Ми рекомендуємо

  • Гречана каша з грибами

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1. Закип'ятити воду і опустити пакетик з гречкою в каструлю. Варити на повільному вогні 20 хвилин. 2. Цибулю і моркву почистити. Цибулю порізати соломкою, моркву натерти на тертці. 3. Цибулю посмажити на оливковій олії протягом 1 хвилини, додати моркву і ще посмажити протягом 2-3 хвилин. 4. Гриби очистити, помити і порізати на скибочки. Додати гриби ...
    Читати далі

Ви шукали: варення з айви

  • Варення з айви

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Айву помити, губкою відтерти пухнастість, розрізати на четвертинки, видалити серцевину, потім порізати на дольки, шириною 3-5 мм. Скласти все в таз (у мене 5-літрова каструля з товстим дном), пересипавши шари цукром, налити води (100 р не більше! А то буде дуже жидко). Включити великий вогонь, дати закипіти і 2 хвилини побулькать. Знімаємо і ...
    Читати далі

  • "Сире варення з айви"

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    Я Вам хочу запропонувати рецепт варення, в якому зберігаються всі вітаміни, аромат і смак фрукти. Таке варення можна приготувати з груш і яблук. Айву вимийте гарячою водою, просушіть і натріть на великій тертці, залишаючи серединку. З сердцевінок ви зваріть ароматний і смачний компот. У натерту айву покладіть всю норму цукру і ретельно пермешать ...
    Читати далі

  • Варення з айви "Янтар")))

    Десерти  /  Інші десерти

    Айву вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину, очистити від шкурки Шкурки айви покласти в посуд, залити водою 1800л + 1стакан, поставити варити Тим часом, айву нарізати півкільцями. Водою заливати не треба-зайва процедура-нічогісінько з нею не трапиться))) Коли айвові шкурки закиплять, дати поваритися 3-5хв. Самі шкурки виташіл шумівкою. Я викидаю, а ...
    Читати далі

  • Варення з айви на сливовому відварі

    Десерти  /  Інші десерти

    нарізаємо дрібними часточками айву, додаємо цукор, додаємо сливовий відвар і лимонний сік. Варимо в три етапи по 20 хвилин і заливаємо в банки. Приємного чаювання.
    Читати далі

  • Варення з айви (варіант)

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    Айву промити, очистити від шкірки, розрізати, видалити серцевину і нарізати. Шкірку айви покласти в каструлю, залити холодною водою, довести до кипіння на невеликому вогні і, давши покипіти 2-3 хвилини, зняти з вогню і процідити відвар. Потім айву покласти в окрему каструлю, залити процідженим відваром так, щоб він тільки покрив айву, і варити (10-15 ...
    Читати далі

  • Варення з айви

    Десерти  /  Інші десерти

    Добре визріла або навіть перезрілу айву вимити розрізати на 4-8 частин очистити шкірочку вирізати насінні гнізда разом з кам'янистим шаром. Покласти в каструлю залити водою довести до кипіння і проварити до розм'якшення (10-15 хв). Остудити в холодній воді. На відварі приготувати цукровий сироп взявши 800 г цукру на 3 склянки відвару довести ...
    Читати далі

  • "Куряче філе на швидку руку для гурманів"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе нарізати шматочками середньої величини. Полити соєвим соусом, додати айвовое варення, натертий імбир і томатну пасту, добре перемішати і залишити мінімум на 10 хвилин. Обсмажити м'ясо на оливковій олії протягом 7-10 хвилин, постійно перемішуючи. Вогонь повинен бути трохи менше сильного. Коли м'ясо покриється ніжною скоринкою з усіх боків, ...
    Читати далі

  • Варення з айви

    Закуски  /  Інші заготовки

    На 1 кг айви - 1,5 кг цукру Айву очистити від шкірки, розрізати, видалити серцевину, нарізати скибочками або часточками, покласти їх в каструлю, залити холодною водою так, щоб вона тільки покрила айву, і зварити до м'якості. Після цього айву вийняти шумівкою, а відвар процідити. У таз для варення покласти цукор, влити 1,5 склянки відвару, отриманого ...
    Читати далі

  • Варення з айви японської

    Закуски  /  Інші заготовки

    Для приготування варення беруть плоди з таких рослин, в плодах яких міститься мало кам'янистих клітин. Добре доспілі жовті плоди ретельно вимити, очистити від шкірки і, видаливши серцевину, нарізати часточками. Підготовлену айву опустити в киплячий сироп, довести до кипіння і залишити на кілька годин. Знову довести до кипіння і залишити ...
    Читати далі

