Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Рибна вкусняшка: витки, човники, суфле

    Другі страви  /  Страви з риби

    Чистимо і моєму овочі і рибу. Одну цибулину ріжемо на 4 частини, тонко шаткуємо. Моркву натираємо на середній тертці. Злегка пасеруємо овочі. Баклажани нарізаємо уздовж. Виймаємо м'якоть, залишаючи товщину овоча 5 мм. Човники-баклажани замочуємо в холодній підсоленій воді на 15 хвилин. М'якоть баклажана нарізаємо соломкою. Філе морського язика нарізаємо тонкими ...
    Читати далі

  • Тефтелі з кролика

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Приготуйте маринад: змішайте 2 ст. л. оливкової олії з 1 ст. л. сухого вина (або 1 ст. л. винного оцту), додайте 1 ст. л сушеного базиліка і 1 ст. л. сушеного часнику. М'ясо кролика відокремте від кісток, отримане філе покладіть в приготований маринад. Накрийте харчовою плівкою і залиште маринуватися на 2-3 ч. Філе кролика вийміть з маринаду, ...
    Читати далі

  • Пиріг "Овочевий мікс"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Із зазначених продуктів замісити дріжджове тісто, накрити плівкою і поставити на пару годин в тепле місце для підйому. Можна замісити з вечора і поставити на ніч у прохолодне місце. Ковбасу дрібно порізати. Шинку порізати ще дрібніші. Цибулину порізати і згасити в рослинному маслі. Часник подрібнити. Помідори нарізати півкільцями. Солодкий ...
    Читати далі

  • Пиріг з нежшой начинкою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    для тіста я взяла півтори склянки молока, через хвилину в мікрохвильовці насипала ложку цукру і дріжджі, гарненько розмішати і на пів години забула. Коли згадала, розбила туди 2 яйця, кинула дрібку солі, борошна щоб вийшла м'яке тісто і отриманий грудочку тіста рясно обмазала рослинним маслом. Дала піднятися один раз в теплі і винесла ...
    Читати далі

  • спаржева квасоля з грибами в вершково-часниковому соусі.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Хочу поділитися з Вами блюдом, що з деяких пір стало фаворитом у моїх дітей, і навіть у тата-м'ясоїда, ну, і звичайно-у мене-коханої. А вчора, коли прийшли неждані гості, то пошкодувала, що приготувала мало (насмажила гору котлет-куди ж без м'яса-то?) - А виявилося, треба було готувати тазик спаржевої квасолі. Рецепт до безумства простий і швидкий. Стручкову ...
    Читати далі

  • Вареники з картоплею та шкварками

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з картоплею та салом

    Воду, сіль і яйця розмішати, всипати борошно, замісити тісто. Викласти тісто на дошку, посипану борошном, вимісити його. Далі є 2 варіанти: 1 - скачати "сосісочкі" з тіста, розрізати її на шматочки і зробити руками кружечки для подальшого покладання начинки; 2 - розкачати тісто на тонкий пласт, вирізати кружальця. 200 гр цибулі дрібно нарізаємо ...
    Читати далі

  • Меню на День Народження

    Інші  /  Інші рецепти

    Запечені печериці з сиром метод: 1. відокремлюємо ніжки від грибів, дрібно нарізаємо разом з цибулею, часником і підсмажуємо на маленькому вогні, додаємо вершки, солимо, перчимо, знімаємо з вогню і даємо охолонути. 2. змішуємо масу з сиром, заповнюємо капелюшки печериць масою, і відправляємо в духовку, на 15 хвилин. 3. подавати холодним або гарячим. P.S.: ...
    Читати далі

  • Віденський шніцель

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картопляні бульби ретельно моєму щіткою, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Змішуємо 3-4 ЛШ. оливкової олії «« IDEAL »з гірчицею і роздавлений чесноком- це заправка для картоплі. А тим часом через харч. плівку тонко відбиваємо шматочки телятини до ширини 5мм, з обох сторін перчимо з млина, солимо Готуємо паніровці: 1. Змішуємо яйця івзбітие ...
    Читати далі

  • "Дуже Дикий Баран"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Ну що Охотнички, ви готові ? Як завжди беремо хорошу бойову снайперську гвинтівку і їдемо на джипі високо в гори за бараном! Не забуваємо тепліше одягнутися, так-як баранів прийдется шукати і стріляти на висоті 3.000 і вище метрів над рівнем моря! Ну, або як завжди автоматично йдемо в близ-лежачий м'ясний магазин і купуємо шматок баранини ...
    Читати далі

  • Свинина в арахісової паніровці з яєчним рисом

    Закуски  /  М'ясні

    Поставимо варитися рис і займемося м'ясом. Обріжемо весь жир, нам він не потрібен, відіб'ємо, а для панірування розмели в блендері арахіс, чилі, білий перець і додамо сіль. Розігріємо в сковороді пару ложок кунжутного масла, ретельно обваляємо м'ясо в паніровці і відправимо обжарюватися до золотистої скоринки. Поки м'ясо обсмажується підготуємо соус, ...
    Читати далі

