Ми рекомендуємо

  • Рисові зрази з рибою по-тайськи

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Філе риби очистити від шкірки і нарізати невеликими шматочками. Посолити і полити соком половини лимона. Залишити помаринувати хвилин на 20. Тим часом відварити рис в підсоленій воді до готовності. Поки вариться рис зробимо соус: за допомогою блендера подрібнити помідор (без шкірки), часник (краще пропустити через чеснокодавку), солодкий і гострий ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Вареники литовські

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Картоплю відварюють, підсушують і пропускають через м'ясорубку. Сало (Шпик) нарізають кубиками, варять з рубаним луком і з'єднують з картоплею, додаючи сирі яйця, сіль, перець. Тісто розкочують тонкою смугою, на край її чайною ложкою кладуть порції фаршу з проміжками 2-3 см. Вільним краєм смуги накривають фарш, тісто обжимают і виїмкою ...
    Читати далі

  • Дієтичний обід

    Інші  /  Інші рецепти

    Зварити яловичину з цибулею (цілком), ялівцем та гірчичними зернами в 2 літрах води, наприкінці варіння додати дрібну картоплю, ріпу, цвітну капусту, посолити. Бульйон процідити, додати картоплю і моркву, варити до готовності, цибулину подрібнити в пюре. Наприкінці варіння додати цибульне пюре і плавлений сир - це суп. При подачі посипати ...
    Читати далі

  • Яблучно-цибулевий пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішати борошно, 0,5 чайної ложки солі і розпушувач, а потім замісити тісто, додавши сир, молоко і рослинне масло. Поставити на холод на 20 хв. Вийняти сало з сковороди, в неї додати вершкове масло і 5 хв пасерувати в суміші порізану цибулю. Нагріти духовку до 200 ". Змішати з луком, сметаною (звичайної і жирної), яйцями і сиром ....
    Читати далі

  • Чебуреки (з картоплею)

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Подивилася в рецептах - такого не знайшла, тому пропоную спробувати. :))) Спочатку готуємо начинку- відварюємо картоплю, дрібно ріжемо сало (в нас зазвичай від шинки залишається нез'їденим сальце, я його зберігаю в морозилці), і вижаріваем до золотистих шкварочек, потім додаємо дрібно нарізану цибулю і помішуючи обсмажуємо цибульку 2 хв. У варёнуюкартошку ...
    Читати далі

  • Супчик-пюре грибний.

    Перші страви  /  Інші супи

    Після свят традиційно хочеться супчика. Супчик, який я готувала в оригіналі називався "Суп-пюре з печериць по брюссельски". Але печериць не виявилося, а вершки я замінила на плавлений сирок, вообщем залишилася від хорошого рецепту тільки моя фантазія :). Але вийшло теж смачно, всім сподобалося. Рекомендую. Гриби подрібнити в ...
    Читати далі

  • Перепечи з різними начинками

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Робимо начинки: 1. Усі обсмажуємо, але не до повної готовності. В кінці додаємо зелень. 2. Брокколі відварити до напівготовності. Розділити на дрібні суцвіття, додати порізаний авокадо, кружечки маслин і сік лимона. Коли накладіть у формочки, зверху покласти мідії або креветки. 3. Пассируем гриби з цибулею. Чекаємо поки охолонуть і додаємо тертий ...
    Читати далі

  • яловичина по строгановски

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Поставити варити картоплю. М'ясо нарізати поперек волокон медальйонами товщиною 1см, відбити (товщина 0,5 см) і нарізати смужками. Цибулю порізати і обсмажити до золотистого кольору Гриби теж нарізати і обсмажити-з'єднати з цибулею. Для соусу борошно підсушити в сухій сковороді, трохи остудити і добре перемішати зі сметаною (ось тут про вершки-сметана ...
    Читати далі

  • Яловичина по Велінгтонскі (спрощений варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Все дуже просто. Беремо мяско (до речі, на фото кілограмовий шматок, нехай це вас не бентежить, я використовувала тільки половину) нарізаємо на шматочки середньої величини. В ідеалі вони повинні бути у формі медальйона, діаметром 3-4 см і висотою 1,5-2 і перед приготуванням їх слід перев'язати мотузкою, як подарунок хрест на хрест, що дозволить вам зберегти ...
    Читати далі

  • Лазанья "вихідного дня"

    Другі страви  /  Лазанья  /  Класична лазанья

    У мене готове тісто, яке використовується без попереднього відварювання. В наявності виявилося всього 8 пластинок, та ще й зі шпинатом. Тому використовувалася мала форма для запікання (22х22, глибиною 6 см), куди входить 2 листа тіста. Лазанья вийшла на 4 шару. Начинка: Обсмажуємо гриби з цибулею. Готуємо фарш або змішуємо «свіжокуплений» з ...
    Читати далі

  • Млинцевий пиріг "3 буженина"

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Млинцевий пиріг

    Хочу запропонувати вам ось таку ідею для приготування млинцевого пирога або млинцевій закуски. Я її підгледіла в неті, а начинку для пирога придумала сама (по засіках пошкреблась). Млинці готуємо любимо зручним і улюбленим Вами способом. Не стану Вас втомлювати цим описом. Для начинки морква трьом на крупній тертці, цибулю подрібнюємо. У невеликому ...
    Читати далі

