Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Рибні котлети з соусом Ремулад

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу з цибулею пропустити через м'ясорубку, додати інші компоненти і дати постояти. Викладати ложкою на гарячу сковорідку і смажити, як оладки. Соус - дуже смачний. У мене була готова суміш майонезу і дижонской гірчиці, яка називається Діжоннез, але якщо ні, то можна зробити самим. Всі компоненти для соусу змішайте. При подачі полити ...
    Читати далі

  • Террін з курки з сиром і перцем

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Куряче філе подрібнити блендером або в комбайні, або порубати в м'ясорубці через сітку-насадку для "Бет-Строганов". З'єднати з цибулею, прокручувалися через м'ясорубку, сиром, натертим на крупній тертці. Додати сіль, перець, вершки, яйце, борошно і добре перемішати. Прибрати в холодильник мінімум на 1:00. Охолоджений фарш викласти у форму (попередньо ...
    Читати далі

  • Грибний пиріг

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Яйця розтерти з сіллю і цукром. Додати нарізаний пластівцями маргарин, молоко і ретельно розмішати, після чого додати борошно. Тісто має вийти як на млинці. Гриби обсмажити з цибулею в малій кількості жиру. Змастити форму маслом і вилити в неї 2/3 тіста, далі гриби, кріп, тертий сир і залишився тісто. Поставити в теплу духовку і випікати ...
    Читати далі

  • Суп-пюре овочевий

    Перші страви  /  Інші супи

    гарбуз і картотфель почистить і нарізати кубиками, закинути в підсолений бульйон і варити до готовності ... печериці нарізати великими кубиками й обсмажити з цибулею ... хліб підсушити в духовці / на сковороді / і натерти Честноков .... коли зваритися гарбуз і кртофель , половину бульйону злити в чашку ... до овочів додати сухарики і все ретельно перемолоти ...
    Читати далі

  • Турецькі коржі з м'ясом

    Інші  /  Інші рецепти

    в кефір додати сіль, соду, додати борошно, замісити тісто. Перемолоти філе з цибулею (бажано на блендері), додати зелень, перець, сіль, добре перемішати. Приготувати з тіста однакові кульки, прим'яти їх рукою, покласти фарш, зібрати тісто як мішечок. Тепер акуратно, не торапясь починаємо розгортати тонший, укладаємо на суху сковорідку, попередньо ...
    Читати далі

  • Булочка з начинкою на сніданок

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Цибулю і бекон обсмажити, викласти на серветку, щоб зняти зайвий жир. Шпинат нарізати і припустити на гарячій сковорідці буквально дві хвилини. Змішати з яйцями, ріккоттой, гірчицею, цибулею і беконом. Приправити до смаку. Додати половину сиру. З круглої булочки вийняти акуратно м'якуш. Нафарширувати. Посипати сиром і запекти. Приблизно ...
    Читати далі

  • Картопля, запечена в сметані

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Картоплю очистити, зробити поперечні надрізи, але до кінця не прорізати. Форму змастити олією. Викласти картоплю у форму надрізами вгору. Посолити. Посипати дрібно порізаними цибулею і часником. Бульйон змішати зі сметаною, петрушкою і кропом, залити картоплю. Випікати в розігрітій духовці до готовності. Витягнути і відразу ж посипати ...
    Читати далі

  • Грибочки фаршировані «барила»

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    З грибів зрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо, з'єднуємо з подрібненою цибулею. Грибну суміш обсмажуємо на рослинному маслі, солимо, перчимо, з'єднуємо з зеленню і сухарями. Капелюшки грибів складаємо в посуд для запікання, викладаємо по шматочку вершкового масла і запікаємо в мікрохвильовці хвилин 10. На половину капелюшків викладаємо грибну суміш ...
    Читати далі

  • курячі брізолькі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У курячий фарш додати сіль, перець, улюблені спеції. Печериці обсмажити з цибулею на раст. маслі. З яєць і молоко спекти млинці- омлетики з розрахунку 1 яйце-1 ст. л. молока. Намазати на кожен омлетик фарш, викласти на край обсмажені гриби, згорнути рулетом. Викласти рулети у форму, запекти протягом 20-30 хв.
    Читати далі

  • Салат Альма

    Салати  /  Салат з авокадо  /  Салат з тунцем і авокадо

    Авокадо розрізати на 2 половинки, м'якоть вишкребти і зробити пюре з додаванням чуточки лимонного соку, щоб не чорніло. Креветки обсмажити, дві відкласти для прикраси, інші нарізати. Рибу розібрати на дрібні шматочки, додати цибулю, часник і перчик. Приправити майонезом або крем-чізом (можна взагалі не додавати), сіллю і наповнити половинки ...
    Читати далі

