Ми рекомендуємо

  • Торт "Хрусткий снікерсів із запеченими мюслями"

    Десерти  /  Торти

    Готуємо коржі: - Масло вершкове (розм'якшене) збити з цукром Містраль, по одному ввести жовтки, збиваючи міксером. Додати просіяне з розпушувачем борошно. - Замісити круте еластичне тісто, скачати в кулю. Поділити на 5 частин, накрити плівкою і залишити в холодильнику на 30 хвилин Готуємо безе: Збити 4 білка з дрібкою солі до утворення ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • салат "Овочевий пиріг"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Підготувати м'ясо і овочі - м'ясо запекти, овочі відварити і почистити, цибулю замаринувати в оцті на 20 хвилин, потім добре віджати. Укладати шарами на блюдо: - картоплю, порізану кубиком, перемішаний і змащений майонезом; - М'ясо з маринованою цибулею, шар змазаний майонезом; - Білок із зеленим горошком, змащений майонезом; - Терта морква ...
    Читати далі

  • Салат "Океан"

    Салати  /  Салат з рисом  /  Салат крабовий з рисом

    Варений рис і майонез добре перемішати. Крабові палички і червону рибу дрібно порізати. Варені яєчка натерти на дрібній тертці. Цибулю дрібно посікти. Салат укладати шарами в миску -ріс-крабові палички-яєчка-рис-червона риба-зелений лук-крабові палички-рис .. Потім миску з салатом перевернути на плоску тарілку і салат зверху посипати яєчком ...
    Читати далі

  • Просто риба (морський язик)

    Другі страви  /  Страви з риби

    Морський язик натерти сіллю з спеціями, лимоном і оставітьна 1:00. викласти в протвинь з цибулею Закрити фольгою Поставити в духовку на 40 хв. при Т 230. Потім зняти фольгу і на 5 хв. в духовку.
    Читати далі

  • М'ясо ніжне, соковите і зовсім не клопітка

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Духовка на 220 М'ясо порізати великими шматками як на шашлик Нашаткувати цибулю і викласти до м'яса разом з лаврушкой Полити лимонним соком і трохи пом'яти руками м'ясо з цибулею Всі продукти для заливки змішати М'ясо скласти у форму, вилити заливку на м'ясо Відразу поставити форму з м'ясом в духовку У процесі пару раз перешкодити У мене було готове через ...
    Читати далі

  • Рибні мішечки

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Філе горбуші нарізати кубікамію 2. Цибулю нарізати і обжпріть в рослинному маслі. 3. Листкове тісто тонко розкачати і нарізати на 4 квадрата 25 * 25. 4. Горбушу змішати зі смаженою цибулею і нарізаними яйцями. 5. Посолити і поперчити червоним перцем. 6. Викласти на квадратики. 6. Тісто побратима у вигляді мішечка, смужками тіста зав'язати 7. Випікати при 220 * ...
    Читати далі

  • Салат "Індигірка"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Нарізаємо заморожену рибу кубиками. Ріжемо дрібно цибулю. З'єднуємо рибу з цибулею, додаємо сіль і перець за смаком Подаємо на стіл. Смачного!
    Читати далі

  • Макаронник

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спіральки відварити, розмішати з раст. маслом, бринзою і викласти на деко. Фарш обсмажити з цибулею, помідором, сіллю, перцем і викласти на спіральки. Яйце змішати зі сметаною і викласти на фарш. Зверху посипати тертим сиром.
    Читати далі

  • Грудки під сиром із картоплею і грибами.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Грудки обсмажити з двох сторін полити майонезом, зверху сир, закрити кришкою і поставити на слабкий вогонь. Картоплю відварити, очистити, обсмажити з цибулею і грибами до готовності, посипати зеленню. Можна подавати.
    Читати далі

  • салат соняшник

    Салати  /  Інші салати

    Салат "Соняшник" рецепт: шарами викласти 1варений картопля 2обжаренное куряче феле з цибулею. 3шампіньони 4сир зверху тертий біло, в серединку жовток. половинки маслин. між кожним шаром майонез, пелюстки-чіпси :)))
    Читати далі

  • Зрази грибні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити, розім'яти в густе пюре Гриби з цибулею обсмажити і тушкувати до готовності Взяти картопляну масу, розкачати, приблизно в 1.5 см заввишки, вирізати круглі форми, як для пирогів діаметром 7-8 см. На кожен картопляний гурток покласти смажені гриби з цибулею і скачати в кульку, щоб гриби виконували роль начинки. Надати виробу форму ...
    Читати далі

