Ми рекомендуємо

  • Рисові міні-коржики з сьомгою.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. У чашці змішати яйце, імбир, соєвий соус, лимонний сік і сіль. 2. Потім додати рис, перемішати. 3. У рисову суміш просіяти борошно з розпушувачем, перемішати. 4. Має вийти досить густе тісто. 5. На сковороді розігріти трохи рослинного масла. Мокрими руками формувати маленькі коржі, обсмажити з двох боків до золотистого ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Просто, але смачно. "Сирний пагорб"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Налити в сковорідку соняшникову олію. 2. Нарізати докторську ковбасу тонкими кружечками. 3. Покласти на сковорідку шматочки ковбаси і обсмажити до золотистої скоринки, не накриваючи сковорідку кришкою. 4. Після отримання золотистої кірки, не зволікаючи потерти сир через тертку на ковбасу. 5. Смачного !!! Є це блюдо потрібно тільки гарячим.
    Читати далі

  • Капустяний салат

    Салати  /  Інші салати

    Капустяний салат Капусту дрібно нашаткувати Посипати сіллю за смаком Пом'яти злегка руками, щоб капуста дала сік заправити олією прикрасити зеленню
    Читати далі

  • Закуска "Супер-рулетик"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Яйця збити з майонезом, розігріти сковорідку, змастити салом. Смажити млинці з одного боку. Зі сковорідки вибити млинчик на дощечку, перевернути смаженої стороною вниз. Намазати майонезом із часником, натерти сирок і згорнути рулетиком. На півгодинки в холодильник. Нарізати рулетики і подавати.
    Читати далі

  • Камдіча по-Карагандинський

    Салати  /  Салат з м'ясом

    трьом на спеціальній тертці (скрізь продається) картоплю. відправляємо в киплячу підсолену воду на 2-3 хвилини. дістаємо, відкидаємо на друшляк, промиваємо. даємо охолонути. далі тертці трьом морква, півкільцями тонко ріжемо цибулю. м'ясо модно порізати кубиками або брусочками тоненькими. на разогетую сковорідку наливаємо масло, по черзі обсмажуємо: м'ясо ...
    Читати далі

  • кекс румунський

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Добре збити всі компоненти кексу в міксері, вилити у форму і випікати на малому вогні близько години
    Читати далі

  • Салат "Свіжість", спогади про дитинство

    Салати  /  Салат з овочів

    Білокачанну капусту дрібно нашаткувати, полити оцтом, пом'яти руками, щоб дала сік. Редис, огірок порізати довільно, зелений лук і кріп порубати. У салатник з'єднати капусту, редис, огірок, зелень, заправити рослинним маслом. При неободимого посолити.
    Читати далі

  • Грехемський хліб Хлібний ФМ

    Тісто я замішувала в хлібопічці, поскільки було дозволу, але тільки замісила, на режимі Піца, воно в мене підходило на столі під лляним рушничком, де то 40хвилин. Далі, коли підійшло, сформувати батон, надрізала його і дала знову підійти хвилин 30. Перед тим як поставила в духовку, змастила вгору водою, щоб скоринка похрустящее була. Духовку прогріла ...
    Читати далі

  • Зрази з морського окуня з креветками, смажені в кукурудзяних пластівцях

    Інші  /  Інші рецепти

    Креветки маринуємо в білому вині з часником, сіллю, свежеемолотим чорним перцем і кропом (можна і не маринувати, в принципі, але у мене було багато креветок, і я робила ще одне блюдо з них, і вони мені потрібні були замаринувати длай нього, ну заодно і для зраз я тішила використовувати промариновані) Філе морського окуня ріжемо дрібними кубиками Пюріруемрибу ...
    Читати далі

  • Шоколадно-кремовий кекс. Вартий уваги!

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Робиться елементарно! Для крему перемішуються всі інгредієнти до однорідності (банан роздавити вилкою). Для тіста збиваємо яйця білого. Додаємо цукор і збиваємо до розчинення останнього. Не перестаючи збивати додаємо тонкою цівкою ростить масло, потім молоко і есенцію. Зменшуємо обороти міксера до мінімуму і додаємо цедру і просіяні: ...
    Читати далі

  • Манговий десерт від Адріано Зумбо

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    1. Для ванільно-шафранового крему розігрійте духовку до 120С. Складіть в сотейник вершки, насіння ванілі і шафран, на середньому вогні до кипіння. Розітріть віночком жовтки з цукром, продовжуючи мішати, тонким струменем влийте гарячі вершки. Перелийте суміш у форму для випічки (зі стороною 25 см) і випікайте 20 хвилин. Остудіть крем-брюле, затемпоместіте ...
    Читати далі