  • Овочі в горщику

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Баклажан вимити, порізати кубиками, покласти в друшляк і засипати крупною сіллю. Через 15-20 хвилин промити під струменем води. Дати стекти воді. Картоплю почистити, порізати кубиками. Морквину почистити, порізати соломкою або натерти на крупній тертці. Змішати картоплю з морквою і посолити. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії. Додати баклажани ...
    Читати далі

  • Запечена бараняча ніжка з овочами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Починаємо ввечері в п'ятницю. М'ясо обмити, зачистити від надлишків жиру і плівок. Рясно змазати гірчицею, прибрати в пакет і в холодильник. 2. На наступний день м'ясо дістати, насухо обтерти, натерти перцем і чабером і укласти в скороварку, підлив ложку масла. Зверху залити вином і включити режим Печеня на 30 хвилин. 3. Якщо скороварки немає, ...
    Читати далі

  • ПИРОЖКИ-рогалики на кефірі.

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Чомусь нам спочатку захотілося кефіру. Але ж його за раз багато ж не вип'єш. Пропустили з донькою по стаканчику, і потім раптом захотілося чогось смачненького - до кефіру. Ну, от я і запропонувала - не тільки до кефіру, але - і на кефірі. Рецептик цей я надивився вже давно, і він мене спокусив своєю простотою. Правда, я слив масло повністю замінила ...
    Читати далі

  • Кулеб'яка княжа, багатошарова

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Замісити тісто для кулеб'яки. У тепле молоко додати дріжджі, цукор і половину просіяного з сіллю борошна. Розмішати, накрити і залишити в теплому місці на 1 ч. Додати масло, жовтки і борошно. Ретельно вимісити гладке, не прилипає до рук тісто, накрити і залишити ще на 1 ч. Потім тісто обмять і дати постояти ще 30 хв. Обмять ...
    Читати далі

  • Серденька курячі «за рецептом китайських вугільників» ... напевно ...

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    1. Відразу кажу -я готувала це блюдо і в воке, і в казанку, і тепер ось в мульті-це не важливо-просто трохи довше або скоріше. Серденька очистити від залишків судин та іншого, якщо занадто жирні -убрать зайвий жир. Промити і дати обсохнути. Лук нашаткувати тонко уздовж цибулин. Горіхи не чистити, тільки волоські -естественно- їх на восьмушки ...
    Читати далі

  • Сардельки в молочному соусі

    Закуски  /  М'ясні

    Ви любите сардельки? А сардельки з сиром? Якщо так, то тоді цей рецепт для вас. Сардельки надрізати уздовж приблизно до середини. У каструлі довести до кипіння молоко. У молоко покласти надрізані сардельки і варити їх близько 10 хвилин при слабкому кипінні, стежте щоб молоко не втекло. Сардельки в процесі варіння розкриються у вигляді книжечки ...
    Читати далі

  • Шніцель рубаний з телятини з соусом з хрону

    Другі страви  /  Шніцель

    М'ясо пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею. Скибочки батона залийте вершками, покладіть у фарш разом з вершками і жовтками. Посоліть і додайте перець за своїм смаком. Добре відбийте фарш, що б він був пишним і не розпадався, залиште його в холоді на 30 хвилин. Поки фарш охолоджується, приготуйте кабачкові рулетики. Наріжте слайси по всій ...
    Читати далі

  • Суп "Азіатський фьюжн" (Дуель)

    Перші страви  /  Інші супи

    "З борозни" простори інтернету, перегорнувши купу кулінарних журналів у пошуках азіатського супу і відклавши все в сторону я взяла енну суму грошей, толком так і не знайшовши що то одне, я вирушила на пошуки грибів шиітаке, пасти місо, рисової локшини Фо і рисового оцту (мені пощастило, все знайшлося в найближчій "ДІКСІКОМ"), в голові перемішалося ... Японія, Китай, Корея, В'єтнам, курка, креветки, локшина, що ...
    Читати далі

  • Ковбасний Чізкейк «Доктор» ™ зроблений з любов'ю!

    Інші  /  Низькокалорійні страви

    Приготування: 1) Необхідні продукти для приготування 2) Перемолоти крекер на блендері або в м'ясорубці. 3) Масло розтопити. 4) Взяти роз'ємну форму. На дно постелити пергаментний папір і змастити олією. 5) Додати масло до крекеру і добре перемішати. Отриману масу укласти в роз'ємну форму (діаметр 26). Добре ущільнити ....
    Читати далі

  • Запечений фарширований лук порей у вершковому-сирному соусі

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Хочу вам запропонувати дуже ситне і смачне блюдо, яке можна подати і на святковий, сімейний обід, як основне блюдо, яке не залишить байдужим ні кого. Наріжте білу частину цибулі порею на шматочки довгою 8см. і розділіть на трубочки, краще по два стебла, що б добре тримав форму. Обмийте холодною водою і обсушити. Моркву наріжте ...
    Читати далі