Ми рекомендуємо

  • Курабье Бакинське

    Десерти  /  Печиво

    М'яке вершкове масло кімнатної температури збити до пишного стану. Дрібний цукор Містраль перемолоти в цукрову пудру і додати в масло. Збивати 5 хвилин. Додати білок і продовжити збивати ще хв 5. Олійно-цукрово-білкову масу для подібного печива треба збивати довше, тоді печиво збереже форму при випічці. Під взбітуюмассу ...
    Читати далі

Ви шукали: том ям

  • Юшка з сьомгою

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Цибулину дрібно ріжемо, морква трьом на тертці, перчик нарізаємо кубиками. Обсмажуємо до прозорості цибулі з додаванням рослинної олії. Картоплю нарізаємо дрібними кубиками. Сьомгу нарізаємо кубиками. Складаємо в каструлю картоплю, рибку, зажарку. Підходимо до нежнополюбівшімся бутлях з водичкою Nestle Pure Life, наберать близько 800 гр. (из ...
    Читати далі

  • Свинина в сметанно-цибульному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Чоловік у мене м'ясоїд, причому віддає перевагу свинину (хоча й від інших видів не відмовляється :)) На сьогоднішній день це улюблене блюдо. Свининку ріжемо на порційні шматки, розміром приблизно з долоню, товщиною 1-1,5 см. На розігрітій сковороді обсмажуємо з двох сторін м'ясо, до золотистої скоринки і, посоливши і обсипав приправою (хто яку любить - хмелі ...
    Читати далі

  • Соус на ягідної основі бруснично - гранатовий

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Брусницю, цукор, барбарис, ялівцеву ягоду з'єднуємо разом і ставимо на вогонь. Температура повинна бути невисока, щоб не допускати сильного кипіння. Млоїмо хвилин 15 поки брусниця не дасть більше соку і не вбере аромати барбарису і ялівцю. І коли ви відчуваєте що все ... аромат ягід пахне, а брусниці більше нічого віддати, пробиваємо ...
    Читати далі

  • Свинина з опеньками в горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Картоплю не дуже дрібно нарізаємо і розкладаємо по горщикам 2 картоплі на горщик. зверху посипаємо дрібно посічений часником. солимо і заливаємо водою так щоб картоплю накрило. 2. м'ясо нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сильному вогні. 3. Смажимо гриби до іспоренія вологи. Солимо, додаємо цибулю (наріз півкільцями) і натерту на крупній тертці моркву ....
    Читати далі

  • Сирний

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нарізаємо великими шматками баранину, викладаємо в емальований посуд. Заливаємо маринадом (вершки + часник + сіль, перець) і залишаємо в холодильнику на добу. Чи не додаючи масла (!) Перекладемо м'ясо в казан. Млоїмо в духовці годин 6, при температурі 100-120 градусів (не забуваємо періодично підглядати - цікаво ж, що там діється;)) Викладаємо ...
    Читати далі

  • Томлённние голубці зі сметанкою "Не проходьте повз".

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці з фаршем і рисом

    У яловичий фарш додаємо напівготовий рис, нарізану ріпчасту цибулю, петрушку свіжу, сушені томати, сіль, перець, трохи води для соковитості, і все перемішуємо до однорідної маси. Качан капусти у мене був великий, і він не влазив в мікрохвильовку, тому довелося його відварювати у великому казані. У капусти вирізаємо качан, і кладемо діркою ...
    Читати далі

  • Форель грілованнимі з кроповим соусом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Форель лососеву обробляємо на філе. Або просимо рибника зробити це. Солимо. Перчимо, скроплюємо лимонним соком і відставляємо хвилин на 10 маринуватися. У цей час у міксері збиваємо гірчицю, мед, жовток. Додаємо тонкою цівкою масло до утворення майнезно-схожого соусу. Кріп і петрушку суху, або дрібно порізану свіжу розмішуємо ссоусом ....
    Читати далі

  • Гостра сочевична юшка

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Сочевицю замочуємо на півгодини або за інструкцією на упаковці. Гриби промиваємо, закладаємо в каструлю (у мене 3л), заливаємо водою на 2/3 каструлі. Додаємо одну промиту цибулину і варимо грибний бульйон. Коли вода закипить, не забудьте ретельно зняти піну. Варимо хвилин 20-30, десь в середині процесу солимо. Цибулю чистимо, дрібно ріжемо, обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Куряча грудка в імбирно-вершковому соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Казанок поставити на вогонь і налити раст. масло (5-6 ст. л.) Цибулю, моркву та імбир почистити і покришити (імбир дрібніші). Обсмажити в росл. олії до золотистого кольору, додавши коріандр. За цей час нарізати на брусочки курячу грудку поперек. Додати до підрум'яниться заправці і обсмажити з усіх боків, ретельно і швидко перемішуючи. Наливаємо ...
    Читати далі

  • Дуже смачна гостра приправа до м'яса й не тільки (можливо варіант).

