Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Чаван КА кхир (рисовий десерт з горіхами)

    Десерти  /  Інші десерти

    Рис зварити в молоці майже до готовності (я скористалася своєї улюбленої мультиваркою). На сухій сковорідці злегка обсмажити кешью до золотистого. Ближче до кінця варіння рису додати в нього кешью і шафран і варити до готовності (я залишила в режимі «підігрів» на 30 хв). Зняти з вогню, всипати цукор, перемішати і остудити. У рис, остиглий докомнатной ...
    Читати далі

Ви шукали: таратор

  • таратор

    Перші страви  /  Інші супи

    кефір розбавляємо в 0,500л холодній води. Огуруц дрібно нарізанні, часник теж і кріп, все перемішуємо, солимо. Очен хороші холодні супчик.
    Читати далі

  • Таратор

    Перші страви  /  Холодні

    Огірок очистити від шкірки. Порізати огірок і часник кубиками. Додати зелень. Подрібнити блендером. Влити йогурт, додати оливкове масло, суміш перців, сіль і порізаний солодкий перець. Пробити блендером. За буженинам, додати лимонний сік. Прикрасити скибочками огірка, солодким перцем і зеленню. Смачного!
    Читати далі

  • Таратор

    Перші страви  /  Холодні

    Ріжемо соломкою огірок або натираємо на крупну тертку, кому як подобається, видавлюємо часник, перетираємо з кропом і сіллю, додаємо все в кефір розмішуємо, додаємо волоський горіх (краще підсмажити в духовці злегка для кращого аромату), потім розкочують качалкою для зручності
    Читати далі

  • Курка і таратор

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обід це добре, вечеря ще краще, зі сніданком поки не розібрався, але і його люблю. Ех, була б можливість, встати б так на постамент, розкинути руки і, як відомий всім Філіп волати - я люблю їсти, я люблю їсти ... Було б цікаво, так? :) А що, каюсь, їжа мій маленький але вірний порок. Тим не менше, потрібно вирішувати питання з вечерею. І вирішив. Розрубав ...
    Читати далі

  • Холодний суп-таратор

    Перші страви  /  Інші супи

    Змішаємо йогурт і кефір Дрібно накришити зелену цибулю в невелику мисочку, посолити і злегка розімніть дерев'яною ложкою, щоб пустив сік і втратив гіркота. Дамо постояти 10 хв. Почистимо і дрібно накришити огірки. Дрібно наріжемо петрушку і кріп. Додамо в суміш кефіру і йогурту цибуля, огірки, 3 ст. ложки оливкової олії, продавлені часник, пекучий перець і ...
    Читати далі

  • Таратор з авокадо і м'ятою.

    Перші страви  /  Холодні

    Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, стать авокадо очистити від шкірки, м'якоть нарізати тонкими часточками. Скропити олією і лимонним соком. Огірки очистити від шкірки, нарізати дуже дрібними кубиками. Горіхи крупно нарубати ножем. М'яту або тархун нарвати руками. Часник очистити, подрібнити. Горіхи, огірок, тархун і часник скласти у велику ...
    Читати далі

  • Таратор по-болгарськи з волоським горіхом

    Перші страви  /  Холодні

    Огірки очистити від шкірки і нарізати тонкими скибочками. Зелень перебрати, промити і дрібно нашаткувати. Зелену цибулю розтерти з сіллю, так щоб цибуля дав сік. Горіхи злегка розкришити і обсмажити на сухій сковороді протягом 3-4 хвилин. Солодкий перець і часник порубати в дрібну крихту. Змішати кефір (тан) з йогуртом, додати огірки, зелень, перець, часник ...
    Читати далі

  • Квітково-плодовий лід

    Інші  /  Інші рецепти

    Зірвала пелюстки квіточок, які на перекір спекотної долі були живими і помістила в форму для льоду, додала трохи яблучок, виноградин, ожини і заморозила. Після виснажливої спеки дуже приємно випити келих білого вина з льодом, що я і зробила, роздавши домашнім комусь що, кому з рожевими пелюстками, кому з виноградинами, кому з яблуком ....
    Читати далі