Ми рекомендуємо

  • Вершкове морозиво з карамельним соусом.

    Десерти  /  Морозиво  /  Морозиво пломбір

    1. Для карамельного соусу: розтопити в сотейнику або каструльці масло, всипаємо відразу весь цукор і ставимо на вогонь, не заважаємо, а лише іноді струшуємо каструльку. Цукор повинен перетворитися в темну карамельну масу. Вливаємо вершки (100мл.), Повертаємо на вогонь, і, як слід, розмішуємо, до повного розчинення карамелі. Даємо соусу охолонути ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Кабачкові маффіни з грибами.

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Гриби помити, порізати і обсмажити з цибулею. Наприкінці посолити, поперчити і додати трохи мускатного горіха. Кабачки почистити і натерти на дрібній тертці, сік злити. Додати яйце, сіль, цукор, борошно і замісити тісто як на оладки. Додати гриби. Перемішати. У форму для маффінів викласти тісто на 2/3 форми. Випікати в розігрітій до 180гр духовці ...
    Читати далі

  • Оселедець з цибулею маринована в журавлинному соусі.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець обробити на філе і нарізати невеликими шматочками. Цибулю нарізати півкільцями. Для маринаду: В емальованій каструлі журавлину залити 100 мл води і довести до кипіння. Проварити 3 хвилин, додати цукор, оцет, проварити ще 2 хвилини. Дістати шумівкою 1/2 частина журавлини і роздавити. Відправити знову в каструлю, довести до кипіння і залити ...
    Читати далі

  • Шашлик на сковороді

    Інші  /  Інші рецепти

    Ріжемо свининку порційними шматочками, перчимо, складаємо в каструльку, де будемо маринувати, заливаємо вином і залишаємо маринуватися годинки 2. Окремо ріжемо приблизно 1 кг. цибулі, окремо складаємо в миску і солимо. Через 2:00 з'єднуємо замариноване м'ясо з цибулею, перемішуємо і залишаємо маринуватися ще 2:00. Розігріваємо сковороду, ...
    Читати далі

  • Пиріг "Ледар"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Вилити кефір в чашку і розмішати з майонезом. Всипати борошно з розпушувачем порціями і розмішуючи замісити тісто. Вимісити (довго не місити!) Нехай полежить, "відпочине" тісто. Обсмажену до готовності печінка з цибулею перекручуємо на м'ясорубці, змішуємо з рисом, додаємо перець, сіль "Відпочиле" тісто ділимо на дві частини. Розкачуємо: низ тонший, ...
    Читати далі

  • салат з омлетом

    Салати  /  Інші салати

    1. яйця змішати з 2 ложками майонезу, з цього "тесту" підсмажити млинчики, дати охолонути і нарізати соломкою. 2. морквину натерти на дрібній тертці і спасерувати з цибулею. 3. змішати всі компоненти, поперчити, посолити за смаком, заправити майонезом.
    Читати далі

  • Томатний суп

    Перші страви  /  Інші супи

    На сковорідку 300г копченостей. Коли витопиться сало, додати подрібнену цибулину. У каструлю вилити 1л томатного соку, який заправити кукурудзою з банки, підсмаженою цибулею і копченостями, зрозуміло додати сіль. Після закипання варити 5 хвилин.
    Читати далі

  • Фарширована курка

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Тільки не смійтеся з моїх фоток, у мене курочка дійсно вийшла смішна, курка була сильно великий і мені не вистачило фаршу, щоб заповнити її до відмови, але вийшло дуже смачно. З курки акуратно зняти шкірку, намагаючись ніде не порвати (залишити тільки кісточки біля основи стегенець і крила). м'ясо відокремити від кісток і грудку на ...
    Читати далі

  • Млинці з м'ясом (2)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    З борошна, яйця і водички робимо тісто, солимо, трохи перчимо і додаємо оливкова або соняшникова олія (2 ст. Ложки) тоді сковорідку мазати не доведеться. Випікаємо тонкі млинчики (тільки з одного боку смажимо). Тепер робимо начинку: м'ясо пропускаємо 2 рази через м'ясорубку разом з цибулею і салом, туди ж додаємо різану (дрібно) зелень і все ...
    Читати далі

  • Котлети по-карельські

    Другі страви  /  Страви з риби

    Лук очистити, дрібно нарізати. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла до м'якості. Додати в сковороду солоні рижики, згасити разом з луком хвилин п'ять, остудити. У процесорі з насадкою "ніж" подрібнити нарізане філе тріски і вміст сковороди. У фарш додати яйце і поперчити, вимісити. Сіль додавати не потрібно, оскільки ...
    Читати далі

  • Верріни з печінкою тріски

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю нарізати дрібним кубиком і замаринувати в суміші оцту і води. Картоплю і яйця натерти на крупній тертці. Огірки натерти на дрібній тертці. Змішати картоплю, яйця і мариновані огірки. Для заправки змішати майонез, гірчицю і йогурт. Заправити приготовлену суміш, якщо треба посолити. З цибулі злити маринад. З печінки злити масло, розім'яти ...
    Читати далі