  • Салат з весняної капусти з паприкою і беконом

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Спробуйте приготувати такий салат, дуже цікавий смак! Промиємо овочі, капусту і перчик, поріжемо смужками. Обсмажити на сухій сковороді насіння, відставимо остигати. Лук очистимо, поріжемо кубиками і обсмажити разом з беконом. З'єднуємо всі компоненти, необхідні для соусу, перемішаємо. Складаємо в ємність капусту, перець і бекон з цибулею, заправляємо ...
    Читати далі

  • Гарбуз з каррі

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Гарбуз нарізати кубиками, цибулю подрібнити. Обсмажити гарбуз з цибулею, посолити, додати суміш спецій, обсмажувати, помішуючи, щоб спеції розкрили свій аромат і обволокли гарбуз. У самому кінці влити вино, помішуючи, дати йому випаруватися, додати чилі за смаком. Накрити блюдо кришкою і дати настоятися. Подавати, посипавши підсмаженими гарбузовим насінням ....
    Читати далі

  • Картопля в італійському стилі

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Картоплю очистити від шкірки, нарізати товстими брусочками (приблизно товщиною 2-2,5 см) Відварити в киплячій воді (варити рівно 3 (!) Хвилини) Виловити шумівкою, дати стекти воді. Форму для запекамія змастити оливковою олією, викласти картопля не товстим шаром. Поперчити, посолити, посипати нарубаним часником, дрібно нарізаною цибулею, полити ...
    Читати далі

  • Cалат Даная

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Морква нарізати довгими стрічками. Курку - кубиками. Змішати з капустою і цибулею. Для песто змішати в комбайні базилік, кінзу, пармезан, часник, кедрові горіхи і масло - все на око. Пропорції можна взяти на нашому сайті. Хто як любить. Песто змішати з вершками, приправити. Заправити салат. Дуже смачно і незвично, спробуйте!
    Читати далі

  • Окрошка. Фітнес-лайт!

    Перші страви  /  Окрошка  /  Окрошка на кефірі

    1. Поставити варити курячу грудку. Для цього закип'ятити воду з цибулею та морквою, посолити і в крутий окріп опустити грудку. Дати прокипіти рівно 3 хвилини і вимкнути вогонь. Залишити остигати в бульйоні. 2. Зварити перепелині яйця круто, а куряче-трохи щільніше, ніж всмятку. Остудити під холодною водою, очистити. 3. Овочі вимити, редис очистити ....
    Читати далі

  • Салат "Зелений"

    Салати  /  Салат з овочів

    Капусту шпіц порізати соломкою, редьку і кольрабі натерти на тертці. Яблуко очистити від шкірки і теж натерти на тертці, скропити лимонним соком. Для заправки з'єднати оливкова олія, сіль і лимонний сік. Всі інгредієнти з'єднати, полити заправкою і перемішати. Викласти в салатник або на тарілки. Готовий салат я посипала зеленим ...
    Читати далі

  • пиріжки на швидку руку

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. збий молоко і масло, перемішай з борошном, замісити круте тісто, розкачати його і зроби стаконом 12-16 кружечків. 2. для начинки можна взяти підсмажену з цибулею капусту, яйця з цибулею або варення. 3. начини пиріжки і підсмаж їх на розігрітій сковороді до появи золотистої скоринки.
    Читати далі

  • Салат "Окінава"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Зробити заправку з сиру, гірчиці, соєвого соусу, Васабі, соку і цедри лайма, імбиру, перемішавши всі інгредієнти. Цибулю нарізати кільцями. Викласти листя салату на тарілки в центр, на листя покласти шматочки крабів, полити крабове м'ясо заправкою, присипати зеленою цибулею і червоним перцем.
    Читати далі

  • пиріг із сьомги

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    на вершковому маслі підрум'янити цибулю. філе нарізати кубиками й обсмажити з цибулею 5хв. в теплому молоці розпустити дріжджі + цукор збити яйця з сіллю, додати раст. масло, молоко з дріжджами, борошно. додати обсмажену сьомгу, поперчити натерти сир прямо в тісто. кабачок нарізати тонкими смужками, викласти на дно змащеної форми зверху на кабачки ...
    Читати далі

  • Салат "Данилкін"

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю і моркву на крупну тертку і потім обсмажити на олії. яйця відварити Сметану змішати з соєвим соусом - це просочення шарів салату. Кільку розім'яти виделкою. Салат викладати шарами і промащувати сметаною з соєвим соусом килька-морквина з цибулею-яйце і ще раз повторити. Прикрасити часточками яєць і маслинки.
    Читати далі