Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Ярцах долмаси (Голубці)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину пропускають разом з луком через м'ясорубку, додають сіль, перець, зелень, рис, попередньо замочений горох і масу перемішують. Приготований фарш загортають у ошпарені виноградне листя. Голубці укладають у посуд, додають бульйон, сало і гасять. Подають під власним соусом, посипавши корицею і м'ятою. Окремо подають ...
    Читати далі

  • Пельмен - жульєн

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Якщо у вас залишилися пельмені або просто набридло їх відварювати або смажити ... Спочатку я хотіла зробити пельмені в горщиках за звичайним рецептом, але хвора фантазія штовхнула мене на таку ось імпровізацію. Пропоную вашій увазі варіант жульєну з пельменів. Судіть самі, що вийшло. Обсмажуємо пельмені. Обсмажуємо цибулю до прозорості, ане ...
    Читати далі

  • Соус і м'ясо (відбивні замариновані в яйці)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Хочу відразу сказати, щоб не закидали тухлими помідорами :), що відбивні все готувати вміють, але я хочу поділитися двуми своїми "особливостями" приготування ніжних відбивних. Це вибір м'яса і маринад. Свого часу мене цьому навчила мама. М'ясо для відбивних завжди беру лопатку і саме у кістки (частина на фото1, фотографувала раніше і ставила ...
    Читати далі

  • Пиріг з м'ясом і капустою

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: в теплому молоці розчиняємо дріжджі, додаємо цукор, сіль, розмішуємо, трохи борошна, олії, поступове додаємо борошно замішуючи тісто, тісто має бути слабшим пельменного і злегка липнути до рук. Поставити в тепло на 1:00. В цей час готуємо начинку: Фарш обсмажити під кришкою з додаванням води, щоб не пересушити, ...
    Читати далі

  • Салати - "гніздечко"

    Салати  /  Інші салати

    Салат "Гніздо лелеки" Спершу робимо основний салат: ковбасу, білок від яєць (жовтки підуть на виготовлення яєчок), огірки, картоплю ріжемо соломкою. Цибулю дрібно шаткуємо. Все це перемішуємо в чашці, солимо, перчимо і заправляємо рослинною олією. Тепер робимо яєчка: жовтки розминаємо виделкою, додаємо сир, чорний перець, трохи сипучого часнику ...
    Читати далі

  • Запіканка з риби і грибів

    Другі страви  /  Запіканка  /  Рибна запіканка

    Гриби очистити, промити, обсушити, нарізати невеликими шматочками. Цибулю подрібнити. Розтопити на сковороді 1 ст. л. масла, обсмажити цибулю (3 хвилини), додати гриби. Ось тут, не лайте мене - я розкришила в сковороду половинку грибного кубика. Я намагаюся не використовувати подібні речі, але у печериць все одно не такий аромат, як у лісових грибів, ...
    Читати далі

  • Колобки з м'ясом і кунжутом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Готуємо тісто: З'єднуємо молоко і воду, додаємо сіль, цукор. Добре перемішуємо. Додати рослинне масло, дріжджі і дати трохи постояти для набухання дріжджів. Всипати борошно всю і замісити тісто. І поставити тісто в тепле місце хвилин на 40-50, щоб воно підійшло. Робимо м'ясний фарш: М'ясо крутимо в м'ясорубці разом з цибулею, потім солимо, ...
    Читати далі

  • Салат з маринованого буряка "Квіткова клумба"

    Салати  /  Салат з овочів

    Спочатку замарінуем буряк. Для цього змішаємо в чаші оцет і оливкове масло, посолити, поперчити, додамо цукор і видавлений через прес часник. Всі перемішаємо. Буряк наріжемо довгою тонкою соломкою, викладемо в глибоку чашу і заллємо маринадом. Маринуємо протягом 1-1,5 годин. Поки буряк маринується ріжемо сиру моркву тоненькою соломкою. Куряче ...
    Читати далі

  • млинці фаршировані лососем

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Начинка: філе лосося промиваємо водою, обсушуємо паперовою серветкою, солимо, перчимо, посипаємо розмарином і запікаємо в духовці, при температурі 200 градусів. Після того як філе готове, його потрібно остудити. У остигнула риби відокремлюємо шкіру від м'яса. М'ясо риби рубаємо в блендері до пастоподібної консистенції. Робимо зажарку: дрібно режим цибулю і смажимо його ...
    Читати далі

  • Пиріг з начинкою з брюссельської капусти

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Замішуємо тісто з перерахованих інгредієнтів і залишаємо його полежати поки будемо займатися начинкою. Для начинки, ріжемо моркву і цибуля не дрібно, брюссельську капусту я порізала на четвертинки, сильно дрібну на половинки. Морква з луком трохи підсмажуємо, а потім туди додаємо капусту і лаврушку, підсмажуємо хвилини 3-4, додаємо соєвий ...
    Читати далі