  • Пиріг Мозаїка

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    За даними інгредієнтам замісити м'яке тісто, розділити навпіл. В одну частину ввести 2 ст. ложки порошку какао. Поставити тісто в тепле місце на 2:00. Розділити світле тісто на 2 частини, розкачати в 2 коржа. Тісто з какао також розділити на 2 частини і розкачати 2 коржі Діаметр коржів повинен бути дорівнює діаметру дна рознімної форми для випічки ....
    Читати далі

  • Печиво "Пальчики оближеш"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Жир м'який змішати з цукром і розтерти до білого, додати яйця, перемішати, соду, і борошно стільки скільки візьме тісто але не забити. Невелику частину тіста покласти в морозилку а інше тісто розкачати і змастити варенням, у мене було варення з айви і груші, потім дістаємо злегка замерзле тісто і трьом його на крупній тертці на тісто з варенням, ...
    Читати далі

  • "Клієнт дозрів! Несіть дичину!" - Оленіна

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    До праздіков хотілося щось неповсякденного, качку робили на "чоловікову" Різдво (та, яка дівчинка була), смачно вийшло, але з фотосесією вийшла непруха - при сервіруванні пролила 2 склянки соусу (жірнючій!) На кухні на підлогу і, поки я прибирала, мої домочадці залишили від вкуснючая дівчинки шматочок для мене і остов кістяний непривабливий ......
    Читати далі

  • Айвове варення з мигдалем

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    Як же я люблю айву - і в сирому вигляді, і в гарячих обідах, і в ароматних вареннях ... А ще я люблю ... просто дивитися на цей чудовий фрукт, вдихати його неповторний аромат ... А які красиві дерева, коли гілки під вагою плодів схиляються вниз ... Вообщем в цьому році у нас небувалий урожай айви на дачі - об'їлися, наготувала я варення, ...
    Читати далі

  • Апельсиновий мармелад

    Десерти  /  Желе та муси

    З апельсинів вичавити сік. Залишити. Корки трьох апельсинів нарізати, скласти в сотейник, додати фруктовий цукор, влити півлітра води і довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 10 хв. Відвар остудити до кімнатної температури, процідити (кірки злегка віджати). Змішати відвар з соком, додати агар і ретельно розмішати. Залишити на годину для набухання ....
    Читати далі

  • Печінка в цибульному соусі для любителів і тих, хто не дуже ...

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Ось корисно і смачно - печінка-то ... та ось якось не завжди вона добре виходить! Те пересмажилося, то недожарішь, то жорстка виходить ... у мене принаймні така проблема ... (була! Досі! А тепер вже немає ...) А ось ще є такі особистості - не любимо, мовляв .. . Я приготувала за рецептом чудесного кулінарчіка Лейлочкі з кухарчука - правда, ...
    Читати далі

  • струдель по-молдавськи

    Вироби з тіста  /  Рулети

    1. Запарте мак і родзинки, дайте постояти, злийте воду і розітріть мак. 2. Горіхи подрібніть. 3. Буряк натріть на тертці, айву очистіть від шкірки і поріжте невеликими шматочками або потріть на тертці 4. Буряк і айву злегка припустіть на маленькому вогні з ложкою меду. 5. Змішайте мак, горіхи, родзинки, айву і буряк. 6. Готове листкове тісто розкачайте, ...
    Читати далі

  • Варення з кавунових кірок і цукати з нього.

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    ВАРЕННЯ: Кавунові кірки чистимо від зеленої шкірки. Заливаємо холодною водою, яку заздалегідь змішали з содою. Залишаємо при кімнатній температурі на добу. Потім кірки ретельно промиваємо водою. Ріжемо їх кубиками не дрібні, але і не дуже великими. Перекладаємо в каструлю і засипаємо цукром. Ставимо на слабкий вогонь і додаємо сік і цедру лимона ....
    Читати далі

  • філе індички під "ковдрою" з айви

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Заздалегідь приготувати «ковдру» з айви. Айву вимити, висушити, зубочисткою зробити багато проколів по всьому плоду, в два їх них вставити по гвоздиці. Айву загорнути в два шари фольги і запекти в духовці при 200 с до м'якості. (45-50 хв). Вийняти, остудити, зняти шкіру, гвоздику викинути. Розрізати на 4 частини, видалити плодоніжки і насіння. Потерти ...
    Читати далі