Ми рекомендуємо

  • Курка фарширована грибами і рисом.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку натираю спеціями та сіллю за добу. Накриваю плівкою і ставлю в холодильник. Для фаршу .: Рис заливаю 200 мл води, даю йому закипіти і вимикаю, накриваю кришкою і укутують рушником. А тим часом смажу на сковороді цибулю моркву і гриби на рослинній олії, солю. За цей час рис ввібрав всю воду, промию його трохи під водою, дамстечь ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Густий овочевий суп з червоною сочевицею

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Овочі для супу помити і почистити. Моркву, цибулю, картоплю і кольрабі порізати на кубики, брокколі розділити на суцвіття, зелена цибуля порізати кільцями, зелень дрібно нарубати. Закип'ятити два літри води, покласти в неї нарізані моркву, кольрабі, картоплю і цибулю і варити при несильному кипінні близько 15 хвилин. У цей час посолити супчик повкусу ....
    Читати далі

  • Котлетки "Ніжність"

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо перемолоти на м'ясорубці разом з салом, цибулею, часником. Булочки залити водою (або молоком), віджати і + до фаршу. Перемішати, посолити, поперчити і + жовтки (2), добре вимішати (можна навіть побити фарш об стіл). У мисці змішати яйця, соєвий соус, воду. Виробляти кульки, обваляти в борошні, потім в соусі з яєць і обсмажити на раст. маслі. Приємного поглинання ....
    Читати далі

  • Чилі кон-корні

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо обсмажити з цибулею на олії до рум'яної скоринки. Додати нарізані кубиками стиглі помідори, вогонь зменшити і тушкувати під кришкою, хв 20. Потім додати приправи. Все окрім солі, тушкувати ще хв 10, на середньому вогні, потім солимо і додаємо нарізану дрібно петрушку, і варену квасолю. Відразу ж можна подавати на стіл! Смачного!!!...
    Читати далі

  • наречений і наречена

    Інші  /  Інші рецепти

    форель або лосось або сьомгу обробити на порційні широкі шматки (без кісток) посолити і приправимо крупну цибулину ріжемо кільцями на деко змащений рослинним. маслом викласти рибу, скропити лимонним соком і забудемо на 15 хвилин а поки смажимо гриби з цибулею маслини ріжемо і змішуємо з подрібненою зеленню Кожен шматок риби прикрашаємо: кільцями ...
    Читати далі

  • Суфле з крабових паличок

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Крабові палички змолоти в комбайні. Цибулю порізати дрібно і обсмажити до прозорості потім додати терту моркву і смажити 5хв. Потім додати борошно, добре розмішати і розвести гарячим молоком. Білки відділяємо від жовтків, жовтки змішуємо з крабовими паличками зі смаженою цибулею і морквою, тертим сиром, сіль, спеції за смаком. Білки збиваємо в міцну ...
    Читати далі

  • Салат "Лисий хвіст"

    Салати  /  Інші салати

    Оселедець очистити, звільнити від нутрощів, шкіри і кісток, філе дрібно нарізати. Гриби порізати, обсмажити в раст. олії до готовності, окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю, з грибів і з лука видалити масло, гриби і цибулю перемішати, посолити за смаком. На плоске блюдо шарами викладаємо: філе оселедця, дрібно нарізану зелений цибулька, картоплю на тертці, змащуємо ...
    Читати далі

  • пірожочкі на зубок

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    лівер відварити, пропустити через м'ясорубку і змішати з дрібним обсмаженою цибулею. поки варитися зробимо тісто. масло, кефір, цукор, гашене соду змішати. борошна скільки візьме, тісто не круте. накатати кульки з волоський горіх, обваляти в борошні. розім'яти в руці і покласти 1коф. л. фаршу. заліпити. смажити швидко в расколенному маслі. дуже гарні з будь-яким супом ...
    Читати далі

  • "Везувій" (пошаровий холодний салат)

    Салати  /  Салат з печінки  /  Салат з печінкою і грибами

    Цей салат не претендує на новизну, від представленого на сайті відрізняється тим, що це не запікається в духовці. Але салат чудово йде на застілля, де збираються посидіти по-дорослому: ситно і смачно. Отже ... Картоплю відварюємо в мундирі. За цей час фарш солимо, перчимо, приправляємо і обсмажуємо на сковороді, злегка змащеній маслом, ...
    Читати далі

  • Аля Курочка

    Інші  /  Інші рецепти

    Курку натерти майонезом і спеціями. Курагу і чорнослив пропарити потім дрібно нарізати. Гриби з цибулею просмажити до напівготовності Перемішати гриби, курагу і чорнослив. Начинити курку отриманою сумішшю. запікати в духовці до готовності. перед подачею на стіл курку викласти на листя салату! Готово! Смачного!
    Читати далі

