Ми рекомендуємо

Ви шукали: том ям

  • Steak Diane (стейк Діана)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    У цьому рецепті 2 "секрету": 1. м'ясо повинно бути дуже тонке 2. соус робиться дуже швидко і послідовно. Потрібно купити дуже гарне м'ясо (антрекот, міньйон і т. Д). Якщо є жир, відрізати його, у нас і так жирів від соусу вистачить з надлишком. Отже, приступимо. М'ясо прокатати як слід качалкою. Спочатку поперек, потім уздовж. Звичайно можна,...
    Читати далі

  • Сирний суп з овочами і оливками

    Перші страви  /  Інші супи

    У моєму будинку завжди є плавлення сирки ось для таких супчиків! На цей раз закупили з шматочками бекону, дуже цікавий смак))) Можна також взяти м'який плавлений сир в коробочках. Спочатку наріжемо велику картоплину і моркву кубиками, капусту відділимо від стовбура і розберемо на суцвіття, наріжемо для зручності і щоб швидше зварилася. Заливаємо ...
    Читати далі

  • Кава як десерт

    Інші  /  Безалкогольні

    1. Кава поміщаємо в турку (джезву), заливаємо водою і ставимо на вогонь. У класичному випадку такий кава готується на гарячому піску, але відмінно для цих цілей служить конфорка-коло електричної плити або на розсікач полум'я на маленькому вогні повільно Томім на газовій конфорці. 2. Жовтки з додаванням цукрового піску збиваємо міксером за допомогою ...
    Читати далі

  • Тушковані баранячі голяшки з нутом і соусом з овочів

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Моркву і цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а в цей час розігріваємо утятніцу і наливаємо в неї масло. Обсмажуємо голяшки на олії з усіх боків і викладаємо їх на тарілку. У масло викладаємо моркву, цибулю і часник, обсмажуємо все до золотистого кольору. Повертаємо голяшки в каструлю додаємо порізані томати, томатний сік і склянку бульйону. Солимо, ...
    Читати далі

  • Холодець з 4-х сортів м'яса з грибами

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо промиваємо, закладаємо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і зливаємо. Знову промиваємо, заливаємо водою доверху, доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо при слабкому кипінні години 3. Моркву чистимо, айву звільняємо від кісточок, крупно ріжемо. Цибулю чистимо або просто моєму. Додаємо в бульйон цибулю, селеру, моркву, айву, приправи, ...
    Читати далі

  • Варено-печена курячий рулет з грибами, шпинатом і горішками в медово-соєвому соусі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Спочатку справах пряний бульйон: для цього також я використовую куряче м'ясо (філе), яке варю з додаванням великої кількості спецій (сіль, перець, лаврове листя і базилік). Коли бульйон доведений до кипіння, його вимикаємо і даємо охолонути, але не сильно. Гриби миємо, чистимо, ріжемо соломкою і припускаємо на соняшниковій олії + додаємо трохи куркуми ....
    Читати далі

  • Ридання та овації: французький цибулевий суп

    Перші страви  /  Супи  /  Цибульний суп

    Є кілька правил, які потрібно спочатку запам'ятати про цибульному супі. По-перше, бульйон. Він повинен бути яловичим, якщо ви хочете приготувати справжній цибульний суп. По-друге, вино, французьке, сухе, біле, ароматне. Стакан вина обов'язково додаємо в суп. Решта допиваємо в процесі. По-третє, сир. Він повинен бути досить жирним, ...
    Читати далі

  • Курка, фарширована млинцями з печінкою

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з печінкою

    Про те, як препарувати курку, я вже розповідала. Головна відмінність від традиційних читаних мною способів - курка обробляється з спинки :) Кісточки виймаємо. Іншу м'якоть розподіляємо, по можливості, рівномірно по шкірці. Технологія приготування млинців така: збиваємо яйця, додаємо половину молока, сіль, цукор, потім поступово ...
    Читати далі

  • швидкий суп

    Перші страви  /  М'ясні

    У всіх адже буває таке, що прибігаєш додому, хочеться гаряченького поїсти, а вдома як на зло немає нічого ... Мене рятує мій улюблений супчик ... а вже як він подобається дітям з прогулянки! (особливо взимку) Загалом прямо в каструлю наливаємо маслечка (до речі, можна і топленого). Ставимо на вогонь. Ріжемо цибулю і кидаємо прямо в каструлю. Трьом моркву і туди ...
    Читати далі

  • Макарони з курячим філе і сирним соусом з паприкою

    Закуски  /  М'ясні

    Макарони відварюємо до готовності. Перець ріжемо дрібними кубиками. Цибулю і часник подрібнюємо. Куряче філе ріжемо НЕ великими кубиками. Обсмажуємо курку 5-6 хвилин. Додаємо сіль і перець і знімаємо зі сковороди. У що залишився після обсмажування жир закидаємо цибулю, часник і перець, додаємо лимонну цедру, заливаємо вино. Доводимо до кипіння і томім2-3 ...
    Читати далі