  • соус грибний до м'яса 2

    Інші  /  Інші рецепти

    гриби обсмажити з цибулею у вершковому маслі. покласти в томатний соус, влити вино. додати часник розтертий зі слив. маслом і рясно поперчити. соус гострий, по цьому його подаємо до відварного м'яса або до НЕ преправленной смаженої телятині. смачного!
    Читати далі

  • рулетик з сьомги

    Другі страви  /  Страви з риби

    сьомгу нарізати пластом додати спеції взбризнуть коньяком додати свіжого базиліка і мелений кедровий горіх і залишити на 30 хв в холодному місці .. спаржу почистити і відварити 3 хвилини в солоній воді покласти спаржу на сьомгу і загорнути у вигляді рулету .... обсмажити білі гриби з цибулею 5 хвилин .... вершки змішати з гірчицею додати каперси ...
    Читати далі

  • Філе індички під грибний шубою "святкове"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе індички розрізати на 6 приблизно рівних шматків, злегка відбити, натерти сіллю і перцем, посипати французькими травами, додати 1 ст. л. рослинного масла, перемішати і залишити маринуватися 30 хв. Нарізати цибулю та гриби. Шматки індички обсмажити на сильному вогні (злегка), викласти в один шар у жароміцних форму. У цій же сковороді обсмажити ...
    Читати далі

  • Куряче м'ясо по-арабськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Часник очистіть, дрібно наріжте, додайте склянку води, лимонний сік. Тушку курки промийте, нарубаєте на шматки, маринуйте протягом 1-2 годин в часниковому розчині з додаванням дрібно рубаної зелені. Лук наріжте кубиками і обсмажте на частини масла без зміни кольору. Збийте яйце, додайте пасеровану цибулю, рубану зелень, сіль. Мариновані ...
    Читати далі

  • Закуска "Рибні хвостики"

    Інші  /  Інші рецепти

    Рис промити і відварити до готовності. цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці, спасерувати в невеликій кількості ростить. масла. Консерву (в маслі або натуральну) розім'яти виделкою, змішати з рисом, цибулею та морквою, посолити, поперчити за смаком. Яйця розбити в окремому посуді, посолити, додати трохи молочка або сметанки. Вафельні ...
    Читати далі

  • Сирні ліниві вареники з м'ясними шкварками

    Другі страви  /  Вареники  /  Ледачі вареники

    Сир, яйця, спеції і борошно соіденіть і замісити тісто, як на вареники. Стіл посипати борошном, з тіста зробити ковбаску. Ковбаску порізати на шматочки і з етих шматочків зробити м'ячики. Воду закип'ятити, відварити м'ячики. Заготівлю на шкварки порізати кубиками, посмажити на сковороді до рум'яності. Цибулю порізати кубиками і теж підсмажити до рум'яної. Готові ...
    Читати далі

  • Салат з квасолі

    Салати  /  Інші салати

    Квасоля на ніч замочуємо у воді. Вранці ставимо варити, зливаємо воду рази 2, т. К. Червона воду не є "гуд" для здоров'я. Печериці смажимо на олії з цибулею як слід. Змішуємо квасолю і шампіньйони з цибулею з олією в якому вони смажилися пропорції вибирайте самі. Сипем сіль, перець, можна трохи приправи для м'яса.
    Читати далі

  • Tutmac corbasi - турецький суп з йогуртом і фрикадельками

    Перші страви  /  М'ясні

    З фаршу зі спеціями зробити маленькі фрикадельки і обсмажити. Цибулю нарізати і обсмажити. Я пробила готовий цибулю з часником в блендері, просто тому, що у мене не люблять плаваючий цибулю. Йогурт змішати з жовтками й борошном. Це перешкодить розшарування йогурту в гарячому бульйоні. У бульйон додати йогуртовую суміш, фрикадельки і локшину. Посипати свіжої ...
    Читати далі

  • Курка в Піканто томатному соусі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку розрубати на порційні шматки Запанірувати в приправі Обсмажити разом з цибулею Курку перекласти в сотейник У цибулі додати цукор і продовжувати обсмажувати до карамелізації Додати цибулю до курки У сотейник покласти томатну пасту, каперси, лавровий лист, додати води і тушкувати до готовності курки Соус злити Муку обсмажити з маслом, влітьсоус ...
    Читати далі

  • Дитячий куліш

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Пшоно перебрати, промити, залити водою і поставити на вогонь. Картопля і гарбуз нарізати маленькими кубиками, цибулю дрібніші. Як тільки пшоно закипить, вогонь зменшити і прокип'ятити 5 хв, після чого додати 100 мл молока і картопля з цибулею. Нехай покипит 5 хв. Розмішати і додати гарбуз. Покрити кришкою поставити в духовку на 40 хв. Дістати ...
    Читати далі