  • Баранина тушкована з картоплею

    Інші  /  Інші рецепти

    Баранячі реберця розділити на порції Цибулю нарізати півкільцями М'ясо з цибулею обсмажити в олії Картоплю почистити і нарізати четвертинками Все скласти в каструлю, зверху покрити зеленню, тертою морквою, посолити, поперчити, приправити орегано, базиліком, кропом, залити водою і тушкувати близько години.
    Читати далі

  • Салатик на вечерю

    Салати  /  Салат з овочів

    1. Морквину почистити і натерти на тертці, посолити, поперчити злегка і поки відставити убік 2. Тим часом добре посмажити грибочки з цибулею 3. соеденілі гриби і морквину 4. Заправити майонезом 5. Дрібно порізати зелень
    Читати далі

  • Кекс з лососем

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Порізати лосося на дрібні шматочки, консервованого розкришити, вийнявши кісточки. Змішати борошно з сиром, цибулею, перцем, лососем і розпушувачем. Перемішати. Збити яйця з молоком, додати масло і ще раз збити. Частинами додати борошно і ретельно перемішати. Викласти тісто в змащену олією форму і випікати в попередньо нагрітій ...
    Читати далі

  • Котлети пікантні з овочевим рагу «Щедра осінь».

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти на середній тертці, спассировать на ложці олії і остудити. Кабачок разом зі шкіркою натерти на середній тертці, сир натерти так само. З чорного хліба зрізати кірки, розкришити і залити пивом до розм'якшення. 2. Змішати фарш з хлібом, овочами, сиром і прянощами. Додати сіль і цукор, вбити яйце. Вимісити ...
    Читати далі

  • Салат "Курочка"

    Закуски  /  М'ясні

    Філе відварити і порізати кубиками 2 на 2 см. Моркву натареть на тертці і протушкувати до напівготовності з порезаной на кубики цибулею (на рослинній олії, але масла дати по-мінімуму, кришкою не накривати). Шампіноьни очистити і порізати не дрібне, додати до моркви і тушкувати до готовності. (шампіноьни пускають сік). Коли овочі охолонуть Дода їх до курки, заправити ...
    Читати далі

  • Грибний суп з галушками з пармезану

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Гриби обсмажити з цибулею і часником. Залити бульйоном і проварити до готовності. Для клецек змішайте всі інгредієнти. Скачайте ковбаску і розріжте її на шматочки. Опускайте в киплячий суп і варіть, поки не спливуть. До речі, можна їх зварити заздалегідь, а потім обсмажити на вершковому маслі і опустити в суп.
    Читати далі

  • Закусочні "пальчики"

    Закуски  /  М'ясні

    Куряче філе пропустити через м'ясорубку разом з цибулею і окостом, додати сухарі, вершки, сіль, улюблені спеції. Сформувати котлетки у вигляді «пальчиків», обсмажити в рослинній олії. При подачі укласти зверху на «пальчики» смужки запеченого і очищеного від шкірки перець.
    Читати далі

  • салат "сімейство сонечок"

    Салати  /  Інші салати

    Порізати свинину соломкою і обсмажити з цибулею на раст. маслі. буряк, морква, картопля натерти на тертці для корейської моркви. картопля промити в холодній воді, щоб змити крохмаль. на розігрітій олії обсмажити маленькими порціями картопля злегка присолюючи. морква і буряк сирі. все складати шарами, прослаівая сіткою майонезу. верхній шар...
    Читати далі

  • Шашлик

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зелень подрібнити, цибулини розрізати на 4 часточки. Шию нарізати, посолити, поперчити, скропити оцтом, перемішати з зеленню і цибулею, скласти в емальовану каструлю або скляну банку. Залишити мінімум на 3-4 години. На шампура насадити щільно м'ясо упереміж з цибулею. Смажити на багатті перевернувши один раз.
    Читати далі

  • Макарони з грибами

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Макарони відварити в підсоленій воді, відкиньте на друшляк. Гриби наріжте тонкими скибочками, обсмажте на олії. Змішайте гриби з нарізаним півкільцями і обсмаженою цибулею, по соліть, по перчите. Макарони з'єднайте з грибами, додайте насіння кмину. При подачі оформіть кружечками огірка, зеленою цибулею і зеленню.
    Читати далі