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Цю приправу мені привезла мама, сама поки ще не робила, я навіть незнаю як називається цей рецепт, тому неможливо було знайти в пошуковій, виставляю варіантом. Помідори помити і пропустити через м'ясорубку. Прокручені помідори скласти в каструлю, поставити на вогонь, дати закипіти і томити на слабкому вогні 1:00. Поки наші помідори тужать ...
    Читати далі

  • Мульгікапсад (Mulgikapsad) (тушкована квашена капуста з перловкою і свининою)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    замочуємо сушені грибочки в гарячій воді М'ясо дрібно нарізаємо і обсмажуємо в каструлі (з товстим дном краще, можна й у будь. головне стежити, щоб не підгоріло) Кладемо на м'ясо половину капусти, далі промиту перловочку, потім нарізані грибочки (воду від грибів не виливайте ), другу частину капусти. Рідини повинно бути стільки, щоб закрила ...
    Читати далі

  • Лагман

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У розігрітий з маслом казан кладемо порізане на шматочки м'ясо. Трохи солимо і обсмажуємо до золотистої скоринки. Кидаємо півкільцями цибулю. Моркву, редьку (або ріпку), перець, (баклажан) режим на кубики і кладемо по порядку в міру прожарювання кожного овоча. Солимо, перчимо, додаємо часник і спеції. Тушкуємо все під кришкою на повільному вогні. Додаємо ...
    Читати далі

  • Яйця фарбовані, тільки натуральні барвники :)

    Інші  /  Інші рецепти

    Лушпиння цибулі складовими з каструлю, заливаємо окропом і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і Томім під кришкою, при мінімальному кипінні хвилин 10-15. Вимикаємо вогонь і залишаємо настоюватися на ніч. Вранці віджимаємо лушпиння, викидаємо. Яйця повинні бути кімнатної температури, тога знижується ризик, що вони лопнуть, але ми всерівно ...
    Читати далі

  • пиріг з рисом і солоними огірками

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити тісто наступним чином: 1. Збиваємо міксером яйця, цукор, сіль, дріжджі і підігріті вершки (гарячі, але не обпалюють). 2. Всипаємо в отриману масу просіяне борошно стільки, скільки візьме. Місимо. Довго. 3. Ставимо в тепле місце підходити приблизно на 1,5 години. Як збільшиться в 2 рази-обмять, а після другого збільшення-обробляти ....
    Читати далі

  • Іспанська Поель по-російськи

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Що робимо? Курочку ріжемо на середні шматочки, звільняємо від кісток і шкури, з яких варимо бульйон. Філе солимо-перчимо і викладаючи в глибоку сковороду з киплячим рослинним маслом. Обсмажуємо з одного боку 5 хвилин і витягуємо. У жир кладемо дрібно рубані томати, цибулю, часник і бекон. Смажимо 10 хвилин. Далі зверху викладаємо обсмажену ...
    Читати далі

  • Зелена паста

    Другі страви  /  Паста

    Для початку зробимо тісто. Для цього нам знадобиться: подрібнений в блендері шпинат, яйця, молоко, вода, сіль, борошно. Дайте тіста відстоятися півгодинки-годину, а потім починайте куховарити пельмешки. D форми повинна бути близько 3 см. Коли все вже постряпано - ставимо воду відварюємо їх близько зелених 8 хвилин. А в цей час, на оливковій олії обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Чатні сливовий і манговий

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Для чатні ставимо нудитися і трохи обсмажити цибулю в невеликій кількості рослинного масла. Млоїмо на середньому вогні, помішуючи, до прозорості. Лук ділимо навпіл на 2 сотейника. Потім додаємо відповідно манго, без шкурки і порізаний на кубики, а в іншій сотейник викладаємо сливи. Ще пару хвилин обсмажуємо на середньому вогні, помішує ....
    Читати далі

  • Баранина по-Іссикского

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварити баранячі кісточки у воді, посолити, поперчити, кинути цілу цибулину і моркву. Варити близько години. Дістати з бульйону кісточки. А сам бульйон процідити - це буде сорпа (на перше). Тим часом розігріти в казані соняшникову олію і обсмажувати кісточки хвилин 20-30, приправити зірою, посипати зеленню і сідати за стіл. Це перший ...
    Читати далі

  • Мідії в східному стилі з вкрапленнями заходу і салат з пророщеного маша

    Салати  /  Салат з фруктів  /  Ананасовий салат

    Воду закіпять, опустити локшину і варити до готовності 10 хвилин (інструкція на упаковці). Мідії відтанути. Цибулю і перець очистити і нарізати смужками. Часник і імбир дрібно порубати. У великій сковороді добре нагріти рослинне масло. Обсмажуємо на сильному вогні: цибуля (2-3 хвилини), часник та імбир (2-3 хвилини), додаємо перець (2-3 хвилини), мідії ...
    Читати далі