  • Пенне з м'ясним соусом і яйцем "Пашот"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Макарони висипати в киплячу воду, посолити і відварити до напівготовності (коли відкидаємо на друшляк, частина води з макаронів зібрати, стане в нагоді для соусу). Нарізати сало на невеликі шматочки (тоненькими брусочками, я тільки сьогодні дістала з розсолу сальце, Просолов якраз вчасно))) і обсмажити до легкого золотистого кольору, на повільному вогні, ...
    Читати далі

  • Перець, фарширований кіноа, приготований на пару.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Кіноа промити і зварити за інструкцією до упаковки, але води взяти трохи менше і варити теж поменше -не розварювати. 2. Фарш змішати з натертим на тертці ріпчастою цибулею, зеленню, майораном і кіноа. Посолити і поперчити і добре вимішати. 3. Перці помити, кришечки зрізати і нутро вичистити. Набити фаршем поплотнее і укласти на решітку ...
    Читати далі

  • печінка в яблучному соусі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Шпик нарізати кубиками і нагрівати в мікрохвильовій печі (під кришкою) 1,5-2 хв. на повній потужності. Додати до нього нарізану цибулю і пасеровать 2 хв. при тому ж режимі. Печінку очистити від плівки і проток, нарізати шматочками, покласти в каструлю з шпиком і цибулею, перемішати і тушкувати 5-7 хв. на повній потужності (дивіться по своїй мікрохвильового-ке). Ятушіла ...
    Читати далі

  • Рибник

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Дріжджове тісто розкачати на два коржі (за розмірами аркуша для випічки) - нижню (1/3 тесту) і верхню (2/3 тесту). Лук очистити, довільно нарізати і обсмажити на вершковому маслі. Філе риби перекрутити через м'ясорубку з обсмаженою цибулею, посолити, додати спеції, аджику, плавлений сир, майонез, добре перемішати і ще раз пропустити ...
    Читати далі

  • Капустяний пиріг

    Інші  /  Інші рецепти

    1. змішуємо майонез і сметану, вбиваємо яйця, додаємо борошно і соду; 2. шаткуємо капусту, солимо, розминаємо руками і залишаємо постояти 5-10 хв. (щоб пустила сік); 3. дрібно ріжемо цибулю, кріп, петрушку; 4. змащуємо форму слив. маслом і посипаємо панірувальними сухарями; 5. половину тіста виливаємо в форму; 6. віджимаємо капусту від соку і викладаємо ...
    Читати далі

  • Макарони з м'ясом (Тест-драйв)

    Другі страви  /  Паста

    У мене модель мультиварки: VT-+4206 R Цибулю порізати. Часник вичавити через прес. У чашу мультиварки налити масло. Виставляємо режим "підсмажування". Коли олія нагріється, обсмажити дрібно порізану цибулю. Додати фарш і обсмажити разом з цибулею. Режим "підсмажування" відключити. Додати макарони. Посолити, поперчити, додати улюблені спеції ....
    Читати далі

  • Салат "Осінні барви"

    Салати  /  Салат з овочів

    Підготуємо продукти, яйця відваримо і очистимо, моркву і картоплю також потрібно відварити і очистити від шкірки Салат викладаємо шарами. Першим шаром йде картоплю, натерту на крупну тертку, потім робимо сіточку з майонезу Далі викладаємо печінка тріски (потрібно розім'яти виделкою) і посипаємо зеленою цибулею Наступним шаром йде морква, натерта на ...
    Читати далі

  • Чевабчічі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Це певний вид котлет у формі ковбасок, діаметром приблизно в палець, довжиною 50-80 мм. Використовується яловиче м'ясо, але можуть бути свинина і баранина. М'ясо пропустити ч / з м'ясорубку 2 рази. М'ясний фарш добре перемішати з усіма компонентами. Приготувати з нього ковбаски, рівномірно з усіх боків обсмажити їх на решітці в духовці. Невеликі ...
    Читати далі

  • запіканка універсальна

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Всі компоненти для тіста беруться в рівних кількостях. Я користуюся баночкою від сметани. Та сметана, яка продається у нас, відповідає 2-му -3-му яйцям. Все змішати. Начинка: 1. Цвітна капуста (розібрати на суцвіття і закинути в тісто. 2. Брокколі-те ж саме. 3. Гриби пережаренние з цибулею вмішати в тісто. 4. Капуста-згасити, як Ви любите. У разі ...
    Читати далі

  • Відкритий пиріг з картопляного тіста з копченими ковбасками і квашеною капустою.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Для тіста картопля очистіть, вимийте і натріть на крупній тертці на чисте кухонний рушник. Щільно оберніть рушник навколо натертого картоплі і відіжміть картопляний сік, викручуючи рушник (сік вам не потрібний). У теплій воді розведіть дріжджі і чайну ложку солі. У підходящий посуд просійте борошно, додайте віджатий картопля, вбийте яйце ...
    Читати далі