном в суміші оливкової і вершкового масла 4-5 хвилин. Додати печінку і смажити хвилин 5-7, періодично перевертаючи ....
    Читати далі

  • Закусочні рулетики з солодкого перцю в кожусі з бекону

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Перці розрізати вздовж на четвертинки, видалити плодоніжки з насінням. Змастити кожну четвертинку оливковою олією, укласти на деко шкіркою вниз і поставити в духовку (краще під max гриль). Я не ставила під гриль, запікала так при 220 градусах до чорних підпалин, хвилин 10. Вийняти перець, перекласти в герметичний целофановий пакет, закрити ...
    Читати далі

  • Курячий рулет з кускусом і грушами

    Закуски  /  М'ясні

    100 грам кускуса всипаємо в форму, заливаємо киплячим бульйоном, накриваємо кришкою і залишаємо на 5 хв. Лук очистити і подрібнити. Груші вимити й нарізати великими кубиками, видаливши серцевину. Розігріти в сковороді половину вершкового масла і обсмажити цибулю, 4 хв. Додати груші, готувати на невеликому вогні, помішуючи, 5 хв. Змішати кускус з цибулею ...
    Читати далі

  • Кускус з тушкованими овочами та м'ясними кульками (котлетками)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замісити фарш як на котлети по улюбленому рецепту. Сформувати кульки, і фрітіровать в жиру. У мене був внутрішній свинний жир, але це не вирішальний пункт, беріть який вам до душі. Моркву очистити і порізати на полуколечкамі, і обсмажити в раст. олії з цибулею і часником. Цукіні (брала свежеморженние, ще свої з літа) розморозити, і віджати від ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дуже просте і швидке блюдо. Якщо хочеться швидко, просто і смачно, цей рецепт для Вас. Відваріть картоплю, як на картопляне пюре. Пам'ятаєте його, не треба його розминати занадто сильно, на небагато. Викладіть картопляну масу на деко. Збийте яйця, додайте тертий сир, посоліть і поперчіть. Залийте картопляну масу яйцями ссиром ....
    Читати далі

  • Арабські фанти з грибами і кус-кусом. (Варіант для поста)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту відварити до готовності в під солоній воді, воду залишити, вона ще придатися (я довго варила, зимова капусти дуже жорстка), розібрати на лиття. Гриби обсмажити в раст олії з цибулею, додати готовий кус-кус (кус-кус приготувати як написано на упаковці), посолити, поперчити. На капустяний лист покласти ложку начинки і загорнути як звичайні голубці. Скласти ...
    Читати далі

  • Соус в індійському стилі. Смачно і пісно.

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    У казанку добре розігріти раст. масло, цибулю очистити, дрібно нарізати, закинути в казанок, смажити до золотистого кольору, додати очищену і натерту на великій тертці моркву, смажити з цибулею пару хвилин, додати куркуму, размешаать, смажити помішуючи 3-5 хвилин, додати натерті на тертці помідори ( без шкірки), тушкувати 10-15 хвилин на слабкому вогні помішуючи, потім ...
    Читати далі