Ми рекомендуємо

  • Пісочний торт з апельсиново-яблучним повидлом

    Десерти  /  Торти

    Готуємо коржі: - Жовтки з'єднати з цукром, збити міксером до пишної однорідної консистенції. В кінці додати коньяк. - Борошно з'єднати з ваніліном і розпушувачем. Просіяти. З'єднати з жовткова-цукрової масою. - Замісити круте еластичне тісто, накрити плівкою і дати відпочити в холодильнику хвилин 20. - Тісто розділити навпіл. Розкачати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Рубане м'ясо в мундирі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішайте фарш з тертим цибулею, 1 цілим яйцем і білком іншого яйця. Додайте сіль, перець. Картопля очистіть, пазомніте ісмешайте з борошном, жовтком яйця і сіллю. Розкачайте отриману масу в лист товщиною з палець. У центр листа покладіть приготований фарш, після чого скрутіть і покладіть його на сковороду так, щоб місце стягання виявилося ...
    Читати далі

  • картопля, запечена з сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити, вимити, нарізати тонкими кружечками. Посолити, поперчити, перемішати. Часник очистити, прорустіть через прес, Жароміцну форму змастити вершковим маслом. Заповнити форму шарами картоплі, верхній шар викласти, як черепицю. Збити яйця з холодним молоком, додавши трохи солі. Сир натерти на дрібній тертці. Зелений луки ...
    Читати далі

  • Риба по-грецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля очищений відварюємо, нарізаємо на вздовж на 4 частини. Рибне феле обсмажуємо на сковороді. Лук режим півкільцями і обсмажуємо. Помідори обшпарюємо окропом, знімаємо шкірку і перетераем з часником, + сіль, перець. Яйце режим тонкими кільцями. Сир потерти на тертці. Відступивши по периметру форми приблизно по 3 см, на дно форми кладемо 1/3 ...
    Читати далі

  • Фаршировані баклажани "Туфельки для Жасмин"

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Рис відварити до готовності. Баклажани добре помийте, розріжте навпіл. Запечіть в мікрохвильовій печі, на максимальній потужності хвилини 3-4, до м'якості. Внутрішню частину баклажанів вийняти за допомогою ложки. На сковороді обсмажте м'ясний фарш з дрібно нарізаною цибулею, постійно його помішуйте і смажте до зміни кольору. Потім додайте томатну пасту, сіль, перець, рис ...
    Читати далі

  • Курка стир-фрай з овочами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для того, щоб приготувати курку з овочами способом стир-фрай, потрібно спочатку підготувати всі овочі і м'ясо. бо смажити будемо швидко на сильному вогні, постійно помішуючи. Тому курку поріжемо тонкими смужками. Овочі також поріжемо, як показано на фотографії. Корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці. Часник очистити іраздавіть ...
    Читати далі

  • Рулет з горбушей і помідорами

    Інші  /  Інші рецепти

    Рибу викласти в тарілочку і виделкою пом'яти. Яйця відварити і нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю дрібно посікти. Змішати яйця, зелений лук і трохи майонезу, можна трохи присолити, перемішати. Лаваш звільнити від упаковки. Виглядає лаваш для рулету великим довгим прямокутником, приблизно 70-80см завдовжки і шириною приблизно 20см. Розкласти ...
    Читати далі

  • Суп з кукурудзи

    Перші страви  /  Інші супи

    Перебрану кукурудзу добре промити, покласти в киплячий м'ясний бульйон і варити до готовності. За 15 хвилин до подачі заправити підсмаженим свинячим салом з ріпчастою цибулею, сіллю, перцем. Посипати рубаною зеленню петрушки, кропу, кінзи, селери.
    Читати далі

  • Салат з буряка з чорносливом і редькою

    Салати  /  Інші салати

    Чорнослив промити, залити водою (1: 1), довести до кипіння і залишити для набухання на 20-25 хв. Буряк і редьку натерти на крупній тертці. Редьку, буряк, рубаний часник, чорнослив, лимонний сік і майонез перемішати і посипати зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Окрошка звичайна

    Інші  /  Інші рецепти

    Картопля зварити в мундирі, охолодити, очистити і порізати дрібними кубиками. Такими ж кубиками нарізати зварені круто яйця, очищені огірки і варену ковбасу. Посолити за смаком і залити холодним квасом. Додати сметану і гірчицю. Прикрасити зеленою цибулею.
    Читати далі

  • салатик крабовий-гарячий

    Салати  /  Інші салати

    Морква, цибуля чистимо, ріжемо квадратиками і обсмажуємо, перчимо і присаливаем. Паралельно, на другій сковорідці, обсмажуємо на сильному вогні гриби, постійно помішуючи і присаливаем наприкінці обжарювання. Морква з луком і гриби з'єднуємо в одну сковорідку, залишивши жир, що залишився від смаження грибів на другий сковороді. Тепер беремо ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з лісовими грибами