  • Курочка "Монморансі" з соусом з агрусу

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курочку розморожуємо і обробляємо на шматочки. Окремо відкладаємо внутрішній курячий жир. Шматочки курки натираємо сіллю і сумішшю перців. На сковороді обсмажуємо дрібно нарізаний курячий жир (якщо його у вас немає, то змішайте рослинне і вершкове масло). На розтопленому жирі обсмажуємо шматочки курочки до готовності. Аґрус моєму, наколюємо ...
    Читати далі

  • Хвости лобстерів у винному соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У киплячу воду засипаємо подрібнений кріп і додаємо сіль, опускаємо заморожені хвости лобстерів. Варимо 15 хвилин. Соус: У глибокий посуд наливаємо трохи оливкової олії, розігріваємо (масло не дасть пригоріти соусу). У гаряче масло вливаємо вершки, даємо розігрітися. Додаємо вершкове масло і помішувати до його повного розчинення. Засипаємо ...
    Читати далі

  • курячі стегенця під вершковим соусом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Стегенця помити, зняти шкіру (вона зовсім не придатна в їжу, на мою думку) порізати часник, натерти стегенця часником, щедро так натерти., Посолити. (можна посолити часниковою сіллю) Викласти на сковороду і злегка згасити (я наливаю трохи води в сковороду, виходить як на пару). Доводимо курку майже до готовності. Потім готовімсоус: ...
    Читати далі

  • Плов "Морські мотиви"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Моркву і цибулю, почистити, помити. Морква нарізати соломкою, цибулю півкільцями. Рослинна олія налити в жаровню стільки, щоб овочі злегка потонули в ньому. Обсмажуємо до прозорості цибулі. Додаємо сухий рис (!), Розрівнюємо, залишаємо хвилин на 3-4. Після перемішуємо, щоб рис наситився рівномірно маслом. Продовжуємо обсмажувати - 3-4 хв. Далі ...
    Читати далі

  • Суп "Улюблений" з вівсяними пластівцями

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    1. Філе курки нарізаємо соломкою і ставимо варитися. 2. Цибуля ріпчаста дрібно нарізаємо. 3. Моркву нарізаємо соломкою. 4. Обсмажуємо цибулю на маслі (я брала трохи соняшникової і вершкового масла), додаємо моркву і все трохи Томім на сковороді. 5. Картопля очищаємо і нарізаємо соломкою. 6. Курку варимо хвилин 7, додаємо картоплю. Після закипання ...
    Читати далі

  • Морський мотивчик

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Креветки розкласти в 4 формочки для запікання Далі готуємо соус: дрібно ріжемо перець обдати окропом помідори, потім знімаємо шкірку і дрібно ріжемо На сковорідку наливаємо оливкове масло і додаємо вершкове Кладемо в сковорідку цибулю і перець і обсмажуємо хвилини 3 Додаємо помідори і помішуючи тушкуємо еще5 хвилин, перчимо солимо, наліваемслівкі ...
    Читати далі

  • Налисники макові з сиром ..... томлёние! // Кулінарний Алфавіт

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Продовжимо трапезу налисниками пряжене да зі сметанкою, наприклад .... Розтираємо жовтки з цукром і м'яким вершковим маслом, вливаємо молоко і збиваємо, додаємо просіяне борошно і мак, збиваємо ще раз і залишаємо на півгодини. Збиваємо білки з сіллю і підмішуємо в тісто по частинах. Випікаємо млинчики на сухій сковороді (у мене вийшло 12 ...
    Читати далі

  • М'ясні кульки для Костика

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Приготуємо соус. У каструлі з'єднати оливкова олія, протерті помідори, сіль, перець, цукор, орегано, часник (пропустити через прес). Довести до кипіння і варити на невеликому вогні 25 хв. Не забувати помішувати! Тепер займемося м'ясними кульками. Цибулю і гриби порізати дуже дрібно. На сковороді розігріти 2 ст. л. оливкової олії, обжарітьгріби ...
    Читати далі

  • Кус-кус "Фасси"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Тюфтельки: Фарш перемішуємо з дрібно нарізаними петрушкою, цибулею і часником, замоченим у молоці хлібом. Додаємо томатну пасту, зіру і червоний солодкий перець. Далі сіль, мелений чорний перець і одне яйце. Тюфтельки обсмажуємо на рослинному маслі. Соус: На дуже маленькому вогні Томім цибулю до м'якості в оливковій олії. Коли цибуля стане прозорим, ...
    Читати далі

  • абрикосовий торт-суфле

    Десерти  /  Інші десерти

    БІСКВІТ-розігріваємо духовку. На папері для випічки малюємо контури прямокутника 32 на 20 см і дві окружності по 20 см. У каструлі нагріваємо молоко з маргарином майже до кипіння. Міксером збиваємо яйця, жовтки з цукром, поки маса не збільшиться в об'ємі в три рази. Просіваємо борошно з розпушувачем в яйця, акуратно перемішуємо. Відкладаємо пару ...
    Читати далі