  • Святкова яловичина в тісті, начинена цибулею пореєм

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Для тіста борошно просіяти разом з сіллю. Холодне вершкове масло нарізати кубиками, додати в борошно. Порубати ножем борошно з маслом до отримання посвідки хлібної крихти. Додати до олійно-борошняної суміші яйце і сметану і швидко вимісити до однорідності. Скачати тісто в кулю, загорнути в плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин. Шматок вирізки промити, ...
    Читати далі

  • Риба з напідпитку під кетчупом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Пропоную більш пікантний варіант добре відомого страви. Розморожений пангасіус розрізати на стейки. Посолити і поперчити. Змішати сік лимона з коньяком і полити рибу. У мене вона маринувалися ніч у холодильнику. Деко невеликого розміру (щоб маринад безгосподарно не розтікався по великій площі) злегка змащуємо маслом і укладаємо рибу ....
    Читати далі

  • кугель з соусом і шкварками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    картоплю натерти на дрібній тертці перемішати зі збитими яйцями і сіллю, залити киплячим молоком перемішати, вилити масу на змащений раст маслом деко, випікати при 200-220град, близько 1часа, для соусу: сало і цибулю нарізати кубиками, спочатку посмажити на сковороді сало, потім додати цибулю, влити сметану посолити за смаком, приємного апетиту
    Читати далі

  • Печиво "Тобоші"

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Дріжджі (2 ч. Л.) Розмішати з молоком, додати жовтки, маргарин і борошно, замісити м'яке, еластичне тісто. Тісто не повинно прилипати до рук, але й не бути тугим. Я потроху додавала борошна. Замісити тісто і розділити на 4 частини. Збити міксером білки з цукром до твердих піків. Додати ванільний цукор і кокосову стружку. Взяти 1 частина ...
    Читати далі

  • Ліверна ковбаса (варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Нирки очистити від жиру і плівок, залити холодною водою і довести до кипіння, потім воду злити, нирки промити, цю процедуру повторити двічі. Із серця вирізати кровоносні судини, промити. Мова очистити, промити. Підготовлені нирки, серце та язик відварити окремо в підсоленій воді до неповної готовності, остудити. Все порізати дрібними кубиками, додати ...
    Читати далі

  • Тістечка з курагою, горіхами та шоколадом

    Десерти  /  Тістечко

    Шоколад розтопити, і вилити у форму, в якій буде все запікатися і прибрати в холодильник. Змішати борошно, масло, цукор, розпушувач і какао в дрібну крихту. Є є комбайн то краще в ньому, а я все робила вручну. Додати яйце, горіхи, курагу. Смшать молоку, сметану і соду. Змішати з рештою тістом і добре перемішати. З холодильника форму ...
    Читати далі

  • Канелоне з різними начинками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для канелоне з фаршем: фарш перемішати з дрібно нарізаною цибулею, додати спеції і сіль. начинити цим фаршем канелоне, щільно укласти у вогнетривку форму. Другу цибулину нарізати четвертькольцами і обсмажити на олії. Додати томатний соус і розвести водою або бульйоном. Залити цим соусом канелоне і вкрити кришкою або фольгою ....
    Читати далі

  • Картопляна запеканочку "Мімозка"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити. Зробити пюре, додавши до нього яйце, сметану та молоко, сіль, перець за смаком. Цибуля ріпчаста дрібно порізати і обсмажити, додати помідор порізаний, потім фарш, смажити до готовності. За 5 хв до готовності додати кетчуп. Всю зелень дрібно порізати. Сир потерти. У посуд для запікання кладемо шарами запіканку шар пюре - 1/3 ....
    Читати далі

  • Соус до відварного картоплі.

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Очищені від насіння перці порізати, і з пісним маслом подрібнити у блендері, додати сир фету, часник і розламати печиво, влити чашку молока і збити до кремоподібного стану. Соус готовий; якщо соус рідкуватий, то додати печиво, а якщо густоват, то влити трохи молока. Подається це так: Порвати руками листя салату, зверху уложітьпорезанний ...
    Читати далі

  • Курка в часниково-мигдалевому соусі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    курку нарізати на 8-10 порційних шматків нагріти на сковороді олію і обсмажити курку до рум'яної скоринки. скласти в каструлю. в масло. де обсмажувалася курка помістити часник і обсмажити його до золотистого кольору. додати сухарі. вино. бульйон. лавровий лист. дати покипіти. розім'яти часник. додати мигдаль. посолити і поперчити. залити цим бульономкуріцу ...
    Читати далі