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. Картоплю відварити в підсоленій воді. Воду злити і розім'яти в пюре, додавши 2 яйця. 2. Гриби відварити до готовності в підсоленій воді. Поки варяться гриби, обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Відварені гриби пропустити через м'ясорубку і перемішати з цибулею. 3. У форму (у мене силіконова) викладаємо шарами картоплю-гриби-картопля-гриби-картопля ....
    Читати далі

  • Шніцель з індички під шубкою з грибів і зелені

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Печериці помити, обсушити паперовими рушниками, натерти крупно на тертці Побризкати натерті печериці лимонним соком Цибулю порізати дрібними кубиками Зелень дрібно посікти На сковорідці розігріти вершкове масло або маргарин У розігрітій олії обсмажити цибулю до прозорості, додати зелень і терті печериці Додати вершки, перемішати і дати. ..
    Читати далі

  • "Пісних страв"

    Інші  /  Інші рецепти

    Для людей, які дотримуються здорового способу життя. Приготувала вчора і хочу поділитися. У каструлі варимо 1:00 зелену сочевицю і квасоля, заливши водою (три склянки). Додаємо дрібно нарізаний часник + чернослівчік (теж дрібно рубаємо), спеції і заливаємо соєвим соусом. Дрібна червона сочевиця вимагає для готовності зовсім хвилин 10-15 або ...
    Читати далі

  • Філософські БЛЮДО - гриби та картоха!

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приходьте з ринку (або магазину) зі свіжими грибами і першим ділом готуємо сухі гриби: -Молоко з дрібкою солі довести до кипіння, -опустіть туди гриби і -под кришкою на теплій конфорці залишаємо настоюватися. Тим годиною чистимо печериці - НЕ моєму! - Або обтираємо салфеточкой, або "обметано" щіточкою, або - якщо вони постарше віком ...
    Читати далі

  • Закуска з козячого сиру і салат «Друге дихання»

    Салати  /  З сиром і сиром, яєчні

    У невеликому сотейнику змішати оливкове масло (3ст. Л.), Цедру лимона, кмин (трохи перетертий кінчиками пальців) порізані навпіл маслини і мелений перець. Поставити на вогонь і довести до кипіння, після чого вогонь зменшити і прогріти суміш, постійно помішуючи, 3-4 хвилини. Залишити в сотейнику і остудити до кімнатної температури. Сир порізати ...
    Читати далі

  • Курка по-узбецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку відварити цілком з улюбленими спеціями Зробити тісто як на пельмені (воно не повинно бути дуже крутим, але має бути вимішене і стати еластичним) Розкачати тісто в круглу корж Зелена цибуля, зелень (теж кохану) різну нарізати дрібно Посипати коржик "вегето" і рясно зеленню і цибулею Скачати в рулет, край рулету защипати Нарізати рулет ...
    Читати далі

  • Кутаб з гарбузом

    Вироби з тіста  /  Коржики  /  Коржик з гарбузом

    З борошна з додаванням теплої води і дрібки солі, без яйця, замісіть не дуже круте тісто, так щоб до рук не липло. Залишити на півгодини. Потім великий шматок тіста поділити на колобки розміром з кулак, і з них вже розкачати тонкі коржі. Дуже зручно вирізати кола тіста тарілкою діаметра Вашої сковороди. Начинку готуємо з гарбуза ссахаром ...
    Читати далі

  • Сендвіч з салатом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Половину багета розрізати навпіл уздовж і видалити м'якоть, яку потрібно відправити в духовку на 10 хв. для підсушування. Її можна буде при бажанні додати в салат. Усі листки салату потрібно гарненько помити і підсушити в спеціальній каруселі. Редис вимити і тонко порізати кільцями. Дайкон почистити і порізати на тертці для корейської моркви ....
    Читати далі

  • Плов з реберцями, зеленим горошком і родзинками

    Другі страви  /  Плов

    1. Ребра порізати на порції. якщо у вас є баранячі, то краще візьміть їх, у нас з бараниною проблеми, складно дістати, тому готувала зі свинячих. 2. Моркву порізати соломкою великої, цибулю теж. 3. Приготувати горошок, у мене заморожений, тому я просто дістала кілька горсточек. 4. Одну головку часник, невелику, порізати дрібно, другу залишити ...
    Читати далі

  • Суп грибний-сирний

    Перші страви  /  Інші супи

    Окорочок вариться до майже готовності в підсоленій бульйоні, виймається Картопля ріжеться середнім кубиком і обсмажує до золотистої скоринки на половині вершкового масла, потім відправляється в бульйон Морквина треться на крупній тертці відправляє в бульйон разом з картоплею Гриби з дрібно порезаной цибулею обсмажуються на залишках масла до золотойкорочкі , ...
    Читати далі