  • оселедець під морквою

    Салати  /  Інші салати

    яйця відчинити і потерти на тертці (дрібної) оселедець відчистити від кісток і порізати на дрібні шматочки гриби (краще лісові) обсмажити з цибулею на олії моркву тремо на тертці (великої) і обсмажуємо на соняшниковій олії викладаємо шарами оселедець гриби яйця морква кожен шар і верх промазуємо майонезом
    Читати далі

  • сальце "Єва"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Для початку сало режим пристойними кубиками. Яблука і капусту дрібно нарізаємо, моркву натерти, перемішати, залити бульйоном і поставити настоятися, протерти через сито. Після вилити це на сало разом з цибулею. Не лякайтеся, ви не помрете, сподіваюся ... Далі все це поставити в холодильник на 15-20 хвилин. І після урочисто подати до столу
    Читати далі

  • Котлетки курячі для еленас

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ще один варіант дитячого харчування. Льонок для тебе. Куряче філе разом з сирим луком прокрутити через м'ясорубку, додати рис, яйце, сіль, зелень. З готового фаршу сформувати коржі, на центр кожної покласти по шматочку вершкового масла. Згорнути у вигляді котлетки, обваляти в борошні і смажити з двох боків до готовності. Це у нас було на вечерю ....
    Читати далі

  • Картопляно-м'ясні котлети з ніжним грибним соусом.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картоплю очистити і відварити. Цибулю і часник нарізати кубиками і половину підмішати до фаршу. Посолити і поперчити. Картопля пюрировать з яйцем і змішати з фаршем. Зліпити 12 невеликих котлет і обсмажити їх в половині вершкового масла по 5 хвилин з кожного боку. Білі гриби залити 125 мл води. Печериці нарізати скибочками і згасити в маслевместе ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з грибами

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Зварений в мундирі картоплю нарізати кружечками. Цибулю нарізати і спасерувати на оливковій олії в глибокій сковорідці. Додати дрібно нарізані гриби і ще трохи все разом посмажити, доливаючи трохи води, якщо буде потрібно. Натертий на крупній тертці сир змішати зі сметаною. Взяти вогнетривку формочку, помістити на дно смажені з цибулею ...
    Читати далі

  • Салат "Піккаділлі"

    Салати  /  Інші салати

    Картоплю відварити "в мундирі". Очистити, охолодити, нарізати Змішати з луком і філе оселедця, порізаним на маленькі шматочки Заправити сумішшю з рослинного масла, гірчиці і невеликої кількості оцту
    Читати далі

  • Риба фарширована

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Беремо рибу, знімаємо з неї шкіру так щоб голова і хвіст були разом з шкірою у вигляді панчохи. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку разом зі смаженою цибулею і замоченим печивом або манкою .. Додаємо яйця сіль перець за смаком і молоко для соковитості. Замішуємо фарш і наповнюємо рибу готовим фаршем. Викладаємо її на деко на якому попередньо нарізаний ...
    Читати далі

  • Кабачковий пиріг з індичкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварну картоплю разом з сирим кабачком прокрутити через м'ясорубку, розбити яйце, з'єднати з підготовленим кефіром (в кефір додати соду і дати постояти, поки не з'являться Пузирки), розтопленим маргарином, посолити, додати борошно з розпушувачем і добре перемішати. Фарш: філе індички разом з цибулею прокурутіть через м'ясорубку, додати ...
    Читати далі

  • Котлети в соусі з плавленого сиру.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Робила курячі котлетки з сиром від wany05 - Восхитительно смачні !!!! Сир всередині - дуже сподобалося. Пропоную приготувати котлетки тушковані в сирі зовні. Отже. М'ясо перекрутити з цибулею на м'ясорубку. Змішати з яйцем і розмоченою булочкою. Додати італійські трави, сіль, перець. Мокрими руками сформувати котлетки, обваляти в борошні й обсмажити ...
    Читати далі

  • Лежні картопляні (Старовинне російське блюдо)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварену гарячу картоплю протерти, змішати з сирими яйцями. Квашену капусту згасити, в кінці тушкування Заправити сіллю, перцем, обсмаженою на салі цибулею. Приготовану картопляну масу викласти на обсипану борошном дошку, розрівняти, викласти на неї фарш з капусти з цибулею, закрити частиною картопляної маси, покласти на змащене салом ...
    Читати далі

  • Оселедчик у святковій шубці.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Варену буряк нарізати тонко пластинами. Викласти пластинки з буряка на харчову плівку. Желатин замочити в 100 г води на 30 хв. Нагріти, але не кип'ятити, до розчинення і остудити до 30 °. Желатином змастити шар буряка, посипати цибулею. Потім шар оселедця шматочками і авокадо пластинками. Всі шари промащувати желатином. Згорнути в рулет за допомогою ...
    Читати далі