Ми рекомендуємо

  • Десерт з рису, рікотти і полуниці

    Десерти  /  Інші десерти

    1. Відварити рис, відповідно до інструкції на упаковці. Остудити. 2. У блендер кладемо рикотту, рис підлогу пакетика, цукрову пудру і ванільний цукор. Подрібнити в кашку. 3. Шоколад розтопити в мікрохвильовці, або будь-яким іншим, зручним для Вас способом. 4. Дві полуниці нарізати дрібними кубиками. 5. На дно келихів кладемо розтоплений шоколад, потім ...
    Читати далі

Ви шукали: сальтисон

  • М'ясо з грибами «Старий Новий рік»

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Дуже важливо !!!! Готуємо тільки в ЧАВУННОЇ посуді (мені знадобилася сковорідка, сковорідка з великими бортиками, казанок-чавунець, як каже моя мама в чавунному посуді подвійно смачніше) 2. М'ясо порізати великими стейками як на відбивні. Добре розігріти чавунну сковорідку, налити трохи олії і обсмажити м'ясо, не довго, ...
    Читати далі

  • Свиню підклали або 3 рецепта

    Закуски  /  М'ясні

    Сальтисон: готовка - 4:00 наполягання. Готові вуха залишити остигати в бульйоні, вийняти. Порізати маленькими шматочками вуха, шкурку, сало і м'ясо. Почистити і подрібнити часник (не через прес!). Змішати, м'ясо, часник, желатінб сщль і приправи, добре перемішати і наповнити тетрапак. Залити бульйоном, протиківая ножем м'ясну суміш, щоб буньон ...
    Читати далі

  • Террін з гусячою печінкою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    гусячу печінку (або будь-яку іншу пташину) звільнити від жилок, порізати невеликими шматочками, полити коньяком, залишити маринуватися хвилин 20-30. печериці (краще дрібні) помити, підрум'янити на гарячій сковороді хвилин 7. Після того, як охолонуть, порізати капелюшки уздовж. Куряче філе перетворити на фарш. Змішати печінку, курячий фарш, гриби, додати ...
    Читати далі

  • самий звичайний літній салат Вітамінчиків (з незвичайним смаком)

    Салати  /  Салат з овочів

    Порізати овочі соломкою. Приготувати заправку з усіх складових, добре перемішати віночком, додати сіль і цукор. Полити порізані овочі, додати зелень, акуратно перемішати. Дати салату постояти в холодильнику хвилин 15-20, він просочиться і стане ароматні. Подавати можна як окрему страву, а я його готувала до сальтисон, дуже смачно ....
    Читати далі

  • Овочевий салат «Бісер»

    Салати  /  Інші салати

    Дрібно нарізати перець, додати тертий часник (за Вашим буженинам), посолити і поперчити, добре перемішати. (важливо посолити і поперчити саме на цьому етапі !, тоді перчик буде остреньким) Додати дрібно нарізані огірочки, горошок, зелень. Заправити рослинним маслом.
    Читати далі