  • ХЕ ІЗ КУРЯЧИХ пупка (варіант)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Пупки очистити від внутрішньої плівки, добре промити і відварити протягом 40 хвилин. Коли пупки будуть зварені і охолоджені їх треба нарізати соломкою. Маринуємо овочі: - моркву натерти або нарізати соломкою, - болгарський перець - соломкою - огірки - соломкою - 1 головку цибулі - півкільцями Всі нарізані овочі перемішати, посолити, покласти цукор, ...
    Читати далі

  • Курінна грудка з рисом каррі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Куряче філе вимити, обсушити, посолити, поперчити, змастити йогуртом і залишити на 60 хвилин. У каструлю покласти рис, додати лимонний оск, всі перераховані спеції, 1/2 ч. Ложки солі і залити 500мл води. Довести до кипіння, потім варити на маленькому вогні 20хвилин. 2. Філе загорнути у фольгу і запікати в духовці 12 хвилин при 180 градусах ....
    Читати далі

  • Свиня в мандаринах

    Інші  /  Інші рецепти

    Очищений і подрібнену цибулю обсмажити на вершковому маслі, додати в нього 1ст ложку цукру, злегка посолити. Потроху влити півсклянки овочевого бульйону, щоб маса загусла до стану карамелі. Окремо протягом в 8-10 хвилин обсмажувати свинячі медальйони, присоливши і поперчивши, після чого зняти їх зі сковороди. У що залишився м'ясний бульйон влити ...
    Читати далі

  • м'ясо "мішок з подарунками"

    Інші  /  Інші рецепти

    готуємо фарш із м'яса яке подобається. заправляємо цибулею і спеціями (як на пельмені) ліпимо з нього колобки розміром з мандарин і кожен колобок розплющуємо в коржик. в середину кожного коржика кладемо пару чайних ложок грибної начинки (будь-які гриби тушковані в сметані) і шматочок слівоч. масла. згортаємо назад в колобок і пакуємо в фольгу ...
    Читати далі

  • Молочний суп "По- тайськи"

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Часник подрібнити. Філе курки нарізати невеликими шматочками. Моркву очистити і нарізати соломкою. 2. Сковороду нагріти, додати оливкове масло і обсмажувати курку, часник і моркву. 3. Рис Індіка відварити в підсоленій воді до готовності. 4. Креветки відварити і очистити. 5. У невелику каструлю викласти обсмажені овочі, додати молоко, ...
    Читати далі

  • Млинці з тріскою

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Печемо млинці за своїм улюбленим рецептом. Я в основному печу на газованій воді. (яйця + молоко + газ. вода + борошно + сіль + цукор) З написаних інгредієнтів виходить 6-7 млинців діаметром 23 см. Для начинки філе тріски перемелюємо за допомогою блендера (або м'ясорубки) разом з цибулею пореєм. Додаємо натертий на крупній тертці сир (50 гр), солимо до смаку ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет з рисом і грибами.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    У фарш додати подрібнену цибулю, яйця, манку, посолити і поперчити за смаком. Прибрати в холодильник на 1:00. Готуємо начинку. Відварити і охолодити рис. Обсмажити гриби з цибулею. Яйця відварити і нарізати невеликими кубиками. Все з'єднати разом. Фарш викласти шаром 1-1,5див на плівку, змочену водою. По середині викласти начинку і соедінітьвсе ...
    Читати далі

  • Запіканка з фаршем з овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварюєте нессколько картошек, відчистив шкіру, нарізати великими на 4 частини і підсоливши воду. Cмазиваете форму (сковорду) трохи маслом, перший шар натераем картоплю на крупній тертці. Другий шар трохи підсмажений м'ясний фарш з цибулею і трошки помідорового соку, третій шар нарізану кільцями цибулю і помідори. 4-тий шар я зробила випечені ...
    Читати далі

  • Листкові пиріжки з рисом і грибами.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Спочатку поставимо варити пакетик з рисом "Акватика mix" ТМ Містраль згідно інструкції на коробці. 2. Поки вариться крупа ми піджаримо гриби з цибулею. Печериці і ріпчасту цибулю дрібно порізати і підсмажити на вершковому маслі до готовності. 3. Відварений рис перемішати з грибами і посолити за смаком. 4. Листкове тісто розкачати. вирізати чайним ...
    Читати далі

  • Овочеве рагу

    Інші  /  Інші рецепти

    Капусту порізати кубиками, кинути в киплячу воду (я не солив), зменшити вогонь на чверть і дати закипіти, злити через 5 хв кипіння. Порізану кубиками картоплю обсмажити на сильному вогні з невеликою кількістю рослинної олії (не до готовності!). Довільно порізану цибулю або обсмажити, або пасерувати. Моркву кружечками, на мій смак, ...
    Читати далі